HoroskooppiViihdeBlogitSanakirjaTietovisatReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 6.6.2024

Näytä tiivistettynä

Valokuvaajien silmin

to 06.06. klo 04.15 - 05.10 55 minNational Geographic Channel

Valokuvaajien silmin
Paul Nicklen ja Cristina Mittermeier rakastuivat kuvatessaan ensimmäisellä yhteisellä sukelluksellaan Jukatanilla. Nyt he käyttävät kuviaan ja miljoonia nettiseuraajiaan muutoksen aikaansaamiseksi ja valtamerten suojelemiseksi. Jacques Cousteaun innoittamana kaksikko aloittaa nelivuotisen maailmanlaajuisen tutkimusmatkan Bahamalla, jossa he taistelevat suojellakseen merielämää öljynporaukselta.

Vankilassa ulkomailla

to 06.06. klo 05.10 - 06.00 50 minNational Geographic Channel

Jengin vietävissä. Yhdysvaltalainen Alex Silva sotkeutui nuorena jengitoimintaan ja salakuljetti marihuanaa Meksikosta Yhdysvalatoihin. Mitä tapahtui, kun Alex jäi kiinni? Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.

Amerikan hirvein tulivuorikatastrofi

to 06.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Toukokuun 18. päivä 1980 St. Helens -tulivuori purkautuu rajusti. Se oli Yhdysvaltain historian pahin ja katastrofaalisin purkaus. Ohjelma paljastaa, miten tuho eteni yhdistämällä silminnäkijöiden kertomukset harvinaisten kuvien kanssa. Käymme tapauksen läpi aina ensimmäisistä purkauksen hetkistä 19 kilometrin korkuiseen savupatsaaseen ja vaarallisiin mutavyöryihin, jotka virtasivat vuorelta.

Viimeiset vonkaleet

to 06.06. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Miten otetaan veri- ja myrkkynäytteitä mutaisessa joenpohjassa vaanivasta valtavasta lyhythäntärauskusta, joka suojautuu käyttäen nekroosia aiheuttavaa myrkkyä erittävää pistintään? Cyril ja hänen miehistönsä ottavat siitä pian selvää, samalla kun he uhmaavat ahneita kaimaaneja, parveilevia piraijoja ja sameita soita. Jos he löytävät haluamansa valtavat kalat, heidän on vältettävä pistoa.

Äärimmäinen selviytyjä

to 06.06. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Syvällä Himalajan juurilla selviytyjä Hazen Audel on vaarallisella matkalla johtamassa jakkilaumaa raa’an erämaan läpi turvaan muinaiseen Lomanthangin linnakekaupunkiin. Hän on kaksi kertaa korkeammalla kuin koskaan ennen, ja hänen on selvittävä riskialttiista matkasta aivan yksin. Vain pienet kasvit ja muutamat eläimet voivat menestyä tällä kuivalla aavikolla. Niiden joukossa on vaarallisia saalistajia.

Egyptin kadonneet aarteet

to 06.06. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vaikutusvaltaisinta kuningasta, Ramses Suurta. He paljastavat Sakkarassa, maailman vanhimman pyramidin edessä, hautojen ja aarteiden labyrintin, joka kuului Ramseksen kenraalille, ja menevät uuteen hautaan nekropoliisissa, jonne aateliset haudattiin. He tutkivat Ramseksen upeimpia temppeleitä selvittääkseen, miten Ramseksesta tuli kaikkien aikojen ylistetyin faarao.

Mystiset muinaiskuolemat

to 06.06. klo 08.55 - 09.50 55 minNational Geographic Channel

Mystiset muinaiskuolemat
Arkeologi nousee 6 706 metrin korkeuteen argentiinalaisen vuoren huipulle, joka sijaitsee lähellä aktiivista tulivuorta, ja löytää maahan kätkettyjä pieniä nyyttejä. Ne ovat lasten jäänteitä, jotka ovat säilyneet täydellisesti ikään kuin unessa. Keitä nämä lapset ovat ja miten he menehtyivät niin kaukana kotoa?

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

to 06.06. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Jorge Chavezin kansainvälisen lentokentän henkilökunta työstentelee pysäyttääkseen salakuljettajat. Miehen matkalaukun rakenteista paljastuu kokaiinia. Matkustaja Espanjasta kuljettaa huumeita ruokapakkauksessa. Pariskunta haluaa matkustaa Meksikoon epätavallisen lemmikin kanssa. Meksikoon matkalla oleva nainen pelkää, että hänellä on mukanaan lahjaksi naamiotua laitonta tavaraa. Oliivit on maustettu kokaiinilla.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

to 06.06. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Perun Jorge Chavezin kansainväliselle lentokentän huumepoliisit työstentelevät väsymättä pysäyttääkseen estääkseen huumeiden pääsyn maasta. Aluksi agentit etsivät salakuljetuksesta epäiltyä miestä ja löytävät hänet erikoisesta paikasta. Ylimielisen salakuljettajan matkalaukusta löytyy kaksinkertainen määrä epäillystä huumelastista. Nuorella miehellä on huumeita teipattuna vartaloonsa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 06.06. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Hyppää, Pol. Hevosia pelkäävän Charlesin harmiksi päivä on täynnä hevostilakäyntejä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.

Lentoturmatutkinta

to 06.06. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kaksoisturbopropellikoneen lentäjät menettävät kummatkin moottorit matkustajalennolla Papua-Uusi-Guinean vuorien yllä. PNG:n lento 1600 tekee pakkolaskun läheiselle joentörmälle. Lähes kaikki matkustajat kuolevat. Tutkijoita hämmentää moottoreiden kunto, kunnes he löytävät turvalaitteen, joka on altis vioille. Suosituissa, kautta maailman käytössä olevissa koneissa onkin siis vaarallinen vika.

Lentoturmatutkinta

to 06.06. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Air Astanan lennon 1388 lentäjät huomaavat joutuneensa taisteluun elämästä ja kuolemasta, kun heidän kaksimoottorinen Embraer-koneensa syöksyy ja pyörii hallitsemattomasti yli tunnin Portugalin taivaalla. Viimein selviää, että uuden uutukainen kone on päästetty käyttöön hengenvaarallisen vian kera. Se saadaan kuitenkin takaisin maan pinnalle kahden F-16-hävittäjän avulla.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

to 06.06. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Alkuperäiset alaskalaiset opettavat lapsilleen perinteisiä arvoja ja jakavat yhteyden maahan, jossa he ovat aina asuneet. John ja Teresa Pingayak menevät aikuisten tyttäriensä kanssa metsästämään hylkeitä. Tig Strassburg ja Louise Moses näyttävät tyttärilleen, miten kalaverkko laitetaan. Joel Jacko parantaa kotinsa kestävyyttä. Marvon Agnot opettaa lapsenlapselleen, miten peura hyödynnetään.

Vaaran vyöhykkeellä

to 06.06. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Dwaynella on vain seitsemän päivää aikaa ylittää rutikuiva Omanin aavikko etsien vettä. Hän aloittaa rannikolta ja suuntaa sisämaan korkealle tasangolle. Siellä laaja maanalainen vajoama johtaa hänet keitaalle, jossa hän voi levätä ennen viimeistä haastetta. Loputtomalta vaikuttava hiekkadyynien meri ulottuu satojen kilometrien päähän. Tässä autiossa erämaassa häntä odottaa paimentolaisheimo.

Superautojen rakentajat

to 06.06. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Audi A8. Insinöörien Ralphin ja Ranenin on tuotettava ajoneuvo, joka pärjää talven sääolosuhteissa ja hankalassa maastossa ja puskee syvän hangen halki.

Antarktis

to 06.06. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Antarktis

Toinen maailmansota ylhäältä päin

to 06.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Maailmansota ylhäältä päin kartoittaa toisen maailmansodan erikoisimmat tapahtumat upouudesta näkökulmasta. Sarja yhdistää vaikuttavat valokuvat etulinjasta, harvoin nähdyn arkistoelokuvan ja upeat ilmatiedustelukuvat alkuperäisiin paikkoihinsa ja rekonstruoi ratkaisevat taistelut, uskaliaat pommi-iskut ja maailman ensimmäisten joukkotuhoaseiden kehityksen.

Meret ilman vettä

to 06.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Uusimman kaikuluotausteknologian avulla teemme ainutlaatuisen tutkimusmatkan kartoittaaksemme liittoutuneiden aluksia Normandian rannikolla. Aaltojen alta paljastuu uskomattomia näkymiä. Kun vedet tyhjennetään, paljastamme uskomattomia salaisia teknologioita, joita sekä liittoutuneet että natsit käyttivät taistellessaan Länsi-Euroopasta.

Natsien jättimäiset rakennusurakat: Amerikan sota

to 06.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Natsien jättimäiset rakennusurakat: Amerikan sota

Toisen maailmansodan salatut sankarit

to 06.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerromme 320. Barrage Balloon -pataljoonan sankareista. Nämä amerikkalaiset sotilaat olivat ainoa täysin musta taisteluyksikkö, joka taisteli Normandiassa. Palveltuaan urhoollisesti maataan he palasivat kotiin toivoen kansalaisoikeusliikkeen turvaavan muutoksen, mutta löysivätkin maan, jossa heidän sankarityönsä unohdettiin nopeasti.

Normandian maihinnousun todistajat

to 06.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Kuuluisa päivä. Viisi sankaria. Viisi tärkeää hetkeä, jotka käänsivät toisen maailman sodan kurssin Normandian maihinnousun aikana. Kerromme ne ratkaisevan teon tehneiden henkilöiden silmin. Harvoin nähtyjen arkistomateriaalien, lavastusten, kirjallisten silminnäkijälausuntojen ja viiden sankarimme henkilökohtaisten kertomusten perusteella näemme maihinnousupäivän aivan uudella tavalla.

Albert Lin ja muinaiset maailmat

to 06.06. klo 23.00 - 23.55 55 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija Albert Lin seikkailee ja tekee upeita löytöjä muinaisista valtakunnista. Hän matkaa korkeilta Perun vuorilta Guatemalan vaarallisiin viidakoihin. Hänen kulkiessaan syvälle Latinalaiseen Amerikkaan hän kohtaa skorpioneja, käärmeitä ja legendoja. Hän kartoittaa moderneilla työkaluilla mayojen, inkojen ja taironan alueita ja löytää uusia yhteyksiä menneisyyteen.

Pääsiäissaaren kadonnut valtakunta

to 06.06. klo 23.55 - 00.45 50 minNational Geographic Channel

Pääsiäissaari tai Rapa Nui on mietityttänyt maailmaa siitä asti, kun ensimmäiset eurooppalaiset saapuivat sinne vuonna 1722. Miksi muinaiset saarelaiset rakensivat ja miten he liikuttivat lähes 900:aa moai-kivipatsasta, jotka painoivat jopa 86 tonnia? Tarkan 15 tonnin painoisen jäljennöksen avulla National Geographic tutkii yhtä muinaisen maailman mielenkiintoisimmista salaisuuksista.

Toisen maailmansodan salatut sankaritU

pe 07.06. klo 00.45 - 01.35 50 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerromme 320. Barrage Balloon -pataljoonan sankareista. Nämä amerikkalaiset sotilaat olivat ainoa täysin musta taisteluyksikkö, joka taisteli Normandiassa. Palveltuaan urhoollisesti maataan he palasivat kotiin toivoen kansalaisoikeusliikkeen turvaavan muutoksen, mutta löysivätkin maan, jossa heidän sankarityönsä unohdettiin nopeasti.

Normandian maihinnousun todistajatU

pe 07.06. klo 01.35 - 02.25 50 minNational Geographic Channel

Kuuluisa päivä. Viisi sankaria. Viisi tärkeää hetkeä, jotka käänsivät toisen maailman sodan kurssin Normandian maihinnousun aikana. Kerromme ne ratkaisevan teon tehneiden henkilöiden silmin. Harvoin nähtyjen arkistomateriaalien, lavastusten, kirjallisten silminnäkijälausuntojen ja viiden sankarimme henkilökohtaisten kertomusten perusteella näemme maihinnousupäivän aivan uudella tavalla.

Food Factory

pe 07.06. klo 02.25 - 02.50 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten ihanat, lehtevät nakkikääröt olivat ennen kuninkaiden ruokaa, miten sokeriset Peeps-vaahtokarkit saadaan näyttämään kananpojilta, miten kirkkaanväriset Candy Tree -tikkarit saavat makean ja kirpeän makunsa ja miten Lähi-Idän tunnettu pitaleipä kohoaa rapeaksi ja kirpeäksi välipalaksi.

Antarktis

pe 07.06. klo 02.50 - 03.35 45 minNational Geographic Channel

Antarktis

Notre Damen jälleenrakennus

pe 07.06. klo 03.35 - 04.20 45 minNational Geographic Channel

Kun Pariisin Notre Damen katedraali melkein tuhoutui tulipalossa huhtikuussa 2019, insinöörit, muurarit ja puutyöntekijät aloittivat sen kunnostamisen. Ohjelmassa kerrotaan hankkeen haasteista ja seurataan kun kirvesmiehet muotoilevat puutavaraa uutta kattoa ja tornia varten, kivimuurarit korjaavat holvissa olevia aukkoja ja käsityöläiset entisöivät lasimaalauksia käyttäen perinteisiä menetelmiä.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Poliisikoira Rex, Muumilaakson tarinoita, Kauniit ja rohkeat, Korvessa kulkevi, Simpsonit, Karen Pirie, Suomen huutokauppakeisari, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Erikoisryhmä Hampuri

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity