ReseptitBlogitHoroskooppiTietovisatSanakirjaVaihtoautotViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan SVT24 ohjelmatiedot sunnuntaina 30.6.2024

Näytä tiivistettynä

Historieätarna

su 30.06. klo 21.00 - 22.00 60 minSVT24

Historieätarna
Lotta Lundgren och Erik Haag testar hur det var att leva i Sverige under industrialismen. Följ med på en resa från mitten av 1800-talet när den sista stora svälten slog till med full kraft i norra Sverige, utvecklingen tog fart och Sverige gick från u-land till i-land. Självklart prövar duon att leva livet som träpatron likväl som skogsarbetare. Under den här tiden växer både nykterhetsrörelsen och arbetarrörelsen fram. På menyn står som vanligt udda rätter som sedan länge glömts bort, men även dåtidens delikatess bruna bönor. Och glöm aldrig att om du någonsin blir bjuden på kolbullar, så finns det bara ett svar. Lotta Lundgren och Erik Haag wallraffar sig igenom olika tidsepoker med hjälp av maten och de kommer att smaka på det bästa och det sämsta ur vår svenska mathistoria. Sverige 2016.

Tomas Ledin - konsert

su 30.06. klo 22.00 - 23.00 60 minSVT24

Tomas Ledin - konsert
Tomas Ledin bjuder på en kavalkad av sina största hits genom femtio år från en skön varm sommarkväll i Göteborg 2022 inför 7000 glada fans. Sverige 2022.

Curry med korre

su 30.06. klo 23.00 - 23.15 15 minSVT24

Curry med korre
Cecilia Uddén är den trygga rösten från Sveriges Radio i en kaotisk värld. Med 30 års erfarenhet från Mellanöstern kan hon gränderna i Kairo som sin egen ficka, och Malin Mendel får följa med ända in i sängkammaren när Cecilia rapporterar. Malin Mendel träffar andra utrikeskorrespondenter runt om i världen och pratar om livet i deras länder, hur det att vara korrespondent där och så lagar de mat tillsammans. Sverige 2024.

This is not Sweden

su 30.06. klo 23.15 - 23.55 40 minSVT24

Samuel håller på att drunkna i sina nya plikter som pappa och letar desperat efter arbete. Samtidigt frestas han av möjligheten att få godkännande och ömhet av ett fans på Instagram. Mariana lider allt mer av spänningarna mellan arbete och familj. Mariana och Samuel har flyttat till ett idylliskt bostadsområde som verkar vara det perfekta stället för att uppfostra barn. När en svensk familj som Mariana och Samuel beundrar drabbas av en tragedi börjar deras övertygelse ändå att vackla. Hur kan något sånt här hända på en plats som denna och åt människor som liknar dem själva? Spanien/Sverige 2024.

Drömmen om ett småbruk

su 30.06. klo 23.55 - 00.20 25 minSVT24

Under sommaren har det varit en explosion av tillväxt i växthuset, men Ida upptäcker att det mesta är ogräs. Allt fler drömmer om en egen gård på landet, att leva av den mat man själv odlat och samla ägg från sina egna höns. Ida och Sverre har bestämt sig för att förverkliga drömmen. Allt fler drömmer om en egen gård på landet, att leva av den mat man själv odlat och samla ägg från sina egna höns. Ida och hennes familj har bestämt sig för att förverkliga drömmen. Men, kan de bygga upp gården de nyss köpt, så att de kan leva av den? Lyckas de skapa sig det enkla livet på landet? Norge 2022.

Livet i FagervikU

ma 01.07. klo 00.20 - 01.05 45 minSVT24

Astrids firma går i konkurs på grund av den inkompetente vd:n Jörgen. Annika insisterar på att de ska hjälpa Astrid att stämma den avgående vd:n. Ingvar är arg på Johan och Bernard rycker in för att reda ut bokföringen. I rollerna: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow m.fl. Gästskådespelare: Petra Nielsen, Thomas Hanzon, Sara Sommerfeld, Merliz Karlge m.fl. Regi: Kjell Sundvall. En svensk serie om ett litet advokatkontor på en liten ort med advokat Johan och hans receptionist Annika i centrum. Johan är en nyutexaminerad paragrafryttare och Annika en ensamstående mamma med stor människokännedom. Trots sina olikheter tar Johan och Annika sig tillsammans an små, små fall i den lilla, lilla staden och mellan dem båda spirar stor, stor kärlek. Sverige 2008.

Där ingen skulle tro att någon kunde boU

ma 01.07. klo 01.05 - 01.45 40 minSVT24

Alexander Hartvikøy ger sig ut till havs för att bygga upp en avlägsen numera obebodd ö. Han ger sig av med en ung mans mod. Det kommer att kosta mer än han anar. Att bo avlägset kan vara ett lockande alternativ. Den norska dokumentärserien berättar om människor som har flyttat till ställen där man inte skulle tro att någon kan bo. Norge 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Jalkapallon EMJalkapallon EM-kisojen TV-opas >

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Pahan väri, Salatut elämät, Rillit huurussa, Solar Opposites, Grantchester, Unelma-asunto auringon alta, Kova laki: Erikoisyksikkö, Syke

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity