HoroskooppiSanakirjaTietovisatReseptitViihdeVaihtoautotBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot lauantaina 1.6.2024

Näytä tiivistettynä

Butcher's CrossingU

la 01.06. klo 04.00 - 05.45 1h 45 minV film premiere

Butcher's Crossing
Harvardin keskeyttänyt Will Andrews jättää taakseen Ivy League -koulutuksensa lähteäkseen etsimään seikkailuja Coloradon erämaasta. Hän lyöttäytyy puhvelinmetsästäjien mukaan retkelle, joka pakottaa heidät kaikki kohtaamaan erämaan julman todellisuuden ja vaarantaa sekä heidän henkensä että heidän mielenterveytensä. Perustuu John Williamsin tunnustusta saaneeseen romaaniin. Amerikkalainen western vuodelta 2023.

A Man Called Otto

la 01.06. klo 05.55 - 07.55 2h 0 minV film premiere

New York Timesin myyntilistan ykköseksi nousseeseen koomiseen ja liikuttavaan menestysteokseen perustuva A Man Called Otto kertoo Otto Andersonista (Tom Hanks), kaavoihin kangistuneesta äreästä leskestä. Kun eloisa nuori perhe muuttaa naapuriin, hän kohtaa vertaisensa nopeaälyisessä ja hyvin raskaana olevassa Marisolissa. Se johtaa yllättävään ystävyyteen, joka mullistaa hänen elämänsä. Hauska ja sydäntä lämmittävä tarina kertoo siitä, miten jotkut perheet syntyvät odottamattomalla tavalla. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2022.

65U

la 01.06. klo 08.00 - 09.28 1h 28 minV film premiere

Syöksyttyään tuntemattomalle planeetalle lentäjä Mills (Adam Driver) huomaa olevansa Maa-planeetalla – 65 miljoonaa vuotta sitten. Mills ja hänen ohellaan ainoa eloonjänyt, Koa (Ariana Greenblatt), joutuvat tässä eeppisessä eloonjäämiskamppailussa taivaltamaan läpi vieraan maaston, joka on täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

The EstateU

la 01.06. klo 10.00 - 11.31 1h 31 minV film premiere

Vähävaraiset sisarukset Macey ja Savanna saavat loistoidean. He yrittävät keplotella parantumattomasti sairaan ja vaikeasti miellytettävän tätinsä suosioon ja näin päästä varakkaan Hilda-tädin omaisuuden perijöiksi. Harmikseen he pian huomaavat, että muillakin ahneilla perheenjäsenillä on herännyt sama ajatus. Brittiläinen komedia vuodelta 2022.

Jesus RevolutionU

la 01.06. klo 11.40 - 13.35 1h 55 minV film premiere

Jesus Revolution
Tositarina kalifornialaisista hipeistä, jotka johtivat kansallista henkistä heräämistä 1970-luvun alussa. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Penguin Bloom

la 01.06. klo 14.00 - 15.31 1h 31 minV film premiere

Samantha Bloom murtaa selkänsä onnettomuudessa ja halvaantuu rinnoista alaspäin. Sam – joka on aina ollut urheilullinen persoona ja aktiivinen surffaaja – vaipuu masennukseen ja kyseenalaistaa paikkansa niin maailmassa kuin perheessään. Amerikkalainen draama vuodelta 2020.

Blueback

la 01.06. klo 16.00 - 17.38 1h 38 minV film premiere

Nuori Abby ystävystyy upean, harvinaisen kalan kanssa sukellusretkillään. Kun Abby tajuaa uuden ystävänsä olevan vaarassa, hän ottaa mallia aktivistiäidistään Dorasta ja asettuu vastustamaan salametsästäjiä pelastaakseen ystävänsä. Australialainen draama vuodelta 2022.

Operation Mincemeat

la 01.06. klo 17.50 - 19.52 2h 2 minV film premiere

Operaatio Mincemeat on tositarina kahdesta tiedustelu-upseerista, jotka käänsivät toisen maailmansodan kulun, pelastivat kymmeniä tuhansia ihmishenkiä ja mursivat Hitlerin otteen Euroopasta käyttämällä epätodennäköisistä epätodennäköisintä salaista agenttia: vainajaa. Amerikkalainen/Brittiläinen trilleri vuodelta 2021.

A Man Called OttoU

la 01.06. klo 19.55 - 21.55 2h 0 minV film premiere

New York Timesin myyntilistan ykköseksi nousseeseen koomiseen ja liikuttavaan menestysteokseen perustuva A Man Called Otto kertoo Otto Andersonista (Tom Hanks), kaavoihin kangistuneesta äreästä leskestä. Kun eloisa nuori perhe muuttaa naapuriin, hän kohtaa vertaisensa nopeaälyisessä ja hyvin raskaana olevassa Marisolissa. Se johtaa yllättävään ystävyyteen, joka mullistaa hänen elämänsä. Hauska ja sydäntä lämmittävä tarina kertoo siitä, miten jotkut perheet syntyvät odottamattomalla tavalla. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2022.

White Elephant

la 01.06. klo 22.00 - 23.32 1h 32 minV film premiere

Gabriel Tancredin menestyksekäs mafiaura on tulossa päätökseensä. Hän perehdyttää seuraajaansa ja valmistautuu ansaittuihin eläkepäiviin. Viimeisenä keikkana on helppo homma. Tämän Gabriel on tehnyt lukemattomia kertoja: vaientanut todistajan lopullisesti. Tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mene aivan odotetusti. Aina käskyjä noudattanut Gabriel päättää kerrankin rikkoa sääntöjä. Hän ei murhaa todistajaa, vaan pelastaa hänet. Pian Gabriel saa huomata olevansa elinikäisen työnantajansa tähtäimessä itse. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

FallU

su 02.06. klo 00.00 - 01.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Murder At Yellowstone City

su 02.06. klo 02.00 - 04.01 2h 1 minV film premiere

Kerran niin rauhallinen ja kukoistava Yellowstone City on ajautunut rappion tielle. Toiveet paremmasta heräävät kun paikallinen kullankaivaja iskee kultasuoneen. Toivo kuitenkin hiipuu pian kullankaivajan löytyessä kuolleena ja sheriffin pidättäessä salaperäisen muukalaisen. Mikään ei kuitenkaan ole itsestäänselvää tässä uneliaassa pikkukaupungissa jossa jokaisella tuntuu olevan salaisuuksia ja syitä tappaa. Brutaalien murhien jatkuessa naapurit kääntyvät toisiaan vastaan ja lopullinen verinen välien selvittely ei ole vältettävissä. Amerikkalainen western vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Ivalo, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Emmerdale, Teho-osasto, Rillit huurussa, Muumilaakson tarinoita, Karen Pirie, Lemmen viemää, Amazing Race Suomi, Lolita Lobosco

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity