BlogitTietovisatReseptitSanakirjaVaihtoautotHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 7.6.2024

Näytä tiivistettynä

Valokuvaajien silmin

pe 07.06. klo 04.20 - 05.10 50 minNational Geographic Channel

Valokuvaajien silmin
Anand Varma, joka tunnetaan kuvista, jotka vangitsevat luonnon salaisuudet, yrittää keksiä, miten dokumentoida munan kehittymistä poikaseksi. Samalla hän pohtii omaa henkilökohtaista kehitystään kaloihin pakkomielteisesti suhtautuvasta lapsesta nuoreksi valokuvaajaksi, joka on ottanut ikonisia kuvia kolibreista, mehiläisistä, lepakoista ja meduusoista, ja perustanut oman opetustilan.

Vankilassa ulkomailla

pe 07.06. klo 05.10 - 06.00 50 minNational Geographic Channel

Sarjassa tavataan hyväuskoisia turisteja, pikkurikollisia ja ammattigangstereita, jotka ovat joutuneet telkien taakse kotimaansa rajojen ulkopuolelle. Banged Up Abroad, National Geographic.

Japanin katastrofi

pe 07.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Maaliskuussa 2011 Japanissa oli maan historian pahin maanjäristys, ja sitä seurasi tuhoisa tsunami. Dokumentissa näytetään japanilaisten kuvatallenteita tapahtumien keskeltä.

Viimeiset vonkaleet

pe 07.06. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Myrkyllisen jokirauskun kohtalo on vaakalaudalla. Löytääkseen todellisen jättiläisen, jota tiedemiehet tarvitsevat, Cyril ja tiimi vievät tehtävän seuraavalle tasolle. He sukeltavat piraijojen ja kaimaanien läpi, selviytyvät jaguaarin hyökkäyksen jälkipyykistä ja navigoivat eksymättä kartoittamattoman soisten purojen labyrintin läpi.

Äärimmäinen selviytyjä

pe 07.06. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audelilla on mukanaan vain masain perustyökalut ja muinaiset taidot. Hänen on kiivettävä yli 2 000 metriä aktiivisen tulivuoren huipulle uhraamaan heimonsa puolesta. Päästäkseen perille hänen on päästävä yli jyrkkien kuilujen, kiivettävä petollisia solia ja ylitettävä avoin savanni, jossa isot kissat metsästävät pahaa aavistamattomia saaliita ja jossa krokotiilit vartioivat vesiväyliä.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 07.06. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä, jotta he voisivat selittää yhden muinaisen Egyptin suurimmista mysteereistä eli muumioinnin synnyn. He tutkivat muumiota, joka voi olla vanhin koskaan löydetty muumio, menevät hautaan tutkimaan, miten muumiointiprosessin suosio jatkui Egyptin sivilisaationkin jälkeen. Hauta täynnä ruumiita kertoo, miten egyptiläiset koettivat saavuttaa elämän kuoleman jälkeen.

Muinaisen maailman arkkitehdit

pe 07.06. klo 08.55 - 09.50 55 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa tutkitaan, miksi muinaiset ihmiset kätkivät upeimpiin luomuksiinsa salaisuuksia ja miten modernit tiedemiehet oppivat hiljalleen paljastamaan niitä.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

pe 07.06. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Jorge Chavezin kansainväliselle lentokentän turvahenkilökunta työstentelee väsymättä pysäyttääkseen estääkseen huumeiden pääsyn maasta. Agentit ottavat kuulusteltavaksi eronneen pariskunnan, joka kieltää matkustansa yhdessä vaikka heillä on molemmilla mukanaan identtisiä huumepakkauksia. Seuraava epäilty yrittää piilotella huumeita käsimatkatavaroissaan. Miehen vatsalaukusta löytyy 35 huumepakkausta.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

pe 07.06. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Jorge Chavezin kansainväliselle lentokentän poliisit ja muu turvahenkilökunta työstentelee kellon ympäri estääkseen estääkseen huumeiden salakuljetuksen. Agentit nappaavat miehen, joka väittää kehoonsa teipattujen huumeiden olevan henkilökohtaiseen käyttöön. Huumeita matkalaukussan kuljettava äiti paljastaa, että hänet on lähetetty myös työskentelemään prostituoituna.

Eläinten uskomattomat vaellukset

pe 07.06. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Jotkin pienimmistä eläimistä tekevät mitä uskomattomimpia matkoja. Osa esimerkiksi lentää melkein Maan toiselta puolen löytääkseen parhaimmat perheenperustuspaikat. Lentävät olennot kiirehtivät kohti pohjoista viettääkseen siellä kesänsä: haarapääskyt ylittävät mantereita, ja monarkkiperhoset matkaavat useiden sukupolvien ajan, jotta tulevat sukupolvet saavat parhaan mahdollisen alun elämässä.

Lentoturmatutkinta

pe 07.06. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Sichuan Airlines Flight 8633 liitäessä korkealla Himalajan yllä ohjaamon ikkuna halkeaa ja räjähtää yhtäkkiä. Kun perämies imeytyy puoliksi ulos ikkunasta rajun paineenlaskun takia, yksin lentävä kapteeni taistelee myrskytuulia, jäätikön lämpötiloja ja happivajetta vastaan saadakseen koneen sankarillisesti maahan. Onnistuneen laskeutumisen jälkeen on tutkijoiden vuoro selvittää, mikä meni vikaan.

Lentoturmatutkinta

pe 07.06. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Brittiläinen miljardööri perheineen nousee australialaiseen vesitasoon matkalla Sydneystä kaukaiselle lomamökille. Yksimoottorikone syöksyy vain hetki lähdön jälkeen suoraan Jerusalem Bay -lahteen. Hämmentyneet tutkijat eivät löydä mitään vikaa koneesta tai lentäjästä. Viimein hylystä kuitenkin löytyy pieni huoltovika, jolla oli kuolettavat seuraukset.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

pe 07.06. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäisasukkaat rakentavat kotejaan uudestaan hirmumyrskyn jälkeen. John ja Teresa Pingayak matkaava leirille arvioidakseen vahingot ja hakemaan suojan. Daniel ja Nalu Apassingok koettavat onneaan hylkeiden metsästyksessä ja hakevat veneensä. Tig ja Evan Strassburg asettavat ansalankoja jäniksiä varten. Joel Jacko matkaa kaukaiselle järvelle kalastaakseen haukia ennen talvea.

Vaaran vyöhykkeellä

pe 07.06. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Dwayne viettää talven Kirgisiassa, jossa lämpötilat käyvät jopa neljäkymmentä astetta pakkasella, lumimyrskyt kestävät viikkoja ja lumivyöryt ovat jatkuva uhka. Hänen on laskeuduttava 5 000-metriä korkeilta Tien Shan -vuoriston huipuilta, selviydyttävä öistä syvissä halkeamissa ja ylitettävä laajoja tuulisia laaksoja päästäkseen paimentolaisten leiriin ennen kuin he lähtevät pois talveksi.

Superautojen rakentajat

pe 07.06. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Jodie Kidd haluaa Shanen ja Danin muokkaavan Maserati Ghibli -sedanista menopelin, jolla voi painella 350 kilometriä tunnissa.

Antarktis

pe 07.06. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Antarktis

Pääsiäissaaren muinaiset jättiläispatsaat

pe 07.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Moia-jättiläispatsaat rakensi muinainen Pääsiäissaarta asuttanut kansa. Ne ovat yhä mysteeri. Arkeologian asiantuntijoiden uusimpien teorioiden ja 3D-rekonstruktioiden ansiosta voit nähdä, millaisia uskomattomia rakennustekniikoita Rapa Nuit käyttivät yli 500 vuotta sitten, ja ihailla näiden muinaisten rakentajien neroutta.

Lentoturmatutkinta

pe 07.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Ollessaan tankkaustehtävällä Persianlahden sodan aikana Yhdysvaltain ilmavoimien tankkikone menettää kaksi moottoria. Miehistöllä on vaikeuksia lentää vahingoittunut kone Saudi-Arabian Jeddahiin ilman radiotukea. Armeijan tutkijan on selvitettävä, aiheuttiko näyttävän räjähdyksen mekaaninen vika vai sotatoimi.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

pe 07.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Yhdysvaltain hallitus on kieltäytynyt puhumasta ufoista vuosikymmeniä, mutta nyt laivaston lentäjä kertoo nähneensä salaperäisen kohteen, joka seurasi heidän hävittäjiään. Huippusalaiset videot vuotavat julkisuuteen ja kiehtovat maailmaa. Hallituksen viranomaiset, etunenässä entinen senaattori Harry Reid, vaativat, että asiaa tutkitaan. Vaikuttaa, että totuus ufoista on viimeinkin paljastumassa.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

pe 07.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1940: Etelä-Englannin taivailla alkaa taistelu. Yli 1 500 brittiläistä ja saksalaista lentokonetta ottaa toisistaan mittaa vaarallisessa taistelussa. Kun natsipommittajien aalto toisensa jälkeen suuntaa Lontooseen, RAF:n Spitfiret ja Hurricanesit kohtaavat viholliskoneet puolustaakseen maata natseilta. Ainutlaatuisesta ilmaperspektiivistä nähty tarina kertoo Britannian taistelusta.

Pohjois-Korea: Vaarallista peliä

pe 07.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Koko maailma on huolissaan Pohjois-Korean ydinaseista. Kim Jong-unin päätös maan osallistumisesta Pyeongchangin olympialaisiin tarjoaa mahdollisuuden rauhoittaa tilannetta, tai pahentaa sitä. ABC Newsin Bob Woodruff selvittää mikä merkitys päätöksellä on maailman politiikkaan.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

pe 07.06. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Irlannin upeaa Connemaran rannikkoa etsien rapuja ja keräten herkullisia ostereita, abaloneja ja merilevää, ennen kuin hän kohtaa entisen suojattinsa, keittiömestari Anna Haugh'n ikonisilla Moherin rantakallioilla.

Pääsiäissaaren muinaiset jättiläispatsaatU

la 08.06. klo 00.00 - 00.50 50 minNational Geographic Channel

Moia-jättiläispatsaat rakensi muinainen Pääsiäissaarta asuttanut kansa. Ne ovat yhä mysteeri. Arkeologian asiantuntijoiden uusimpien teorioiden ja 3D-rekonstruktioiden ansiosta voit nähdä, millaisia uskomattomia rakennustekniikoita Rapa Nuit käyttivät yli 500 vuotta sitten, ja ihailla näiden muinaisten rakentajien neroutta.

Toinen maailmansota ylhäältä päinU

la 08.06. klo 00.50 - 01.40 50 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1940: Etelä-Englannin taivailla alkaa taistelu. Yli 1 500 brittiläistä ja saksalaista lentokonetta ottaa toisistaan mittaa vaarallisessa taistelussa. Kun natsipommittajien aalto toisensa jälkeen suuntaa Lontooseen, RAF:n Spitfiret ja Hurricanesit kohtaavat viholliskoneet puolustaakseen maata natseilta. Ainutlaatuisesta ilmaperspektiivistä nähty tarina kertoo Britannian taistelusta.

Pohjois-Korea: Vaarallista peliäU

la 08.06. klo 01.40 - 02.30 50 minNational Geographic Channel

Koko maailma on huolissaan Pohjois-Korean ydinaseista. Kim Jong-unin päätös maan osallistumisesta Pyeongchangin olympialaisiin tarjoaa mahdollisuuden rauhoittaa tilannetta, tai pahentaa sitä. ABC Newsin Bob Woodruff selvittää mikä merkitys päätöksellä on maailman politiikkaan.

Food Factory

la 08.06. klo 02.30 - 02.55 25 minNational Geographic Channel

Katso, miten pehmeä karamelli ja maitosuklaa yhdistyvät ihanissa pretzeleissä täydelliseksi suolaisen makeaksi välipalaksi, miten Jelly Belly -karkkien tekijät saavat niihin kaiken sen veden kielelle herauttavan maun, miten kuolattavan hyvät korealaiset mykyt ovat täynnä mausteista ja terveellisiä kasviksia ja miten sormia nuoltavan makoisat Cornish-piiraset saavat tutun muotonsa alamaailmasta.

Antarktis

la 08.06. klo 02.55 - 03.40 45 minNational Geographic Channel

Antarktis

Hetki ennen tuhoa

la 08.06. klo 03.40 - 04.25 45 minNational Geographic Channel

Wacon lahkolaiset. Vuonna 1993 FBI piiritti Texasin Wacossa uskonlahkolaisten taloa. Tapahtumat johtivat 76 kuolonuhria vaatineeseen tulipaloon. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Haluatko miljonääriksi?, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Sydämen kutsumus, Rillit huurussa, Selviytyjät Suomi, Muumilaakson tarinoita, Simpsonit, Poliisikoira Rex, Lolita Lobosco, Tanssii Tähtien Kanssa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity