ReseptitSanakirjaVaihtoautotBlogitTietovisatViihdeHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan AVA ohjelmatiedot lauantaina 26.10.2024

Näytä tiivistettynä

Unelma-asunto auringon altaU

la 26.10. klo 04.10 - 05.05 55 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Kausi 13, 5/120. Sussex ja Etelä-Ranska. Emma etsii tyttärensä Gracien avulla uutta kotia Länsi-Sussexista ja loma-asuntoa Languedoc-Roussillonin alueelta Etelä-Ranskasta. Brittiläinen lifestyleohjelma. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen.

MTV Uutiset Live

la 26.10. klo 05.05 - 05.56 51 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

MTV Uutiset Live

la 26.10. klo 06.00 - 06.30 30 minAVA

MTV Uutiset Live
Tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet - aina!

Grand Designs Uusi-Seelanti

la 26.10. klo 06.30 - 07.30 60 minAVA

Grand Designs Uusi-Seelanti
Kausi 4, 8/8. Moduulitalo maisemassa. Kuvataiteilija ja psykologi aikovat rakentaa talon kesämökkitontilleen. Miten onnistuu rakentaminen hankalan tien päässä olevalle tontille? Uusiseelantilainen rakentamisen ohjelma. Arkkitehtuurin ja rakentamisen maailmaan sukeltava realitysarja esittelee Uuden-Seelannin toinen toistaan upeampia taloja. Sarjassa seurataan paikallisten mahtipontisia rakennusprojekteja arkkitehti Chris Mollerin johdolla. Mikään rakennussuunnitelma ei ole liian kunnianhimoinen eikä mikään haaste liian suuri, kun kyseessä ovat ihmisten visiot ja unelmat täydellisestä kodista.

Grand Designs Ruotsi

la 26.10. klo 07.30 - 08.30 60 minAVA

Grand Designs Ruotsi
Kausi 2, 1/6. Saariston maisemiin. Jenny ja Benjamin haluavat rakentaa uuden talon saarelleen Roslagenissa. Käsittävätkö he saarelle rakentamisen hankaluuden materiaalikuljetuksineen? Ruotsalainen rakentamisen ohjelma. Tyylin, rakentamisen, sisustuksen ja arkkitehtuurin ohjelma, joka esittää alan parhaiden ammattilaisten sisustusvinkit. Grand Designs on täynnä ainutlaatuisia ja kunnianhimoisia talonrakennusprojekteja, hienoa arkkitehtuuria ja huippu-designia. Ruotsi 2020. Toinen tuotantokausi.

Huimat huushollit

la 26.10. klo 08.30 - 09.30 60 minAVA

Huimat huushollit
Kausi 10, 8/8. Vaunulla West Endiin. Nukketeatteriammattilainen Fred haluaa kunnostaa vanhan asuntovaunun itselleen kiertuekodiksi. George ja Will saavat oman projektinsa valmiiksi. Brittiläinen dokumenttisarja. Brittiläinen dokumenttisarja, jossa nähdään toinen toistaan erikoisempia asumuksia niin maalla kuin merelläkin. 10. tuotantokausi.

Masked Singer SuomiU

la 26.10. klo 09.30 - 11.00 1h 30 minAVA

Masked Singer Suomi
Äimänkäet. Kausi 6, 8/12. Etsiväpöydän takana on pasmat pahemman kerran sekaisin ja nimien muodostaminen on hankaa. Jennillä on outoja tunteita ja Musta-Lammas tekee paluun. Juontaja Ile Uusivuoren kipparoimalla kuudennella kaudella ohjelma on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Tanssii Tähtien Kanssa

la 26.10. klo 11.00 - 13.00 2h 0 minAVA

Tanssii Tähtien Kanssa
Musikaalien taikaa. Kausi 17. 8/13 Tänä sunnuntaina hypätään musikaalien maailmaan. Tanssijat pääsevä takaisin oman tutun parin hellään syleilyyn tanssimaan todellisia klassikoita. Mukana myös Moulin Rouge! Musikaali. Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee starttaa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

SomeäiditU

la 26.10. klo 13.00 - 13.30 30 minAVA

Someäidit
Pahempi toistaan. Kausi 1, 7/15. Emilia riitelee parhaan ystävänsä kanssa. Vivian on vaikean päätöksen edessä. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

SomeäiditU

la 26.10. klo 13.30 - 14.00 30 minAVA

Someäidit
Se oli hot girl summer. Kausi 1, 8/15. Vivian ja Leuka lopettavat suhteensa. Miisa törmää festareilla vanhaan heilaan. Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen vaikuttajaäitien elämää. Tähtinä Miisa Nuorgam, Kaksi äitiä - Ella ja Suski, Emilia Huttunen ja Vivian Valpuri Nick. Someäidit avaavat elämäänsä itse kuvatun materiaalin ja haastattelujen kautta. Luvassa ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa, tarinoita, joita et ole lukenut Jodelista.

Unelma-asunto auringon alta

la 26.10. klo 14.00 - 15.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Palanen paratiisia. Kausi 15, 42/120. Lesley ja Ken ovat lomailleet Barbadoksella jo 10 vuotta. Lapset lensivät pesästä, ja koti vaihtui pienempään. Nyt osa-aikaeläkeläiset etsivät lomakotia, jonne paeta Britannian kylmiä ja kosteita talvia. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 26.10. klo 15.00 - 16.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Almerian aurinkoon. Kausi 15, 43/120. Lian ja Dave ovat haaveilleet loma-asunnosta yli 10 vuotta. Parin vaikean vuoden jälkeen on aika etsiä lomakoti, jossa myös Dominic-poika viihtyisi ja jossa olisi tilaa ystävien ja sukulaisten vierailuille. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon alta

la 26.10. klo 16.00 - 17.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Ystävysten toiveuni. Kausi 15, 44/120. Jennie ja Kate ovat olleet parhaita ystävyksiä yli 40 vuotta. Äitinsä perinnön turvin Jennie etsii Espanjan Aurinkorannikolta loma-asuntoa, jonne ystävät ovat tervetulleita, mutta mihin budjetti riittää? Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Unelma-asunto auringon altaU

la 26.10. klo 17.00 - 18.00 60 minAVA

Unelma-asunto auringon alta
Barbados kutsuu. Kausi 15, 45/120. Valokuvaaja Geoff aloittaa uuden luvun elämässään, ja talous on kunnossa. Nyt on hyvä hetki toteuttaa unelma loma-asunnosta Barbadoksen länsirannikolla. Apuna etsinnässä on hyvä ystävä Alan. Brittisarjassa seurataan ihmisiä, jotka etsivät asuntoa lämpimämmistä ja aurinkoisemmista maisemista joko loma-asunnoksi tai pitempiaikaiseen asumiseen. Pääsemme katsomaan tarjontaa niin Karibialla, Floridassa, Välimeren maissa, Kanarian saarilla ja kaukaisemmissakin maissa. Kohteita esittelevät vuorollaan juontajat Ben Hillman, Laura Hamilton, Danni Menzies tai Scarlette Douglas.

Maajussille morsian

la 26.10. klo 18.00 - 19.00 60 minAVA

Maajussille morsian
Kausi 17, 9/12. Toinen treffipäivä lähtee vauhdikkaasti käyntiin ja ehdokkaista ilmenee yllättäviä taitoja ja herkkiä tunteita. Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Kohtalomme viinitarha

la 26.10. klo 19.00 - 20.00 60 minAVA

Kohtalomme viinitarha
Perheen vierailu. Kausi 1, 3/6. Louis saa perheensä vierailulle Uuteen-Seelantiin ja toivoo hurmaavansa vaimonsa uudelleen. Daisy tapaa kerrassaan hurmaavan Benin, mutta miehen sukunimi saa Daisyn puntaroimaan romanssin järkevyyttä. Draamakomedia rempallaan olevasta uusiseelantilaisesta viinitilasta, joka päätyy perintönä australialaiselle Daisylle ja brittiläiselle Louisille. Daisy ja Louis ovat kuin yö ja päivä eivätkä tule toimeen keskenään, mutta suuremmaksi ongelmaksi saattaa osoittautua se, että kumpikaan ei tiedä mitään viinitilan omistamiseen liittyvistä haasteista.

Kohtalomme viinitarha

la 26.10. klo 20.00 - 21.00 60 minAVA

Kohtalomme viinitarha
Hedelmällisyysrituaali. Kausi 1, 4/6. Vaimonsa jättämä Louis etsii lohtua pullon pohjalta. Daisy saa odottamansa vieraan Sydneystä. Nic ja Vic kutsuvat viinitilan väen osallistumaan lapsionnen takaavaan rituaaliin. Draamakomedia rempallaan olevasta uusiseelantilaisesta viinitilasta, joka päätyy perintönä australialaiselle Daisylle ja brittiläiselle Louisille. Daisy ja Louis ovat kuin yö ja päivä eivätkä tule toimeen keskenään, mutta suuremmaksi ongelmaksi saattaa osoittautua se, että kumpikaan ei tiedä mitään viinitilan omistamiseen liittyvistä haasteista.

Pretty Woman

la 26.10. klo 21.00 - 23.25 2h 25 minAVA

(USA 1990) Moderni tuhkimotarina Julia Robertsin esittämästä hyväsydämisestä prostituoidusta, uuden merkityksen elämälleen löytävästä kyynisestä bisnesmiehestä (Richard Gere) ja heidän välilleen kehittyvästä rakkaudesta. Moderni tuhkimotarina Julia Robertsin esittämästä hyväsydämisestä prostituoidusta, uuden merkityksen elämälleen löytävästä, Richard Geren esittämästä kyynisestä bisnesmiehestä ja heidän välilleen kehittyvästä suuresta rakkaudesta.

Hudson & Rex

la 26.10. klo 23.25 - 00.25 60 minAVA

Hudson & Rex
Häntä heiluttaa koiraa. Kausi 6, 15/16. Poliisiasemalle tulee mies, joka uskoo että kaupungissa vieraileva oikeusministeri on joutumassa pommi-iskun kohteeksi. Mies ei suostu kertomaan tietolähdettään, ja Charlie ja Rex joutuvat henkivartijahommiin. Suosikkisarja Poliisikoira Rexiin perustuvassa kanadalaisessa poliisisarjassa rikostutkija Charlie Hudson jahtaa rikollisia uskollinen poliisikoira Rex rinnallaan. Tarkastaja Joe Donovanin tiukassa valvonnassa ja rikosteknisen laboratorion tohtori Sarah Truongin tutkimustulosten avulla kiperimmätkin tapaukset selvitetään. Kanada 2022.

Kova lakiU

tänään 00.25 - 01.20 55 minAVA

Kova laki
Uusi elämä. Kausi 22, 11/22. Entinen vanki pahoinpidellään kuoliaaksi. Hän on pitänyt yhteyttä vankitovereihinsa, joten tutkijat pohtivat, onko hän palannut rikollisiin puuhiin. Ikonisessa laki- ja rikosdraamasarjassa rikoksia ratkotaan New Yorkin kaduilla ja oikeussaleissa. Syyttäjälegenda Jack McCoy häärii taustalla, kun apulaissyyttäjät Price ja Maroun vievät oikeuteen rikolliset, jotka komisario Kate Dixonin johtamat rikostutkijat Cosgrove ja Shaw ovat saaneet kiinni.

Pelastakaa ihoni!

tänään 01.20 - 02.20 60 minAVA

Pelastakaa ihoni!
Kausi 3, 4/12. Monta yhden hinnalla. Stephanilta poistetaan ennätyskokoinen lipooma. Jennetillä on reidessä ongelmia aiheuttava kysta, ja Jon hoidattaa monta vaivaa kerralla. Brittiläinen tosi-tv-sarja. Brittiläinen tosi-tv-sarja ihotautiklinikasta, jossa huipputiimi hoitaa erilaisia iho-ongelmia.

Sinkkulaiva

tänään 02.20 - 02.50 30 minAVA

Sinkkulaiva
Kausi 2, 5/15. Punapää rakkauden aalloilla. Keravalta rakkauden aalloille heittäytyy sosiaalinen höpöttäjä Camilla. Neljä vuotta sinkkuna viettänyt Camilla toivoo nyt löytävänsä kipinöitä ja kemiaa. Legendaarinen Sinkkulaiva seilaa jälleen rakkauden aalloilla. Jokaisessa jaksossa seurataan romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta, jotka astelevat laivaan sydän täynnä odotusta ja mieli tulvillaan toivoa uuden ihmisen kohtaamisesta. Ohjelmassa on mukana eri ikäisiä valloittavia persoonia, joilla on vuorokausi aikaa löytää uusia tuttavuuksia tai jopa elämän kestävä rakkaus.

The Real Housewives of Salt Lake City

tänään 02.50 - 04.00 2h 10 minAVA

The Real Housewives of Salt Lake City
Kausi 2, 24/24. Jäälinnasta linnaan? Muistelujakson juttulistalla ovat Meredithin sukupuolivietti, Jenin rahavarannot, Jennien ja Duyn lapsihaaveet ja Whitneyn lumoava rintavako. Amerikkalainen realitysarja. Sarjassa kurkistetaan kuuden menestyneen naisen epätavanomaiseen elämään, kun he pyörivät seurapiireissään kaupungissa, jossa arvostetaan uskontoa, asemaa ja täydellisyyttä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Karen Pirie, Rillit huurussa, Nyrkki, Hudson & Rex, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Tanssii Tähtien Kanssa, Muumilaakson tarinoita, Neiti Scarlet ja Herttua, Korpelan kujanjuoksu, Nfl

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity