TietovisatSanakirjaReseptitHoroskooppiVaihtoautotViihdeBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 6.7.2024

Näytä tiivistettynä

Tabu

la 06.07. klo 04.25 - 05.10 45 minNational Geographic Channel

Milloin harmiton harrastus muuttuu pakkomielteeksi? Äärimmäisyyksiin menevät keräilijät pistävät likoon koko elämänsä ja elinkeinonsa. Dokumenttisarja, National Geographic.

Salakaupan julmat kasvot

la 06.07. klo 05.10 - 06.00 50 minNational Geographic Channel

Ukraina oli miljardien dollareiden kohdunvuokraustoiminnan keskus, kunnes sota Venäjää vastaa laittoi ristiriitaisia tunteita aiheuttavan alan ongelmiin. Nyt vuokrakohtujen kysyntä vain kasvaa, joten muut maat täyttävät tyhjiön. Se ei välttämättä ole hyvä asia. Tässä jaksossa Mariana tutkii, miten unelma perheen perustamisesta aiheuttaa mustan pörssin kysyntää, jossa vauvoja ostetaan käteisellä.

Lyödään ällikällä

la 06.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Katkeamispiste. Katutiedettä on poptiedettä ja tekniikkaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa yleisö kutsutaan mukaan päättelemään uskomattomien kokeilujen lopputuloksia.

Exomars: Euroopan avaruusprojekti

la 06.07. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Vuonna 2022 ExoMars-tehtävä sai kovan iskun. 20 vuotta valmisteltua kunnianhimoista projektia vaivasivat monet tekniset takaiskut sekä taloudelliset että poliittiset kriisit. Pääsemme ainutlaatuisella tavalla tutustumaan tehtävään ja tuhansiin työtekijöihin 20 eri maasta, jotka työskentelivät projektin eteen. Näemme myös, miten unelma elämän löytämisestä Marsista oli lopulta tuhoon tuomittu.

Food Factory USA

la 06.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Herr’s-perunalastut viipaloidaan ja paistetaan rakkaudella, kunnes ne ovat täydellisiä, Brianissa, Ohiossa, tuotetaan vuosittain 2,5 miljardia Dum-Dums Original Popsia. Tarvitaan tonnin verran jauhoja, ruokavärejä ja huippusalainen resepti, jotta 5,7 miljoonaa Joy Cones -jäätelötötteröä saada tuotettua joka päivä.

Äärimmäiset pelastustarinatU

la 06.07. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia tarinoita kaikkialta maailmasta pelastajien kuvaamien tallenteiden avulla. Tässä jaksossa ryhmä lähetetään noutamaan ruumiita merenpohjan hylystä ja järkyttyy, kun yksi mies on vielä elossa. Retkeilijän on pelastettava ystävänsä, joka ajautuu kohti vesiputousta. Kokous erään maailman tunnetuimman vuoren huipulla päättyy lähes tragediaan.

Autojen ensiapu

la 06.07. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen vuoden 1989 VW Golf GTi:n, joka on yksi 1980-luvun ikonisimmista autoista ja Tim Shaw'n kaikkien aikojen suosikkiauto. Poikien haasteena on tällä kertaa tehdä tämä Golf sopivaksi omistajalleen Darrenille, entiselle bussinkuljettajalle, joka vammautui ja menetti osittain näkönsä traagisessa liikenneonnettomuudessa, jossa hän pelasti nuoren pojanpoikansa hengen.

Ihmeellinen planeetta Maa

la 06.07. klo 08.55 - 09.40 45 minNational Geographic Channel

Jakso 2/10. Planeettamme syntyi kosmisessa myrskyssä ja muokkaantui meteoriitti sateessa. Olemme täällä vaarallisessa kosmoksessa tapahtuneiden sattumusten takia.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

la 06.07. klo 09.40 - 10.20 40 minNational Geographic Channel

Kongon rehevässä sademetsässä elävät bonobot elävät naarasvaltaisessa yhteiskunnassa. Kun nuori bonobo jättää perheensä ja etsii paikkaansa maailmassa, sen on saatava uusia ystäviä ja tehtävä vaikutus alfanaaraaseen, ennen kuin se voi todella sopeutua joukkoon.

Hain hampaissa

la 06.07. klo 10.20 - 11.15 55 minNational Geographic Channel

Hain hampaissa

Saari ilman lakeja

la 06.07. klo 11.15 - 12.05 50 minNational Geographic Channel

Asukkaat yhdistävät voimansa ja hyödyntävät sekä vanhaa viisautta että nuorta voimaa Port Protectionin tulevaisuutta ajatellen. Sam, Carl ja Troy rakentavat elintärkeän hirsien kuljetusauton tuleville kotitiloilleen. Curly kaipaa sydäntä ja maksaa, joten hän metsästää nuorta hirvasta. Squibb ja Chris tekevät tärkeän päivityksen infrastruktuuriin. Oliver ja Breanna jatkavat karhutoimiaan.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

la 06.07. klo 12.05 - 12.55 50 minNational Geographic Channel

Kolme lentoa päättyy tragediaan ja todistaa, että virheet nousussa voivat johtaa hirveään lopputulokseen. 747-kone joutuu Taiwanissa onnettomuuteen kentällä, kun taifuuni lähestyy. Detroitissa DC-9 pääsee juuri ja juuri ilmaan ennen kuin se hajoaa yli kilometrin pituiseksi kentäksi hiiltyneitä osia. Koneen oltua pienessä huollossa Madridissa huonosti keskittyvä miehistö tekee vaarallisen virheen.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

la 06.07. klo 12.55 - 13.45 50 minNational Geographic Channel

Kolme onnettomuutta paljastaa, että jos huolto ei tarkista muttereita ja ruuveja, ei katastrofi ole kaukana. Mekaanikon virhearvio johtaa kamalaan onnettomuuteen Teksasissa. Viallinen huolto laittaa kolme rahtikoneen lentäjää kamppailemaan elämästä ja kuolemasta. Kaksoisturbopropellikone katoaa Pohjanmeren yllä. Tutkijat paljastavat rikollisen ryhmittymän toiselta puolen maailmaa.

Meret ilman vettä

la 06.07. klo 13.45 - 14.35 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Hollywoodin versio Villissä lännessä on täyttä tarua. Millaista elämä oli siellä todellisuudessa? 1800-luvun höyryaluksen hylystä löytyy laatikoittain samppanjaa. Little Bighornin taistelukenttä kertoo kenraali Custerin tappiosta. Rapistuva kalifornialainen kaivoskaupunki paljastaa, että iso osa sen asukkaista on lähes täysin unohdettu.

Meret ilman vettä

la 06.07. klo 14.35 - 15.25 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Maailman suurin aaltojen alta löydetty aarre pääsee otsikoihin kautta maailman, mutta pian huomio kiinnittyy siihen, kuka sen omistaa. Espanjan kuningaskunta pelkää, että eräs sen arvokkaimmista historiallisista aarteista on löydetty ja haastaa riitaa Odyssey Marine Explorationin kanssa. Osapuolet taistelevat tampalaisessa oikeudessa, ja pian käy ilmi, etteivät asiat ole aivan sitä, miltä näyttävät.

Meret ilman vettä

la 06.07. klo 15.25 - 16.15 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Tämä epätavallinen ja yllättävä jakso käsittelee elokuvateollisuuden arkeologiaa ja vastaa yhteen suureen ja kiehtovaan kysymykseen: miten Hollywood kiehtoi koko maailmaa niin paljon epävakaiden vuosikymmenten 1920–1930 aikana, että siitä tuli yksi Amerikan menestyneimmistä teollisuudenaloista?

Meret ilman vettä

la 06.07. klo 16.15 - 17.05 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Viime jääkauden lopulla ensimmäiset ihmiset muuttivat Amerikan mantereille. Uskotaan, että he matkasivat maitse. Osa arkeologeista tutkii silti rannikkoa. Mitä 13 000 vuotta vanha, meksikolaisesta viidakosta löytynyt luuranko kertoo näistä ihmisistä ja heidän maailmastaan? Poistamalla vedet luolasta paljastamme uudet tutkimukset, jotka kirjoittavat Uuden maailman ensimmäisten ihmisten tarinan uudestaan.

Meret ilman vettä

la 06.07. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Venetsia tunnettiin Adrianmeren kuningattarena, ja se valloitti itäiset Välimeren osat, mutta miten laivasto auttoi kaupunkia kasvamaan merimahdiksi? 1300-luvun sotalaiva paljastaa Venetsian laivaston salaisuuksia. Kauppalaivojen hylyt kertovat, miten Venetsiasta tuli talousmahti. Joukkohaudat venetsialaisella saarella paljastavat, että se kohtasi vihollisen, jota se ei onnistunut voittamaan.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 06.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Äkilliset luonnonvoimat haastavat Alaskan alkuperäiskansat pitkittyneen talven aikana. Susilauma estää Tig Strassburgin hirvenmetsästyksen. Marvin Agnot pyrkii korjaamaan kotinsa ennenkuin myrsky iskee. Jody Potts-Joseph sinnittelee lumipyryssä lintuja metsästäessään. John Pingayak hyödyntää hirmumyrsky Merbokia ja kerää yllättäen rantaan huuhtoutuneen uuden luonnonvaran.

Eurooppa villiintyy

la 06.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Karpaateilla ja muissa villieläinten turvapaikoissa luonto saa apua. Eurooppalaisen biisonin palauttaminen ja harmaasuden leviäminen kautta mantereen kielii villieläinten paluusta, mikä hyödyttää sekä muita eläimiä että ihmisiä.

Gathering Storm

la 06.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

National Geographicin kamerat ovat mukana, kun alukset Amerikan koillisosista tulevat vaaralliselle kalastuskaudella Atlantille. Koillisen alukset pakottavat hummeri- ja kampasimpukkalaivueen myrskyisille vesille ja isojen aaltojen sekaan. Osa riskeistä kannattaa, mutta kaikki alukset eivät pääse enää kotiin.

Viikinkien nousu ja tuho

la 06.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Viikinkien valloitusretket alkoivat hyökkäyksestä pieneen uskonnolliseen yhteisöön Lindisfarnen pyhällä saarella vuonna 793 jKr. Tutustumme näitä tapahtumia edeltäneisiin viikinkien juuriin Skandinaviassa.

Egyptin kadonneet aarteet

la 06.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Tässä jaksossa arkeologit seuraavat johtolankoja löytääkseen Egyptin viimeisen faaraon eli Kleopatran haudan. Kokeellisen teknologian avulla tehdään läpimurto muinaisen temppelin alla. Toinen ryhmä on kaupungin keskustassa ja paljastaa todisteita kuningattaren muinaisen pääkaupungin kuninkaallisista rakennuksista. Yllättävä muumiolöytö paljastaa jotain uutta Kleopatran edeltäjistä.

Narco Wars: The Mob

la 06.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Rizzutot olivat eräs mafian pisimpään hallinnut suku, joka rakensi miljoonien kokaiinibisneksen. He loivat uskaliaita liittoja aina kolumbialaisista kartelleista moottoripyöräjengeihin ja tiukasti valvotun kansainvälisen rikosyhtymän, joka toimitti Yhdysvaltoihin ja Kanadaan tonneittain kokaiinia. Mutta maailmassa, jossa luottamuksesta on aina pulaa, tarvittiin vain yksi vasikka tuhoamaan kaiken.

Huumebisnes Oy

su 07.07. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Hurrikaani Katariina pyyhkäisi pois myrskyalueen huumehierarkian. Uusia välittäjiä ja parempia huumeita alkoi virrata lähikaupungeista.

Viikinkien nousu ja tuhoU

su 07.07. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Viikinkien valloitusretket alkoivat hyökkäyksestä pieneen uskonnolliseen yhteisöön Lindisfarnen pyhällä saarella vuonna 793 jKr. Tutustumme näitä tapahtumia edeltäneisiin viikinkien juuriin Skandinaviassa.

Hitlerin viimeinen taistelu

su 07.07. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

Elokuussa 1944 Hitler käynnistää operaatio Lüttichin vallatakseen takaisin Avranchesin satamakaupungin, jolloin saksalaiset panssari- ja SS-joukot valtaavat nopeasti ranskalaisen Mortainin kaupungin ja ympäröivät pataljoonan Yhdysvaltain sotilaita, joiden hallussa oli korkea kukkula 314. Amerikkalainen tykistötarkkailija ja hänen radionsa ovat ainut toivo selviytyä ja välttää vangiksi joutuminen.

Food Factory

su 07.07. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Kurkista, miten tehdään inkivääriolutta, soijakastiketta, paholaisen kakkua ja matzoleipää.

Toisen maailmansodan salatut sankarit

su 07.07. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa kerrotaan Mustista panttereista, afroamerikkalaisesta panssaripataljoonasta. Päiväkirjat ja haastattelut kuvaavat yksikön toimintaa Ranskassa, Belgiassa ja Saksassa, mukaan lukien toisen maailmansodan verisimmässä amerikkalaisessa taistelussa: Bulgen taistelussa. Heidän kokemuksensa inspiroivat Yhdysvaltain kansalaisoikeustaistelua sekä muita maailmanlaajuisia vapaustaisteluita.

Hetki ennen tuhoa

su 07.07. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Pakojuna. Raiteiltaan suistunut japanilainen lähijuna törmäsi asuinrakennukseen Amagasakin kaupungissa. Onnettomuudessa kuoli yli sata matkustajaa. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Rikkaat ja rahattomat, Suurmestari UK, Korpelan kujanjuoksu, Rillit huurussa, Frendit, Lolita Lobosco, Australian rajalla, Syke, Hockey Night: Tappara - HIFK, Vain elämää

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity