SanakirjaViihdeReseptitVaihtoautotTietovisatHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 5.7.2024

Näytä tiivistettynä

Running Wild With Bear Grylls

pe 05.07. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Bear Grylls vie radio- ja tv-persoona Bobby Bonesin villiin luontoon, ja tällä kertaa mukana on myös hänen uusi morsiamensa Caitlin Parker. Mikä olisikaan parempi alku avioliittoseikkailulle kuin oikea erämaaretki Bear Gryllsin kanssa. Hän testaa Bobbyn ja Caitlinin kykyä luottaa toisiinsa karussa luonnossa itäisessä Sierra Nevadassa.

Salakaupan julmat kasvot

pe 05.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Hälyttävä viesti Mariana pojan koulusta koskien MDMA-huumetta saa Marianan tutkimaan asiaa. Hän seuraa hämärää ”rakkaushuumeen” toimitusketjua aina suosituilta klubeilta Alankomaissa kukoistavaan keskukseen, jossa mafian hallitsema alamaailma on vasta murhannut tunnetun journalistin. Onko mahdollista, että MDMA:n kulutus Yhdysvalloissa auttaa tekemään Alankomaista huumevaltion?

Lyödään ällikällä

pe 05.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Räjäytetty erilleen. Katutiedettä oni poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Rooma

pe 05.07. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Valtionpoliisi saa eteensä epätoivoisia tilanteita Fiumicinon lentoasemalla. Brasilialainen mies väittää matkaavansa Roomaan ystävänpäiväksi, mutta agentit löytävät hänen alusvaatteistaan jotain epäilyttävää. Väärennetyillä passeilla matkaava perhe saattaa joutua erotetuksi toisistaan. Mies riskeeraa kaiken salatakseen henkilöllisyytensä. Poliisi löytää epäilyttävän määrän oudon painavia yöasuja.

Food Factory USA

pe 05.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Vieraile Cheez Doodlesin valtakunnassa, jossa 44 000 juustopalloa leivotaan ja ruiskutetaan nestemäisellä juustolla joka minuutti. Golden Cannoli on maailman suurin italialaisen herkun toimittaja, ja sen päivittäinen tuotanto on 100 000 rapeaa pastakuorta. Olut on taianomainen ainesosa jokaisessa pisarassa herkullista Yuengling-grillikastiketta.

The 80s Top Ten

pe 05.07. klo 07.25 - 08.05 40 minNational Geographic Channel

Rob Lowe käy läpi 80-luvun kuumimmat katumuotisuuntaukset. Hän paljastaa sisäpiiritarinoita useista muoti-ilmiöistä kuten Air Jordan:eista, Ray-Ban:eistä, olkatoppauksista, Vans-tennareista, Spandex:ista, Miami Vice -tyylistä ja muista vuosikymmenen aikana villinneistä trendeistä.

Äärimmäinen selviytyjä

pe 05.07. klo 08.05 - 08.50 45 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel kohtaa viimeisen koettelemuksen 800 mailin Amazon-haasteessaan ylittäessään kilometrien verran käärmeitä kuhisevaa mangrovesuota päästäkseen Atlantin valtamerelle. Paikallisen Warau-kansan avulla hän oppii elämään veden päällä ja uhmaa tappajamehiläisiä uskaliaassa öisessä hyökkäyksessä, ennen kuin yrittää toimittaa arvokkaan saaliin Amazonin pohjoisimmalle kansalle.

Viikinkien soturikuningattaret

pe 05.07. klo 08.50 - 09.35 45 minNational Geographic Channel

On aina ajateltu, että viikinkien soturit olivat miehiä, mutta uudet löydöt haastavat tietomme. Tutkija ja National Geographicin tutkimusmatkailija Ella Al-Shamahi ottaa tavoitteekseen paljastaakseen tieteen ja teknologian avulla todisteita oikeista, satoja vuosia sitten taistelleista eliittinaissotureista viikinkien parissa.

Raamatun kadonneet kaupungit

pe 05.07. klo 09.35 - 10.20 45 minNational Geographic Channel

6 000 vuotta sitten sumerilaiset rakensivat maailman ensimmäiset kaupungit eteläiseen Irakiin. Millainen luomiskertomuksen maailma todella oli? Kuvaajillemme sallittiin ennennäkemättömän laaja pääsy uusien löytöjen pariin. Ne paljastavat sumerilaisten sivilisaation huimat saavutukset ja sen, miten sumerilaisten perintö vaikutti myöhempiin Raamatun kirjoittajiin.

Hylkyjen salaisuudet

pe 05.07. klo 10.20 - 11.10 50 minNational Geographic Channel

Tarkastelemme sota-alusten jäännöksiä Tyyneltämereltä Atlantin syvyyksiin paljastaen uusia löydöksia siitä, miten atomipommi muutti maailmaamme lopullisesti. Tyynellämerellä meritutkimusryhmä tekee ensimmäisen 3D-luotainskannauksen aluksista, jotka uposivat ydinräjähdyksissä vuonna 1946. Hylkyjen tutkiminen ja todistajanlausunnot antavat nyt uutta tietoa ydinräjähdysten kauhistuttavista vaikutuksista.

Hylkyjen salaisuudet

pe 05.07. klo 11.10 - 12.00 50 minNational Geographic Channel

Merellä tapahtuvien yhteentörmäysten seuraukset ovat järkyttäviä niin ihmishenkien kannalta kuin myös taloudellisesti tarkasteltuna. Kolmen historiallisen hylyn – HMS Curacoan, SS City of Chesterin ja SS Oregonin – tutkimukset tuovat onnettomuudet näyttämölle koskettavalla tavalla. Havainnollistamme tapahtumat uudelleen CGI:llä. Samalla historioitsijoiden ja arkeologien tutkimukset paljastavat suurimmat riskit ja syyt onnettomuuksiin ja sen, miten teknologia ja säännökset ovat hillinneet uusien onnettomuuksien tapahtumista.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

pe 05.07. klo 12.00 - 12.50 50 minNational Geographic Channel

Keski-Amerikan sademetsien latvuston alla on hyönteisten hallitsema salainen maailma. Kaksi pikkuruista kuningatarta antaa kaikkensa rakentaakseen valtakuntansa. Muurahaiskuningatar uhraa oman ruumiinsa kasvavan yhdyskuntansa tulevaisuuden puolesta, kun taas kaunis orkideamehiläinen tekee mitä tahansa menestyksen eteen ja pettää läheisensä.

Lentoturmatutkinta

pe 05.07. klo 12.50 - 13.40 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 12/13. Milanon Linaten lentokentälle on tehty huomattavia muutoksia vuonna 2001 tapahtuneen onnettomuuden jälkeen.

Lentoturmatutkinta

pe 05.07. klo 13.40 - 14.30 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 13/13. United Airlinesin lentokoneen moottorit sammuivat, ja hätälasku Sioux Cityyn epäonnistui. Koneen räjähdys tappoi puolet koneessa olleista.

Running Wild With Bear Grylls

pe 05.07. klo 14.30 - 15.20 50 minNational Geographic Channel

Itse kapteeni Marvel, Brie Larson, lähtee Bearin mukaan viidakkoseikkailulle Panaman lahden kaukaisen saaren halki. Heidän matkansa alkaa hypyllä helikopterista mereen. Sitten he jatkavat kävellen vaarallisen krokotiileja kuhisevan ja vuoksen myötä vaaralliseksi labyrintiksi muuttuvan mangroverämeikön halki. Tarvitaan Bearin eräosaamista ja Brien superkykyjä tämän seikkailun selvittämiseksi.

Espanjan rannikkovartiosto

pe 05.07. klo 15.20 - 16.15 55 minNational Geographic Channel

Rannikkovartiosto seuraa salakuljettajia ja tekee huiman löydön. Vaarassa oleva perhe pelastuu vaikeasta tilanteesta. Tullin tarkkailijat tekevät yhteistyötä ranskalaisten kollegojensa kanssa suorittaakseen erikoistehtävän Madeiralla. Sukeltajat suojelevat historiallisia roomalaisia aarteita Välimerellä, kun purjehduskilpailussa on vaikeuksia.

Uskomattomat koneet

pe 05.07. klo 16.15 - 17.05 50 minNational Geographic Channel

Insinööri Chad Zdenek liittyy purkuryhmän joukkoon, kun nämä purkavat maailman suurinta ilmatyynyalusta ja paljastavat ne insinööritaidonnäytteet, mitkä tekivät aluksesta aikansa legendan. San Diegossa hän pääsee ohjaamaan USA:n merivoimien ilmatyynyalusta, joka on käytössä sodissa ja pelastustehtävissä pitkin maailmaa.

Rewind the '90s

pe 05.07. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvulla kamerat olivat kaikkialla. Hauskimmat kotivideot saivat meidät keskittymään itseemme, poliisien toimia alettiin seurata haalarikameroilla, uutiset jahtasivat OJ Simpsonia ja oikeussalin kamerat ikuistivat hänen oikeudenkäyntinsä. Käsikameralla kuvattu kauhuelokuva sai meidät kyseenalaistamaan todellisuuden. The Real World aloitti tosi-tv:n aikakauden.

Cordoban maanalaiset salaisuudetU

pe 05.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

National Geographic seuraa arkeologia ja tutkijaa Fabio Amadoria, kun hän yrittää paljastaa yli 2000 vuotta vanhan Cordoban kaupungin nykyisten katujen alle hautautuneet muinaiset salaisuudet. Fabio työskentelee arkeologien ja historioitsijoiden kanssa ja yhdessä he käyttävät uusinta teknologiaa paljastaakseen Cordoban unohdetun menneisyyden.

Lentoturmatutkinta

pe 05.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 10/10. Thai Airwaysin lento 311 on menossa kohti Katmandua ja lentää aivan Himalajan huippujen yllä, kun se iskeytyy syrjäiseen kiviseinämään 3 300 kilometrin korkeudella. Onnettomuuspaikka ei ole lähelläkään koneen alkuperäistä reittiä eikä tutkijoilla ole ATC-tutkan tietoja, joista selviäisi, missä kone voi olla. Vaikeiden etsintöjen jälkeen, he löytävät pudonneen koneen vuorilta Katmandusta pohjoiseen. Paikka tunnetaan sen petollisista huipuista, mutta koneen ei olisi koskaan pitänyt olla siellä. Tutkijat tekevät väsymättä töitä selvittääkseen, miten kone päätyi sinne.

UFOT: Tuntemattoman äärellä

pe 05.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Area 51 on sotilastukikohta keskellä aavikkoa, joka on ollut pitkään tunnistamattomien ilmailmiöiden huhujen kohteena. Populaarikulttuuri-ilmiön myötä ihmisiä kehotettiin ryntäämään sinne vastauksien perässä. Ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1969 kongressi kyselee Pentagonin korkean tason virkahenkilöiltä ilmiöistä.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

pe 05.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1944: Lopettaakseen toisen maailmansodan liittoutuneet aloittavat hyökkäyksen natsien miehittämiin Alankomaihin. Liittoutuneiden on pudotettava kymmeniä tuhansia joukkoja taivaalta, vallattava useita raskaasti puolustettuja siltoja ja kohdattava Saksan panssaridivisioonat. Tämä on tarina eräästä toisen maailmansodan uskaliaimmista hyökkäyksistä eli operaatio Market Gardenista.

Pohjois-Korea: Kybersota

pe 05.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Pohjois-Korea kykenee nykyään hyökkäämään seurauksitta ilman, että yksikään sotilas astuu vieraalle maalle. Sonysta WannaCryhin – Pohjois-Korea hyödyntää cyberrikoksia haaliakseen voittoja ja häiriköidäkseen ympäri maailmaa 6 000 cyberrikollisen armeijan avulla.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

pe 05.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Kuubaan tutustuakseen maan suurelta osin tuntemattomiin kulinaarisiin perinteisiin. Rannikolta maaseudulle Gordon kalastaa ja metsästää läpi eloisan maiseman etsiessään aidoimpia ja herkullisimpia kuubalaisia raaka-aineita. Matkan varrella hän oppii, millaista luovuutta ja kekseliäisyyttä ruoanlaitto vaatii tällä saarella, joka on vasta avaamassa oviaan maailmalle.

Cordoban maanalaiset salaisuudetU

la 06.07. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

National Geographic seuraa arkeologia ja tutkijaa Fabio Amadoria, kun hän yrittää paljastaa yli 2000 vuotta vanhan Cordoban kaupungin nykyisten katujen alle hautautuneet muinaiset salaisuudet. Fabio työskentelee arkeologien ja historioitsijoiden kanssa ja yhdessä he käyttävät uusinta teknologiaa paljastaakseen Cordoban unohdetun menneisyyden.

Toinen maailmansota ylhäältä päinU

la 06.07. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Syyskuu 1944: Lopettaakseen toisen maailmansodan liittoutuneet aloittavat hyökkäyksen natsien miehittämiin Alankomaihin. Liittoutuneiden on pudotettava kymmeniä tuhansia joukkoja taivaalta, vallattava useita raskaasti puolustettuja siltoja ja kohdattava Saksan panssaridivisioonat. Tämä on tarina eräästä toisen maailmansodan uskaliaimmista hyökkäyksistä eli operaatio Market Gardenista.

Pohjois-Korea: KybersotaU

la 06.07. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

Pohjois-Korea kykenee nykyään hyökkäämään seurauksitta ilman, että yksikään sotilas astuu vieraalle maalle. Sonysta WannaCryhin – Pohjois-Korea hyödyntää cyberrikoksia haaliakseen voittoja ja häiriköidäkseen ympäri maailmaa 6 000 cyberrikollisen armeijan avulla.

Food Factory

la 06.07. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään hampurilaispihvejä, nauhakarkkeja, meksikolaisia herkkuja ja paljon muuta.

Rewind the '90sU

la 06.07. klo 03.00 - 03.40 40 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvulla kamerat olivat kaikkialla. Hauskimmat kotivideot saivat meidät keskittymään itseemme, poliisien toimia alettiin seurata haalarikameroilla, uutiset jahtasivat OJ Simpsonia ja oikeussalin kamerat ikuistivat hänen oikeudenkäyntinsä. Käsikameralla kuvattu kauhuelokuva sai meidät kyseenalaistamaan todellisuuden. The Real World aloitti tosi-tv:n aikakauden.

Hetki ennen tuhoa

la 06.07. klo 03.40 - 04.25 45 minNational Geographic Channel

Kauhua Tokion yllä. Vuonna 1985 Boeing 747:n törmäsi vuoren seinään. Törmäys vaati 520 henkeä, ja tapauksesta tuli yksi kaikkien aikojen tuhoisimmista lento-onnettomuuksista. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Simpsonit, Vain elämää, Maria Wern: Paikka 89, Korpelan kujanjuoksu, Unelmahäät, Frendit, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Rillit huurussa, Haluatko miljonääriksi?, Salatut elämät

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity