TietovisatHoroskooppiViihdeSanakirjaBlogitVaihtoautotReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film hits ohjelmatiedot perjantaina 21.6.2024

Näytä tiivistettynä

Ted: Rakkauden Tähden

pe 21.06. klo 05.00 - 06.55 1h 55 minV film hits

Ted: Rakkauden Tähden
Elokuva Ted Gärdestadista - Ruotsin ensimmäisestä oikeasta teini-idolista. Kertomus hänen elämänsä jaksosta, jota värittivät rakkaus, kipu ja toivo. Elämänkerta vuodelta 2018.

A Dog's Way HomeU

pe 21.06. klo 07.00 - 08.31 1h 31 minV film hits

Bella on koira, joka joutuu eroon rakkaasta omistajastaan. Hän lähtee valtavan pitkälle matkalle läpi Coloradon luonnon löytääkseen tiensä takaisin kotiin. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2019.

Red RocketU

pe 21.06. klo 09.00 - 11.05 2h 5 minV film hits

Red Rocket on synkän hauska ja humaani muotokuva ainutlaatuisesta amerikkalaisesta huijarista ja teksasilaisesta kotikaupungista, joka hädin tuskin sietää häntä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

SäämiesU

pe 21.06. klo 11.10 - 12.47 1h 37 minV film hits

Dave Spritz on chicagolaisen uutisohjelman säämies. Ammatillisesti hänellä pyyhkii hyvin: hän saa kovaa palkkaa helposta työstä, ja nyt hänellä on tilaisuus liittyä myös talk show'n miehistöön. Yksityiselämässä ei kuitenkaan mene yhtä hienosti. Hänen isänsä sairastelee, hän on eronnut, ja suhde lapsiinkin on vaikea. Uudessa työssään Dave joutuisi muuttamaan New Yorkiin, joten nyt on korkea aika paikata välit perheeseen. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2005.

A Beautiful Day In The Neighborhood

pe 21.06. klo 13.10 - 14.54 1h 44 minV film hits

Tom Hanks esittää herra Rogersia elokuvassa A Beautiful Day in the Neighborhood, joka on tarina kyynisyyden voittavasta ystävällisyydestä. Se perustuu tositarinaan oikeasta ystävyydestä Fred Rogersin ja toimittaja Tom Junodin välillä. Väsynyt lehtitoimittaja (vuoden 2018 Emmy®-voittaja Matthew Rhys, paras draamasarjan näyttelijä, Americans) saa tehtäväkseen Fred Rogersin henkilökuvan ja voittaa skeptisyyden sekä oppii ystävällisyydestä, rakkaudesta ja anteeksiannosta Amerikan suosituimmalta naapurilta. Amerikkalainen draama vuodelta 2019.

Jane Austenin jalanjäljillä

pe 21.06. klo 15.00 - 16.55 1h 55 minV film hits

Jane Austen on nuori ja naimaton 22-vuotias nainen. Kun yksi New Hampshiren varakkaimmista miehistä pyytää hänen kättään, hänen köyhä perheensä ei voi kieltäytyä. Mutta Jane on rakastunut toiseen mieheen, irlantilaiseen Tom Lefroyhin. Heillä on suhde, joka on kuitenkin tuomittu epäonnistumaan rikkaan kilpakosijan astuessa kuvioihin. Jane Austenin jalanjäljillä on romanttinen draamaelokuva, joka perustuu Jane Austenin kirjeisiin. Elokuvan pääosissa ovat Anne Hathaway (Les Misérables, Interstellar) ja James McAvoy (The Last King of Scotland, Sovitus). Brittiläinen draama vuodelta 2007.

Million Dollar Baby

pe 21.06. klo 17.00 - 19.07 2h 7 minV film hits

"Etääntyminen tyttärestä piinaa nyrkkeilyvalmentaja Frankie Dunnia, eikä hän ole päästänyt ketään lähelleen pitkään aikaan – kun nyrkkeilijänurasta haaveileva Maggie Fitzgerald saapuu hänen salilleen. Maggie on päässyt vaikeuksien värittämässä elämässään näinkin pitkälle lahjakkuutensa, keskittymiskykynsä ja tahdonvoimansa ansiosta. Maggien suurin toive on löytää joku, joka uskoo häneen. Tällainen vastuu – puhumattakaan siihen liittyvistä riskeistä - on vihoviimeinen asia, mihin Frankie olisi valmis. Maggien peräänantamattomuus saa hänet kuitenkin lopulta myöntymään ja suostumaan tytön valmentajaksi. Vähitellen, vuoroin toisiaan ärsyttäen ja vuoroin innostaen, kaksikko löytää yhteisen kielen, ja lopulta toisistaan läheisen ystävän. Kumpaakin odottaa kuitenkin vielä kamppailu, joka vaatii enemmän rohkeutta ja sydäntä kuin mikään heidän aiemmin kokemansa. Clint Eastwoodin ohjaama väkevä draama palkittiin seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*. *2004: Paras elokuva (voittaja), ohjaus (voittaja), miespääosa (Clint Eastwood), naispääosa (Hilary Swank, voittaja), miessivuosa (Morgan Freeman, voittaja), sovitettu käsikirjoitus, leikkaus." Amerikkalainen draama vuodelta 2004.

65

pe 21.06. klo 19.10 - 20.38 1h 28 minV film hits

Syöksyttyään tuntemattomalle planeetalle lentäjä Mills (Adam Driver) huomaa olevansa Maa-planeetalla – 65 miljoonaa vuotta sitten. Mills ja hänen ohellaan ainoa eloonjänyt, Koa (Ariana Greenblatt), joutuvat tässä eeppisessä eloonjäämiskamppailussa taivaltamaan läpi vieraan maaston, joka on täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Beast

pe 21.06. klo 21.00 - 22.33 1h 33 minV film hits

Isä ja hänen kaksi teini-ikäistä tytärtään joutuvat valtavan leijonan jahtaamiksi. Se haluaa todistaa, että savannilla vain yksi on ruokaketjun huipulla. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Sympathy For The Devil

pe 21.06. klo 23.00 - 00.26 1h 26 minV film hits

Häiriintyneen oloinen mysteerimies kaappaa aseella uhaten auton ja sen kuljettajan panttivangikseen. Viattoman kuljettajan ilta muuttuu vielä entistäkin synkemmäksi kun matkan tarkoitus selviää eikä kaikki ole todellakaan sitä miltä näyttää. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

God Is a Bullet

la 22.06. klo 01.00 - 02.54 1h 54 minV film hits

God Is a Bullet
Etsivä Bob Hightower löytää entisen vaimonsa murhattuna ja hänen tyttärensä näyttää joutuneen verityön suorittaneen sadistisen kultin kidnappaamaksi. Bobin on pakko ottaa laki omiin käsiinsä. Yhdessä lahkosta paenneen Case Hardinin avulla hän soluttautuu itse salaisen järjestön jäseneksi pelastaakseen tyttärensä ja kostaakseen tapahtuneen veriteon kultin sekopäiselle johtajalle. Amerikkalainen toimintatrilleri vuodelta 2021.

Music

la 22.06. klo 03.00 - 04.42 1h 42 minV film hits

Vasta raitistunut Zu (Kate Hudson) saa teini-ikäisen siskopuolensa Musicin (Maddie Ziegler) huollettavakseen heidän isoäitinsä kuoltua. Musicilla on diagnosoitu autismikirjon häiriö eikä hän kommunikoi puhumalla vaan älylaiteensa avustuksella ja kuuntelee tauotta musiikkia. Ilman isoäidin kehittämiä rutiineja ja kokemusta kokee Zu uuden tehtävänsä huolenpitäjänä lähes mahdottomaksi. Heidän ensimmäinen toraisaksi muodostuneen aamupalansa kuultuaan naapuri Ebo (Leslie Odom Jr.) tarjoaa Zulle apuaan Musicin ja hänen erityispiirteidensä ymmärtämisen kanssa. Ebon oman elämäntarinan paljastuessa hiljalleen oppii Zu myös itse luottamaan häneen. Brittiläinen draama vuodelta 2021.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Elämäni Biisi, Kohtalokas merimatka, Rikkaat ja rahattomat, Unelma-asunto auringon alta, Lapin kullan kimallus, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Haluatko miljonääriksi?, Suomen huutokauppakeisari, Salatut elämät, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity