TietovisatSanakirjaReseptitViihdeBlogitHoroskooppiVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot lauantaina 8.6.2024

Näytä tiivistettynä

BeastU

la 08.06. klo 04.00 - 05.33 1h 33 minV film premiere

Isä ja hänen kaksi teini-ikäistä tytärtään joutuvat valtavan leijonan jahtaamiksi. Se haluaa todistaa, että savannilla vain yksi on ruokaketjun huipulla. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

BlackBerry

la 08.06. klo 06.00 - 07.54 1h 54 minV film premiere

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

How to Blow Up a PipelineU

la 08.06. klo 08.00 - 09.39 1h 39 minV film premiere

Ryhmä ympäristönsuojelijoita päättää tehdä kaikkensa varmistaakseen, että heidän äänensä tulee kuulluksi. He lähtevät vaaralliselle matkalle Teksasin autiomaan halki, ja heillä on vain yksi tavoite: räjäyttää öljyputki. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Bank of DaveU

la 08.06. klo 10.00 - 11.42 1h 42 minV film premiere

Elämäkerrallinen komedia kertoo Dave Fishwickin tarinan. Työväenluokasta miljonääriksi ponnistanut Dave Burnleysta perustaa pankin auttaakseen yhteisöään. Brittiläinen komedia vuodelta 2023.

Gran TurismoU

la 08.06. klo 11.50 - 13.58 2h 8 minV film premiere

Gran Turismo perustuu uskomattomaan tositarinaan joukosta epätodennäköisiä altavastaajia – kipuileva työväenluokkainen tietokonepelaaja (Archie Madekwe), epäonnistunut entinen rallikuski (David Harbour) ja idealistinen moottoriurheilupomo (Orlando Bloom). Yhdessä he riskeeraavat kaiken maailman elitistisimmässä urheilulajissa. Gran Turismo on innostava, jännittävä ja toiminnantäyteinen tarina, joka todistaa, ettei mikään ole mahdotonta, kun sisäistä paloa on kylliksi. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Plus One

la 08.06. klo 14.00 - 15.34 1h 34 minV film premiere

Selvitäkseen häiden täyteisestä kesästä pitkäaikaset sinkkuystävykset Ben ja Alice sopivat olevansa toistensa seuralaisia joka ikisissä häissä, joihin heidät on kutsuttu. Tribecan elokuvajuhlien katsojapalkinnon voittaja. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2019.

Robots

la 08.06. klo 16.00 - 17.29 1h 29 minV film premiere

'Lähitulevaisuuden Amerikkaan sijoittuvassa elokuvassa naistenmies Charles (Jack Whitehall) ja kullankaivaja Elaine (Shailene Woodley) huijaavat ihmisiä suhteisiin omien laittomien robottikopioidensa kanssa. Kun he tietämättään yrittävät huijata toisiaan, robotit rakastuvat ja karkaavat. Charles ja Elaine joutuvat yhdistämään voimansa löytääkseen robottikaksoisolentonsa, ennen kuin heidän salaisuutensa paljastuu viranomaisille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Long Story Short

la 08.06. klo 18.00 - 19.30 1h 30 minV film premiere

Häidensä jälkeisenä aamuna alati kuhnaileva Teddy herää rinnakkaistodellisuudessa, jossa hän hyppää kokonaisen vuoden eteenpäin parin minuutin välein. Ajan vilistäessä hänen silmiensä edessä hän alkaa tajuta, miten pahasti hän on sotkenut elämänsä ja kuinka itsekeskeiseksi hän on muuttumassa. Teddy tajuaa vihdoin, millä on oikeasti väliä, joten hänen on käytettävä jokainen kallisarvoinen hetki korjatakseen asiat, jotta hän ei menetä elämänsä suurinta rakkautta ennen kuin on liian myöhäistä. Australialainen romanttinen komedia vuodelta 2021.

BlackBerryU

la 08.06. klo 20.00 - 21.54 1h 54 minV film premiere

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

Paradise City

la 08.06. klo 22.00 - 23.32 1h 32 minV film premiere

Palkkionmetsästäjä Ryan Swann saa kuulla, että hänen poliisi-isänsä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja saa tietää, että isän ruumis on häpäisty. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia. Ryan etsii käsiinsä isänsä entisen parin, Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin. He saavat selville, että paikallinen yrittäjä ja poliitikko Arlo “Buck" Buckley on 15 vuotta pakosalla elänyt huumeparoni. Kun Robbie on vankina, Ryan ja Savannah ovat valinnan edessä. Jos he paljastavat Buckin henkilöllisyyden, Robbien henki on vaarassa. Vai pitäisikö tehdä yhteistyötä alamaailman kanssa, jotta Buck saadaan syöstyä vallasta? Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Expendables 4U

su 09.06. klo 00.00 - 01.38 1h 38 minV film premiere

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Vesper

su 09.06. klo 02.00 - 03.49 1h 49 minV film premiere

13-vuotias Vesper kamppailee selviytyäkseen isänsä kanssa maapallon ekosysteemin romahdettua, ja hänen on käytettävä järkeään, voimiaan ja biohakkerointikykyjään taistellakseen tulevaisuuden puolesta. Ranskalainen seikkailuelokuva vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Elämäni Biisi, Paratiisi, Maajussille morsian: Kaikki tarinat, Sukuni salat, Korvessa kulkevi, Pakko neuloa, Rillit huurussa, Jeopardy! Suomi, Tanssii Tähtien Kanssa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity