SanakirjaHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogitTietovisatReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot torstaina 20.6.2024

Näytä tiivistettynä

Dumb Money

to 20.06. klo 05.00 - 06.44 1h 44 minV film hits

Dumb Money
Dumb Money on Daavid ja Goljat -tarina, joka perustuu tositarinaan henkilöistä, jotka vetivät maton Wall Streetin pukuväen alta ja rikastuivat tekemällä GameStopista (se ostoskeskusten pelikauppa) maailman kuumimman yhtiön. Kaiken keskiössä on tavallinen tyyppi, Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa kaiken ostamalla kaikilla säästöillään osaketta. Hän alkaa kirjoittaa nettiin, ja kun hänen postauksensa alkavat kerätä suurta huomiota, hänen elämänsä joutuu huomion keskipisteeksi. Osakevinkki muuttuu kansanliikkeeksi ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat panna vastaan, ja kumpikin osapuoli huomaa maailmansa mullistuneen. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

The Current WarU

to 20.06. klo 07.00 - 08.43 1h 43 minV film hits

Dramaattinen tarina sähköopin jättiläisten Thomas Edisonin ja George Westinghousen välisestä, murhanhimoisesta kilpailusta, joka määrittää kumman sähköjärjestelmä tuottaa virtaa modernille maailmalle. Amerikkalainen draama vuodelta 2017.

Taianomainen KesäU

to 20.06. klo 09.10 - 10.54 1h 44 minV film hits

Monte Wildhorn (Morgan Freeman) on kuuluisa kirjailija, jonka inspiraatio on hukkunut alati pahenevaan alkoholiongelmaan. Kesän ajaksi Wildhorn vuokraa mökin kuvankauniilta Belle Islen alueelta. Mies ystävystyy naapuritaloa asuttavan, viehättävän yksinhuoltajaäidin (Madsen) ja hänen tyttärensä kanssa. Kesän mittaan äksy kirjailija huomaa jotain yllättävää: kipinä kirjoittamiseen alkaa syttyä uudelleen. Taianomainen Kesä on Rob Reinerin (Piina, Kun Harry tapasi Sallyn) ohjaama, lämmin ja hauska draama vanhasta jäärästä, jonka eteen elämä heittää vielä yhden mahdollisuuden. Amerikkalainen draama vuodelta 2012.

Whitney Houston: I Wanna Dance with SomebodyU

to 20.06. klo 11.00 - 13.18 2h 18 minV film hits

Newjerseyläisestä kuorotytöstä kaikkien aikojen suosituimmaksi ja palkituimmaksi laulajaksi nousseen ikonisen Whitney Houstonin elämää juhlistava elokuva piirtää tinkimättömän kuvan moniulotteisesta ja monikasvoisesta naisesta sukupolven äänen takana. Tule mukaan inspiroivalle, koskettavalle ja tunteikkaalle matkalle seuraamaan Houstonin ainutlaatuista elämää ja uraa ikonin ainutlaatuisten esitysten sekä rakastetuimpien hittien siivittämänä. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

A Dog's Way Home

to 20.06. klo 13.20 - 14.51 1h 31 minV film hits

Bella on koira, joka joutuu eroon rakkaasta omistajastaan. Hän lähtee valtavan pitkälle matkalle läpi Coloradon luonnon löytääkseen tiensä takaisin kotiin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.

Säämies

to 20.06. klo 15.00 - 16.37 1h 37 minV film hits

Dave Spritz on chicagolaisen uutisohjelman säämies. Ammatillisesti hänellä pyyhkii hyvin: hän saa kovaa palkkaa helposta työstä, ja nyt hänellä on tilaisuus liittyä myös talk show'n miehistöön. Yksityiselämässä ei kuitenkaan mene yhtä hienosti. Hänen isänsä sairastelee, hän on eronnut, ja suhde lapsiinkin on vaikea. Uudessa työssään Dave joutuisi muuttamaan New Yorkiin, joten nyt on korkea aika paikata välit perheeseen. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2005.

Red Rocket

to 20.06. klo 16.40 - 18.45 2h 5 minV film hits

Red Rocket on synkän hauska ja humaani muotokuva ainutlaatuisesta amerikkalaisesta huijarista ja teksasilaisesta kotikaupungista, joka hädin tuskin sietää häntä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

The Next Three DaysU

to 20.06. klo 18.50 - 20.57 2h 7 minV film hits

John ja Lara ovat onnellisen keskiluokkainen pari, jolla on mukava pikkupoika nimeltä Luke. Johnin ja Laran elämän suurin ongelma on niin mitätön, ettei sitä voi sanoa varsinaisesti ongelmaksi ollenkaan. Terveys ei reistaa, on nätti koti, petipuuhat sujuvat jne. Mutta sitten virkavalta rynnii sisään, lapsi puhkeaa parkuun ja Lara viedään pois. Amerikkalainen draama vuodelta 2010.

Dumb MoneyU

to 20.06. klo 21.00 - 22.44 1h 44 minV film hits

Dumb Money
Dumb Money on Daavid ja Goljat -tarina, joka perustuu tositarinaan henkilöistä, jotka vetivät maton Wall Streetin pukuväen alta ja rikastuivat tekemällä GameStopista (se ostoskeskusten pelikauppa) maailman kuumimman yhtiön. Kaiken keskiössä on tavallinen tyyppi, Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa kaiken ostamalla kaikilla säästöillään osaketta. Hän alkaa kirjoittaa nettiin, ja kun hänen postauksensa alkavat kerätä suurta huomiota, hänen elämänsä joutuu huomion keskipisteeksi. Osakevinkki muuttuu kansanliikkeeksi ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat panna vastaan, ja kumpikin osapuoli huomaa maailmansa mullistuneen. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

The FallingU

to 20.06. klo 23.00 - 00.37 1h 37 minV film hits

On vuosi 1969. Lydia ja Abbie ovat parhaita ystäviä englantilaisessa tyttöjen oppikoulussa. Lydian pyörtyessä psykogeenisen sairauden seurauksena, massahysteria valtaa koulun ja kaikki oppilaat päätyvät sairaalaan. Kun epidemialle ei löydy aiheuttajaa, koulu avataan jälleen, mutta mysteeri on yhä selvittämättä. Lydialla on pakkomielle Abbieen ja hän flirttailee yhä enemmän ja enemmän Abbien rakastajan kanssa. Tämä sattuu olemaan samalla myös Lydian veli. “The Falling” on synkkäsävyinen ja unenomainen kasvutarinamysteeri ystävien kilpailusta ja sankarittarien kaksiselitteisestä seksuaalisuudesta. Pääosaa näyttelee Maisie Williams, joka tunnetaan parhaiten Game of Thronesin Arya Starkina. Game Gam“Game of Thronesin” Arya Starkina. Brittiläinen trilleri vuodelta 2014.

Bronson

pe 21.06. klo 01.00 - 02.28 1h 28 minV film hits

Postin ryöstö vuonna 1974 aloitti julkisuudenkipeän Michael ”Mickey” Petersonin jo yli 30 vuotta kestäneen vankilakierteen. Toteen perustuvassa 2000-luvun Kellopeliappelsiiniksikin väitetyssä tarinassa rettelöi älykäs, provosoiva, väkivaltainen ja erittäin vaarallinen Charles Bronsoniksi muuttunut eristyssellin vakioasukki Michael. Bronson pitää katsojat otteessaan kunnes lunnaat on maksettu… Brittilainen toiminta vuodelta 2009.

Sinister

pe 21.06. klo 03.00 - 04.46 1h 46 minV film hits

Ellison Oswalt (Ethan Hawke) on urallaan kipuileva rikoskirjailija. Hän on perheensä kanssa muuttanut murhatun perheen entiseen kotiin tehdäkseen taustatutkimusta uutta kirjaansa varten. Tavaroita purkaessaan hän löytää ullakolta pahvilaatikon, joka on täynnä vanhoja kaitafilmejä. Niitä katsoessaan Ellison järkyttyy, sillä käy ilmi, että talossa on asunut useita perheitä, jotka kaikki on murhattu. Hän jatkaa tutkimuksia ja huomaa, että filmeissä on arvoituksellinen taustahahmo, joka saattaa liittyä murhiin. Kun hänen omissa lapsissaan alkaa näkyä pahan vaikutus, koko perhe joutuu kuolemanvaaraan. Amerikkalainen kauhu vuodelta 2012.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Jalkapallon kansallinen liiga HJK - HPS, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Amazing Race Suomi, Vain elämää, Haluatko miljonääriksi?, Stadi vs. Lande, Sydämen kutsumus, Kauniit ja rohkeat, Ivalo, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity