Kausi 1, 1/6. Toscana. Firenzessä Stanley Tucci osallistuu baarikierrokselle ja vehnänpuintijuhlaan sekä näyttää miten tärkeä rooli leivällä on toscanalaisessa keittiössä.
Kausi 1, 1/6. Toscana. Firenzessä Stanley Tucci osallistuu baarikierrokselle ja vehnänpuintijuhlaan sekä näyttää miten tärkeä rooli leivällä on toscanalaisessa keittiössä.
Kausi 1, 2/6. Sisilia. Sisilian alue on ollut aikoinaan Euroopan köyhimpiä, mutta sen keittiö on mitä rikkain. Tucci ihailee paikallista arkkitehtuuria ja maistelee sisilialaisia herkkuja.
Kausi 1, 2/6. Sisilia. Sisilian alue on ollut aikoinaan Euroopan köyhimpiä, mutta sen keittiö on mitä rikkain. Tucci ihailee paikallista arkkitehtuuria ja maistelee sisilialaisia herkkuja.
Kausi 1, 3/6. Milano. Milano on uraauurtava kaupunki, josta on tullut viime vuosina kulinaarinen mekka. Tucci maistelee milanolaisklassikoita aperitiivin kera.
Kausi 1, 3/6. Milano. Milano on uraauurtava kaupunki, josta on tullut viime vuosina kulinaarinen mekka. Tucci maistelee milanolaisklassikoita aperitiivin kera.