ReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitTietovisatViihdeSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot keskiviikkona 26.6.2024

Näytä tiivistettynä

Maggie MooreSU

ke 26.06. klo 04.00 - 05.35 1h 35 minV film premiere

Maggie Moore
Omituinen kaksoismurha muuten hiljaisessa aavikkokaupungissa saa paikallisen poliisipäällikön Jordan Sandersin (Jon Hamm) järkyttymään. Kahdella naisella ei näennäisesti ole mitään yhteyttä toisiinsa - paitsi että kummankin nimi on Maggie Moore. Kun päällikkö Sanders tapaa erään epäillyn naapurin, Ritan (Tina Fey), palapeli alkaa loksahtaa paikoilleen, mutta nyt siihen liittyy uusi komplikaatio: ihastuminen synnyttää häiritsevän romanssin kesken tutkinnan. Ratkaistakseen rikoksen ja saadakseen elämänsä jälleen liikkeelle Sandersin on kahlattava epäluotettavien todistajien, juonittelevien aviomiesten ja eksentrisen palkkamurhaajan sekamelskan läpi. Amerikkalainen rikoselokuva vuodelta 2023.

Dumb Money

ke 26.06. klo 06.00 - 07.44 1h 44 minV film premiere

Dumb Money
Dumb Money on Daavid ja Goljat -tarina, joka perustuu tositarinaan henkilöistä, jotka vetivät maton Wall Streetin pukuväen alta ja rikastuivat tekemällä GameStopista (se ostoskeskusten pelikauppa) maailman kuumimman yhtiön. Kaiken keskiössä on tavallinen tyyppi, Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa kaiken ostamalla kaikilla säästöillään osaketta. Hän alkaa kirjoittaa nettiin, ja kun hänen postauksensa alkavat kerätä suurta huomiota, hänen elämänsä joutuu huomion keskipisteeksi. Osakevinkki muuttuu kansanliikkeeksi ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat panna vastaan, ja kumpikin osapuoli huomaa maailmansa mullistuneen. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Operation MincemeatU

ke 26.06. klo 08.00 - 10.02 2h 2 minV film premiere

Operaatio Mincemeat on tositarina kahdesta tiedustelu-upseerista, jotka käänsivät toisen maailmansodan kulun, pelastivat kymmeniä tuhansia ihmishenkiä ja mursivat Hitlerin otteen Euroopasta käyttämällä epätodennäköisistä epätodennäköisintä salaista agenttia: vainajaa. Amerikkalainen/Brittiläinen trilleri vuodelta 2021.

Whitney Houston: I Wanna Dance with SomebodyU

ke 26.06. klo 10.05 - 12.23 2h 18 minV film premiere

Newjerseyläisestä kuorotytöstä kaikkien aikojen suosituimmaksi ja palkituimmaksi laulajaksi nousseen ikonisen Whitney Houstonin elämää juhlistava elokuva piirtää tinkimättömän kuvan moniulotteisesta ja monikasvoisesta naisesta sukupolven äänen takana. Tule mukaan inspiroivalle, koskettavalle ja tunteikkaalle matkalle seuraamaan Houstonin ainutlaatuista elämää ja uraa ikonin ainutlaatuisten esitysten sekä rakastetuimpien hittien siivittämänä. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Maybe I DoU

ke 26.06. klo 12.25 - 13.55 1h 30 minV film premiere

Michellen ja Allenin parisuhde alkaa olla valmiina ottamaan harppauksen seuraavalle tasolle eli kohti avioliittoa. He päättävät järjestää perheillallisen, jonne kutsutaan molempien vanhemmat tutustumaan toisiinsa. Kaikkien yllätykseksi selviää, että vanhemmat tuntevatkin toisensa jo entuudestaan varsin hyvin. Tulevan avioliiton arvo joutuu todelliseen punnitukseen, kun kaoottinen ilta pääsee vauhtiin ja kiusallisimmatkin salaisuudet nostetaan pöydälle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Moving On

ke 26.06. klo 14.00 - 15.21 1h 21 minV film premiere

Jane Fonda ja Lily Tomlin nähdään toisistaan erkaantuneina ystävinä, jotka lyöttäytyvät yhteen kostaakseen hiljattain menehtyneen parhaan ystävänsä kärttyiselle leskelle (Malcolm McDowell). Matkan varrella Fondan roolihahmo kohtaa uudestaan suuren rakkautensa (Richard Roundtree), ja kumpikin nainen tekee sovinnon menneisyytensä ja toistensa kanssa. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Red Rocket

ke 26.06. klo 15.40 - 17.45 2h 5 minV film premiere

Red Rocket on synkän hauska ja humaani muotokuva ainutlaatuisesta amerikkalaisesta huijarista ja teksasilaisesta kotikaupungista, joka hädin tuskin sietää häntä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

The Green Knight

ke 26.06. klo 17.50 - 19.54 2h 4 minV film premiere

Kuningas Arthurin ja pyöreän pöydän ritarien legendaa päivittävä, eeppinen ja visuaalisesti häikäisevä The Green Knight kertoo kuninkaan siskonpojan, sisukkaan Sir Gawainin (Dev Patel) tarinan. Gawain hyväksyy haasteen lyödä mystinen, jättimäinen ja nimensä mukaisesti vihreä ritari ”The Green Knight”, pelottava kummajainen, joka tekee miehistä miehiä. Matkalla Vihreän ritarin luo Gawain joutuu taistelemaan niin henkiolentojen, jättiläisten, varkaiden kuin juonittelijoidenkin kanssa, mutta lopulta hän ymmärtää taistelevansa ritarin kunniasta ja arvostaan perheen ja koko kuningaskunnan silmissä. Dev Patelin lisäksi keskeisissä rooleissa nähdään Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris ja Barry Keoghan. Irlantilainen draamafantasia vuodelta 2021.

Dumb MoneyU

ke 26.06. klo 20.00 - 21.44 1h 44 minV film premiere

Dumb Money
Dumb Money on Daavid ja Goljat -tarina, joka perustuu tositarinaan henkilöistä, jotka vetivät maton Wall Streetin pukuväen alta ja rikastuivat tekemällä GameStopista (se ostoskeskusten pelikauppa) maailman kuumimman yhtiön. Kaiken keskiössä on tavallinen tyyppi, Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa kaiken ostamalla kaikilla säästöillään osaketta. Hän alkaa kirjoittaa nettiin, ja kun hänen postauksensa alkavat kerätä suurta huomiota, hänen elämänsä joutuu huomion keskipisteeksi. Osakevinkki muuttuu kansanliikkeeksi ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat panna vastaan, ja kumpikin osapuoli huomaa maailmansa mullistuneen. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Blue Jean

ke 26.06. klo 22.00 - 23.33 1h 33 minV film premiere

Englanti vuonna 1988. Margaret Thatcherin konservatiivihallitus on parhaillaan säätämässä uusia lakeja homoseksuaalien stigmatisoimiseksi. Newcastlessa liikunnanopettaja Jeanin mielestä sorto on viimeinen asia, jota hän kaipaa, ja ulostulo kaapista ei tulisi kuuloonkaan, sillä se vaarantaisi hänen työpaikkansa. Hänen luokalleen saapuu uusi oppilas, ja Jean tunnistaa tämän tutusta homobaarista, jolloin riskit kasvavat huomattavasti. Blue Jean on voittanut lukuisia palkintoja Venetsian elokuvajuhlilla ja British Independent Film Awards -gaalassa, ja se on myös parhaan debyyttielokuvan BAFTA-palkintoehdokas Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Showdown at the GrandU

to 27.06. klo 00.00 - 01.32 1h 32 minV film premiere

Ylpeä elokuvateatterin omistaja George Fuller joutuu puolustamaan perheyritystään yrityskehittäjiltä, jotka haluavat ottaa hänen elokuvateatterinsa haltuunsa. Legendaarisen toimintatähti Claude Luc Hallydayn rinnalla George vastustaa uhkaa, kun taide jäljittelee elämää kuolettavassa kaksintaistelussa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Mafia Mamma

to 27.06. klo 02.00 - 03.36 1h 36 minV film premiere

Osallistuessaan tuntemattoman isoisänsä hautajaisiin Italiassa, Kristin (Toni Collette), vähän hissukka esikaupunkiäiti, perii yllättäen ukkinsa mafiaimperiumin ja huomaa olevansa keskellä gangsterisotaa. Mentorikseen hän saa firman luotetun consiglieren, Biancan (Monica Bellucci), jonka avulla hän yllättää kaikki perheyrityksen uutena johtajana, itsensä mukaan lukien. Amerikkalainen toimintakomedia vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisryhmä Hampuri, Unelma-asunto auringon alta, Raskaan kaluston pelastajat, Hurja painonpudotus Suomi, MasterChef Australia, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Suomen huutokauppakeisari, Rillit huurussa, Panttilainaamo, Sydänlääkärin syöksykierre

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity