TietovisatBlogitHoroskooppiSanakirjaViihdeVaihtoautotReseptit
TV-ohjelmat tänään

Haulla viskin maailma löytyy 12 aiemmin esitettyä tv-ohjelmaa.

Kaikki Omat kanavat Ilmaiset
Menneet ohjelmatTiivistetty

Viskin maailma

la 16.02.2013 00.55 - 01.25 30 minMTV Max

Vain aidot suomalaiset tietävät kuinka saunotaan oikeaoppisesti ja vain aidot skottilaiset tietävät totuudet viskeistään. Jyräys ottaa puntariin paikalliset ylämään tietäjät, tavalliset skotit, joiden kotiin päästään tutustumaan aitoon elämään saarella, selvittäen heiltä ajatuksiaan viskistä. Heiltä kuullaan myös vinkkejä siihen, kuinka maistelusta pääsisi jyvälle ja saisi kiinni aromeista.

Viskin maailma

pe 15.02.2013 00.50 - 01.20 30 minMTV Max

Jyräykselle ei tiskaus maistu, kun tarjolla on tislausta. Saatetaan loppuun viskin valmistusprosessi ja samalla selviävät myös mm. tislauspannujen erojen salaisuudet aromien kannalta. Miksi kaikilla on niin samanlaiset, mutta kuitenkin niin erilaiset laitteet? Tislaus viskien kypsytystynnyreissä ei ole kiireisen miehen hommaa, mutta meillä on aikaa selvittää miksi jo oikeastaan valmis tuote säilötään vuosiksi tai jopa vuosikymmeniksi tynnyreihin. Säilömistä vai kypsyttämistä?

Viskin maailma

to 14.02.2013 00.50 - 01.20 30 minMTV Max

Viskin valmistus on hieno ja monivaiheinen prosessi, joka on ollut tiedossa jo satoja vuosia. Nyt Jyräys sukeltaa aiheeseen pintaa syvemmälle mallastusaltaaseen ja samalla selviävät käyttämisen hienot salat sekä moninaiset vivahde-erot. Tänään aletaan olla jo hyvin jyvällä viskin valmistuksesta.

Viskin maailma

la 09.02.2013 01.30 - 02.00 30 minMTV Max

Skottiviskillä on pitkä hieno historia takanaan ja loistava tulevaisuus edessään. Se mistä, milloin ja miten viski aikoinaan tuli Skotlantiin on Jyräyksellekin suurempi yllätys kuin se, mitä tapahtui tarunhohtoista Logh Nessin hirviötä heräteltäessä... Miten siis munkeilla, hirviöillä ja linnoilla historiat kietoutuvat yhteiseksi raikkaaksi viskin lorinaksi tynnyristä ulos?

Viskin maailma

pe 08.02.2013 01.00 - 01.30 30 minMTV Max

Innokas viskin ystävä ja tutkimusmatkailija Jyräys saa itselleen palan maata Skotlannista, minne käydään pystyttämässä Suomen lippu merkiksi ystävyydestä ja omistuksesta. Skottien kansallisruuan ja viskiin vahvasti liitettävän haggiksen voimin sekä Robert Burnsin sävelin jatketaan selvitystä siitä kuinka viskien kypsytystynnyrit vaikuttavat makuun ja aromeihin.

Viskin maailma

to 07.02.2013 01.00 - 01.30 30 minMTV Max

Juontaja Jyräys yrittää tavoittaa aidon skottilaisen tunnetilan vaatetusta myöten pukeutumalla heidän kansallisasuunsa kilttiin. Se päällään hän aloittaa tutkimusmatkansa viskeihin yhdestä Isleyn saaren seitsemästä tislaamosta ja ehkä niistä legendaarisimmalta eli Laphroighilta. Siellä hänelle selviää kuinka hyvän viskin makuun vaikuttavat alueen maa ja vesi, joita käytetään valmistuksen raaka-aineina.

Viskin maailma

la 13.10.2012 23.15 - 23.45 30 minMTV Max

Vain aidot suomalaiset tietävät kuinka saunotaan oikeaoppisesti ja vain aidot skottilaiset tietävät totuudet viskeistään. Jyräys ottaa puntariin paikalliset ylämään tietäjät, tavalliset skotit, joiden kotiin päästään tutustumaan aitoon elämään saarella, selvittäen heiltä ajatuksiaan viskistä. Heiltä kuullaan myös vinkkejä siihen, kuinka maistelusta pääsisi jyvälle ja saisi kiinni aromeista.

Viskin maailma

la 13.10.2012 22.45 - 23.15 30 minMTV Max

Jyräykselle ei tiskaus maistu, kun tarjolla on tislausta. Saatetaan loppuun viskin valmistusprosessi ja samalla selviävät myös mm. tislauspannujen erojen salaisuudet aromien kannalta. Miksi kaikilla on niin samanlaiset, mutta kuitenkin niin erilaiset laitteet? Tislaus viskien kypsytystynnyreissä ei ole kiireisen miehen hommaa, mutta meillä on aikaa selvittää miksi jo oikeastaan valmis tuote säilötään vuosiksi tai jopa vuosikymmeniksi tynnyreihin. Säilömistä vai kypsyttämistä?

Viskin maailma

la 06.10.2012 23.45 - 00.15 30 minMTV Max

Viskin valmistus on hieno ja monivaiheinen prosessi, joka on ollut tiedossa jo satoja vuosia. Nyt Jyräys sukeltaa aiheeseen pintaa syvemmälle mallastusaltaaseen ja samalla selviävät käyttämisen hienot salat sekä moninaiset vivahde-erot. Tänään aletaan olla jo hyvin jyvällä viskin valmistuksesta.

Viskin maailma

la 06.10.2012 23.15 - 23.45 30 minMTV Max

Skottiviskillä on pitkä hieno historia takanaan ja loistava tulevaisuus edessään. Se mistä, milloin ja miten viski aikoinaan tuli Skotlantiin on Jyräyksellekin suurempi yllätys kuin se, mitä tapahtui tarunhohtoista Logh Nessin hirviötä heräteltäessä... Miten siis munkeilla, hirviöillä ja linnoilla historiat kietoutuvat yhteiseksi raikkaaksi viskin lorinaksi tynnyristä ulos?

Viskin maailma

la 29.09.2012 23.30 - 00.00 30 minMTV Max

Innokas viskin ystävä ja tutkimusmatkailija Jyräys saa itselleen palan maata Skotlannista, minne käydään pystyttämässä Suomen lippu merkiksi ystävyydestä ja omistuksesta. Skottien kansallisruuan ja viskiin vahvasti liitettävän haggiksen voimin sekä Robert Burnsin sävelin jatketaan selvitystä siitä kuinka viskien kypsytystynnyrit vaikuttavat makuun ja aromeihin.

Viskin maailma

la 29.09.2012 23.00 - 23.30 30 minMTV Max

Juontaja Jyräys yrittää tavoittaa aidon skottilaisen tunnetilan vaatetusta myöten pukeutumalla heidän kansallisasuunsa kilttiin. Se päällään hän aloittaa tutkimusmatkansa viskeihin yhdestä Isleyn saaren seitsemästä tislaamosta ja ehkä niistä legendaarisimmalta eli Laphroighilta. Siellä hänelle selviää kuinka hyvän viskin makuun vaikuttavat alueen maa ja vesi, joita käytetään valmistuksen raaka-aineina.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Nhl, Lemmen viemää, Sukuni salat, Tanssii Tähtien Kanssa, Emmerdale, Farmi Suomi: Revanssi, Haluatko miljonääriksi?, Alexa ratkaisee, Agatha Christie: Aikataulukon arvoitus

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2024 Cloudcity