TietovisatSanakirjaReseptitVaihtoautotViihdeHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot maanantaina 1.7.2024

Näytä tiivistettynä

Expendables 4U

ma 01.07. klo 04.00 - 05.38 1h 38 minV film premiere

Palkkasotilaiden parhaimmistoa edustavat Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ja Sylvester Stallone yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa Curtis ”50 Cent” Jacksonin, Megan Foxin, Tony Jaan, Iko Iwaisin, Jacob Scipion, Levy Tranin ja Andy Garcian kanssa. The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän tulokkaat antavat tuoreella ammattitaidollaan ”uudelle verelle” kuitenkin täysin uuden merkityksen. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Uncharted

ma 01.07. klo 06.00 - 07.51 1h 51 minV film premiere

Katu-uskottava varas Nathan Drake (Tom Holland) värvätään kokeneen aarteenmetsästäjä Victor “Sully” Sullivanin (Mark Wahlberg) toimesta hankkimaan takaisin Fernão de Magalhãesin 500 vuotta sitten kadottamat rikkaudet. Ryöstökeikkana alkaneesta tehtävästä tulee maailmanlaajuinen jännittävä takaa-ajo, kun kaksikko yrittää saada palkkion ennen häikäilemätöntä Moncadaa (Antonio Banderas), joka uskoo olevansa perheineen laillinen perijä. Jos Nate ja Sully voivat selvittää johtolangat ja ratkaista yhden maailman vanhimmista mysteereistä, heillä on mahdollisuus löytää viiden miljardin arvoinen aarre ja ehkä jopa Naten kauan sitten kadonnut veli... mutta vain, jos he oppivat tekemään yhteistyötä. Amerikkalainen toimintaseikkailu vuodelta 2021.

Kätyrit: Grun tarinaU

ma 01.07. klo 08.00 - 09.23 1h 23 minV film premiere

Kätyrit: Grun tarina
Gru kasvaa lähiössä 1970-luvun puolivälissä, sulkia tukassaan ja leveälahkeiset farkut jalassaan. Gru fanittaa superpahisten ryhmää, joita kutsutaan nimellä "Kätyrit". Hän laatii suunnitelman, joka varmistaa hänelle jäsenyyden ryhmässä olemalla tarpeeksi paha. Amerikkalainen animaatio vuodelta 2022.

Jerryn ja Margen lottosalaisuusU

ma 01.07. klo 10.00 - 11.32 1h 32 minV film premiere

Jerryn ja Margen lottosalaisuus
Kun eläkkeellä oleva Jerry Selbee huomaa matemaattisen porsaanreiän Massachusettsin lotossa, hän ja hänen vaimonsa voittavat miljoonia. Mutta kun itsekäs opiskelija huijaa järjestelmää, Jerryn täytyy keksiä keino, jolla pelistä tulisi reilu kaikille. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

BlackBerryU

ma 01.07. klo 12.00 - 13.54 1h 54 minV film premiere

Paiski töitä rajusti. Epäonnistu rajusti. Täysin yhteensopimattomat yrittäjät Mike Lazaridis ja Jim Ballsillie lyövät hynttyyt yhteen laitteen takana, jonka maailmanlaajuinen menestys tapahtuisi raketin nopeudella. Mutta älypuhelinten vallankumous saa heidät kiinni, kun pudotus on korkeimmillaan ja lasku on kaikkea muuta kuin kaunis. BlackBerry on komediaelokuva koukuttavasta ja superhypetetystä pikkupuhelimesta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa - ja joka pahimman hypen laannuttua lensi yhtä vikkelästi roskiin. Kanadalainen draama vuodelta 2023.

Allelujah

ma 01.07. klo 14.00 - 15.34 1h 34 minV film premiere

Kun suuret leikkaukset uhkaavat pientä sairaalaa Yorkshiressä, kyläyhteisö päättää puhaltaa yhteen hiileen. Paikalle kutsutaan uutistiimi seuraamaan valmisteluja, kun sairaalan kokeneimman hoitajan kunniaksi pidetään konsertti. Mikä voisi mennä pieleen? Allelujah on lämmin, humoristinen ja syvästi koskettava elokuva ja kunnianosoitus kaikille hoiva-alalla työskenteleville. Brittiläinen draama vuodelta 2022.

Rubikon

ma 01.07. klo 16.00 - 17.45 1h 45 minV film premiere

Kohtalokkaan katastrofin jälkeen koko maailma on peittynyt myrkkysumuun. Rubikonin avaruusaseman miehistön on valittava, matkustaako alas Maahan ja vaarantaako henkensä löytääkseen eloonjääneitä – ilman varmuutta siitä, onko pelastusjoukkoja koskaan tulossa. Itävaltalainen trilleri vuodelta 2022.

Camp Hideout

ma 01.07. klo 18.00 - 19.35 1h 35 minV film premiere

Kun ilkikurinen Noah joutuu hankaluuksiin kahden pahiksen kanssa varastettuaan vahingoissa näiden omaisuutta, hän pakenee kesäleirille. Eipä hän arvaakaan, että leirin vetäjänä on pahamaineinen Falco (Christopher Lloyd) ja tämän Lazarus-koira. Kumpikin halveksii teknologiaa, ja heillä on lyhyt pinna lasten touhujen suhteen. Onneksi mukavat ja optimistiset ohjaajat, kuten Jake (Corbin Bleu), ovat Noahille apuna ja piristyksenä. Vaikka Noah on saapuessaan erittäin pessimistinen, hän alkaa pian pehmetä ja ystävystyä muiden leiriläisten kanssa. Hän oppii arvokkaita asioita rehellisyydestä, uskosta ja ystävyydestä, mistä on paljon apua, kun pahikset saapuvat etsimään häntä ja kadonnutta omaisuuttaan. Leiriläiset siirtyvät kimpassa metsän hupitaloon metsään aseenaan yhtä ja toista, kuten skeittilautoja, köysiratoja järven yllä sekä mehiläisillä täytettyjä vajoja. Lopuksi Falcokin ryhtyy auttamaan nuoria, jotka saavat tärkeän opetuksen yhteistyön voimasta. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

UnchartedU

ma 01.07. klo 20.00 - 21.51 1h 51 minV film premiere

Katu-uskottava varas Nathan Drake (Tom Holland) värvätään kokeneen aarteenmetsästäjä Victor “Sully” Sullivanin (Mark Wahlberg) toimesta hankkimaan takaisin Fernão de Magalhãesin 500 vuotta sitten kadottamat rikkaudet. Ryöstökeikkana alkaneesta tehtävästä tulee maailmanlaajuinen jännittävä takaa-ajo, kun kaksikko yrittää saada palkkion ennen häikäilemätöntä Moncadaa (Antonio Banderas), joka uskoo olevansa perheineen laillinen perijä. Jos Nate ja Sully voivat selvittää johtolangat ja ratkaista yhden maailman vanhimmista mysteereistä, heillä on mahdollisuus löytää viiden miljardin arvoinen aarre ja ehkä jopa Naten kauan sitten kadonnut veli... mutta vain, jos he oppivat tekemään yhteistyötä. Amerikkalainen toimintaseikkailu vuodelta 2021.

Fool’s Paradise

ma 01.07. klo 22.00 - 23.33 1h 33 minV film premiere

Lehtimies Lenny huomaa viimeisen mahdollisuuden menestyä rappioituneella urallaan, kun hän kohtaa mielenterveyspotilas Latte Pronton. Pronto sattuu näyttämään eräältä elokuvatähdeltä, joten Lennyn kontaktien avulla menestys on melkeinpä taattu. Fool's Paradise on tähtiä vilisevä satiirinen komedia, jonka on kirjoittanut ja ohjannut Charlie Day (Elämää Philadelphiassa), joka näyttelee myös Latte Prontoa. Rooleissa nähdään lisäksi myös Ken Jeong, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis ja Ray Liotta. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

ShortcomingsU

ti 02.07. klo 00.00 - 01.27 1h 27 minV film premiere

Elokuvaohjaajuudesta haaveileva Ben asuu Berkeleyssä tyttöystävänsä Mikon kanssa. Päästessään päivätyöstään elokuvateatteria hoitamasta hän käyttää aikaansa katselemalla saavuttamattomia vaaleaverikköjä ja Criterion-dvd-levyjään. Kun Miko muuttaa New Yorkiin harjoittelupaikan takia, yksikseen jäänyt Ben joutuu miettimään tulevaisuuttaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Into the Deep

ti 02.07. klo 02.00 - 03.26 1h 26 minV film premiere

Jess kutsuu töissä tapaamansa kiehtovan amerikkalaismiehen Benin rantabileisiin. Sieltä he päätyvät Benin huvipurrelle drinkeille ja pian Jess huomaa olevansa avomerellä seuranaan ventovieras, joka ei ole välttämättä aivan sellainen, joksi Jess häntä luulee. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Erikoisryhmä Hampuri, Haluatko miljonääriksi?, Ivalo, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Stadi vs. Lande, Masked Singer Suomi, Vain elämää, Suomen huutokauppakeisari

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity