SanakirjaHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 1.6.2024

Näytä tiivistettynä

Tabu

la 01.06. klo 04.25 - 05.10 45 minNational Geographic Channel

Sukupuolen korjaajat. Ashley ja Tony näyttävät aivan tavalliselta, onnelliselta avioparilta. Mutta tavatessaan he olivat kumpikin eri sukupuolta kuin nyt. Dokumenttisarja, National Geographic Channel

Vankilassa ulkomailla

la 01.06. klo 05.10 - 06.00 50 minNational Geographic Channel

Vankina Venezuelassa. Muusikko David Evans yrittää salakuljettaa kokaiinia Venezuelasta Hollantiin. Hän jää kiinni Caracasin lentokentällä ja saa 8 vuoden tuomion. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Lentoturmatutkinta

la 01.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 1/13. Congonhasin lentokentän mäellä sijaitseva laskurata oli todettu vaaralliseksi jo ennen kahden TAM Airlinesin koneen törmäystä ja kuolonturmaa.

Gathering Storm

la 01.06. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

National Geographicin kamerat ovat mukana, kun alukset Amerikan koillisosista tulevat vaaralliselle kalastuskaudella Atlantille. Koillisen alukset pakottavat hummeri- ja kampasimpukkalaivueen myrskyisille vesille ja isojen aaltojen sekaan. Osa riskeistä kannattaa, mutta kaikki alukset eivät pääse enää kotiin.

Autojen ensiapu

la 01.06. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen yhden ikonisimmista saksalaisista autoista, BMW E30 Alpinan. Auto on Walsallissa asuvan Mazin, jonka unelma sen entisöimisestä päättyi, kun hän sairastui vakavaan geneettiseen sairauteen. Kun auto saapuu korjaamolle, pojat huomaavat, että se on täynnä ruostetta ja että se ei ehkä olekaan se erikoisversio, joka se väittää olevansa. Alpina vai ei - siinäpä kysymys!

UFOT: Tuntemattoman äärellä

la 01.06. klo 08.15 - 08.55 40 minNational Geographic Channel

Vuonna 2008 paikallinen pilotti näkee Teksasissa taivaalla valoja, jotka tulevat valtavasta kohteesta. Hän ei ole yksin: sadat ihmiset näkivät aluksen ja paikallinen reportteri otti elämäntyökseen kertoa heidän tarinansa. Tästä tunnetusta tapauksesta siirrymme takaisin ufoilmiön alkuaikoihin Amerikassa ja Blue Book -projektin alkuun. Projektin tarkoitus oli tutkia maan kasvavaa ufo-ongelmaa.

Eläinten uskomattomat vaellukset

la 01.06. klo 08.55 - 09.50 55 minNational Geographic Channel

Kun koti sijaitsee maailman reunamilla, se on vieläkin kultaisempi. Liity eläinten seuraan, kun ne koettavat ottaa kaiken irti antarktisen alueen lyhyestä kesästä. Sankarilliset matkalaiset uhmaavat olosuhteita, kun ne matkaavat kotiin kesäksi: Sisukas pohjoisenkalliotöyhtöpingviini ui valtavan matkan maihin. Vaelteleva albatrossi liitää tuhansia kilometrejä tavatakseen elämänsä rakkauden.

Hain hampaissa

la 01.06. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Hain hampaissa

Saari ilman lakeja

la 01.06. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Hyisistä lämpötiloista huolimatta Port Protectionin asukkaiden on jatkettava töitä, jos he haluavat ylläpitää elämän tapaansa syrjäisellä saarella. Kun asukkaat kamppailevat kylmien keskitalven päivien kanssa, heidän ajatuksensa täyttyvät jo kevään lämpimien päivien odotuksesta.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

la 01.06. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Tutkijoilla on työstettävänä tragedioita, jotka olisi voitu välttää, joten he käyvät kolmen ilmassa tapahtuneen törmäyksen jälkeisen tuhon läpi estääkseen seuraavan kuolemaan johtavan onnettomuuden.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

la 01.06. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Kun lentokoneelta häviää moottorivoimat, lentäjän koulutus voi pelastaa kaiken, mutta tutkijoiden vastuulla on selvittää, mikä meni pieleen. Airbus syttyy tuleen matkalla Hong Kongiin. Miehistö on päättänyt välttää vaarallisen merilaskeutumisen.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

la 01.06. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay tutkii Kroatiassa Istriaa. Ainekset kilpailevat Italian parhaimpien kanssa laadussa. Hän pidättää henkeään sukeltaessaan nilviäisiä ilman varusteita, kalastaa harvinaisia seepioita ja jahtaa vuohia ja aaseja saadakseen juustoa ja maitoa. Ramsay oppii, miten löydetään ihania tryffeleitä ja miten tehdään mainiota oliiviöljyä ennen kuin hän ottaa mittaa paikallisesta kokki David Skokosta.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

la 01.06. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsaylle selviää, miksi Mainea kutsutaan maailman hummeripääkaupungiksi. Ramsaylla on vaikeuksia pysyä paikallisten hummerinaisten tahdissa. Hän sukeltaa simpukoita, kerää ostereita ja merilevää ja testaa tukkijätkän taitojaan. Hyväksytäänkö hänet mainelaiseksi, kun Gordon testaa taitojaan paikallista legendaa ja kaksinkertaista James Beard -palkinnon voittajaa eli kokki Melissa Kellyä vastaan?

Gordon Ramsayn makuseikkailut

la 01.06. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay tutkii karua Portugalia, jossa yksinkertaiset elämäntavat näkyvät myös maan upeissa ruoissa. Gordon jahtaa possuja maatilalla syöttääkseen niitä, uskaltautuu aaltojen keskelle merirokkojen vuoksi ja seilaa avomerelle kalastamaan sardiineja. Hän joutuu käärimään hihansa ja pistämään parastaan voittaakseen paikallisen kokin, Kiko Martinsin, kun he järjestävät Nazarén pormestarille syömingit.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

la 01.06. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay tapaa kovia tyyppejä eteläisessä Keski-Teksasissa. He opettavat hänelle, mitä merkitsee se, että on syntynyt Lone Star -osavaltiossa. Hän paimentaa karjaa helikopterilla, nappaa kalkkarokäärmeen takamailla ja metsästää invasiivisiä villisikoja. Gordonin on laitettava kaikki likoon, jos hän aikoo voittaa paikallisen kokki Justin Yun kunnon teksasilaisessa mittelössä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

la 01.06. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay selvittää Islannissa, miten laitetaan ruokaa vulkaanisen maaperän avulla. Hän pyytää villilohta ja kokkaa geotermisessä altaassa ennen kuin suuntaa pohjoisen harvaan asutuille Westfjordseille. Maisteltuaan fermentoitua haita ja sukellettuaan simpukoita vuonoissa hän liittyy Islannin ensimmäisen Michelin-tähden saaneen kokin, Ragnar Eirikssonin, seuraan herkutellakseen myrskyssä.

Elämää äärirajoilla: Alaska

la 01.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Selviytyäkseen ankarasta talvesta alaskalaisten on oltava kekseliäitä. Johnny Rolfe kokeilee uusia ansoja saadakseen kylmältä säältä suojaavia turkiksia. Kaleb Rowland opettaa Gilbertille miten metsästää ja hoitaa maata. Millerit metsästävät ankkoja vaarallisissa olosuhteissa saadakseen kaivattua ruokaa. Roachesit pitävät yllä alkuperäiskansojen perinteitä valmistamalla perheelle turkisvaatteita.

Tutkimusmatkailija Fiennes

la 01.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Sir Ranulph Fiennes ja hänen serkkunsa, näyttelijä Joseph Fiennes, matkustavat Brittiläisen Kolumbian erämaan halki. Se on heille tilaisuus lähentyä uudelleen, kun he melovat mahtavan vesiputouksen huipulla ja laskeutuvat alas jäätiköltä. Serkkujen yhteys syvenee, kun he puhuvat Ranin uskomattomasta elämästä ja ikääntymisen haasteista sekä Ranin hiljattain saamasta Parkinson diagnoosista.

Gathering Storm

la 01.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Atlantin ja Karibian lämpimät vedet uhkaavat hirveää hurrikaania ja kesyttävät sen. Trooppinen syklooni muodostuu lähellä Bahaman saaria. Se suuntaa kohti Meksikonlahtea ja Floridaa. Se kääntyy kasvaessaan, jolloin itärannikko joutuu hälytystilaan. Kun hurrikaani Humberto kerää voimia 3. luokan myrskyksi, sen kaarimainen rata menee Bermudaa kohti. Näytämme, mitä 1 000 kameraamme sai kuvattua.

Albert Lin ja muinaiset maailmat

la 01.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija Albert Lin seikkailee ja tekee upeita löytöjä muinaisista valtakunnista. Hän matkaa korkeilta Perun vuorilta Guatemalan vaarallisiin viidakoihin. Hänen kulkiessaan syvälle Latinalaiseen Amerikkaan hän kohtaa skorpioneja, käärmeitä ja legendoja. Hän kartoittaa moderneilla työkaluilla mayojen, inkojen ja taironan alueita ja löytää uusia yhteyksiä menneisyyteen.

Muumioiden valtakunta

la 01.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Tohtori Ramadan Hussein tiimeineen työskentelee äskettäin löytyneessä Saqqaran hautapaikassa. Salaisessa hautakammiossa he yrittävät nostaa 5-tonnisen sargofagin kannen, josta löytyy lopulta muumio. Uutta teknologiaa ja ruumiinavaustekniikkaa, tiimi pyrkii paljastamaan 2600 vuotta vanhan kammion omistajan.

Narco Wars: The Mob

la 01.06. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Mafiapomo Carmine Galante teki heroiinin salakuljetuksesta Yhdysvaltoihin 1970-luvulla oman toimialansa. Carmine oli raaka psykopaatti, joka ei antanut minkään estää häntä. Hän palkkasi häijyjä sisilialaisia kätyreitä. Ahneus ja kunnianhimo kuitenkin ottivat voiton, kun hän suututti muiden mafiapomojen lisäksi omat miehensä ja maksoi siitä kalleimman hinnan.

Huumebisnes Oy

su 02.06. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Havaijin jää. Paratiisina tunnetulla Havaijilla on Yhdysvaltain pahin kristallisoidun metamfetamiinin käyttöongelma. Miten lainvalvojat vastaavat ongelmaan? Dokumenttisarja, National Geographic Channel.

Albert Lin ja muinaiset maailmatU

su 02.06. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija Albert Lin seikkailee ja tekee upeita löytöjä muinaisista valtakunnista. Hän matkaa korkeilta Perun vuorilta Guatemalan vaarallisiin viidakoihin. Hänen kulkiessaan syvälle Latinalaiseen Amerikkaan hän kohtaa skorpioneja, käärmeitä ja legendoja. Hän kartoittaa moderneilla työkaluilla mayojen, inkojen ja taironan alueita ja löytää uusia yhteyksiä menneisyyteen.

Toisen maailmansodan haudatut salaisuudet

su 02.06. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

Pienen Välimeren saaren, Maltan, sijainti lähellä Pohjois-Afrikkaa johti sen joutumiseen Natsien tähtäimeen ja yhteen toisen maailmansodan väkivaltaisimmista valtauksista. Pete Kelsey ja Marty Morgan matkaavat saarelle tutkimaan, miten maailman pommitetuin paikka taisteli pommituksia vastaan.

Food Factory

su 02.06. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten rapea, juustoinen pitsa muuttuu helposti kuljetettavaksi taskuksi, miten virkistävä inkivääriolut saa mausteisen ja makean makunsa, miten tomusokeri pakataan paineella kahdenmaun tikkareihin ja miten addiktoivat suklaatoffeepähkinäpalat saavat rapean muotonsa.

Hitlerin katastrofaalinen aavikkosota

su 02.06. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Kun brittiarmeija aikoo kukistaa Mussolinin italialaiset voimat, Hitler lähettää Mussolinille avuksi kenraali Rommelin johtamat Afrika Korps -joukot. Aavikkokettu on voittoisa, kunnes brittikomentaja Montgomery laatii suunnitelman vastustajansa päänmenoksi. Kun amerikkalaiset saapuvat Pohjois-Afrikkaan, akselivalloilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin antautua ja lopettaa aavikolla käyty sota.

Hetki ennen tuhoa

su 02.06. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Vuoritsunami. Dokumentissa tutkitaan, mikä aiheutti vuonna 1963 Italian Vajont-laakson Toc-vuoren maanvyörymän. Sen aiheuttama valtava hyökyaalto ylitti padon, tuhosi lähikylät ja surmasi tuhansia ihmisiä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Emmerdale, Karen Pirie, Jeopardy! Suomi, Erikoisryhmä Hampuri, Nfl, Haluatko miljonääriksi?, Kauniit ja rohkeat, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity