SanakirjaReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogitViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 5.6.2024

Näytä tiivistettynä

Alex Honnold ja katoava Grönlanti

ke 05.06. klo 04.25 - 05.10 45 minNational Geographic Channel

Grönlannin matkan viimeinen eeppinen kiipeilyvaihe alkaa. Alex ja muut ammattikiipeilijät aloittavat nousun yhdelle suurimmistä kiipeämättömistä seinämistä koko planeetalla. He huomaavat, että noususta voi tulla vaarallisin, mitä he ovat koskaan yrittäneet. Sillä välin tiederyhmä saa yllättäviä tuloksia eräästä Grönlannin tärkeimmästä jäätiköstä.

Vankilassa ulkomailla

ke 05.06. klo 05.10 - 06.00 50 minNational Geographic Channel

Kiikissä Balilla. Australialainen Chris Parnell sai Indonesiassa elinkautisen tuomion huumesalakuljetuksesta. Tämä on tarina hänen pakoyrityksistään ja vapautumisestaan. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Kanariansaaret: tulesta syntyneet

ke 05.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Ihastele luonnon mahtavaa voimaa, sillä ainutlaatuinen 6K-kuvamateriaali näyttää Cumbre Vieja -tulivuoren massiivisen tulivuorenpurkauksen aiheuttaman muutoksen Kanariansaarilla. Seuraa tärkeimpiä geologeja ja vulkanologeja, jotka kamppailivat 84 päivän purkauksen kanssa, ja opi Kanariansaarten muodostumisesta.

Viimeiset vonkaleet

ke 05.06. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Tiimi on jätetty vihamieliselle alueelle, ja sen on vaellettava kartoittamattomalle alueelle, mikä altistaa jäsenet vaaroille, kun he ylittävät rauskuja kuhisevat kosket, törmäävät pahaenteiseen salametsästäjän leiriin ja kohtaavat aseistettuja metsästäjiä. Ryhmän tieteellinen tutkimus on vaarassa kun Cyril taistelee elämästään raahautuessaan jokeen, joka on täynnä valtavia mustapiraijoita.

Äärimmäinen selviytyjä

ke 05.06. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel lähtee yksin haastavalle matkalle, jonka tarkoitus on viedä 200 poroa turvallisesti niiden arktisille poikimismaille. Hazen lähtee jalkaisin tälle uskomattomalle matkalle arktisen luonnon keskelle vetäen 90-kiloista rekeä. Hänen tehtävänsä on johtaa lauma kohti uusia laidunmaita jäisten jokien, lumimyrskyjen ja -kumpareiden ja jäätyneiden järvien yli. Äärimmäiset olosuhteet voivat osoittautua liian vaarallisiksi jopa tälle pelottomalle tutkimusmatkailijalle.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 05.06. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät johtolankoja Egyptin pyramidien ajan salaperäisistä kuninkaista. He tutkivat Kheopsin pyramidin tunneleita, kaivavat esiin uuden haudan kolmen myöhäisemmän kuninkaan pyramidien luota, löytävät todisteita faaraon temppelistä, joka on ollut kateissa yli neljä tuhatta vuotta, ja kertovat uusia asioita muinaisen Egyptin vaikutusvaltaisimpien hallitsijoiden perinnöstä.

Mystiset muinaiskuolemat

ke 05.06. klo 08.55 - 09.50 55 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Saksalainen kaupunki järkyttyy, kun esiin kaivetaan tunnistamattomaksi silvottuja ihmisjäännöksiä. Puukotettu, hakattu ja mestattu ruumis löydetään pää kolmen metrin päässä muista jäännöksistä. Kun arkeologit tutkivat asiaa tarkemmin, he löytävät ja kumoavat tarinoita kostajista ja paljastavat sen sijaan palasia ihmiskunnan historiasta ja todisteita muinaisista ihmisuhreista.

Sydneyn lentokentällä

ke 05.06. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoaseman matkatavaraesimies Kevinillä on karmea päivä, kun hän ratkoo useita mekaanisia vikoja, jotka voisivat pysäyttää lentoaseman toimet. Sillä välin turvallisuuspuolella huomataan matkustaja, jolla on ase. Liittovaltion poliisi tutkii terminaalin sisäänkäynnille jätettyä epäilyttävää laukkua.

Sydneyn lentokentällä

ke 05.06. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Kiireinen joulukausi tuo mukanaan lisähaasteita, kun perheet suuntaavat pois Sydneystä lomalle. Lentoasema on vaarassa joutua suljetuksi, kun tunnistamatonta valkoista jauhetta löytyy saapuvalta lennolta. Epäilykset heräävät siitä, onko kyseinen jauhe vaaratonta vai onko se hengenvaarallista pernaruttoa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 05.06. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Jos lehmät lentäisivät. Täysikuu sekoittaa niin eläinten kuin ihmistenkin päät, ja eläinlääkärit joutuvat hoitamaan mitä ihmeellisimpiä tapauksia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.

Lentoturmatutkinta

ke 05.06. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Corporate Airlinesin lento 5966 ilmestyy pilvistä ja syöksyy puihin lähestyessään Kirksvillen kenttää Missourissa. Kaksimoottorinen turbopropellikone syttyy tuleen vain hieman yli kilometrin päässä kiitoradalta. Hiiltynyt hylky tarjoaa vihjeitä tapahtumista. Tutkijat päättelevät, ettei kyseessä ollut mekaaninen vika. He kuulevat ohjaamosta äänitteen, joka saattaa paljastaa koko onnettomuuden alun.

Lentoturmatutkinta

ke 05.06. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Independent Airin lento 1851 on matkalla Italiasta Dominikaaniseen tasavaltaan, ja sen on määrä tankata portugalilaisella saarella. Jostain syystä Boeing 707 syöksyy vuorta päin vain minuutteja ennen lentoasemaa. Kansainvälinen tutkijaryhmä ei löydä lainkaan mekaanisia vikoja ja on hämmentynyt onnettomuuden syystä. Sitten CVR paljastaa virheiden ryppään, joka sinetöi 144 matkustajan kohtalon.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ke 05.06. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Alkuperäiset alaskalaiset tekevät töitä perheensä kanssa menestyäkseen ja selviytyäkseen esi-isiensä mailla. Tig Strassburg opettaa tyttäriään metsästämään hirviä. Jody Potts-Joseph palaa Eaglen kotikyläänsä. Marvin Agnot narraa ruijanpaltaita sisarensa ja muiden sukulaistyttöjensä kanssa. Daniel Apassingok tekee töitä tyttärensä kanssa, kun tytär metsästää ensimmäistä hyljettään.

Vaaran vyöhykkeellä

ke 05.06. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Dwayne ottaa mittaa Gabonin vaarallisista sademetsistä ja joista. Hän välttelee raivoavia vesiputouksia, käärmeitä ja krokotiilejä sekä kohtaa Baka-heimon, joka kertoo hänelle maanalaisesta luolastosta. Dwayne toivoo sen auttavan hänet poishakupaikalle. Läpikulkemattomasta viidakosta pois pääseminen auttaa häntä liikkumaan nopeammin, mutta luolat tuovat mukanaan uusia ja yllättäviä vaaroja.

Superautojen rakentajat

ke 05.06. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Chevrolet Camaro. Haasteita rakastava Afzal Kahn tiimeineen tekee asiakkailleen mitä uskomattomimpia superautoja.

Antarktis

ke 05.06. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Antarktis

Muinaisen maailman arkkitehdit

ke 05.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa tutkitaan, miksi muinaiset ihmiset kätkivät upeimpiin luomuksiinsa salaisuuksia ja miten modernit tiedemiehet oppivat hiljalleen paljastamaan niitä.

Lentoturmatutkinta

ke 05.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Indonesialaisten tutkijoiden on pääteltävät, miksi yksi parhaiten myyvistä uusista koneista, Boeing 737 Max8-one, syöksyy Jaavanmereen.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ke 05.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Irlannin upeaa Connemaran rannikkoa etsien rapuja ja keräten herkullisia ostereita, abaloneja ja merilevää, ennen kuin hän kohtaa entisen suojattinsa, keittiömestari Anna Haugh'n ikonisilla Moherin rantakallioilla.

Salakaupan julmemmat kasvot

ke 05.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Huhujen mukaan kultakaivostoiminta rahoittaa terroristiryhmiä Nigerissä, mutta tutkinta kääntyy päälaelleen, kun sotilasvallankaappaus sulkee maan. Kun Mariana yrittää paeta, hän tajuaa, että kultakauppa on osa paljon laajempaa taistelua Afrikan vaikutusvallasta, jossa Yhdysvallat joutuu vastakkain maailman vaarallisimpien terroristiryhmien kanssa, Venäjästä puhumattakaan.

Salakuljettajat satimeen

ke 05.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigationin agentit Miamissa jäljittävät 12,6 miljoonan dollarin arvoista kokaiinilähetystä, joka oli piilotettu puutarharuukkulähetykseen. Yhdysvaltain rajavartiolaitos takavarikoi Meksikoon meneviä laittomia ampumatarvikkeita ja käteistä. CBP:n virkailijat Philadelphiassa kuulustelevat epäilyttäviä matkustajia, kuten miestä, jonka uskotaan kuljettavan huumeita sisäisesti.

Autojen ensiapuU

ke 05.06. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen ensimmäisen Hondansa - 32-vuotiaan CR-X:n, taskuraketin, joka on hauskuuden perikuva. Auton omistaja on jäähdytysinsinööri Tim, jonka elämää on varjostanut julma geneettinen sairaus, jonka vuoksi hänen rakas Hondansa on ollut autotallissa ruostumassa. Kun pojat ovat salaa vieneet auton pois, he huomaavat suuren ongelman, hiiret ovat syöneet autoa!

Muinaisen maailman arkkitehditU

to 06.06. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa tutkitaan, miksi muinaiset ihmiset kätkivät upeimpiin luomuksiinsa salaisuuksia ja miten modernit tiedemiehet oppivat hiljalleen paljastamaan niitä.

Salakaupan julmemmat kasvotU

to 06.06. klo 01.00 - 01.55 55 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Huhujen mukaan kultakaivostoiminta rahoittaa terroristiryhmiä Nigerissä, mutta tutkinta kääntyy päälaelleen, kun sotilasvallankaappaus sulkee maan. Kun Mariana yrittää paeta, hän tajuaa, että kultakauppa on osa paljon laajempaa taistelua Afrikan vaikutusvallasta, jossa Yhdysvallat joutuu vastakkain maailman vaarallisimpien terroristiryhmien kanssa, Venäjästä puhumattakaan.

Salakuljettajat satimeenU

to 06.06. klo 01.55 - 02.45 50 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigationin agentit Miamissa jäljittävät 12,6 miljoonan dollarin arvoista kokaiinilähetystä, joka oli piilotettu puutarharuukkulähetykseen. Yhdysvaltain rajavartiolaitos takavarikoi Meksikoon meneviä laittomia ampumatarvikkeita ja käteistä. CBP:n virkailijat Philadelphiassa kuulustelevat epäilyttäviä matkustajia, kuten miestä, jonka uskotaan kuljettavan huumeita sisäisesti.

Food Factory

to 06.06. klo 02.45 - 03.10 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten intialaisen madras sambar -kasvismuhennoksen tekijät tiivistävät aromit pieneen purkkiin, miten yllättävän täyteläinen sitruunaisen suklaan ja raejuuston yhdistelmä muokataan Moo Moo -patukoiksi, mikä on moderni versio venäläisestä herkusta, miten meksikolaisinnoitteisia CheeChas-herkkuja tehdään pastasta ja miten klassiset, sokeriset amerikkalaiset karkit saavat kumisen tekstuurinsa.

Food Factory

to 06.06. klo 03.10 - 03.30 20 minNational Geographic Channel

Kurkista kulissien taakse, miten tehdään ChocoRockseja, pretzelnugetteja, ranskalaisia sipuleita ja italialaista Brio-limua.

New Yorkin uusin jättilentokenttä

to 06.06. klo 03.30 - 04.15 45 minNational Geographic Channel

LaGuardian lentoaseman on tarkoitus olla erittäin tehokas koneisto, jossa matkustajat ja koneet liikkuvat sujuvasti. Mutta pahin lumimyrsky viiteen vuoteen vaikeuttaa rakennustöiden lisäksi myös muita toimintoja. Rakennustiimit kiirehtivät saadakseen työt B-terminaalissa sekä jalankulijoiden kaksoissillan valmiiksi ennen avajaisia. Samaan aikaan uudenaikainen ja huipputekninen matkatavarajärjestelmä pitää asentaa ja testata.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Karen Pirie, Sukuni salat, Nfl, Australian rajalla, Tanssii Tähtien Kanssa, Sydämen kutsumus, Selviytyjät Suomi, Jeopardy! Suomi, Kauniit ja rohkeat, Poliisikoira Rex

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity