ReseptitSanakirjaVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot maanantaina 3.6.2024

Näytä tiivistettynä

EU-val 2024: Utfrågningen

ma 03.06. klo 21.00 - 21.30 30 minSVT24

EU-val 2024: Utfrågningen
Sverigedemokraternas toppkandidat Charlie Weimers frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Toppkandidater frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Sverige 2024.

Idébyrån

ma 03.06. klo 21.30 - 22.00 30 minSVT24

Kvantfysikens bisarra värld lockar både vetenskapens skarpaste hjärnor och flummiga new age-anhängare. Utvecklingen av kvantdatorer kan potentiellt hota vår integritet och säkerhet. Samtidigt fylls våra social medier med meditationstips som ska möjliggöra kvantsprång till andra dimensioner. I veckans program fördjupar vi oss i kvantfysikens paradoxala universum. Programledare: Anna Lindman. Gäster i studion: Ulf Danielsson, professor i fysik, Christer Sturmark, förläggare och författare samt Helena Granström, författare. Programmet som ställer de stora frågorna bakom nyheterna. Vad säger forskarna, filosoferna och idéhistorikerna om oss människor och vår samtid? Några av Sveriges främsta tänkare tar sig an vad som snackas om just nu. Programledare: Anna Lindman. Sverige 2024.

Gift vid första ögonkastet

ma 03.06. klo 22.00 - 22.50 50 minSVT24

Experimentet är på upploppet och paren använder den sista tiden för att fatta rätt beslut. Torsten och Anastasia har varit ifrån varandra efter parhelgen och det är dags att mötas igen hos Hana. Kommer de att kunna reparera relationen eller är det för sent? De sista dagarna kommer vara viktiga för paren och innan det är dags för det stora beslutet har experterna förberett en överraskning. I Gift vid första ögonkastet vet inte deltagarna vem som matchats med vem. Paren möts för första gången vid vigseln och vi följer sedan de nygifta under deras första tid som äkta makar. Efter fyra veckor får paren besluta om dom vill fortsätta vara gifta eller inte. Sverige 2024.

Gift vid första ögonkastet – Eftersnacket

ma 03.06. klo 22.50 - 23.00 10 minSVT24

Deltagaren Mattias bjuds in till Helle för att tillsammans med Berra och experten Kalle prata om parens relationer, inspelade snarkningar och tveksamma inhandlingar. Gruppen slår även fast vem de tycker har rätt i den omdiskuterade pannkaksfrågan. Vi pratar med årets deltagare i Gift vid första ögonkastet. Hur var det att vara med i serien och hur ser deras relationer ut nu? Sverige 2024.

Livet i Fagervik

ma 03.06. klo 23.00 - 23.45 45 minSVT24

Livet i Fagervik
Det är jul och Johan, advokat med jobb i Stockholm, kommer hem till Fagervik. På puben möter han Annika och tycke uppstår. På julafton får Johans pappa en hjärtattack och Johan lovar att stanna i stan för att hjälpa pappans gamla receptionist. Hon har blivit intagen på psyket efter att ha slagit sönder hela sitt hem. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Annika Hallin, Sven Ahlström, Gunilla Abrahamsson m.fl. Regi: Harald Hamrell. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Sportspegeln

ma 03.06. klo 23.45 - 00.15 30 minSVT24

Efter bråk med Bulgariens förbund lämnade Marlena Jawaid tryggheten i hemlandet och flyttade till Sverige. Här har hon tagit rygg på den dubble OS-medaljören i modern femkamp Svante Rasmuson. SVT har följt dem i jakten på en OS-plats. Dessutom: Det senaste från friidrottens gala i Stockholm och så träffar vi frisören som klipper några av världens bästa fotbollsspelare. Programledare: Mats Nyström. SVT:s Sportspegeln är Sveriges i särklass största sportmagasin. Sverige 2024.

En glimt av Norge

ti 04.06. klo 00.15 - 00.30 15 minSVT24

Norskt program från 2016. Utsira, en vindpinad ö i havet utanför Haugesund är ett mecka för ornitologer. Ön är genom sitt geografiska läge en perfekt plats för flyttfåglar att mellanlanda och tillresta fågelskådare från när och fjärran har chans att få syn på hundratals fågelarter, många av dem sällsynta och långväga gäster. Tidigare sänt 2017. Vardagsreportage från olika delar av Norge. Norge 2016.

AgendaS

ti 04.06. klo 00.30 - 01.15 45 minSVT24

EU-debatt mellan statsminister Ulf Kristersson (M) och Magdalena Andersson . Vad bör EU göra mer när det gäller migrationen och klimatet? Och vilka partier vill de samarbeta med i EU? Liberalerna, Kristdemokraterna och Centerpartiet balanserar på fyraprocentspärren. Vad betyder det för ett parti att åka EU-parlamentet? I studion de politiska kommentatorerna Helena Gissén, Sveriges Radio, och Mats Knutson, SVT. Nationalister rycker fram i både Frankrike och Tyskland. Vilka är de viktigaste frågorna i EU:s mäktigaste länder? Hör Christian Stichler, redaktör på tyska ARD, och Fanny Härgestam, journalist och författare i Frankrike. Programledare: Cecilia Gralde. Direktsänt fördjupande samhällsprogram om aktuella händelser i Sverige och världen. Sverige 2024.

Hall of fame

ti 04.06. klo 01.15 - 01.45 30 minSVT24

Efter att basketlaget Borås M7 gått till final i SM 1997 vill de ha mer. De siktar mot stjärnorna, anställer Sveriges mest namnkunnige tränare och kontaktar världens största basketstjärna Magic Johnson. Kontrakt skrivs om en gemensam storsatsning. När nyheten om att Magic även ska spela för Boråsklubben är världssensationen ett faktum. Men vad står egentligen i avtalet? Och är Magic verkligen i form för att spela? Svensk idrottshistoria är fylld av fascinerande levnadsöden. Ärofyllda segrar och berömmelse har påverkat våra idrottsstjärnor både positivt och negativt. Dokumentärserie där våra största stjärnor lyfts fram genom unikt arkivmaterial samt i en berättelse i nutid. Vi letar svar i de avgörande livshändelserna i stjärnornas karriärer, samt hur de påverkat och format samtiden. Sverige 2024.

EU-val 2024: UtfrågningenU

ti 04.06. klo 01.45 - 02.15 30 minSVT24

EU-val 2024: Utfrågningen
Kristdemokraternas toppkandidat Alice Teodorescu Måwe frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Toppkandidater frågas ut inför valet till Europaparlamentet. Programledare: Anders Holmberg och Camilla Kvartoft. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Emmerdale, Ensitreffit alttarilla Australia, Miehen puolikkaat, Pahan väri, Lemmen viemää, MasterChef Australia, Frendit, Yleisurheilun GP, Rock-Suomi: Idolit, Unelmahäät

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity