ReseptitViihdeHoroskooppiBlogitTietovisatVaihtoautotSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot keskiviikkona 12.6.2024

Näytä tiivistettynä

Flickan som blev Marilyn Monroe

ke 12.06. klo 21.00 - 21.55 55 minSVT24

Marilyn Monroes sista tid i livet har ofta skildrats. Men det här är berättelsen om hur allting startade, en resa från "fel" sida av Los Angeles till Hollywoods absoluta höjder. Marilyn berättar själv i citaten sin självbiografi - om förödmjukelse och succé, om ambition och männens blickar. Kanske är det först idag som vi kan se hur hennes geni lyser igenom alla de många myterna. Frankrike/Australien/Österrike/Belgien/Kanada/Israel/Polen/Spanien/Sverige/Schweiz 2022.

Tareq Taylors matresa

ke 12.06. klo 21.55 - 22.25 30 minSVT24

Tony Irving har ett kärt återseende med sina gamla skolkamrater medan Tareq Taylor besöker en vietnamesisk restaurang som skickar honom till sjunde himlen. Tareq får också reda på den otroliga historien om hur hans mormor och morfar egentligen möttes och på en kanalbåt pressas han av Tonys privata frågor. Tareq Taylor, en av Sveriges mest framstående kockar, besöker i sitt tv-program de nordiska länderna för att samla ihop deras allra bästa smakupplevelser. Sverige 2023.

Livet i FagervikU

ke 12.06. klo 22.25 - 23.10 45 minSVT24

16-årige Oskar gör ett misslyckat rånförsök mot glassbilen och Johan ska försvara honom i rätten. Det visar sig att han spelar poker på nätet på nätterna och har dragit på sig spelskulder. Anledningen till rånet är dock en annan, vilket Annika listar ut. Ingvar ramlar ut genom fönstret och Johan sparkar Annika. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Rennie Mirro, Mats Rudal, Mattias Silvell, Tess Paulsen m.fl. Regi: Harald Hamrell. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Drömslottet

ke 12.06. klo 23.10 - 00.00 50 minSVT24

Följ med Dick och Angel när de byter sin trerummare i Essex mot ett övergivet chateau i Frankrike. Med liten budget, storslagna drömmar och en rejäl dos driftighet återger de slottet sin forna glans. Följ med Dick och Angel när de byter sin trerummare i Essex mot ett övergivet chateau i Frankrike. Kan de ge liv åt det vackra men nedgångna slottet på ett år? Storbritannien 2018.

Anslagstavlan

to 13.06. klo 00.00 - 00.05 5 minSVT24

Samhällsinformation i kortformat. Korta filmer med samhällsinformation. Sverige 2024.

Främlingar

to 13.06. klo 00.05 - 00.20 15 minSVT24

När Hannah vill lämna experimentet får hon reda på något som gör att hon tänker om - i ett försök att ställa allt tillrätta verkar det bara finnas en väg ut. Ett ungdomsdrama om psykisk hälsa. Psykologistudenten Sarah samlar fyra unga främlingar för att genomföra ett experiment i psykiskt mående. Ett ungdomsdrama om psykisk hälsa. Psykologistudenten Sarah samlar fyra unga främlingar för att genomföra ett experiment i psykiskt mående, men när två av deltagarna verkar känna varandra äventyras både studien och gruppens sammanhållning. Sverige 2024.

Välkommen till vuxenlivet

to 13.06. klo 00.20 - 00.35 15 minSVT24

Casper har tagit sms-lån och sitter med stora skulder som han inte blir av med. Helia har flyttat hemifrån men får inte ekonomin att gå ihop och räkningarna hopar sig. Vad händer om hon inte klarar att betala? Vad är inkasso? Hur funkar ett lån? Och hur gör man en budget? Vi följer unga vuxna under deras första år efter gymnasiet. Sverige 2024.

Begåvningens baksida

to 13.06. klo 00.35 - 00.50 15 minSVT24

Begåvningens baksida
En kortdokumentär om särskilt begåvade barns erfarenheter av den svenska skolan. Vad blir konsekvenserna för elever som alltid ligger före sina klasskompisar? Sverige 2023.

Allt om porr

to 13.06. klo 00.50 - 01.05 15 minSVT24

Lagligt och olagligt. Varför är det lagligt med pornografi men olagligt att köpa sex? Och hur definieras porr rent juridiskt? Vi pratar om ämnen som otillåtet innehåll, oönskade bilder och hämndporr. Unga, experter och porrskådespelare delar med sig av sin syn på porr. Sverige 2022.

Lerins sommarö

to 13.06. klo 01.05 - 02.05 60 minSVT24

Lars och Junior får besök av lärlingen och framtidsvisionären Dennis Hjalmarsson och journalisten och programledaren Fredrik Wikingsson. Fredrik upptäcker att han gillar att måla, trots att han inte kan. Dennis målar ett överraskande porträtt av Fredrik. Dessutom besöker alla fyra Väderöarna och känner historiens vingslag. Konstnären Lars Lerin och hans man Junior bjuder in gäster och lärlingar till sitt sommarparadis på Västkusten. De umgås och målar tillsammans, konst som i slutet av sommaren ska bli en liten utställning i sjöboden. Lars Lerin och Junior bjuder in nya och gamla vänner och några av lärlingarna till sitt lantställe på västkusten för att måla och prata om livet. Sverige 2020.

EU-val 2024: Agenda specialU

to 13.06. klo 02.05 - 03.05 60 minSVT24

Europa efter valet. Hur gick det i valet till Europaparlamentet och vad betyder det för EU? Direktsänd analys och fördjupning med gäster i studion och korrespondenter på plats runt om i Europa. Hör bland andra EU-minister Jessika Roswall (M), Cecilia Malmström, tidigare EU-kommissionär och Lars Danielsson, tidigare EU-ambassadör. Medverkar gör också statsvetarna Göran von Sydow och Nicholas Aylott. Programledare: Anna Hedenmo. Dagen efter valet. Intervjuer och analyser direkt från Agendas studio. Programledare Anna Hedenmo. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Futurama, Simpsonit, Suomen huutokauppakeisari, Emmerdale, Sohvaperunat, Frendit, Naked Attraction Suomi, Maria Wern: Paikka 89, Rillit huurussa, Hotelli Portofino

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity