TietovisatBlogitReseptitHoroskooppiSanakirjaViihdeVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot maanantaina 3.6.2024

Näytä tiivistettynä

Cake

ma 03.06. klo 05.00 - 06.42 1h 42 minV film hits

Cake
Komediarooleistaan paremmin tunnettu Jennifer Aniston vakuuttaa väkevän draamaelokuvan pääroolissa Clairena, kroonisista kivuista kärsivänä naisena. Takautumat ja välähdyksinä ilmenevät muistot paljastavat onnettomuuden, joka on vienyt Clairelta niin perheen kuin mielenrauhan.

Vähäeleinen elokuva paljastaa salaisuuksiaan kitsaasti, mutta Aniston vangitsee elokuvan jokaisessa kohtauksessa. Anistonin roolityö on huomioitu näyttelijöiden killan SAG awards -ehdokkuudella sekä Kultainen maapallo eli Golden Globe -palkintoehdokkuudella. Elokuvan muissa rooleissa nähdään Sam Worthington ja Anna Kendrick. Amerikkalainen draama vuodelta 2014.

ArrivalU

ma 03.06. klo 07.00 - 08.51 1h 51 minV film hits

Kielitieteilijä Louise Banks pitää luentoa yliopistolla, kun joukko avaruusolioita ilmestyy eri puolille maapalloa. Eversti G. T. Webster värvää hänet ottamaan selvää, miksi muukalaiset ovat saapuneet Maahan. Louise saa mukaansa teoreettisen fyysikon Ian Donnellyn, ja he yrittävät yhdessä kommunikoida avaruusolioiden kanssa. He luovat yhteyden heptapodeiksi nimeämiinsä seitsemänraajaisiin avaruusolioihin, jotka kommunikoivat kirjoittamalla ympyrän muotoisia symboleja musteellaan. Louise oppii kielen alkeet ja alkaa puolestaan opettaa olioille englannin alkeita. Kun Louise oppii kielen paremmin, näyt hänen kuolleesta tyttärestään alkavat kummitella häntä. Kun hän kysyy heptapodeilta syytä siihen, miksi nämä ovat saapuneet planeetalle, vastaus kuuluu "tarjota asetta". Kiinan armeija tulkitsee viestin eri tavalla ja lopettaa viestinnän täysin. Maiden välinen jännitys kiristyy, ja planeetta ajautuu sodan partaalle itsensä ja muukalaisten kanssa. Amerikkalainen draama vuodelta 2016.

Oli aikakinU

ma 03.06. klo 09.00 - 10.58 1h 58 minV film hits

Romanttinen draamakomedia Timistä, joka saa tietää pystyvänsä matkustamaan ajassa. Tim päättää hankkia kykynsä avulla tyttöystävän. Rooleissa Domhnall Gleeson, Rachel McAdams ja Bill Nighy. USA romanttinen draamakomedia 2013.

Official SecretsU

ma 03.06. klo 11.00 - 12.47 1h 47 minV film hits

Järisyttäviin tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo brittiläisen tiedusteluasiantuntijan Katharine Gunin riipaisevan tarinan. Gun käsittelee työkseen salaisia asiakirjoja. Brittiläinen draama vuodelta 2019.

Book Club

ma 03.06. klo 13.00 - 14.39 1h 39 minV film hits

Koko ikänsä toisensa tunteneet neljä naista päättävät lukea 50 Shades of Greyn. He eivät arvaakaan mitä elämällä on tarjota sen jälkeen. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

Langennut

ma 03.06. klo 15.00 - 16.27 1h 27 minV film hits

Lauren Katen menestyskirjaan pohjautuva Langennut (Fallen) kertoo voimakastahtoisesta 17-vuotiaasta Lucinda “Luce” Pricesta (Addison Timlin). Lucen tavallinen teini-ikäisen elämä muuttuu täysin, kun häntä syytetään rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Luce lähetetään sisäoppilaitokseen parantamaan tapojaan. Koulussa Lucea alkaa liehitellä kaksi hyvin erilaista, hyvin komeaa poikaa. Luce tuntee molempia kohtaan ihmeellisen syvää yhteyttä. Yksinäisyyden ja outojen näkyjen riivaama Luce alkaa tutkia menneisyytensä salaisuuksia. Hänelle selviää, että komeat ihailijat ovat langenneita enkeleitä, jotka ovat kilpailleet Lucen rakkaudesta jo satoja vuosia. Lucen on käytävä eeppiseen taistoon tosirakkauden puolesta ja tehtävä vaikea valinta. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2016.

The King's Choice

ma 03.06. klo 17.00 - 19.10 2h 10 minV film hits

The King's Choice
Huhtikuun 9. päivä 1940 natsit tunkeutuivat Norjaan. Norjan kuninkaan Haakon VII:n on pakko päättää, jatkaako taistelua saksalaisia vastaan vai alistuako siihen, että he valloittavat hänen valtakuntansa. Norjalainen draama vuodelta 2016.

You Hurt My FeelingsU

ma 03.06. klo 19.15 - 20.44 1h 29 minV film hits

Arvostetun elokuvaohjaajan, Nicole Holofcenerin, terävästi havainnoiva komedia kirjailijasta (Julia Louis-Dreyfus), jonka pitkäaikainen avioliitto musertuu, kun hän kuulee sattumalta miehensä (Tobias Menzies) arvioivan rehellisesti hänen kirjaansa. Elokuva luottamuksesta, valheista ja siitä, mitä sanomme kaikkein rakkaimmillemme. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

CakeU

ma 03.06. klo 21.00 - 22.42 1h 42 minV film hits

Cake
Komediarooleistaan paremmin tunnettu Jennifer Aniston vakuuttaa väkevän draamaelokuvan pääroolissa Clairena, kroonisista kivuista kärsivänä naisena. Takautumat ja välähdyksinä ilmenevät muistot paljastavat onnettomuuden, joka on vienyt Clairelta niin perheen kuin mielenrauhan.

Vähäeleinen elokuva paljastaa salaisuuksiaan kitsaasti, mutta Aniston vangitsee elokuvan jokaisessa kohtauksessa. Anistonin roolityö on huomioitu näyttelijöiden killan SAG awards -ehdokkuudella sekä Kultainen maapallo eli Golden Globe -palkintoehdokkuudella. Elokuvan muissa rooleissa nähdään Sam Worthington ja Anna Kendrick. Amerikkalainen draama vuodelta 2014.

Devil's KnotU

ma 03.06. klo 23.00 - 00.54 1h 54 minV film hits

Kolme nuorta poikaa lähtee lähimetsään leikkimään, mutta kukaan heistä ei palaa illaksi kotiin. Poliisilla on kiire löytää tappajat ja saattaa heidät telkien taa, joten he keskittyvät kolmeen saatananpalvonnasta epäiltyyn teinipoikaan. Yhden murhatun pojan äiti yrittää selviytyä kammottavasta murhenäytelmästä ja haluaa epätoivoisesti uskoa, että murhaajat on löydetty ja oikeus tapahtuu. Kun eräs etsivä tuo julkisuuteen todisteiden puutteet, yhteisö vihdoin havahtuu - oikea murhaaja saattaa olla yhä vapaalla jalalla. Amerikkalainen draama vuodelta 2013.

Aina lähellä sinua

ti 04.06. klo 01.00 - 02.31 1h 31 minV film hits

Aina lähellä sinua
John on 35-vuotias ikkunanpesijä, ja neljävuotiaan Michaelin yksinhuoltaja. Kun John saa kuulla, että hänellä on vain muutama kuukausi elinaikaa, hän päättää etsiä pojalleen uuden, täydellisen perheen. Sen valinta osoittautuu yllättävän vaikeaksi: Miten perhettä voi arvioida lyhyen tapaamisen perusteella? Tunteeko hän lapsensa tarpeeksi hyvin tehdäkseen päätöksen tämän puolesta? Kun John huomaa olevansa mahdottoman tehtävän edessä, hän suostuu lopulta ottamaan apua vastaan nuorelta sosiaalityöntekijältä, joka avaa hänelle uuden mahdollisuuden. Italialainen draama vuodelta 2020.

Pig

ti 04.06. klo 03.00 - 04.27 1h 27 minV film hits

Yksinäinen tryffelinmetsästäjä joutuu jättämään Oregonin metsät ja palaamaan kaupunkiin löytääkseen hänen tryffelipossunsa varastaneen miehen. Amerikkalainen draamatrilleri vuodelta 2021.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sukuni salat, Miehen puolikkaat, Emmerdale, Latela 2024, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Lemmen viemää, Selviytyjät Suomi, Australian rajalla, Lolita Lobosco, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity