SanakirjaViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot sunnuntaina 2.6.2024

Näytä tiivistettynä

White ElephantU

su 02.06. klo 04.05 - 05.37 1h 32 minV film premiere

Gabriel Tancredin menestyksekäs mafiaura on tulossa päätökseensä. Hän perehdyttää seuraajaansa ja valmistautuu ansaittuihin eläkepäiviin. Viimeisenä keikkana on helppo homma. Tämän Gabriel on tehnyt lukemattomia kertoja: vaientanut todistajan lopullisesti. Tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mene aivan odotetusti. Aina käskyjä noudattanut Gabriel päättää kerrankin rikkoa sääntöjä. Hän ei murhaa todistajaa, vaan pelastaa hänet. Pian Gabriel saa huomata olevansa elinikäisen työnantajansa tähtäimessä itse. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Moving On

su 02.06. klo 06.00 - 07.21 1h 21 minV film premiere

Jane Fonda ja Lily Tomlin nähdään toisistaan erkaantuneina ystävinä, jotka lyöttäytyvät yhteen kostaakseen hiljattain menehtyneen parhaan ystävänsä kärttyiselle leskelle (Malcolm McDowell). Matkan varrella Fondan roolihahmo kohtaa uudestaan suuren rakkautensa (Richard Roundtree), ja kumpikin nainen tekee sovinnon menneisyytensä ja toistensa kanssa. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

BluebackU

su 02.06. klo 08.00 - 09.38 1h 38 minV film premiere

Nuori Abby ystävystyy upean, harvinaisen kalan kanssa sukellusretkillään. Kun Abby tajuaa uuden ystävänsä olevan vaarassa, hän ottaa mallia aktivistiäidistään Dorasta ja asettuu vastustamaan salametsästäjiä pelastaakseen ystävänsä. Australialainen draama vuodelta 2022.

Penguin BloomU

su 02.06. klo 10.00 - 11.31 1h 31 minV film premiere

Samantha Bloom murtaa selkänsä onnettomuudessa ja halvaantuu rinnoista alaspäin. Sam – joka on aina ollut urheilullinen persoona ja aktiivinen surffaaja – vaipuu masennukseen ja kyseenalaistaa paikkansa niin maailmassa kuin perheessään. Amerikkalainen draama vuodelta 2020.

Operation MincemeatU

su 02.06. klo 11.50 - 13.52 2h 2 minV film premiere

Operaatio Mincemeat on tositarina kahdesta tiedustelu-upseerista, jotka käänsivät toisen maailmansodan kulun, pelastivat kymmeniä tuhansia ihmishenkiä ja mursivat Hitlerin otteen Euroopasta käyttämällä epätodennäköisistä epätodennäköisintä salaista agenttia: vainajaa. Amerikkalainen/Brittiläinen trilleri vuodelta 2021.

Can You Keep a Secret

su 02.06. klo 14.00 - 15.30 1h 30 minV film premiere

Kun Emma luulee lentokoneen putoavan, hän kertoo kaikki salaisuutensa komealle tuntemattomalle miehelle. Tai ainakin hän luuli tätä tuntemattomaksi... Sitten hän tapaa Jackin, yhtiön uuden toimitusjohtajan, joka tietää jokaisen nöyryyttävän yksityiskohdan hänestä. Amerikkalaine romanttinen komedia vuodelta 2019.

Somewhere in Queens

su 02.06. klo 16.00 - 17.42 1h 42 minV film premiere

Leo ja Angela Russo elävät yksinkertaista työläiselämää Queensissä, italialais-amerikkalaisen perheensä suurten persoonallisuuksien ympäröiminä. Kun heidän hontelo, hiljainen poikansa menestyy koulunsa koripallojoukkueessa ja saa mahdollisuuden elämään perinteiden tuolla puolen, Leo pistää perheensä sekaisin tehdäkseen unelmasta totta. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

The Hill

su 02.06. klo 18.00 - 20.01 2h 1 minV film premiere

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Moving OnU

su 02.06. klo 20.05 - 21.26 1h 21 minV film premiere

Jane Fonda ja Lily Tomlin nähdään toisistaan erkaantuneina ystävinä, jotka lyöttäytyvät yhteen kostaakseen hiljattain menehtyneen parhaan ystävänsä kärttyiselle leskelle (Malcolm McDowell). Matkan varrella Fondan roolihahmo kohtaa uudestaan suuren rakkautensa (Richard Roundtree), ja kumpikin nainen tekee sovinnon menneisyytensä ja toistensa kanssa. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

The Equalizer 3

su 02.06. klo 22.00 - 23.49 1h 49 minV film premiere

Luovuttuaan toimestaan hallituksen salamurhaajana Robert McCall (Denzel Washington) kamppailee menneisyyden haamujen kanssa. Hän löytää itsensä Etelä-Italiasta, jossa viihtyy, mutta huomaa uusien ystäviensä olevan paikallisten rikollispomojen ikeen alla. Kun tilanne eskaloituu, McCall ryhtyy taisteluun mafiaa vastan ystäviään suojellakseen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Murder At Yellowstone CityU

ma 03.06. klo 00.00 - 02.01 2h 1 minV film premiere

Kerran niin rauhallinen ja kukoistava Yellowstone City on ajautunut rappion tielle. Toiveet paremmasta heräävät kun paikallinen kullankaivaja iskee kultasuoneen. Toivo kuitenkin hiipuu pian kullankaivajan löytyessä kuolleena ja sheriffin pidättäessä salaperäisen muukalaisen. Mikään ei kuitenkaan ole itsestäänselvää tässä uneliaassa pikkukaupungissa jossa jokaisella tuntuu olevan salaisuuksia ja syitä tappaa. Brutaalien murhien jatkuessa naapurit kääntyvät toisiaan vastaan ja lopullinen verinen välien selvittely ei ole vältettävissä. Amerikkalainen western vuodelta 2022.

Exorcism of God

ma 03.06. klo 02.05 - 03.39 1h 34 minV film premiere

Yhdysvaltalainen pappi suorittaa manauksen Meksikossa, mutta demoni, jota hän ajaa pois, saakin hänet sortumaan kauhistuttavaan tekoon. 18 vuotta myöhemmin hänen syntinsä seuraukset muistuttavat itsestään pakottaen hänet niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin taisteluun. The Exorcism Of God on hyytävä kauhudraama demoneista, jotka elävät meissä ihmisissä, sekä kuvaannollisesti että kirjaimellisesti. Meksikolainen kauhuelokuva vuodelta 2021.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Jeopardy! Suomi, Rillit huurussa, Kauniit ja rohkeat, Sydämen kutsumus, Syke, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Selviytyjät Suomi, Ivalo, Emmerdale

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity