VaihtoautotViihdeBlogitSanakirjaTietovisatHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot perjantaina 21.6.2024

Näytä tiivistettynä

Istumafysio - Liikeradat ja liikkuvuus

pe 21.06. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Jo pienikin liike saa aikaan hyvän olon tunteen kehossa sekä ylläpitää ja parantaa toimintakykyä. Tule mukaan jumppaamaan koko kehoa erilaisten liikkuvuutta ja lihasvoimaa lisäävien harjoitteiden avulla. Jos haluat haastaa itseäsi, voit tehdä jumpan myös seisten.

Alaraajojen liikkuvuusharjoittelu

pe 21.06. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Tässä jaksossa keskitytään alaraajojen liikkuvuusharjoitteluun fysioterapeuttien Doran ja Linnean kanssa. Jumppa toteutetaan istuen ja seisten tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on venyttää alaraajojen lihakset turvallisella tavalla.

Tasapaino- ja lihasvoimaharjoitteita rollaattorilla tai ilman

pe 21.06. klo 11.30 - 12.00 30 minOnniTV

Kehitetään tasapainoa ja vartalon hallintaa. Harjoitetaan nilkkojen liikkuvuutta, askeltamista sekä painonsiirtoa, jotka tukevat kävelyä ja liikkumista. Jalkojen liikuttamisella vilkastetaan laskimoverenkiertoa ja ennaltaehkäistään laskimotukoksia.

Sirkusjumppa – JuhannusU

pe 21.06. klo 12.00 - 12.15 15 minOnniTV

Tänään on juhannustaikoja ilmassa. Tule Sirkus Magentan mukaan tekemään juhannusmainen mielikuvamatka laittamalla jalalla koreaksi ja tekemään sirkustaikoja.

Mielen taitoja ikäihmisille osa 2

pe 21.06. klo 12.15 - 12.30 15 minOnniTV

Selviytymiskeinot huolissa ja vaikeuksissa. Kuinka irrottautua vatvomisesta? Osaanko pyytää, vastaanottaa tai antaa apua, kun sitä tarvitaan? Hankalissa tilanteissa tarvitaan myös itsensä rauhoittamisen kykyä. Keskustelemassa Asta Meronen, Merja Nevalainen ja Liisa Tyllilä. Keskustelua vetää Sonja Maununaho MIELI Suomen Mielenterveys ry:stä.

Nautinnollinen tanssihetki

pe 21.06. klo 12.30 - 13.00 30 minOnniTV

Lempeän ja nautinnollisen tanssimisen avulla saat liikuttua mukavalla tavalla. Liikuntaseura Pori tarjoaa sinulle kivoja vanhoja tansseja, joiden avulla voit heittäytyä rytmin vietäväksi ja samalla haastaa koordinaatiotasi.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lemmen viemää, Salatut elämät, Harvoin tarjolla, Unelmahäät, Emmerdale, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Rillit huurussa, Estonia, Sydämen kutsumus, Murha Hangossa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity