VaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiViihdeTietovisatSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot sunnuntaina 13.10.2024

Näytä tiivistettynä

The Real Housewives of Salt Lake City

su 13.10. klo 04.20 - 05.15 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Spekulointia. Kausi 2, 10/24. Viranomaisten lähdettyä Beauty Labin edustalta naiset päättävät jatkaa tyttöjen reissuaan. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.

MTV Uutiset Live

su 13.10. klo 05.15 - 06.00 45 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

su 13.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Grand Designs Uusi-Seelanti

su 13.10. klo 06.30 - 07.30 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 2/8. Laiturin uusi elämä. Vanhaa tavaraa arvostava Patti Coley haluaa rakentaa miehensä Geoffin kanssa talon, johon tulee mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia. Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Grand Designs Uusi-Seelanti

su 13.10. klo 07.30 - 08.30 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 3/8. Mutteritalo metsässä. Rik ja Boio haluavat rakentaa paaluilla seisovan puutalon. Miten onnistuu kahdeksankulmaisen talon rakentaminen metsään hyvin tuulisella seudulla? Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Huimat huushollit

su 13.10. klo 08.30 - 09.30 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 6, 9/9. Sotavangin asuntovaunu. George ja Will rakentavat asuntovaunun, jonka piirrokset laati brittiläinen kapteeni ollessaan sotavankileirillä 2. maailmansodan aikaan. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. Kuudes tuotantokausi.

Salatut elämät

su 13.10. klo 09.30 - 10.00 30 minAVA

Salatut elämät
Jakso 4647 Syyhy ja seuraus. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Salatut elämät

su 13.10. klo 10.00 - 10.30 30 minAVA

Salatut elämät
Jakso 4648 Myyrä, kissakala ja rauhankyyhky. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Salatut elämät

su 13.10. klo 10.30 - 11.00 30 minAVA

Salatut elämät
Jakso 4649 Magnus ja asuntolaila. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Salatut elämät

su 13.10. klo 11.00 - 11.30 30 minAVA

Salatut elämät
Jakso 4650 Salla on siivo niskanen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Levyraati

su 13.10. klo 11.30 - 12.30 60 minAVA

Levyraati
Katja Ståhl ja Eetu Hautoniemi. Kausi 1, 2/8. Viikon tuoreita musiikkijulkaisuja arvioivat juontaja Katja Ståhl, Asko Kallonen, Väinö Karjalainen, Lina Schiffer sekä rakennusmies Eetu Hautoniemi Ähtäristä. Puhetta johtaa Jenni Pääskysaari. Legendaarisessa Levyraadissa pannaan joka viikko paremmuusjärjestykseen tunnin verran tuoretta musiikkia toimittaja Jenni Pääskysaaren johdolla. Musiikkiin intohimoisesti ja avoimin mielin suhtautuvat levyraatilaiset kuuntelevat uusimmat kappaleet, ja pisteyttävät ne yhdestä kymmeneen.

Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi

su 13.10. klo 12.30 - 14.00 1h 30 minAVA

Laulu Rakkaudelle: Secret Song Suomi
Kausi 3, 3/8. Puhu hiljaa rakkaudesta. Laulu rakkaudelle- lavalla Susijengin entinen kapteeni näkee vihdoin suosikkiartistinsa livenä. Suvi Teräsniska yllätetään discoshow'lla ja Cristal Snow saa liikuttavan kirjeen. Laulu rakkaudelle on musiikkiohjelma, joka jakaa sylikaupalla lämpöä ja antaa unohtumattomia elämyksiä upeiden musiikkiesitysten välityksellä. Yllätysten keskiössä on yllätettävän salainen suosikkikappale. Se voi olla balladi, joka on kulkenut mukana läpi elämän, megahitti, joka tekee iloiseksi tai discobiisi, jonka sisälle kätkeytyy viesti.

Suomen kaunein koti

su 13.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Hienot huvilat. Kausi 14, 6/12. Pirkanmaalla sijaitsevat kodit ovat kaikki oman aikakautensa taidonnäytteitä. Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Maalaismakuja

su 13.10. klo 15.00 - 15.30 30 minAVA

Maalaismakuja
Kausi 1, 1/6. Nuotioherkkuja. Julius valmistaa herkullisia leipiä ja risottoa oman puutarhan antimista. Juliuksen veljet auttavat tilan töissä ja saavat kiitokseksi illallisen nuotion äärellä. Englantilainen ruokaohjelma.

Sukuni salat

su 13.10. klo 15.30 - 16.25 55 minAVA

Sukuni salat
Kausi 3, 5/10. Anna Puu saa kuulla kahden esiäitinsä tarinan. Vahvan esiäitinsä monivaiheisen pakoretken ja aatelistytön elämästä kartanoiden kauppatavarana. Sukuni salat -sarjan kolmannella tuotantokaudella tutkitaan Suomen rakastetuimpien tähtien sukuhistorioiden salaisuuksia, jotka yllättävät ja asettavat heidän identiteettinsä uuteen valoon. Menneisyyden sukulaisiin tutustuminen ei aina ole helppoa ja tunteet virtaavat voimakkaana. Juurimatkat vievät meidät tällä kaudella aina Kristiinankaupungista Kuopioon ja Ruotsinpyhtäältä Virginiaan.

Meidän remppa

su 13.10. klo 16.25 - 17.25 60 minAVA

Meidän remppa
Lisää lahoa ja lainaa. Kausi 1, 5/10. Iirikselle ja Jerelle paljastuu ikävä yllätys, kun talosta löytyy lisää lahoja hirsiä. Kalev ja Niko painivat budjettinsa kanssa, mutta pankki on heltynyt antamaan lisää lainaa. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Unelma-asunto auringon alta

su 13.10. klo 17.25 - 18.00 35 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 14/20. Golffarin Mojacar. Yorkshireläispariskunta etsii 100 000 punnan budjetilla uusioperheelle ja koiralle sopivaa loma-asuntoa läheltä palveluita Kaakkois-Espanjasta. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Ensitreffit alttarilla

su 13.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Uskallanko kertoa?. Kausi 11, 6/13. Kommunikaatiohaasteet hankaloittavat edelleen parien elämää. Asiantuntijatehtävä avaa salaisuuksien arkkua. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Agatha Christie: Askel tyhjyyteen

su 13.10. klo 19.00 - 21.00 2h 0 minAVA

(Why Didn't They Ask Evans?UK/USA 2009) Neiti Marple selvittää, mitä kuolevan miehen viimeiset sanat tarkoittivat. Rantakalliolta pudonneen miehen viimeisistä sanoista sukeutuu arvoitus, jota ratkoo lopulta myös neiti Marple. Varakkaan perheen taustalta löytyy monia salaisuuksia.

Wallander: Petos

su 13.10. klo 21.00 - 23.00 2h 0 minAVA

(Wallander: Sveket, Ruotsi 2013) Wallander tutkii varakkaan konsultin vaimon murhaa ja ottaa pariskunnan järkyttyneen tyttären siipiensä suojaan, vaikka omiakin haasteita on riittämiin. Vieraassa vuoteessa viihtynyt varakas konsultti riitelee vaimonsa kanssa, ja pian sen jälkeen vaimo löytyy surmattuna rannalta. Pariskunnan nuori tytär on suunniltaan tapahtuneesta eikä löydä tarvitsemaansa tukea etäisestä isästään. Wallander ottaa nuoren naisen siipiensä suojaan, vaikka hänellä on omassakin elämässään tarpeeksi haasteita muistin reistaillessa päivä päivältä yhä enemmän.

EstoniaU

su 13.10. klo 23.00 - 00.00 60 minAVA

Estonia
Mr. Skylight to Number One and Two. Kausi 1, 6/8. Tutkimuskomissio etsii uutta puheenjohtajaa, kun koko komissio on hajoamassa. Tallinnasta palaavien ruotsalaisveljesten väittely yhteisestä tulevaisuudesta keskeytyy, kun vettä alkaa virrata oven alta. Tositapahtumiin pohjautuva draamasarja autolautta M/S Estonian traagisesta merionnettomuudesta, joka järkytti syksyllä 1994 syvästi koko maailmaa. Kahdeksanosainen sarja tutkii uhrien, pelastuneiden, läheisten ja tutkijoiden koskettavien henkilötarinoiden kautta, miten on mahdollista että 852 ihmistä menetti henkensä, eikä kukaan ole siitä vastuussa.

Hudson & Rex

tänään 00.00 - 00.55 55 minAVA

Hudson & Rex
Hampaat esille. Kausi 6, 12/16. Poliisiasemalle tunkeutuu vankilassa istunut mies, joka vakuuttaa syyttömyyttään ja haluaa Charlien ottavan tutkittavakseen kuusi vuotta vanhan murhatapauksen. Charlie ja Rex alkavat seurata kylmiä jälkiä. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova lakiU

tänään 00.55 - 01.50 55 minAVA

Kova laki
Komentoketju. Kausi 22, 8/22. Tavaratalon myyntijohtaja ammutaan kotipihalleen. Aiemmin armeijan komentajana toimineella uhrilla vaikuttaa olleen ongelmia niin töissä kuin henkilökohtaisessakin elämässään. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Murhamysteeri merellä

tänään 01.50 - 02.50 60 minAVA

Murhamysteeri merellä
Malta. Kausi 1, 8/8. Laivaan astuu julkisuuteen väsynyt laulajalegenda, jonka agentti vaatii tätä jatkamaan työntekoa. Kun nainen löytyy murhattuna, hänen salattu menneisyytensä alkaa paljastua ja epäiltyjä löytyy sieltä täältä. Jack Grayling tekee uranvaihdoksen rikospoliisista luksusristeilijän laulajaksi, mutta hän ei pääse nauttimaan leppoisasta elämästään matkustajien syyllistyessä alinomaa raakoihin rikoksiin. Grayling ratkoo juttuja hemaisevan mutta etäisen yliperämies Kate Woodsin kanssa.

Murha paratiisissaU

tänään 02.50 - 03.45 55 minAVA

Murha paratiisissa
Santa Anan aarre. Kausi 5, 7/8. Rannikon romunkerääjä löydetään murhattuna, ja tapaus näyttää varsin selvältä. Pian Humphreyn ryhmä joutuu kuitenkin harkitsemaan tilannetta uudelleen. JP:n polttarit lähestyvät. Brittiläisessä rikossarjassa tavoilleen uskollinen rikospoliisi lähetetään Lontoosta rennolle Saint Marien paratiisisaarelle Karibialle rikoksia tutkimaan. Hän ei kuitenkaan ole kovin innoissaan auringosta, merestä eikä hiekasta, joita on tarjolla päivästä toiseen.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat

tänään 03.45 - 04.15 30 minAVA

Maajussille morsian: Kaikki tarinat
Ryhmätreffien rientoja. Kausi 2, 4/8. Maajussien ryhmätreffeillä tutustutaan maajusseille tärkeisiin asioihin ja selvitetään löytyykö ehdokkaista niihin kumppania. Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian: Kaikki tarinat palaa uudella kaudella neljän maajussin tarinoihin. Kauden aikana nähdään perinteisten pika- ja ryhmätreffien lisäksi enemmän kahdenkeskistä aikaa maajussien ja ehdokkaiden välillä. Luvassa on niin tunteiden vahvistumista kuin yllätyksiäkin, kun kirjeet materialisoituvat ja maajussit tapaavat ehdokkaita.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murha Hangossa, Simpsonit, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, Elämäni Biisi, Sydämen kutsumus, Kahden keikka - vaaralliset yhdessä, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Jeopardy! Suomi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity