BlogitViihdeHoroskooppiReseptitSanakirjaVaihtoautotTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan Sub ohjelmatiedot perjantaina 25.10.2024

Näytä tiivistettynä

Simpsonit

pe 25.10. klo 04.40 - 05.10 30 minSub

Simpsonit
Kausi 3, 22/23. Oton seikkailut. Simpsonit majoittavat väliaikaisen asukkaan - katuakseen heti. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Simpsonit

pe 25.10. klo 05.10 - 05.42 32 minSub

Simpsonit
Kausi 3, 23/23. Kuin Romeo ja Julia. Bartin paras kaveri rakastuu, eikä Bartille tunnu enää olevan tilaa. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Muumien maailma

pe 25.10. klo 07.00 - 07.10 10 minSub

Muumien maailma
Kevätjäristykset. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 25.10. klo 07.10 - 07.20 10 minSub

Muumien maailma
Katastrofi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumien maailma

pe 25.10. klo 07.20 - 07.30 10 minSub

Muumien maailma
Pako orpokodista. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi. Uudistettu versio alkuperäisestä puolalaisesta pala-animaatiosta, joka kertoo Muumipeikon ja hänen perheensä sekä omaperäisten ystävien seikkailuista Muumilaaksossa. Sarja on puhuttu suomeksi.

Muumilaakson tarinoita

pe 25.10. klo 07.30 - 07.55 25 minSub

Muumilaakson tarinoita
Kausi 1, 12/26. Taikuri ja kuningasrubiini. Muumimamman käsilaukku katoaa. Tiuhti ja Viuhti kertovat vihdoin ja viimein mitä heidän suuressa matkalaukussaan on. Taikuri saapuu vieraisille Muumilaaksoon. Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990 - 1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin luomien muumien ja heidän ystäviensä seikkailuista Muumilaaksossa. Tuotantokausi 1.

Myyrän ystävät: Hepokatti

pe 25.10. klo 07.55 - 08.00 5 minSub

Myyrän ystävät: Hepokatti
Myyrän ystävät: Hepokatti ja kana. Pikku Hepokatin mukana pääset sukeltamaan pienenpienten kipittäjien ja mönkijöiden maailmaan. Ketterän sankarimme tielle osuu hupaisia sattumia ja yllättäviä vaaroja, mutta uskollisen viulunsa avulla Hepokatti pääsee kiipelis Pikku Hepokatin mukana pääset sukeltamaan pienenpienten kipittäjien ja mönkijöiden maailmaan. Ketterän sankarimme tielle osuu hupaisia sattumia ja yllättäviä vaaroja, mutta uskollisen viulunsa avulla Hepokatti pääsee kiipelistä kuin kiipelistä.

SimpsonitU

pe 25.10. klo 08.00 - 08.30 30 minSub

Simpsonit
Kausi 4, 1/23. Velipuolen paluu. Homerin epäonninen veli ilmestyy jälleen perheen pariin, ja onni näyttää kääntyvän. Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit (The Simpsons)! Matt Groeningin luoma, melko tavalla kieroutunut perhe päätyy mitä kummallisimpiin tilanteisiin, mutta selviää joko Lisan älykkyyden.

Kaiken maailman ennätykset

pe 25.10. klo 08.30 - 09.00 30 minSub

Kaiken maailman ennätykset
Kausi 2,5/10. Juhlat ja tunteet. Arvaamaton viihdeohjelma, jossa Mikko Penttilä avaa salaisen ennätysarkistonsa.
Tähtivieras näyttelijä Sofia Arasola kokeilee äänihuultensa rajoja. Komediallinen viihdeohjelma, jossa ennätysfani Mikko Penttilä avaa salaisen arkistonsa ja esittelee uskomattomia Guinnessin ennätyksiä ympäri maailmaa. Ne muuttuvat jatkuvasti ennätysmielisten yrittäessä rikkoa voimassa olevia ennätyksiä. Mikon rakkaassa arkistokellarissa kyläilevät tähtivieraat vastaavat arvaamattomiin kysymyksiin ja kokeilevat ennätyksen tekoa myös itse.

Huutokaupan metsästäjät

pe 25.10. klo 09.00 - 09.30 30 minSub

Huutokaupan metsästäjät
Kausi 9, 13/30. Nörttikamaa. Rene innostuu nörttikamasta. Myös Darrell pääsee tapaamaan aitoja nörttejä napattuaan itselleen ison varaston täynnä arvokkaita työkaluja ja laitteita. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja, jossa ammattilaiset ostavat huutokaupoista hylättyjen pienvarastojen sisältöjä.

Suurmestari UK

pe 25.10. klo 09.30 - 10.30 60 minSub

Suurmestari UK
Kausi 15, 5/10. Vanha torvikoipi. Kilpailijat pääsevät testaamaan samanaikaisesti sekä soittotaitojaan että muistiaan. Joukkuetehtävässä kimitetään lusikkajahdissa. Yksi ahnehtii liikaa. Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä.

Rekkakuskit jäällä

pe 25.10. klo 10.30 - 11.30 60 minSub

Rekkakuskit jäällä
Rekiretkellä. Kausi 11, 8/10. Alex ei uskalla ajaa huonokuntoista jäätietä yli kymmentonninen kontti trailreillaan, vaan vetää kontin järven yli metallisen reen kyydissä. Artilla on moottoriongelmia, ja Todd jää jumiin tiukassa mutkassa. Talven tullessa Kanadan erämaat jäätyvät, ja tavaran rahtaaminen jopa kaikkein kaukaisimpiin kyliin tulee mahdolliseksi. Tosi-tv-sarjassa seurataan rohkeita rekkakuskeja, jotka vaarantavat henkensä ajaessaan satojen kilometrien matkoja pitkin lunta ja jäätä. Lisämaustetta tuo kahden toisiaan vastaan kilpailevan firman kisa siitä, kumpi kuljettaa rahtikauden aikana enemmän lasteja perille.

Poliisit UK: AjojahtiU

pe 25.10. klo 11.30 - 12.30 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 15, 9/10. Pattitilanne. Aseistetut poliisiyksiköt ajautuvat vaaralliseen pattitilanteeseen, kun epäilty ei suostu tulemaan talostaan ulos käskyistä huolimatta. Brittiläinen poliisisarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta. 15. tuotantokausi.

Salatut elämät

pe 25.10. klo 12.30 - 13.00 30 minSub

Salatut elämät
Jakso 4658 Jutta ja Petrikalle: Pienissä häissäPihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Perhesarjojen kiistelty ja kiitetty ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa.

Ulosottomiehet

pe 25.10. klo 13.00 - 14.00 60 minSub

Ulosottomiehet
Kausi 3, 5/14. Kaksi häätöä ja yhdet hautajaiset. Croydonissa asukas saa tietää häädöstään, kun hän on lähdössä tätinsä hautajaisiin toiselle puolelle maata. Brittiläinen realitysarja. Dokumentaarisessa realitysarjassa seurataan brittiläisiä ulosottomiehiä, joiden tehtävänä on periä maksamattomat velat takaisin velkaantuneilta. Ohjelmassa nähdään myös velkojia, jotka eivät syystä tai toisesta saa takaisin perimiään saatavia sekä velallisia, joilla useilla on surullinen tarina kerrottavanaan.

Moderni perhe

pe 25.10. klo 14.00 - 14.30 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 10, 9/22. Perintö. DeDen leski Jerry tuo Clairelle ja Mitchellille perintökalleuksia. Jerry antaa Jaylle tärkeitä parisuhdeneuvoja. Amerikkalainen komediasarja. Emmy-palkitussa amerikkalaisessa tilannekomediasarjassa seurataan kolmen hyvin erilaisen perheen elämää. Jay Pritchett on umpikonservatiivinen kaappialalla menestynyt perheen patriarkka, joka on naimisissa reilusti nuoremman kolumbialaisen Glorian kanssa. Tytär Claire on kolmen lapsen äiti ja seuraa isänsä jalanjälkiä kaappialalla.

Moderni perhe

pe 25.10. klo 14.30 - 15.00 30 minSub

Moderni perhe
Kausi 10, 10/22. Joulun ihme. Haley ja Dylan pohtivat, miten vauvauutinen kannattaisi kertoa perheelle. Jay, Gloria ja Joe saavat kutsumattomia vieraita, ja jouluaatosta uhkaa tulla katastrofi. Amerikkalainen komediasarja. Emmy-palkitussa amerikkalaisessa tilannekomediasarjassa seurataan kolmen hyvin erilaisen perheen elämää. Jay Pritchett on umpikonservatiivinen kaappialalla menestynyt perheen patriarkka, joka on naimisissa reilusti nuoremman kolumbialaisen Glorian kanssa. Tytär Claire on kolmen lapsen äiti ja seuraa isänsä jalanjälkiä kaappialalla.

Rehtori

pe 25.10. klo 15.00 - 15.30 30 minSub

Rehtori
Noppa-hanke. Kausi 1, 1/10. Lukukausi alkaa ja Sari yrittää saada rahoitusta uudelle projektilleen. Nuutti lintsaa tunnilta ja Henkka yrittää saada holokausti-asiat opetettua. Rehtori on viiltävän hauska komediasarja yläkoulun rehtorista Sarista (Terhi Suorlahti) ja koulun opettajainhuoneesta. Muissa rooleissa nähdään mm. Mikko Penttilä, Sara Paasikoski, Pia Andersson, Elmer Bäck, Lotta Lindroos, Kaarina Hazard ja Mikko Roiha. Sarjan ovat käsikirjoittaneet terävistä komediakynistään tunnetut Anna Brotkin (mm. Aikuiset, Jättekiva, Modernit miehet) ja Paula Korva (mm.

Rehtori

pe 25.10. klo 15.30 - 16.00 30 minSub

Rehtori
Palautelaatikko. Kausi 1, 2/10. Opettajat antavat toisilleen nimetöntä palautetta, mutta Sarin saama palaute ei jätä Saria rauhaan. Nuutti etsii elämälleen uutta suuntaa. Rehtori on viiltävän hauska komediasarja yläkoulun rehtorista Sarista (Terhi Suorlahti) ja koulun opettajainhuoneesta. Muissa rooleissa nähdään mm. Mikko Penttilä, Sara Paasikoski, Pia Andersson, Elmer Bäck, Lotta Lindroos, Kaarina Hazard ja Mikko Roiha. Sarjan ovat käsikirjoittaneet terävistä komediakynistään tunnetut Anna Brotkin (mm. Aikuiset, Jättekiva, Modernit miehet) ja Paula Korva (mm.

Poliisit UK: Ajojahti

pe 25.10. klo 16.00 - 17.00 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 21, 4/15. Koirakavalkadi. Vauhdikkaassa jaksossa nähdään tällä kertaa poliisikoiria oikein olan takaa, kun vanha tuttu Quantum saa poliisiratsiassa seurakseen huumekoira Cooperin. Brittiläinen realitysarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta.

Poliisit UK: Ajojahti

pe 25.10. klo 17.00 - 18.00 60 minSub

Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 15, 7/10. Ampumatapaus. Poikkeuksellisen vaarallisessa jäljitystilanteessa poliisi joutuu turvautumaan tuliaseisiin, kun etsittyä henkilöä epäillään ammuskelusta. Brittiläinen poliisisarja. Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta. 15. tuotantokausi.

FrenditU

pe 25.10. klo 18.00 - 18.30 30 minSub

Frendit
Kausi 10, 1/18. Kun Rachel ja Joey suutelivat. Monica, Chandler ja Phoebe kuulevat seinien läpi tuoreitten pariskuntien intiimejä keskusteluja. Ross yllättää Rachelin ja Joeyn suutelemassa. Amerikkalainen komediasarja. Huippusuosittu amerikkalainen komediasarja. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

FrenditU

pe 25.10. klo 18.30 - 19.00 30 minSub

Frendit
Kausi 10, 2/18. Ross pärjää. Ross kertoo Joeylle, että hän yrittää totuttautua tämän ja Rachelin suhteeseen. Phoebe miettii adoptiota. Huippusuosittu amerikkalainen komediasarja. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

FrenditU

pe 25.10. klo 19.00 - 19.30 30 minSub

Frendit
Kausi 10, 3/18. Rossin rusketus. Rachel ja Joey pohtivat suhdettaan ja päättävät pysytellä vain ystävinä. Huippusuosittu amerikkalainen komediasarja. Pääosissa: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ja David Schwimmer (Ross). Tuotanto: Bright/Kauffman/Crane Prods. ja Warner Bros. TV, USA.

Suurmestari UK

pe 25.10. klo 19.30 - 20.35 1h 5 minSub

Suurmestari UK
Jumanjee. Kausi 17, 2/10. Kisaajat pääsevät pelastamaan kadonneen kissan, laatimaan eeppisiä esityksiä ja pelaamaan elokuvavisaa. Palkintokisassa käännetään tuomisia ylösalaisin. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä.

Sinkkulaiva

pe 25.10. klo 20.35 - 21.05 30 minSub

Sinkkulaiva
Kausi 2, 5/15. Punapää rakkauden aalloilla. Keravalta rakkauden aalloille heittäytyy sosiaalinen höpöttäjä Camilla. Neljä vuotta sinkkuna viettänyt Camilla toivoo nyt löytävänsä kipinöitä ja kemiaa. Legendaarinen Sinkkulaiva seilaa jälleen rakkauden aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Ohjelmassa on mukana eri ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus.

Rocky Balboa

pe 25.10. klo 21.05 - 23.10 2h 5 minSub

(Rocky Balboa) Intensiivisessä toimintaelokuvassa ikääntynyt nyrkkeilijälegenda Rocky Balboa (Sylvester Stallone) nousee kehään vielä kerran voittaakseen nuoren mestarinyrkkeilijän. USA 2006. Suunnattomaan menestykseen yltänyt nyrkkeilysaaga saa arvoisensa päätösosan Sylvester Stallonen itsensä ohjaamassa draamassa, jossa ruhjottu Rocky Balboa palaa eläkepäiviltä kehään viimeisen kerran kohdatakseen raskaan sarjan maailmanmestarin Mason "The Line" Dixonin.

Sicario 2: Soldado

pe 25.10. klo 23.10 - 01.40 2h 30 minSub

Huumesodassa ei ole sääntöjä - ja kun kartellit alkavat salakuljettaa terroristeja rajan yli, liittovaltion agentti Matt Graver (Josh Brolin) vastaa tähän viemällä taistelun äärirajoille. (USA/Meksiko 2018, 118') Huumesodassa ei ole sääntöjä - ja kun kartellit alkavat salakuljettaa terroristeja rajan yli, liittovaltion agentti Matt Graver vastaa tähän viemällä taistelun äärirajoille. Hän ottaa yhteyttä salaperäiseen Alejandroon, jonka perheen kartellin huumeparoni on murhannut. Graver ja Alejandro joutuvat kyseenalaistamaan kaiken minkä vuoksi he taistelevat.

Stadi vs. Lande

tänään 01.40 - 02.40 60 minSub

Stadi vs. Lande
Kysytään hallitukselta. Kausi 7, 6/10. Stadilaiset ja landet ottavat taas mittaa toisistaan. Löytyykö tietoa vai riittääkö tuuri? Jaakko Saariluoma ja Joonas Nordman jakavat puheenvuorot. Stadi ja lande kohtaavat jälleen! Uusi kausi tuo mukanaan uuden juontajan, kun Jaska Saariluoman rinnalle nousee porilaisvahvistus Joonas Nordman!
Kaukomatkaa tavoittelee jälleen joukko kilpailijoita ympäri Suomea, mukaan lukien julkisuudesta tuttuja kasvoja. Luvassa on lisäksi Stadi vs. Landen historian
ensimmäinen kahden kaupungin välinen taisto! Tule mukaan!

American Horror Story

tänään 02.40 - 03.40 60 minSub

American Horror Story
Kausi 11, 9/10. Suruvirsi, osa 1. Painajaismaisten tapahtumien jälkeen Samin ja Patrickin tarinat tulevat vääjämättömiin päätöksiinsä. Yhdysvaltalainen kauhusarja. Yhdysvaltalaisen kauhuantologiasarjan 11. kauden tarina sijoittuu 1980-luvun New Yorkiin, jossa homoseksuaalisia miehiä vaanivan sarjamurhaajan liikkeitä jäljittävä toimittaja päätyy synkkiin kuvioihin etsiessään totuutta surmien takana.

Suurmestari UKU

tänään 03.40 - 04.45 1h 5 minSub

Suurmestari UK
Kausi 15, 5/10. Vanha torvikoipi. Kilpailijat pääsevät testaamaan samanaikaisesti sekä soittotaitojaan että muistiaan. Joukkuetehtävässä kimitetään lusikkajahdissa. Yksi ahnehtii liikaa. Brittiläinen viihdeohjelma. Brittiläinen viihdeohjelma, jossa julkisuuden henkilöt suorittavat mitä kummallisempia tehtäviä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Masked Singer Suomi, Emmerdale, Kauniit ja rohkeat, Neiti Scarlet ja Herttua, Rillit huurussa, Hudson & Rex, Nhl, Mentalist, MasterChef Australia, Haluatko miljonääriksi?

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity