BlogitSanakirjaViihdeTietovisatVaihtoautotReseptitHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot lauantaina 29.6.2024

Näytä tiivistettynä

Delhis vackraste händer

la 29.06. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT24

Göran bestämmer sig för att stanna i Indien till allas förvåning. Efter en spektakulär indisk fest förstärks hans känslor för den gifta Preeti. Han skaffar en egen lägenhet och tar sig an en jagad flicka från kåkstaden mittemot. Hans nyfikenhet gör att han och Yogi kommer en omskakande historia på spåren. Regi: Hannes Holm. I rollerna: Björn Kjellman m.fl. Göran känner att livet inte kan bli så mycket sämre än vad det är. Han bestämmer sig för en omstart och följer med sin egocentriske vän på en charterresa till Indien. Sverige 2017.

Allsång på SkansenU

la 29.06. klo 22.00 - 23.00 60 minSVT24

Allsång på Skansen
Pernilla Wahlgren med gäster bjuder tittare och publik på sång, humor och överraskningar från Sollidens scen på Skansen i Stockholm. I premiärprogrammet får Pernilla besök av Albin Lee Meldau, Molly Hammar, Marcus och Martinus, Tina Ahlin, Malena Ernman med Orsa Spelmän och Adaam. Allsång på Skansen är ett fenomen, inte bara i Sverige utan i alla nordiska länder. På Skansen i hjärtat av Stockholm njuter en publik på 20 000 personer och miljontals tv-tittare av sommarens största musikshow. Programledare är Pernilla Wahlgren. Direktsändning på tisdagar kl. 21 oberoende av sommarvädret i Stockholmskvällen! Sändningen refereras på finska av Kike Bertell. Du kan titta på programmet utan referat genom att välja svenska som sändningsspråk. Sverige 2024.

Karin och Carl Larsson

la 29.06. klo 23.00 - 00.00 60 minSVT24

Karin och Carl Larsson
Följ med hem till Karin och Carl Larssons färgsprakande och inspirerande hem Lilla Hyttnäs i Sundborn, en plats som inspirerar oss än idag. Genom experter som Lotta Lundgren, Elsa Billgren och Knut Knutson lär vi känna konstnärparet Larsson och deras internationella sätt att leva som sedan kom att bli en förebild för det typiskt svenska. En serie om det svenska konstnärsparet Karin och Carl Larsson som under sent 1800-tal, tidigt 1900-tal genom sitt skapande kom att spela stor roll för det som vi ser som typiskt svenskt idag. Sverige 2023.

Curry med korreU

su 30.06. klo 00.00 - 00.15 15 minSVT24

Curry med korre
Cecilia Uddén är den trygga rösten från Sveriges Radio i en kaotisk värld. Med 30 års erfarenhet från Mellanöstern kan hon gränderna i Kairo som sin egen ficka, och Malin Mendel får följa med ända in i sängkammaren när Cecilia rapporterar. Malin Mendel träffar andra utrikeskorrespondenter runt om i världen och pratar om livet i deras länder, hur det att vara korrespondent där och så lagar de mat tillsammans. Sverige 2024.

Livet i FagervikU

su 30.06. klo 00.15 - 01.00 45 minSVT24

Bruno ska gifta sig och hans kompisar ordnar svensexa. Under förnedrande former jagas Bruno genom skogen, trillar ner för ett stup, slår i skallen och tappar minnet. Fästmön Tanja stämmer Brunos vän Per. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Douglas Johansson, Irina Jonsson, Per Svensson, Nina Gunke m.fl. Regi: Kjell Sundvall. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Almedalen: PartiledartalU

su 30.06. klo 01.00 - 01.40 40 minSVT24

Almedalen: Partiledartal
Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch talar på Almedalens scen. Kommentar och analys av Mats Knutson, inrikespolitisk kommentator SVT. Programledare: Prescilia Haddad. Se partiledarnas tal direkt från Almedalens scen och med kommentarer och analyser av SVT:s Mats Knutson och Elisabeth Marmorstein. Sverige 2024.

Almedalen: PartiledartalU

su 30.06. klo 01.40 - 02.20 40 minSVT24

Almedalen: Partiledartal
Liberalernas partiledare Johan Pehrson talar på Almedalens scen. Kommentar och analys av Elisabeth Marmorstein, inrikespolitisk kommentator SVT. Programledare: Prescilia Haddad. Se partiledarnas tal direkt från Almedalens scen och med kommentarer och analyser av SVT:s Mats Knutson och Elisabeth Marmorstein. Sverige 2024.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Kauniit ja rohkeat, Poliisikoira Rex, Unelma-asunto auringon alta, Kyllä nolottaa, Syke, Family Guy, Täydellinen kesä, Emmerdale, Rillit huurussa, Jalkapallo EURO 2024: jälkistudio puolivälieräottelu NED - TUR

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity