HoroskooppiBlogitReseptitViihdeSanakirjaVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot keskiviikkona 16.10.2024

Näytä tiivistettynä

MTV Uutiset Live

ke 16.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti

ke 16.10. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 5/10. Leuhkat eväät. Miksi ottaa evääksi väsyneitä leipiä, kun pienellä panostuksella saa luotua mukaan otettavia herkkuja, joita muut kadehtivat? Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

ke 16.10. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Maxi yllättää. Ana pääsee vihdoin tutustumaan Thalheimin tilaan, mutta päivää varjostavat remonttiongelmat ja selkävaivat. Katja on mieli maassa, mutta hänelle on luvassa yllättävä piristys. Alexandra palaa kuntoutuksesta hyvin toipuneena. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

ke 16.10. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Donal Skehan: Ruokaa nopeastiU

ke 16.10. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 3/10. Työläisen arkea. Donal esittelee muutaman reseptin, jotka tuovat pelastuksen työläisen kiireiseen arkeen. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon alta

ke 16.10. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 79/80. Asunto Alorasta. Sylvia ja Martin ovat haastavia asiakkaita, sillä heidän toiveensa muuttuvat jokaisen näytön myötä. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Huimat huushollitU

ke 16.10. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 6, 9/9. Sotavangin asuntovaunu. George ja Will rakentavat asuntovaunun, jonka piirrokset laati brittiläinen kapteeni ollessaan sotavankileirillä 2. maailmansodan aikaan. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. Kuudes tuotantokausi.

Grand Designs Uusi-SeelantiU

ke 16.10. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 2/8. Laiturin uusi elämä. Vanhaa tavaraa arvostava Patti Coley haluaa rakentaa miehensä Geoffin kanssa talon, johon tulee mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia. Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Huimat huushollitU

ke 16.10. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 10, 6/8. Huvivene kuivalla maalla. Putkiasentaja James haluaa yllättää perheensä uudella matkailuautolla. Anna ja Sharon tekevät vanhasta pommisuojasta baarin. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. 10. tuotantokausi.

Emmerdale

ke 16.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Pelkoja päin, osa 2/2. Charity kärsii ristiäisjuhlassa, ja ilmassa leijuu epävarmuus Mackin tunteista. Sam saa tarpeekseen Craigin pyörimisestä hänen perheensä liepeillä. Pelkojaan voittamaan lähtenyt seurue suorittaa tehtävänsä loppuun. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Maajussille morsian: Kaikki tarinatU

ke 16.10. klo 13.30 - 14.00 30 minAVA

Maajussille morsian: Kaikki tarinat
Taidetta ja salattuja tunteita. Kausi 2, 5/8. Ryhmätreffeillä kokeillaan niin hiljaisuutta tutustumisen keinona kuin pitkään kehittyneiden tunteiden tunnustamista. Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian: Kaikki tarinat palaa uudella kaudella neljän maajussin tarinoihin. Kauden aikana nähdään perinteisten pika- ja ryhmätreffien lisäksi enemmän kahdenkeskistä aikaa maajussien ja ehdokkaiden välillä. Luvassa on niin tunteiden vahvistumista kuin yllätyksiäkin, kun kirjeet materialisoituvat ja maajussit tapaavat ehdokkaita.

Ensitreffit alttarillaU

ke 16.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Mitä läheisyys on sinulle?. Kausi 11, 7/13. Parit pohtivat suhteensa fyysistä puolta. Seksitehtävä ja yllättävä lahja saavat Jennin innostumaan. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Unelma-asunto auringon altaU

ke 16.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Oma kaistale Kyprosta. Kausi 15, 38/120. Uri löysi Kyproksen nuoruudenmatkoillaan. Nyt hän ja Hazel-vaimo haluavat muuttaa Skotlannista Välimeren lämpöön. Toiveissa on luonteikas talo, tilaa perheen vierailuille ja ehkä myös muutamalle kanalle. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Lemmen viemää

ke 16.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Loistava trio. Philipp ja Vincent haluavat auttaa Anaa hevossiittolan suunnittelussa, ja Anan yllätykseksi kolmikko muodostaakin loistavan tiimin. Alexandra on luvannut Christophille yllätyksen, ja Christoph uskoo tietävänsä, mistä on kyse. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Maajussille morsianU

ke 16.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Ensimmäinen treffipäivä. Kausi 17, 8/12. Ensimmäisen treffipäivänä koetellaan rajoja ja selvitellään edellisiltä treffeiltä jääneitä kysymysmerkkejä. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Grand Designs - unelma-asunnot

ke 16.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Nyt tai ei koskaan. Kausi 20, 7/11. Corinne ei anna syövän nujertaa häntä, vaan alkaa rakentaa uutta kotia. Urakasta on sovittu kiinteä hinta, mutta kuka maksaa odottamattomat lisäkulut? Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Unelma-asunto auringon alta

ke 16.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Monta mieleistä kotia. Kausi 15, 39/120. Tina ja Greg etsivät Kyprokselta itselleen ja koirilleen kotia, jossa lapset perheineen voivat vierailla. Mukava pariskunta näkee toinen toistaan mukavampia taloja. Kuinka käy, kun on valinnan aika? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Hudson & Rex

ke 16.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Hudson & Rex
Kuolema kolkuttaa ovelle. Kausi 6, 14/16. Charlien kotiin murtautuu ammuttu mies, joka yrittää varoittaa Charliea jostakin, ennen kuin kuolee Charlien kotiin. Charlie ja Rex alkavat selvittää, mistä ihmeestä on kyse ja kuka kuollut mies oikein oli. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova laki

ke 16.10. klo 21.00 - 22.00 60 minAVA

Kova laki
Mahdollisuuksien maa. Kausi 22, 10/22. Venezuelasta New Yorkiin päätynyt koditon ja paperiton siirtolainen ammutaan kuoliaaksi. Rikostutkijat selvittävät, oliko hänellä ongelmia yömajassa tai tilapäistöissään, ja pian karu totuus alkaa selvitä. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Estonia

ke 16.10. klo 22.00 - 23.00 60 minAVA

Estonia
Pelastuslautta. Kausi 1, 7/8. Virolainen tanssija ja ruotsalainen kotiinpalaaja taistelevat selviytymisestään meressä MS Estonian upottua. Tutkimuskomissio jäädyttää vesitestit taloudellisista syistä. Tutkimuksen rahoituksesta ei ole tietoa. Tositapahtumiin pohjautuva draamasarja autolautta M/S Estonian traagisesta merionnettomuudesta, joka järkytti syksyllä 1994 syvästi koko maailmaa. Kahdeksanosainen sarja tutkii uhrien, pelastuneiden, läheisten ja tutkijoiden koskettavien henkilötarinoiden kautta, miten on mahdollista että 852 ihmistä menetti henkensä, eikä kukaan ole siitä vastuussa.

Hudson & RexU

ke 16.10. klo 23.00 - 00.00 60 minAVA

Hudson & Rex
Kaveri hädässä. Kausi 6, 13/16. Sarahin entinen opiskelukaveri Andrew hakataan työpaikkansa hississä henkihieveriin, ja epäilykset kohdistuvat miehen vaimoon. Sarah lähtee jututtamaan vaimoa, ja Charlie ja Rex alkavat etsiä muita jälkiä. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Pelastakaa ihoni!

tänään 00.00 - 01.00 60 minAVA

Pelastakaa ihoni!
Kausi 3, 2/12. Luomia ja lohikäärmeitä. Kimillä on selässä kookas lipooma vielä kookkaamman tatuoinnin alla. MS-tautia sairastavalla Bettyllä on toisessa rinnassa iso ja tumma luomi. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläinen tosi-tv-sarja ihotautiklinikasta, jossa huipputiimi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.

Riptide

tänään 01.00 - 02.00 60 minAVA

Riptide
Häätöilmoitus. Kausi 1, 2/4. Ethan haluaa häätää Alison-lesken, joka päättää taistella naapurinsa tuella. Alisonin räjähdysherkkä eksä käy kovistelemassa Ethania, joka puolestaan ei ole paljastanut kaikkea poliisille. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

Tohtori Facelift

tänään 02.00 - 02.50 50 minAVA

Tohtori Facelift
Kausi 1, 1/8. Revenneet häpyhuulet. Beverly Hillsin naiskirurgit saavat työn alle M-kupin rintojen pienennyksen, synnytyksessä revenneiden häpyhuulten korjaamisen ja transmallin nenäleikkauksen. Amerikkalainen realitysarja. Beverly Hills on tunnettu plastiikkakirurgeistaan, mutta vain 15 % heistä on naisia. Amerikkalaisessa realitysarjassa tutustutaan neljään naisplastiikkakirurgiin. Pääsemme seuraamaan heidän työtänsä ja henkilökohtaista elämäänsä. USA 2020. Ensimmäinen tuotantokausi.

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 02.50 - 04.10 1h 20 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 2, 14/24. Sodan ja rauhan puutarhassa. Heather tapaa uskonkriisistä kärsivän veljensä. Whitney ja Lisa puivat Maryn asioita joogan lomassa. Naiset kokoontuvat ulkoilmalounaalle. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Pikku Kakkonen, MasterChef Australia, Sukuni salat, Haluatko miljonääriksi?, Unelma-asunto auringon alta, Jeopardy! Suomi, Vain elämää, Muumilaakson tarinoita, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity