Sormiruokaa. Kausi 2, 9/10. Sormiruokaa. Leila tekee pieniä munakoisotacoja, vietnamilaisia kevätrullia ja parmesaaniranskalaisia ja ketsuppia. Jälkiruokana on suklaaseen kastettuja jäähedelmiä. Ruotsalainen ruokaohjelma.
Sormiruokaa. Kausi 2, 9/10. Sormiruokaa. Leila tekee pieniä munakoisotacoja, vietnamilaisia kevätrullia ja parmesaaniranskalaisia ja ketsuppia. Jälkiruokana on suklaaseen kastettuja jäähedelmiä. Ruotsalainen ruokaohjelma.
Kunnia keväälle. Kausi 2, 10/10. Kunnia keväälle. Leila tekee maalaishenkisen galette-piirakan, kookosgazpachoa ja herkullista lohipastramia. Jälkiruoaksi on limen ja mansikan makuisia minijuustokakkuja. Ruotsalainen ruokaohjelma.
Kunnia keväälle. Kausi 2, 10/10. Kunnia keväälle. Leila tekee maalaishenkisen galette-piirakan, kookosgazpachoa ja herkullista lohipastramia. Jälkiruoaksi on limen ja mansikan makuisia minijuustokakkuja. Ruotsalainen ruokaohjelma.