ReseptitViihdeHoroskooppiSanakirjaBlogitTietovisatVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot maanantaina 24.6.2024

Näytä tiivistettynä

Butcher's CrossingU

ma 24.06. klo 04.00 - 05.43 1h 43 minV film premiere

Butcher's Crossing
Harvardin keskeyttänyt Will Andrews jättää taakseen Ivy League -koulutuksensa lähteäkseen etsimään seikkailuja Coloradon erämaasta. Hän lyöttäytyy puhvelinmetsästäjien mukaan retkelle, joka pakottaa heidät kaikki kohtaamaan erämaan julman todellisuuden ja vaarantaa sekä heidän henkensä että heidän mielenterveytensä. Perustuu John Williamsin tunnustusta saaneeseen romaaniin. Amerikkalainen western vuodelta 2023.

Knights of the Zodiac

ma 24.06. klo 06.00 - 07.47 1h 47 minV film premiere

Seiya uhraa kaiken ottaakseen oikean paikkansa Zodiac-ritareiden joukossa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

A Man Called OttoU

ma 24.06. klo 08.00 - 10.00 2h 0 minV film premiere

New York Timesin myyntilistan ykköseksi nousseeseen koomiseen ja liikuttavaan menestysteokseen perustuva A Man Called Otto kertoo Otto Andersonista (Tom Hanks), kaavoihin kangistuneesta äreästä leskestä. Kun eloisa nuori perhe muuttaa naapuriin, hän kohtaa vertaisensa nopeaälyisessä ja hyvin raskaana olevassa Marisolissa. Se johtaa yllättävään ystävyyteen, joka mullistaa hänen elämänsä. Hauska ja sydäntä lämmittävä tarina kertoo siitä, miten jotkut perheet syntyvät odottamattomalla tavalla. Amerikkalainen draamakomedia vuodelta 2022.

Ole niin kiltti, älä rakasta häntäU

ma 24.06. klo 10.05 - 11.49 1h 44 minV film premiere

Jennifer elää ylellistä elämää rikkaan ja vaikutusvaltaisen miehensä Laurencen kanssa. Epäonnisen tapahtuman seurauksena hän menettää muistinsa ja joutuu kamppailemaan löytääkseen identiteettinsä, kunnes löytää kaihoisia rakkauskirjeitä piilotettuna kotiinsa. Intohimoinen teksti paljastaa luvattoman rakkaussuhteen, joka hänellä on ollut ulkomaankirjeenvaihtajan Anthony O’Haren kanssa, ja auttaa hänet lopulta löytämään todellisen itsensä. Ellie, huipputerävä journalisti nykypäivän Lontoossa, löytää Jenniferin menneen aikakauden rakkauskirjeet ja lumoutuu niistä täysin. Arkistonhoitaja Roryn avulla hän ryhtyy asettelemaan tarinan palasia kohdalleen aloittaen matkan, joka kietoo naisten elämät toisiinsa pysyvästi. Ranskalainen draama vuodelta 2021.

Aftersun - päivämme auringossaU

ma 24.06. klo 12.00 - 13.37 1h 37 minV film premiere

Sophie ja hänen isänsä Calum lomailevat yhdessä vanhempiensa eron jälkeen. 20 vuotta myöhemmin Sophie yrittää muistaa ja ymmärtää isäänsä tässä muistoista ja aikuistumisesta kertovassa elokuvassa. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Breaking Point

ma 24.06. klo 14.00 - 15.37 1h 37 minV film premiere

Teini-ikäiset veljekset Benji ja Trey ovat poikkeuksellinen lahjakkaita breakdancingissa, mutta heidän välejään kaihertaa äidin kuolemaa seurannut vihamielisyys. Kansainvälisen  tanssimestaruuden voittaakseen heidän on unohdettava erimielisyytensä sekä vanhat kaunat ja traumat jotta he voivat liittyä Britannian joukkueeseen voittaakseen kultaa. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

Aina lähellä sinua

ma 24.06. klo 16.00 - 17.31 1h 31 minV film premiere

Aina lähellä sinua
John on 35-vuotias ikkunanpesijä, ja neljävuotiaan Michaelin yksinhuoltaja. Kun John saa kuulla, että hänellä on vain muutama kuukausi elinaikaa, hän päättää etsiä pojalleen uuden, täydellisen perheen. Sen valinta osoittautuu yllättävän vaikeaksi: Miten perhettä voi arvioida lyhyen tapaamisen perusteella? Tunteeko hän lapsensa tarpeeksi hyvin tehdäkseen päätöksen tämän puolesta? Kun John huomaa olevansa mahdottoman tehtävän edessä, hän suostuu lopulta ottamaan apua vastaan nuorelta sosiaalityöntekijältä, joka avaa hänelle uuden mahdollisuuden. Italialainen draama vuodelta 2020.

The Electrical Life Of Louis Wain

ma 24.06. klo 18.00 - 19.51 1h 51 minV film premiere

The Electrical Life of Louis Wain kertoo ihmeellisen tarinan erikoisesta brittitaiteilija Louis Wainista, jonka leikkisät ja ajoittain psykedeeliset kuvat muokkasivat pysyvästi sitä, miten kansa näkee kissat. Brittiläinen draama vuodelta 2021.

Knights of the ZodiacU

ma 24.06. klo 20.00 - 21.47 1h 47 minV film premiere

Seiya uhraa kaiken ottaakseen oikean paikkansa Zodiac-ritareiden joukossa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Race for Glory: Audi vs. Lancia

ma 24.06. klo 22.00 - 23.43 1h 43 minV film premiere

Race for Glory: Audi vs. Lancia
Innoittamana tositarinoista, jotka tapahtuivat Saksan (Audi) ja Italian (Lancia) välisen kiihkeän kilpailun aikana vuoden 1983 rallin maailmanmestaruuskilpailuissa. Brittiläinen draama vuodelta 2024.

Paradise CityU

ti 25.06. klo 00.00 - 01.32 1h 32 minV film premiere

Palkkionmetsästäjä Ryan Swann saa kuulla, että hänen poliisi-isänsä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja saa tietää, että isän ruumis on häpäisty. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia. Ryan etsii käsiinsä isänsä entisen parin, Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin. He saavat selville, että paikallinen yrittäjä ja poliitikko Arlo “Buck" Buckley on 15 vuotta pakosalla elänyt huumeparoni. Kun Robbie on vankina, Ryan ja Savannah ovat valinnan edessä. Jos he paljastavat Buckin henkilöllisyyden, Robbien henki on vaarassa. Vai pitäisikö tehdä yhteistyötä alamaailman kanssa, jotta Buck saadaan syöstyä vallasta? Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Talk to Me

ti 25.06. klo 02.00 - 03.30 1h 30 minV film premiere

Kun joukko ystäviä huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla, he jäävät koukkuun sen päihdyttävään vaikutukseen. Yksi nuorista menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia. Elokuvan ovat ohjanneet Youtubesta tunnetut kauhukaksoset Danny & Michael Philippou ja sen rooleissa nähdään mm. huikean ensimmäisen elokuvapääroolinsa tekevä Sophie Wilde sekä palkittu Miranda Otto (Lord of the Rings). Sundancen elokuvafestivaaleilla ylistävät arviot kerännyt sekä vuoden 2023 pelottavimmaksi kauhuelokuvaksi kehuttu Talk to Me on elokuvastudio A24 tuotantoa. A24 tunnetaan useista hyytävistä ja kehutuista kauhuelokuvista kuten Hereditary ja X. Australialainen kauhuelokuva vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lapin kullan kimallus, Those About to Die, Kauniit ja rohkeat, Stadi vs. Lande, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Syke, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Murhia ja kantrimusiikkia, Vain elämää, Ivalo

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity