VaihtoautotViihdeBlogitReseptitTietovisatHoroskooppiSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan OnniTV ohjelmatiedot perjantaina 28.6.2024

Näytä tiivistettynä

Koordinations och uthållighetsträning - Koordinaatio- ja kestävyysharjoittelu

pe 28.06. klo 10.00 - 10.15 15 minOnniTV

Tässä jaksossa keskitytään koordinaatio-ja kestävyysharjoitteluun fysioterapeutti Doran kanssa. Jumppa toteutetaan istuen tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on lisätä kestävyyttä ja haastaa koordinaatiota turvallisella tavalla. Jumppa on ruotsiksi.

Rörlighet - Liikkuvuus

pe 28.06. klo 10.15 - 10.30 15 minOnniTV

Tässä jaksossa keskitytään liikkuvuusharjoitteluun fysioterapeuttien Doran ja Linnean kanssa. Jumppa toteutetaan istuen tuoli apuvälineenä. Jumpan tavoite on lisätä liikkuvuutta turvallisella tavalla.

Tervetuloa Kotiin

pe 28.06. klo 10.30 - 10.45 15 minOnniTV

Turvallista asumista ikääntyville. Sarjassa tapaamme mielenkiintoisia ikäihmisiä, jotka ovat päättäneet asua ja pärjätä kotona mahdollisimman pitkään. Ohjelmassa jaetaan vinkkejä turvalliseen asumiseen. Ohjelma on tekstitetty ruotsiksi.

Paloturvallisuus

pe 28.06. klo 10.45 - 11.00 15 minOnniTV

Paloturvallisuus

Yläraajojen harjoitus

pe 28.06. klo 11.00 - 11.15 15 minOnniTV

Tuokiossa tavoitellaan liikettä lapaluille ja sormien sekä ranteiden nivelille, vahvistetaan ylävartalon lihaksia, keskittyen erityisesti yläselkään ja käsiin, parannetaan ryhtiä, ylitetään kehon keskilinja, sekä ylläpidetään käsien liikettä. Lopuksi palautetaan lihakset harjoituksesta venytysten avulla.

Kehon hahmottaminen

pe 28.06. klo 11.15 - 11.30 15 minOnniTV

Kehon hahmottaminen on yksi liikkumisen peruspilareista. Liike ja kosketus aktivoivat aivoja, ja aivot ovat kehomme ohjausyksikkö. Tässä jaksossa harjoittamme kehon hahmotusta tunnustellen ja kehon eri osia nimeämällä. Harjoitteet onnistuvat parhaiten pariharjoitteena, mutta voit hyvin tehdä ne myös yksin. Tervetuloa mukaan. Harjoitteet sopivat kaikille katsojille.

Seisomafysio - Kokovartaloharjoitus

pe 28.06. klo 11.30 - 12.00 30 minOnniTV

Tällä harjoituskerralla tehdään kokovartalotreeni, jonka tavoitteena on lisätä voimaa ja pitää yllä toimintakykyä. Harjoitus on ensisijaisesti tarkoitettu seisten tehtäväksi, mutta jokaista liikettä pystyy itselle sopivalla tavalla tekemään myös istuen. Tule mukaan jumppaamaan ja vahvistamaan koko kehoa.

Yhteislauluja Raatihuoneella

pe 28.06. klo 12.00 - 12.30 30 minOnniTV

Tangokuningatar Heta Halonen toimii esilaulajana ja Visa Luttinen säestää pianolla. Tule mukaan laulamaan! Lauluina Vanhoja poikia viiksekkäitä, Etkö uskalla mua rakastaa, Cherbourgin sateenvarjot, Villejä lupiineja, Lähtisitkö, Yö saaristossa ja Vem kan segla.

Turvallisesti netissä - Tietoturvan muistilista

pe 28.06. klo 12.30 - 12.45 15 minOnniTV

Ohjelmasarjassa kerromme internetin turvallisesta käytöstä ja opimme siitä yhdessä vieraiden kokemuksien kautta. Tässä jaksossa kertaamme aikaisempien jaksojen aiheita jokaiselle tärkeän tietoturvan muistilistan muodossa. Ohjelman juontajana ja ilmiöistä kertomassa on tietoturva-asiantuntija Samuli Könönen Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksesta. Tervetuloa oppimaan arjen tietoturvasta.

Istumafysio - Liikeradat ja liikkuvuus

pe 28.06. klo 12.45 - 13.00 15 minOnniTV

Jo pienikin liike saa aikaan hyvän olon tunteen kehossa sekä ylläpitää ja parantaa toimintakykyä. Tule mukaan jumppaamaan koko kehoa erilaisten liikkuvuutta ja lihasvoimaa lisäävien harjoitteiden avulla. Jos haluat haastaa itseäsi, voit tehdä jumpan myös seisten.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kyllä isä osaa, Kauniit ja rohkeat, Nimipäiväonnittelu: 6.7., Rillit huurussa, Muumilaakson tarinoita, Pikku Kakkonen, Poliisikoira Rex, Komisario Montalbano, Jalkapallon EURO 2024: puolivälieräottelu NED - TUR, Unelma-asunto auringon alta

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity