SanakirjaReseptitVaihtoautotViihdeTietovisatBlogitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot torstaina 20.6.2024

Näytä tiivistettynä

Istumafysio - Rauhallinen kokovartaloharjoitus

to 20.06. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Avataan koko keho valmiiksi päivää varten istumajumpalla, joka keskittyy liikkuvuuden lisäämiseen. Avataan lihasjumeja ja saadaan aikaan virkeämpi olo, jonka jälkeen on hyvä lähteä päivän askareisiin. Harjoitus sopii jokaiselle. Jos haluat haastaa itseäsi, voit toteuttaa liikkeitä myös seisten.

Koordinaation harjoittelua, istuen ja seisten

to 20.06. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Tässä jaksossa harjoitellaan koordinaatiota fysioterapeuttien Doran ja Linnean kanssa. Jumppa toteutetaan enimmäkseen istuen tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on haastaa koordinaatiota turvallisella tavalla. Tämä jumppa sopii kaikille!

Alaraajojen voima ja tasapaino

to 20.06. klo 11.30 - 12.00 30 minOnniTV

Vahvistetaan reisiä ja pakaralihaksia, joka vilkastuttaa samalla alaraajojen verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lihasjännitykset lievittyvät ja kehonhallinta paranee. Harjoitetaan tasapainoa. Sekä alaraajojen lihasvoiman että tasapainon harjoittaminen ehkäisevät kaatumisia ja lisäävät itsevarmuutta arkeen ja päivittäisiin toimiin.

Sirkusjumppa – Juhannus

to 20.06. klo 12.15 - 12.30 15 minOnniTV

Tänään on juhannustaikoja ilmassa. Tule Sirkus Magentan mukaan tekemään juhannusmainen mielikuvamatka laittamalla jalalla koreaksi ja tekemään sirkustaikoja.

Keppijumppa

to 20.06. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Liikunta tekee hyvää kokonaisvaltaisesti sekä keholle että mielelle. Liikuntaseura Pori järjestää keppijumpan, jonka avulla saat avattua ja vetreytettyä koko kehoasi ja näin valmistamaan sitä päivään. Ota itsellesi kotoa keppi, jos mahdollista, ja liity mukaan.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Viiden jälkeen, Ivalo, Salatut elämät, Mentalist, Suomen huutokauppakeisari, Sukuni salat, Lemmen viemää, Teho-osasto, Rikkaat ja rahattomat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity