SanakirjaBlogitReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 23.6.2024

Näytä tiivistettynä

Ihmeelliset superautot

su 23.06. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Ferrari luo uuden hybridin ja ensimmäisen V6-moottorin yrityksenään tuoda kuuluisa superauto vihreämpään aikaan.

Salakaupan julmat kasvot

su 23.06. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Mariana van Zeller tutkii mustan pörssin plastiikkakirurgian synkkiä syövereitä, joissa seksi, ahneus ja some ajavat potilaita kokeilemaan hengenvaarallisia motelleissa tehtäviä operaatioita. Miamin alennusleikkauskeskuksissa hänelle selviää hurja yhteys vankien, ahneiden lääkäreiden ja potilaskuolemien välillä.

Lentoturmatutkinta

su 23.06. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 8/13. Yhdysvaltain historian pahimmassa lentoturmassa kaksi konetta törmäsi yhteen San Diegon lähellä. 144 ihmistä menehtyi onnettomuudessa. Miten kaikki tapahtui?

Karibian rannikkovartiosto

su 23.06. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Lähde Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa DASH-8-rannikkovartiostokoneen miehistön on pelastettava 14 haaksirikkoon joutunutta henkilöä uponneesta öljytankkerista. Sillä välin Aruban rannikkovartiosto etsii huumeita paikallisen kalastajan aluksesta. Curacaon rajavesillä useat yksiköt ovat mukana jännittävässä huumealuksen takaa-ajossa.

Elämää äärirajoilla: Alaska

su 23.06. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Luontoäiti antaa alaskalaisille kovan vastuksen, kun he valmistautuvat hänen raivoonsa. Alex Javor rakentaa teltan ympärille linnoituksen suojellakseen itseään. Chris ja Jessi Morse uhmaavat 50 km tunnissa puhaltavia tuulia etsiessään jääkalastuspaikkaa, Roachit taistelevat Innoko-joella höyrysaunaa rakentaessaan ja Johnny Rolfe valmistelee lihavarastonsa talven pimeitä kuukausia varten.

Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet

su 23.06. klo 08.10 - 09.00 50 minNational Geographic Channel

Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet

Gathering Storm

su 23.06. klo 09.00 - 09.50 50 minNational Geographic Channel

Lämpimät ja matalat Meksikonlahden vedet ovat varsinaista polttoainetta hurrikaaneille. Rannikko on kärsinyt ennenkin, mutta meri- ja rannikkotaloudet elpyvät aina. Nyt alueella on enemmän ihmisiä, laivoja, kalastajia ja öljylauttoja kuin koskaan ennen. Kolme isoa myrskyä osuu sinne kauden aikana, mutta miten paljon tuhoa ne saavat aikaan?

Albert Lin ja muinaiset maailmat

su 23.06. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Seikkailija Albert Lin käyttää huipputeknisiä digitaalisia laitteita kartoittaakseen muinaisia sivilisaatioita. Albertin matkat ympäri Aasiaa vievät hänet Kiinan ensimmäisen keisarin hautaan, jossa on terrakottasotureita, ja Mikronesiaan, jossa hän etsii Nan Madolin basalttikivien alkuperää. Matkan varrella Albert jakaa henkilökohtaisia näkemyksiä vaikeista ja usein petollisista tutkimuksista.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 23.06. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon ja hänen tyttärensä Tilly lähtevät Galiciaan tutkimaan tämän Espanjan suurelta osin unohdetun, upean kolkan kulinaarisia perinteitä. Gordon joutuu hirviöaaltojen armoille etsiessään simpukoita, isä-tytär-kaksikko kerää simpukoita proomulla ja oppii valmistamaan arvostettua juustoa, minkä jälkeen he kohtaavat Michelin-tähdellä palkitun kokin Pepe Vieiran ja hänen poikansa loppukokeessa.

Rewind the '90s

su 23.06. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvulla uusi naisten sukupolvi aikuistui ja kaappasi feministiliikkeen huviajelulle. Äitiensä ennen heitä tekemän työn pohjalta rohkeat häiriköt omaksuvat kaikki naisellisuuden näkökohdat, kun ”tyttövoimasta” tulee vuosikymmenen uraauurtavien poptähtien, mediamogulien, urheilijoiden, kuvitteellisten pakolaisten ja soturiprinsessojen tunnushuuto.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

su 23.06. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Kun turvallisuustoimien huomataan pettäneen, kolme karmeaa lento-onnettomuutta aiheuttavat perusteellisia muutoksia lentokentän turvallisuustoimiin kaikkialla maailmassa. Matkustajakone tuhoutuu Kalifornian kukkuloiden yllä. Tutkija löytää syyn hylystä. 747 räjähtää Atlantin yläpuolella. Rutiinilaskeutumisen jälkeen tulipalo valtaa matkustajakoneen Taiwanissa.

Meret ilman vettä

su 23.06. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Arktisilla alueilla, kylmän sodan tantereella on piilossa salaisuuksia. Camp Century on kuin scifistä: Yhdysvaltain armeijan tukikohta Grönlannin jään alla oli kadoksissa ja unohdettuna 50 vuotta. Ilmastonmuutos voi tuoda tukikohdan ja vaaralliset jätteet pinnalle. Arktisten vesien syvyyksissä taas makaa kauan sitten uponneen neuvostoliittolaisen ydinsukellusveneen hylky, josta voi vuotaa säteilyä.

Meret ilman vettä

su 23.06. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Hollywoodin versio Villissä lännessä on täyttä tarua. Millaista elämä oli siellä todellisuudessa? 1800-luvun höyryaluksen hylystä löytyy laatikoittain samppanjaa. Little Bighornin taistelukenttä kertoo kenraali Custerin tappiosta. Rapistuva kalifornialainen kaivoskaupunki paljastaa, että iso osa sen asukkaista on lähes täysin unohdettu.

Meret ilman vettä

su 23.06. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Maailman suurin aaltojen alta löydetty aarre pääsee otsikoihin kautta maailman, mutta pian huomio kiinnittyy siihen, kuka sen omistaa. Espanjan kuningaskunta pelkää, että eräs sen arvokkaimmista historiallisista aarteista on löydetty ja haastaa riitaa Odyssey Marine Explorationin kanssa. Osapuolet taistelevat tampalaisessa oikeudessa, ja pian käy ilmi, etteivät asiat ole aivan sitä, miltä näyttävät.

Meret ilman vettä

su 23.06. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Tämä epätavallinen ja yllättävä jakso käsittelee elokuvateollisuuden arkeologiaa ja vastaa yhteen suureen ja kiehtovaan kysymykseen: miten Hollywood kiehtoi koko maailmaa niin paljon epävakaiden vuosikymmenten 1920–1930 aikana, että siitä tuli yksi Amerikan menestyneimmistä teollisuudenaloista?

Meret ilman vettä

su 23.06. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Viime jääkauden lopulla ensimmäiset ihmiset muuttivat Amerikan mantereille. Uskotaan, että he matkasivat maitse. Osa arkeologeista tutkii silti rannikkoa. Mitä 13 000 vuotta vanha, meksikolaisesta viidakosta löytynyt luuranko kertoo näistä ihmisistä ja heidän maailmastaan? Poistamalla vedet luolasta paljastamme uudet tutkimukset, jotka kirjoittavat Uuden maailman ensimmäisten ihmisten tarinan uudestaan.

Meret ilman vettä

su 23.06. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Venetsia tunnettiin Adrianmeren kuningattarena, ja se valloitti itäiset Välimeren osat, mutta miten laivasto auttoi kaupunkia kasvamaan merimahdiksi? 1300-luvun sotalaiva paljastaa Venetsian laivaston salaisuuksia. Kauppalaivojen hylyt kertovat, miten Venetsiasta tuli talousmahti. Joukkohaudat venetsialaisella saarella paljastavat, että se kohtasi vihollisen, jota se ei onnistunut voittamaan.

Eurooppa ylhäältä päin

su 23.06. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa pohjoisen Euroopan aivan uudella tavalla. Dronet kiitävät Ruotsin saariston yllä kilpailun aikana, surraavat Färsaarten lammaspaimenten yllä ja paljastavat kiehtovan ja hieman eriskummallisen suomalaisen ympäristötaideteoksen. Tutkimme viittä pohjoista maata aina maailman pisimmästä yhtenäisestä portaikosta taianomaiseen paraatiin.

Lentoturmatutkinta

su 23.06. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tutkijat selvittävät totuuden tunnetuimmista lento-onnettomuuksista todistajalausuntojen, erikoistehosteiden ja uudelleenlavastusten kautta.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 23.06. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

Amerikan hirvein tulivuorikatastrofi

su 23.06. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Toukokuun 18. päivä 1980 St. Helens -tulivuori purkautuu rajusti. Se oli Yhdysvaltain historian pahin ja katastrofaalisin purkaus. Ohjelma paljastaa, miten tuho eteni yhdistämällä silminnäkijöiden kertomukset harvinaisten kuvien kanssa. Käymme tapauksen läpi aina ensimmäisistä purkauksen hetkistä 19 kilometrin korkuiseen savupatsaaseen ja vaarallisiin mutavyöryihin, jotka virtasivat vuorelta.

Salakaupan julmemmat kasvot

su 23.06. klo 23.00 - 00.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Huhujen mukaan kultakaivostoiminta rahoittaa terroristiryhmiä Nigerissä, mutta tutkinta kääntyy päälaelleen, kun sotilasvallankaappaus sulkee maan. Kun Mariana yrittää paeta, hän tajuaa, että kultakauppa on osa paljon laajempaa taistelua Afrikan vaikutusvallasta, jossa Yhdysvallat joutuu vastakkain maailman vaarallisimpien terroristiryhmien kanssa, Venäjästä puhumattakaan.

Meret ilman lakeja

ma 24.06. klo 00.05 - 00.55 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman lakeja

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

ma 24.06. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

Toinen maailmansota ylhäältä päin

ma 24.06. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

3.9.1939 natsien sukellusvene upottaa brittiläisen Kanadaan matkaavan matkustaja-aluksen. Nämä ovat ensimmäiset Atlantin taistelun laukaukset, jotka aloittivat häikäilemättömän kuuden vuoden taistelun Britannian toimitusten katkaisemiseksi ja maan näännyttämiseksi antautumaan. Tämä ainutlaatuisesta ilmaperspektiivistä nähty tarina kertoo toisen maailmansodan pisimmän sotakampanjan tarinan.

Food Factory

ma 24.06. klo 02.35 - 02.55 20 minNational Geographic Channel

Tutustu, miten maapähkinäherkkua ja bageleita tehdään.

Inside: Amerikan mafia

ma 24.06. klo 02.55 - 03.40 45 minNational Geographic Channel

Hengissä 70-luvulla. 1970-luvun alussa Amerikan mafia oli koskemattoman roolissa. Mafia kuitenkin tuhoutui, kun FBI:n agentti Joe Pistone soluttautui sen sisään. National Geographic Channel.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ma 24.06. klo 03.40 - 04.30 50 minNational Geographic Channel

Riley ottaa vastaan homman, joka tuottaa ihmisille sähköä. Hän kokoaa valtavan tuulivoimalan. Tämän hirviömäisen koneen nostaminen maasta vaatii kolmen massiivisen osan saamista 67-metrisen tornin huipulle. Kovat tuulet, raskaat kuormat ja korkealla tehtävät viritykset tekevät varmasti vaikutuksen, kun ryhmä taistelee toteuttaakseen Rhode Islandilla Portsmouthin yhteisön unelman energiaomavaraisuudesta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: MasterChef Australia, Masked Singer Suomi, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Elämäni Biisi, Lemmen viemää, Salatut elämät, Unelmahäät, Rillit huurussa, Rikkaat ja rahattomat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity