SanakirjaVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitBlogitTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot tiistaina 4.6.2024

Näytä tiivistettynä

The Exception

ti 04.06. klo 05.00 - 06.42 1h 42 minV film hits

Saksalainen SS-kapteeni saa tehtäväkseen tutkia maanpaossa elävän Keisari Vilhelm II:n toimia ja selvittää, onko Hollannin vastarintaliike ujuttanut toisen maailmansodan alussa vakoojan hänen kotiinsa. Kesken tutkimuksiensa hän ajautuu intohimoiseen romanssiin nuoren palvelustytön kanssa, saaden samalla selville vaarallisen salaisuuden hänen menneisyydestään. Brittiläinen draama vuodelta 2017.

Book ClubU

ti 04.06. klo 07.00 - 08.39 1h 39 minV film hits

Koko ikänsä toisensa tunteneet neljä naista päättävät lukea 50 Shades of Greyn. He eivät arvaakaan mitä elämällä on tarjota sen jälkeen. Amerikkalainen komedia vuodelta 2018.

The King's ChoiceU

ti 04.06. klo 09.00 - 11.10 2h 10 minV film hits

The King's Choice
Huhtikuun 9. päivä 1940 natsit tunkeutuivat Norjaan. Norjan kuninkaan Haakon VII:n on pakko päättää, jatkaako taistelua saksalaisia vastaan vai alistuako siihen, että he valloittavat hänen valtakuntansa. Norjalainen draama vuodelta 2016.

LangennutU

ti 04.06. klo 11.15 - 12.42 1h 27 minV film hits

Lauren Katen menestyskirjaan pohjautuva Langennut (Fallen) kertoo voimakastahtoisesta 17-vuotiaasta Lucinda “Luce” Pricesta (Addison Timlin). Lucen tavallinen teini-ikäisen elämä muuttuu täysin, kun häntä syytetään rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. Luce lähetetään sisäoppilaitokseen parantamaan tapojaan. Koulussa Lucea alkaa liehitellä kaksi hyvin erilaista, hyvin komeaa poikaa. Luce tuntee molempia kohtaan ihmeellisen syvää yhteyttä. Yksinäisyyden ja outojen näkyjen riivaama Luce alkaa tutkia menneisyytensä salaisuuksia. Hänelle selviää, että komeat ihailijat ovat langenneita enkeleitä, jotka ovat kilpailleet Lucen rakkaudesta jo satoja vuosia. Lucen on käytävä eeppiseen taistoon tosirakkauden puolesta ja tehtävä vaikea valinta. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2016.

Passengers

ti 04.06. klo 13.00 - 14.51 1h 51 minV film hits

Avalon on avaruusalus, joka kuljettaa tuhansia siirtolaisia uuteen kotimaailmaan. Laitevian myötä insinööri Jim Prestonin ja kirjailija Aurora Lanen unikapselit aukeavat 90 vuotta etuajassa. Heidän kumppanuutensa muuttuu lopulta romanssiksi, kunnes androidibaarimikko Arthur paljastaa epähuomiossa häiritsevän salaisuuden. Tästä huolimatta he työskentelevät yhdessä pakon edessä ja selvittävät, miksi alus hajosi, pelastaakseen aluksen tuhannet ihmiset ennen kuin on liian myöhäistä. Amerikkalainen draama vuodelta 2017.

Words on Bathroom Walls

ti 04.06. klo 15.00 - 16.50 1h 50 minV film hits

WORDS ON BATHROOM WALLS kertoo fiksusta ja pohdiskelevaisesta Adamista (Charlie Plummer), joka vaikuttaa päällepäin tyypilliseltä nuorelta - hieman hormoniensa vallassa mutta innoissaan mahdollisuudesta päästä opiskelemaan unelmiensa ammattiin keittiömestariksi. Adam erotetaan kuitenkin lukiosta abivuoden puolivälissä kemian luokassa tapahtuneen välikohtauksen takia ja hänellä diagnosoidaan psyykkinen sairaus. Hänet lähetetään katoliseen opistoon suorittamaan koulunsa loppuun, mutta hän ei usko sopeutuvansa vaan haluaa salata sairautensa, kunnes pääsisi ravintolakouluun. Kun Adam sitten tapaa suorapuheisen ja säkenöivän älykkään Mayan (Taylor Russell), hän tuntee heidän välillään heti tyynnyttävää sielunkumppanuutta. Heidän romanssinsa syventyessä Maya rohkaisee Adamia avautumaan ja karistamaan sairautensa kahleet. Tyttöystävän ja perheen tuki valavat Adamiin ensi kertaa uskoa siitä, että edessä olevista haasteista huolimatta elämä voi vielä voittaa. Amerikkalainen romanttinen draama vuodelta 2020.

Blind

ti 04.06. klo 17.00 - 18.41 1h 41 minV film hits

Auto-onnettomuudessa näkönsä menettänyt kirjailija löytää intohimonsa kirjoittamiseen ja elämään uudelleen aloittaessaan suhteen syytetyn liikemiehen laiminlyödyn vaimon kanssa. Amerikkalainen draama vuodelta 2017.

Aina lähellä sinuaU

ti 04.06. klo 19.00 - 20.31 1h 31 minV film hits

Aina lähellä sinua
John on 35-vuotias ikkunanpesijä, ja neljävuotiaan Michaelin yksinhuoltaja. Kun John saa kuulla, että hänellä on vain muutama kuukausi elinaikaa, hän päättää etsiä pojalleen uuden, täydellisen perheen. Sen valinta osoittautuu yllättävän vaikeaksi: Miten perhettä voi arvioida lyhyen tapaamisen perusteella? Tunteeko hän lapsensa tarpeeksi hyvin tehdäkseen päätöksen tämän puolesta? Kun John huomaa olevansa mahdottoman tehtävän edessä, hän suostuu lopulta ottamaan apua vastaan nuorelta sosiaalityöntekijältä, joka avaa hänelle uuden mahdollisuuden. Italialainen draama vuodelta 2020.

The ExceptionU

ti 04.06. klo 21.00 - 22.42 1h 42 minV film hits

Saksalainen SS-kapteeni saa tehtäväkseen tutkia maanpaossa elävän Keisari Vilhelm II:n toimia ja selvittää, onko Hollannin vastarintaliike ujuttanut toisen maailmansodan alussa vakoojan hänen kotiinsa. Kesken tutkimuksiensa hän ajautuu intohimoiseen romanssiin nuoren palvelustytön kanssa, saaden samalla selville vaarallisen salaisuuden hänen menneisyydestään. Brittiläinen draama vuodelta 2017.

PigU

ti 04.06. klo 23.00 - 00.27 1h 27 minV film hits

Yksinäinen tryffelinmetsästäjä joutuu jättämään Oregonin metsät ja palaamaan kaupunkiin löytääkseen hänen tryffelipossunsa varastaneen miehen. Amerikkalainen draamatrilleri vuodelta 2021.

Jane Austenin jalanjäljillä

ke 05.06. klo 01.00 - 02.55 1h 55 minV film hits

Jane Austen on nuori ja naimaton 22-vuotias nainen. Kun yksi New Hampshiren varakkaimmista miehistä pyytää hänen kättään, hänen köyhä perheensä ei voi kieltäytyä. Mutta Jane on rakastunut toiseen mieheen, irlantilaiseen Tom Lefroyhin. Heillä on suhde, joka on kuitenkin tuomittu epäonnistumaan rikkaan kilpakosijan astuessa kuvioihin. Jane Austenin jalanjäljillä on romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Jane Austenin kirjeisiin. Elokuvan pääosissa ovat Anne Hathaway (Les Misérables, Interstellar) ja James McAvoy (The Last King of Scotland, Sovitus). Brittiläinen draama vuodelta 2007.

Queen of Hearts

ke 05.06. klo 03.00 - 05.01 2h 1 minV film hits

Annen elämä on täydellisesti hallinnassa. Hän on menestyksekäs ja taipumaton työssään asianajajana ja onnellisesti naimisissa lääkäri Peterin kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi tytärtä. Mutta vietellessään 17-vuotiaan poikapuolensa Gustavin hän vaarantaa kaiken. QUEEN OF HEARTS on tarina himon hinnasta ja valheen voimasta ja muotokuva ihmisestä, joka ajautuu kohti valintaa, jolla on arvaamattomat seuraukset Tanskalainen draama vuodelta 2019.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, Sydämen kutsumus, Rillit huurussa, Nfl, Kauniit ja rohkeat, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Poliisikoira Rex, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Sukuni salat, Karen Pirie

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity