BlogitTietovisatReseptitHoroskooppiViihdeSanakirjaVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 12.10.2024

Näytä tiivistettynä

Hostile Planet: Pakkasen herrat

la 12.10. klo 04.25 - 05.15 50 minNational Geographic Channel

Kaikkein lempeimmissäkin ilmastoissa elämä on taistelua, mutta maailman kylmimmillä alueilla asuvilla eläimillä on selviytymiseen muokatut kehot ja tavat, jotta ne säilyvät hengissä niin todennäköisyyksien kuin toistensa edessä. Ne elävät ja kuolevat karuissa oloissa, mutta selviytyjät ovat varsinaisia pakkasen herroja.

Rajasota

la 12.10. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Puolustusraja. Miamin rajavartijoilla riittää työtä Super Bowlin aikaan. Valtavan urheilutapahtuman turvaaminen vaatii paljon tehtävää maalla, merellä ja ilmassa. National Geographic Channel.

Ihmeellinen planeetta Maa

la 12.10. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Jakso 9/10. Maapallolla on paljon elämää. Miksi me olemme ainoat, joilla on älyä lähteä planeetalta? Kaksi miljardia vuotta sitten aivoja ei edes ollut olemassa.

Richard Hammondin autopaja

la 12.10. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Richard Hammondin autopaja
Richard pistää omat rahansa likoon, kun hän aikoo kunnostaa vuoden 1970 Mark II Jensen Interceptor -auton tehdasvaatimusten mukaiseksi. Lisäksi porukka lähtee London Classic Car Show'hun.

Junamatkat ylhäältä päin

la 12.10. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Winnipegistä Churchilliin kulkevaa junarataa Manitoban läpi kuvataan etelästä pohjoiseen. Rata kiertelee lumisten ruohotasankojen ja Kanadan boreaalisen metsän läpi aina jäätyville karuille napapiirin rajamaille asti. Elämä täällä on jatkuvaa kamppailua, niin myös junan raitella pysyminen, insinöörit tekevät parhaansa taistellen lumen ja jään kanssa jopa -45° putoavissa läpötiloissa.

Villi Mashatu

la 12.10. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Sateiden paluu on muuttanut Botswanan villiä kolkkaa. Eläinvauvat kasvavat, ja vanhemmat keskittyvät opettamaan ja ruokkimaan poikasiaan. Leopardin ja sakaalin poikaset metsästävät omatoimisesti. Nuoret gepardit omaksuvat vauhdikkaan metsästyksen aivan kuten äiti. Kun maisema alkaa jälleen kuivua, sekä nuorten että vanhojen on löydettävä oma tiensä.

Hain hampaissa

la 12.10. klo 09.00 - 09.55 55 minNational Geographic Channel

Etelä-Afrikan upea länsiosa on kuuluisa leveistä hiekkarannoista, auringosta ja hyvistä aalloista. Viimeisen vuosikymmenen aikana siellä on tapahtunut 27 haiden hyökkäystä, mukaan luettuna yksitoista kuolemaan ja kaksi amputaatioon johtanutta. Luku vain kasvaa. Miksi Western Cape on niin vaarallinen?

Saari ilman lakeja

la 12.10. klo 09.55 - 10.55 60 minNational Geographic Channel

Port Protectionin satamakaupungissa vanhat tavat väistyvät uusien tieltä, kun Sam auttaa Breannaa ja Oliveria hiomaan taitojaan tulevaa karhujahtia varten. Carl seuraa isänsä jalan jäljissä varmistaakseen tulevaisuuden itselleen ja Morganille. Curly ja Squibb verestävät taitojaan valmistautuessaan kevätkauteen. Matt auttaa Veronicaa täyttämään tämän Litzi-tädin paikan yhteisön hyväksi.

Lentoturmatutkinta

la 12.10. klo 10.55 - 11.55 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 17. Jakso 10/10. Matkalla Idahon Boiseen Continental Airlinesin lento 1713 viivästyy Denverissä, jossa lennonjohto kamppailee aikataulujen kanssa lumimyräkän takia.

Lentoturmatutkinta

la 12.10. klo 11.55 - 12.55 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Orlandosta Dallasiin matkalla oleva Learjet-yksityiskone ajautuu pois reitiltään, ja jokin on mennyt selkeästi pahasti vikaan.

Espanjan rannikkovartiosto

la 12.10. klo 12.55 - 13.55 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Almeríassa partiovene yrittää pysäyttää kaksi tyhjää venettä, jotka jättivät matkustajia laittomalta matkalta. Se ei kuitenkaan ole ainoa hälytys. Kollegat jahtaavat huumekauppiaita Cádizissa ja Baleaarien saarilla tutkiessaan Huelvan sataman moottoreiden mustaa pörssiä. Nämä seikkailut kertovat meririkollisuuden vastustajista.

Espanjan rannikkovartiosto

la 12.10. klo 13.55 - 14.55 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Päivisin merenkulkuviranomaiset suorittavat operaatioita, jotka häiritsevät huumekauppaa. Yön saapuessa salakuljettajia ajetaan takaa armottomalla tavalla. Humanitaariset kriisit pahenevat pimeyden vallitessa. Räjähteen löytäminen satamasta on kuitenkin kaikkea muuta kuin rutiinia, mikä lisää jännitystä aavalla merellä kehittyvään draamaan.

Espanjan rannikkovartiosto

la 12.10. klo 14.55 - 15.55 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Uskallatko lähteä Huelvan merenkulkulaitoksen mukaan nappaamaan vaarallisia salakuljettajia? Liitytkö niihin, jotka lähtevät yövuoroon Almeríaan estääkseen ihmiskaupan? Sukeltatko Gironan vesille purkamaan räjähtämättömiä ammuksia? Lähde kanssamme jännittävälle matkalle, kun sukellamme näihin rohkeisiin tehtäviiin yhdessä Espanjan rannikkovartioston kanssa.

Espanjan rannikkovartiosto

la 12.10. klo 15.55 - 16.55 60 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Kesäisin laivaliikenne Espanjan rannikolla moninkertaistuu, mikä lisää hätätilanteita, jotka merenkulkuviranomaisten on hoidettava. Ilmoitukset vioista, huolimattomuudesta ja pienten veneiden saapumisesta eivät lopu koskaan. Nämä eivät kuitenkaan ole ainoita hälytyksiä – huumekauppa ja salakuljetus jatkuvat edelleen merellä.

Espanjan rannikkovartiosto

la 12.10. klo 16.55 - 18.00 1h 5 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Hälytykset kaikuvat yli meren idästä länteen. Rannikkovartioston joukot jahtaavat huumekauppiaita samalla, kun he yrittävät pelastaa vaarassa olevia ihmisiä avovesillä. Nämä eivät kuitenkaan ole vain satunnaisia hätätilanteita; uhkarohkeat valinnat voivat johtaa tragedioihin.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 12.10. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäiskansojen haasteena on turvata elintärkeät luonnonvarat kotiseutualueidensa jokien varrella, ja ulkoiset uhat pahentavat tilannetta. Pingayakin perhe pyytää hylkeitä Kashunuk-joella. Tig ja Evan Strassburg etsivät mustakarhua Kanuti-joella. Jackon perhe pyytää lohta Pedro Bayssä. Jody Potts-Joseph ja Jamey Joseph etsivät kalaa Yukon-joen varrelta.

Tutkimusretki Amazonille

la 12.10. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

National Geographic Explorer -tiimit tekevät uraauurtavaa tutkimusta Amazonin jäisestä lähteestä aina Karibialle asti ja tutustuvat yhteen maailman maagisimmista resursseista. Jokikilpikonnien ja vaaleanpunaisten delfiinien terveydentilasta aina Andien karhujen muuttoliikkeeseen, äärimmäiseen kiireeseen vastataan yhtä toiveikkailla ratkaisuilla.

Tutkimusretki Everestille

la 12.10. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Tutkimusretki Everestille kertoo ainutlaatuisesta projektista, jossa ryhmä tieteilijöitä yhdistää voimansa selvittäessään, mitä maailman korkein huippu voi kertoa meille ilmastonmuutoksesta. Pahaminen Khumbun jäätikkö kartoitetaan yksityiskohtaisesti, biologit tutkivat äärimmäisissä olosuhteissa eläviä elinmuotoja. Sherpojen ja tieteilijöiden ryhmä kiipeää "Kuoleman vyöhykkeelle", jonne he asentavat maailman korkeimmalla sijaitsevan sääaseman.

Egyptin kadonneet aarteet

la 12.10. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Suuren pyramidin varjossa tohtori Mark Lehnerin johtama arkeologien tiimi kaivaa esiin muinaisen Egyptin kenties tärkeimmän kuninkaallisen palatsin. Kaivaessaan hylätyn jalkapallokentän alta tiimi löytää vihjeitä, jotka paljastavat hermokeskuksen, joka on omistettu itse Suuren pyramidin rakentamiselle.

Mystiset muinaiskuolemat

la 12.10. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Lähellä Silkeborgia Tanskassa turpeenkaivajat löytävät pään, ja viranomaiset selvittävät liittyykö se kadonneeseen poikaan. Poliisi huomaa, että ruumis on paljon vanhempi kuin kadonnut henkilö, ja kutsuu museon tutkimaan asiaa. Kaivauksissa löydetään täydellisesti säilynyt ihminen, joka on poseerattu mielenkiintoisella tavalla. Voiko asento olla johtolanka siihen, miten ja miksi hänet murhattiin?

Salakaupan julmat kasvot

la 12.10. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmat kasvot
Yhdysvalloissa varastetaan vuosittain yli 750 000 autoa eli yksi 42 sekunnin välein. Monet niistä lähetetään ulkomaille. Viimeaikaisista toimista huolimatta lainvalvojat varoittavat varkauksista, joissa autot salakuljetetaan Länsi-Afrikkaan, missä niistä saa paremman hinnan. Mariana jahtaa henkilöitä, jotka hyötyvät eniten tästä yllättävästä mannertenvälisestä toimitusketjusta.

Huumebisnes Oy

tänään 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Huumekartelli Arizonassa. Arizonan Phoenixissä, 300 kilometriä Meksikon rajalta, on keskuspaikka, josta marihuana, heroiini ja metamfetamiini leviävät ympäri maata. National Geographic Channel.

Egyptin kadonneet aarteetU

tänään 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Suuren pyramidin varjossa tohtori Mark Lehnerin johtama arkeologien tiimi kaivaa esiin muinaisen Egyptin kenties tärkeimmän kuninkaallisen palatsin. Kaivaessaan hylätyn jalkapallokentän alta tiimi löytää vihjeitä, jotka paljastavat hermokeskuksen, joka on omistettu itse Suuren pyramidin rakentamiselle.

Tuskegeen sankarilentäjät

tänään 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

Toisen maailmansodan aikaisen P-39-lentokoneen löytyminen Huronilta herättää henkiin aikojen kätköön jääneen tarinan. Lentäjä Frank Moody kuoli onnettomuudessa, mutta perintö, jonka hän ja muut Tuskegeen lentäjät jättivät, on elossa vielä nykyäänkin. National Geographic tutkii nyt Tuskegeen lentäjien historiaa ja haluaa ratkaista tämän lähes 80 vuotta vanhan mysteerin.

Eurooppaa puolustamassa

tänään 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Eurooppaa puolustamassa
Taisteluarkeologi Tony Pollard tutkii Rochesterin linnaa ja pahamaineista keskiaikaista piiritystä. Sotahistorioitsija Alex Churchill ampuu tykillä ja tutkii, kuinka Britannia vastasi Napoleonin hyökkäysuhkiin. Entinen merijalkaväen sotilas Arthur Williams löytää toisen maailmansodan aikaisia Britannian vastarintajoukkojen maanalaisia bunkkereita ja lentää uskomattomien merilinnoitusten yli.

Espanjan rannikkovartiosto

tänään 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Espanjan rannikkovartiosto
Kamerat valvovat rannikkoa ja hälyttävät rannikkovartioston toimeen, kun tunnettu huumeiden salakuljettaja vaikuttaa palanneen toimiin Cadizin lähellä. Kolme partiovenettä poimii Gibraltarin läheisyydestä tupakan salakuljettajia. Toinen yksikkö etsii ihmissalakuljettajia Cabo de Gatasta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Amazing Race Suomi, Maajussille morsian, Salatut elämät, Karen Pirie, Renki, Jeopardy! Suomi, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Teho-osasto, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity