VaihtoautotTietovisatBlogitViihdeHoroskooppiSanakirjaReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot torstaina 17.10.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

to 17.10. klo 04.10 - 05.05 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 78/80. Almeria. Babak ja Alison etsivät eläkepäivien kotia Almerian maakunnan vuoristoisista maisemista. Toiveissa on talo, jossa on tilava keittiö, sekä puutarha ja uima-allas. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

MTV Uutiset Live

to 17.10. klo 05.05 - 06.00 55 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

to 17.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti

to 17.10. klo 06.30 - 07.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 6/10. Haastaja noutoruoalle. Donal esittelee neljä reseptiä, jotka vetävät vertoja suosituille noutosapuskoille. Aina ei tarvitse tilata ruokaa, vaan itsekin voi loihtia hyviä herkkuja. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Lemmen viemääU

to 17.10. klo 07.00 - 08.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Loistava trio. Philipp ja Vincent haluavat auttaa Anaa hevossiittolan suunnittelussa, ja Anan yllätykseksi kolmikko muodostaakin loistavan tiimin. Alexandra on luvannut Christophille yllätyksen, ja Christoph uskoo tietävänsä, mistä on kyse. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Ostoskanava Myori.fi

to 17.10. klo 08.00 - 08.30 30 minAVA

Ostoskanava Myori.fi

Donal Skehan: Ruokaa nopeastiU

to 17.10. klo 08.30 - 09.00 30 minAVA

Donal Skehan: Ruokaa nopeasti
Kausi 1, 4/10. Viikonlopun herkut. Kun arki on täynnä kaaosta, viikonloppuna pitää rauhoittua ja laittaa ruokaa, joka on oikeasti sydämellä tehty. Irlantilainen ruokaohjelma. Irlantilaisessa ruokaohjelmassa annetaan vinkkejä avuksi arjen kiireeseen ja pyhiä juhlistamaan. Ensimmäinen tuotantokausi.

Unelma-asunto auringon alta

to 17.10. klo 09.00 - 10.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 12, 80/80. Aktiivista elämää Almeriassa. Michael ja Jane etsivät Espanjasta muuttovalmista loma-asuntoa, jossa meri ja palvelut ovat lähellä. Pitävätkö toiveet pintansa loppuun asti? Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Iso-Britannia 2018.

Maajussille morsian

to 17.10. klo 10.00 - 11.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Ensimmäinen treffipäivä. Kausi 17, 8/12. Ensimmäisen treffipäivänä koetellaan rajoja ja selvitellään edellisiltä treffeiltä jääneitä kysymysmerkkejä. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Grand Designs Uusi-SeelantiU

to 17.10. klo 11.00 - 12.00 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 3/8. Mutteritalo metsässä. Rik ja Boio haluavat rakentaa paaluilla seisovan puutalon. Miten onnistuu kahdeksankulmaisen talon rakentaminen metsään hyvin tuulisella seudulla? Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Kotoisa

to 17.10. klo 12.00 - 13.00 60 minAVA

Kotoisa
Kausi 5, 7/11. Kylmätilasta monitoimitilaksi. Niina ja Rickard toteuttavat kauden värikkäimmän remontin rivitalohuoneistoon, jossa kylmästä ullakkotilasta tehdään asuinkelpoinen monitoimitila. Kotoisan viidennellä tuotantokaudella Niina Ahonen ja Rickard Carlsson toteuttavat erilaisissa kodeissa entistäkin isompia muutoksia. Myös pihoilla nähdään näyttäviä ja yllätyksellisiä muutoksia, joista vastaavat Helga Andersson sekä veljekset Arto Kontio ja Tero Kontio.

Emmerdale

to 17.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Emmerdale
Vähemmän suloinen kosto. Raivosta kiehuva Charity päättää paljastaa Mackin syrjähypyn Chloelle. Bernice ja Nicola keräävät kilpaa rahaa sydäniskuria varten, mutta Bobin sydän on jo täydessä iskussa. Manpreet tuskailee kiusallisen koruongelman kanssa. Lukuisia tv-alan palkintoja ansaitusti kahminut brittiläinen saippuasarja sijoittuu Yorkshiren upeisiin maisemiin seuraten pienen Emmerdalen kylän tapahtumia ja sen asukkaiden arkea. Emmerdale on yksi Iso-Britannian pitkäikäisimmistä tv-sarjoista, jossa nähdään monen sukupolven arkielämän iloisia tapahtumia ja rakastumisia mutta myös todentuntuisia, tuskallisiakin vastoinkäymisiä.

Masked Singer Suomi

to 17.10. klo 13.30 - 15.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Vihjebiisit. Kausi 6, 7/12. Ryhmät yhdistyvät ja luvassa on ennennäkemätön määrä musiikkia, kun kaikki kahdeksan hahmoa laittavat show’n pystyyn. Vihjeet on piilotettu biisivalintoihin. Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Unelma-asunto auringon altaU

to 17.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Monta mieleistä kotia. Kausi 15, 39/120. Tina ja Greg etsivät Kyprokselta itselleen ja koirilleen kotia, jossa lapset perheineen voivat vierailla. Mukava pariskunta näkee toinen toistaan mukavampia taloja. Kuinka käy, kun on valinnan aika? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Lemmen viemää

to 17.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Lemmen viemää
Uudet häävalat. Alfons näkee, miten pahoillaan Hildegard on heidän riidoistaan, ja ehdottaa tälle häävalojen uusimista. Philipp ja Vincent pakottavat kovista kivuista kärsivän Anan lääkäriin. Christoph ja Katja ottavat jälleen yhteen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista.

Grand Designs - unelma-asunnotU

to 17.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Grand Designs - unelma-asunnot
Nyt tai ei koskaan. Kausi 20, 7/11. Corinne ei anna syövän nujertaa häntä, vaan alkaa rakentaa uutta kotia. Urakasta on sovittu kiinteä hinta, mutta kuka maksaa odottamattomat lisäkulut? Brittiläinen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ykkösohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Briteissä huippusuosittu Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia.

Ensitreffit alttarilla

to 17.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Ensitreffit alttarilla
Mitä läheisyys on sinulle?. Kausi 11, 7/13. Parit pohtivat suhteensa fyysistä puolta. Seksitehtävä ja yllättävä lahja saavat Jennin innostumaan. MTV:n Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla. He antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin, ja tehtäväksi jää sanoa ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle.

Unelma-asunto auringon alta

to 17.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Karibian kutsu. Kausi 15, 40/120. IT-alalta varhaiseläkkeelle jääneet Ro ja Nick haluavat asua puolet vuodesta Karibialla. He etsivät Barbadokselta unelmiensa taloa ja puutarhaa. Riittääkö budjetti alueella, jossa myös supertähdet viihtyvät? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Suomen kaunein koti

to 17.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Suomen kaunein koti
Paluu 70-luvulle. Kausi 14, 7/12. Tuomarit nauttivat 70-luvun tunnelmasta persoonallisissa, aikakautta henkivissä kodeissa. Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on historiaa huokuvia huviloita, moderneja massiivipuutaloja, oivaltavia ratkaisuja sisustuksessa sekä paljon kaunista taidetta. Toimittaja Hanna Sumari saa kesän matkoihin mukaansa uudet tuomarikollegat sisustusarkkitehti Joanna Amemorista sekä arkkitehti Pekka Pakkasesta.

Meidän remppa

to 17.10. klo 21.00 - 22.00 60 minAVA

Meidän remppa
Lomalta pölyn keskelle. Kausi 1, 6/10. Claudia ja Matti palaavat lämmöstä kotiin remppapölyn keskelle. Susanna kipuilee, kun loma-asunnon varauskalenteri on jäänyt auki, eikä kämpässä ole ikkunoita. Ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

The White Princess

to 17.10. klo 22.00 - 23.15 1h 15 minAVA

The White Princess
Elisabet synnyttää prinssi Arthurin, ja hänen ja Henrikin välit lämpenevät hieman. Teddy on yhä vankina Towerissa, ja Elisabetin äiti suljetaan luostariin. Jasper Tudor matkustaa Burgundin hoviin tavoitteenaan rauha. 1400-luvun Englannin Ruusujen sodan aikaan sijoittuva draamasarja jatkaa kiitetyn Valkoinen kuningatar -sarjan tarinaa. Lancasterin ja Yorkin suvut taistelevat kruunusta. Rikhard III on kuollut Bosworthin taistelussa, ja Henrik Tudor kruunataan kuninkaaksi. Yorkin Elisabet, Rikhardin rakastettu, naitetaan Henrikille, mutta liitto ei tuo hallitsijalle toivottua suosiota eikä sukujen välille rauhaa.

Hudson & RexU

to 17.10. klo 23.15 - 00.15 60 minAVA

Hudson & Rex
Kuolema kolkuttaa ovelle. Kausi 6, 14/16. Charlien kotiin murtautuu ammuttu mies, joka yrittää varoittaa Charliea jostakin, ennen kuin kuolee Charlien kotiin. Charlie ja Rex alkavat selvittää, mistä ihmeestä on kyse ja kuka kuollut mies oikein oli. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Riptide

tänään 00.15 - 01.15 60 minAVA

Riptide
Pidätys. Kausi 1, 3/4. Alison ja naapuri Dan ilmoittavat poliisille, että Michael oli varastanut kellon. Se puolestaan johtaa pidätykseen. Myöhemmin ilmenee uusia todisteita, ja Michael saa vieraita. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

Riptide

tänään 01.15 - 02.15 60 minAVA

Riptide
Erämaamökki. Kausi 1, 4/4. Hannah ihmettelee, missä hänen isänsä on, ja päättää ottaa siitä selvää Loganin avulla. Seanin testamentista paljastuu yllätys, ja Alison pohtii naapurinsa Danin kanssa, mitä tehdä. Brittiläis-australialaisessa jännityssarjassa Alison ja Sean ovat menneet vastikään naimisiin. Kaikki perheenjäsenet eivät katso liittoa hyvällä. Eräänä päivänä Sean katoaa tavanomaisella surffausreissullaan. Poliisin mielestä kyseessä on hukkumistapaus, mutta Alisonin on vaikea hyväksyä selitystä.

Pelastakaa ihoni!U

tänään 02.15 - 03.10 55 minAVA

Pelastakaa ihoni!
Kausi 3, 1/12. Pattiennätys. Deanilla on niin paljon rasvapatteja, ettei tohtori Toby ole koskaan nähnyt vastaavaa. Richardilla on korvan takana keloidiarpi, ja Karenilla kysta poskessa. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläinen tosi-tv-sarja ihotautiklinikasta, jossa huipputiimi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 03.10 - 04.05 55 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 2, 15/24. Arveluttavat arvokengät. Heather ja Whitney pähkäilevät Maryn osallisuutta Jenin syytteisiin. Jennie palauttaa Marylta saamansa kengät Whitneyn yrityksen juhlissa. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Viiden jälkeen, Unelma-asunto auringon alta, Haluatko miljonääriksi?, Amazing Race Suomi, MasterChef Australia, Lemmen viemää, Erikoisryhmä Potsdam, Simpsonit, Sukuni salat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity