ReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot tiistaina 25.6.2024

Näytä tiivistettynä

Race for Glory: Audi vs. LanciaU

ti 25.06. klo 04.00 - 05.43 1h 43 minV film premiere

Race for Glory: Audi vs. Lancia
Innoittamana tositarinoista, jotka tapahtuivat Saksan (Audi) ja Italian (Lancia) välisen kiihkeän kilpailun aikana vuoden 1983 rallin maailmanmestaruuskilpailuissa. Brittiläinen draama vuodelta 2024.

Worth

ti 25.06. klo 06.00 - 07.52 1h 52 minV film premiere

World Trade Centeriin ja Pentagoniin kohdistuneiden terrori-iskujen jälkeen kongressi nimittää asianajaja Kenneth Feinbergin (Michael Keaton) johtamaan syyskuun 11. päivän uhrien korvausrahastoa. Jakaessaan varoja uhrien omaisille Feinbergin ja hänen firmansa mahdoton tehtävä on määritellä ihmishengen arvo auttaakseen perheitä, joiden menetyksiä ei voi mitata rahassa. Amerikkalainen draama vuodelta 2020.

Aina lähellä sinuaU

ti 25.06. klo 08.00 - 09.31 1h 31 minV film premiere

Aina lähellä sinua
John on 35-vuotias ikkunanpesijä, ja neljävuotiaan Michaelin yksinhuoltaja. Kun John saa kuulla, että hänellä on vain muutama kuukausi elinaikaa, hän päättää etsiä pojalleen uuden, täydellisen perheen. Sen valinta osoittautuu yllättävän vaikeaksi: Miten perhettä voi arvioida lyhyen tapaamisen perusteella? Tunteeko hän lapsensa tarpeeksi hyvin tehdäkseen päätöksen tämän puolesta? Kun John huomaa olevansa mahdottoman tehtävän edessä, hän suostuu lopulta ottamaan apua vastaan nuorelta sosiaalityöntekijältä, joka avaa hänelle uuden mahdollisuuden. Italialainen draama vuodelta 2020.

Breaking PointU

ti 25.06. klo 10.00 - 11.37 1h 37 minV film premiere

Teini-ikäiset veljekset Benji ja Trey ovat poikkeuksellinen lahjakkaita breakdancingissa, mutta heidän välejään kaihertaa äidin kuolemaa seurannut vihamielisyys. Kansainvälisen  tanssimestaruuden voittaakseen heidän on unohdettava erimielisyytensä sekä vanhat kaunat ja traumat jotta he voivat liittyä Britannian joukkueeseen voittaakseen kultaa. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

The Electrical Life Of Louis WainU

ti 25.06. klo 12.00 - 13.51 1h 51 minV film premiere

The Electrical Life of Louis Wain kertoo ihmeellisen tarinan erikoisesta brittitaiteilija Louis Wainista, jonka leikkisät ja ajoittain psykedeeliset kuvat muokkasivat pysyvästi sitä, miten kansa näkee kissat. Brittiläinen draama vuodelta 2021.

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

ti 25.06. klo 14.00 - 16.18 2h 18 minV film premiere

Newjerseyläisestä kuorotytöstä kaikkien aikojen suosituimmaksi ja palkituimmaksi laulajaksi nousseen ikonisen Whitney Houstonin elämää juhlistava elokuva piirtää tinkimättömän kuvan moniulotteisesta ja monikasvoisesta naisesta sukupolven äänen takana. Tule mukaan inspiroivalle, koskettavalle ja tunteikkaalle matkalle seuraamaan Houstonin ainutlaatuista elämää ja uraa ikonin ainutlaatuisten esitysten sekä rakastetuimpien hittien siivittämänä. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Operation Mincemeat

ti 25.06. klo 16.20 - 18.22 2h 2 minV film premiere

Operaatio Mincemeat on tositarina kahdesta tiedustelu-upseerista, jotka käänsivät toisen maailmansodan kulun, pelastivat kymmeniä tuhansia ihmishenkiä ja mursivat Hitlerin otteen Euroopasta käyttämällä epätodennäköisistä epätodennäköisintä salaista agenttia: vainajaa. Amerikkalainen/Brittiläinen trilleri vuodelta 2021.

Maybe I Do

ti 25.06. klo 18.25 - 19.55 1h 30 minV film premiere

Michellen ja Allenin parisuhde alkaa olla valmiina ottamaan harppauksen seuraavalle tasolle eli kohti avioliittoa. He päättävät järjestää perheillallisen, jonne kutsutaan molempien vanhemmat tutustumaan toisiinsa. Kaikkien yllätykseksi selviää, että vanhemmat tuntevatkin toisensa jo entuudestaan varsin hyvin. Tulevan avioliiton arvo joutuu todelliseen punnitukseen, kun kaoottinen ilta pääsee vauhtiin ja kiusallisimmatkin salaisuudet nostetaan pöydälle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

WorthU

ti 25.06. klo 20.00 - 21.52 1h 52 minV film premiere

World Trade Centeriin ja Pentagoniin kohdistuneiden terrori-iskujen jälkeen kongressi nimittää asianajaja Kenneth Feinbergin (Michael Keaton) johtamaan syyskuun 11. päivän uhrien korvausrahastoa. Jakaessaan varoja uhrien omaisille Feinbergin ja hänen firmansa mahdoton tehtävä on määritellä ihmishengen arvo auttaakseen perheitä, joiden menetyksiä ei voi mitata rahassa. Amerikkalainen draama vuodelta 2020.

Maggie MooreS

ti 25.06. klo 22.00 - 23.35 1h 35 minV film premiere

Maggie Moore
Omituinen kaksoismurha muuten hiljaisessa aavikkokaupungissa saa paikallisen poliisipäällikön Jordan Sandersin (Jon Hamm) järkyttymään. Kahdella naisella ei näennäisesti ole mitään yhteyttä toisiinsa - paitsi että kummankin nimi on Maggie Moore. Kun päällikkö Sanders tapaa erään epäillyn naapurin, Ritan (Tina Fey), palapeli alkaa loksahtaa paikoilleen, mutta nyt siihen liittyy uusi komplikaatio: ihastuminen synnyttää häiritsevän romanssin kesken tutkinnan. Ratkaistakseen rikoksen ja saadakseen elämänsä jälleen liikkeelle Sandersin on kahlattava epäluotettavien todistajien, juonittelevien aviomiesten ja eksentrisen palkkamurhaajan sekamelskan läpi. Amerikkalainen rikoselokuva vuodelta 2023.

Talk to MeU

ke 26.06. klo 00.00 - 01.30 1h 30 minV film premiere

Kun joukko ystäviä huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla, he jäävät koukkuun sen päihdyttävään vaikutukseen. Yksi nuorista menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia. Elokuvan ovat ohjanneet Youtubesta tunnetut kauhukaksoset Danny & Michael Philippou ja sen rooleissa nähdään mm. huikean ensimmäisen elokuvapääroolinsa tekevä Sophie Wilde sekä palkittu Miranda Otto (Lord of the Rings). Sundancen elokuvafestivaaleilla ylistävät arviot kerännyt sekä vuoden 2023 pelottavimmaksi kauhuelokuvaksi kehuttu Talk to Me on elokuvastudio A24 tuotantoa. A24 tunnetaan useista hyytävistä ja kehutuista kauhuelokuvista kuten Hereditary ja X. Australialainen kauhuelokuva vuodelta 2023.

Showdown at the Grand

ke 26.06. klo 02.00 - 03.32 1h 32 minV film premiere

Ylpeä elokuvateatterin omistaja George Fuller joutuu puolustamaan perheyritystään yrityskehittäjiltä, jotka haluavat ottaa hänen elokuvateatterinsa haltuunsa. Legendaarisen toimintatähti Claude Luc Hallydayn rinnalla George vastustaa uhkaa, kun taide jäljittelee elämää kuolettavassa kaksintaistelussa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kuutamolla, Paratiisi, Jalkapallon EURO 2024: puolivälieräottelu NED - TUR, Koripallon Olympiakarsinta LIVE: Suomi - Espanja, Unelmien poikamiestyttö, Jalkapallon EURO 2024: puolivälieräottelu ENG - SUI, Kauniit ja rohkeat, Suomen surkein kuski, Emmerdale, Jalkapallo EURO 2024: ennakkostudio puolivälieräottelu NED - TUR

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity