TietovisatSanakirjaBlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 7.7.2024

Näytä tiivistettynä

Rakennuskatastrofit

su 07.07. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa hollantilaisesta kanavasta, jossa tapahtui yksi lähihistorian dramaattisimmista rakennuskatastrofeista: nosturi romahtaa, proomu kaatuu ja silta syöksyy asuinalueeseen. Sieltä matkaamme Aasiaan, jossa osa rakennustyömaista epäonnistuu ennen rakentamisen aloittamista. Näemme monia rakennustyömaan romahduksia, joiden syy näyttää olevan huono maaperä ja uudelleen hyödynnetty maa.

Salakaupan julmat kasvot

su 07.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Cyberrikokset, kuten luottokorttihuijaukset, henkilöllisyysvarkaudet ja lunnasohjelmat ovat nopeimmin kasvavat mustan pörssin markkinat Yhdysvalloissa. Data on kultaa, aseita ja huumeita kalliimpaa. Mariana pyrkii ymmärtämään, miten henkilökohtaiset ja taloudelliset tietomme varastetaan, myydään ja jaetaan hämärille hakkerien ja varkaiden verkoille. Hän myös paljastaa maailmanlaajuisen verkoston.

Lyödään ällikällä

su 07.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Tulen syöksentää. Viihteellisessä peliohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.

Auringon pimeä puoli

su 07.07. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Se sisältää 99,9 % koko aurinkokunnan materiasta ja puskee kuumaa plasma yli puolentoista miljoonnan kilometrin tuntinopeudella. Sen ydimen lämpötila on hurjat 15 miljonaa astetta celciusta. Se sykkii, roihuaa ja laulaa. Tunnet sen paremmin aurinkona. Tiedemiehet puolestaan universumin uskomattomampana laboratoriona. Uusien alusten ja maassa sijaitsevien teleskooppien avulla tiedemiehet näkevät auringon aivan uudella tavalla. He pystyvät jäljittelemään sen sisusta laboratorioissan. Heidän työnsä tavoitteena on paljastaa vuosikymmeniä vanhat salaisuudet. Tutkimukset voivat avuksi aurinkomyrskyjen ennustamisessa ja kartoittamisessa. Aurinkomyrskyt voivat sulkea voimaloita, katkaista tietoyhteydet ja pakottaa lentoliikenteen maan pinnalle. Tämä dokumentti paljastaa lähitähdestämme uusia puolia, jotka voivat tulevaisuudessa estää planeettamme pimenemisen.

Food Factory USA

su 07.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: White Castle on myynyt yli kolme miljardia jäädytettyä juustohampurilaisslideria. Red Gold Salsan tarvitaan kolmenlaista chiliä. Vieraile myös vuosisadan ikäisessä perheyrityksessä, joka tuottaa herkullisia suklaapäällysteisiä kirsikoita.

Karibian rannikkovartiosto

su 07.07. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa rannikkovartioston aluksen miehistöllä on kaksi haastavaa huumealusta pysäytettävänä. Metal Sharkin miehistö tutkii epäilyttävää kalastusalusta. Sillä välin helikopterin miehistö yrittää pelastaa tuntemattoman miehen mereltä.

Elämää äärirajoilla: Alaska

su 07.07. klo 08.10 - 08.50 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Lämpötilojen alkaessa laskea alaskalaisten on valmistauduttava talven tuomiin välittömiin vaaroihin. Jessi Morse lähtee Chrisin tuella ensimmäiselle karibujahdilleen yksin. Johnny Rolfe talviasuttaa mökkinsä ennen kuin hän menettää kaiken, Robert ja RJ Miller hiovat sorsanmetsästystaitojaan uuden kumppanin kanssa ja Alex Javor kalastaa ennen kuin järvi jäätyy.

Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet

su 07.07. klo 08.50 - 09.40 50 minNational Geographic Channel

Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet

Gathering Storm

su 07.07. klo 09.40 - 10.25 45 minNational Geographic Channel

Trooppinen sykloni kerää voimiaan Atlantilla ja Karibian ja USA:n itärannikon merivoimat ovat valmiudessa. Kun sykloni kehittyy hurrikaani Dorianiksi, viranomaiset taistelevat aikaa vastaan. Yli tuhannen kameran materiaalista on koostettu näyttämään yhden maailman voimakkaimman hurrikaanin, Dorianin matka Atlantilta. Jälkeensä se jättää vain tuhon.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

su 07.07. klo 10.25 - 11.15 50 minNational Geographic Channel

National Geographicin seikkailija ja tutkija Albert Lin matkaa Etelä-Amerikassa sijaitsevaan Kolumbiaan selvittääkseen totuuden El Doradon takana.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 07.07. klo 11.15 - 12.05 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon matkustaa Havaijin Isolle saarelle etsimään raaka-aineita, jotka ovat ono eli herkullisia. Hän kulkee tulivuoren rinteillä, trooppisissa sademetsissä ja meren aallokossa metsästäen, etsien ja kalastaen löytääkseen saaren aidot maut. Gordon kohtaa keittiömestari Makani Carzinon, mutta pystyykö hän hyödyntämään parhaiten Havaijin kulinaarisia aarteita ja voittamaan paikalliset puolelleen?

UFOT: Tuntemattoman äärellä

su 07.07. klo 12.05 - 12.55 50 minNational Geographic Channel

Vuonna 2008 paikallinen pilotti näkee Teksasissa taivaalla valoja, jotka tulevat valtavasta kohteesta. Hän ei ole yksin: sadat ihmiset näkivät aluksen ja paikallinen reportteri otti elämäntyökseen kertoa heidän tarinansa. Tästä tunnetusta tapauksesta siirrymme takaisin ufoilmiön alkuaikoihin Amerikassa ja Blue Book -projektin alkuun. Projektin tarkoitus oli tutkia maan kasvavaa ufo-ongelmaa.

Lentoturmatutkinta – erikoisraportti

su 07.07. klo 12.55 - 13.45 50 minNational Geographic Channel

Lentäminen vaatii tarkkuutta. Kun ohjaamon laitteisiin ei voi luottaa, seuraukset voivat tappaa. Boeing 737 katoaa tutkasta maailman yhdessä kaukaisimmista kolkista. Korealainen rahtikone syöksyy alas Englannin maaseudulla vain hetki nousun jälkeen. Kokematon miehistö tekee hirvittävän määrän virheitä myöhäisillan lennolla Venäjän yläpuolella.

Äärimmäinen selviytyjä

su 07.07. klo 13.45 - 14.35 50 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel yrittää suorittaa eeppisen selviytymishaasteen, metsästää Mekongin rannoilla ja koettelee taitojaan joen villeimmissä vesissä päästäkseen legendaariseen kalastuskohteeseen. Ehtiikö hän ajoissa liittyäkseen henkensä raivoavilla vesillä pyydystääkseen arvostettuja kaloja vaarantavien kalastajien matkaan, kun on heidän vuotuisen muuttonsa aika jyliseville Kjonen putouksille?

Äärimmäinen selviytyjä

su 07.07. klo 14.35 - 15.25 50 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel lähtee etsimään vaikeasti löytyvää, jättiläismäistä verkkopythonia Laosin yhdessä eläimistöltään monimuotoisimmista maisemista eli Beung Kiat Ngongin kosteikosta. Oppiessaan selviytymistä paikalliselta Jarai-kansalta Hazen kaivertaa oman kanoottinsa, uhmaa jättimäisiä iilimatoja ja syö etanoita yrittäessään saavuttaa ainutlaatuisen tavoitteensa nähdä olennon luonnossa.

Äärimmäinen selviytyjä

su 07.07. klo 15.25 - 16.15 50 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel menee korkealle Bolavenin tasangolle, joka on Laosin alemman Mekongin valuma-alueen karu ja koskematon nurkka. Hazen etsii muskettimetsästäjiä, jotka tekevät ruutinsa muinaisilla tekniikoilla. Metsästäjien löytämiseksi Hazen kohtaa valtavia vesiputouksia ja jyrkkiä viidakon rinteitä ja oppii syrjäisissä kylissä tasangolla elävien yuru-heimon jäsenten selviytymissalaisuudet.

Äärimmäinen selviytyjä

su 07.07. klo 16.15 - 17.05 50 minNational Geographic Channel

Selviytymisasiantuntija Hazen Audel uskaltautuu syvälle Laon muinaisiin metsiin etsimään kausittaisia sieniä, joita paikalliset heimot arvostavat. Kuukausia kestäneen monsuunin jälkeen koskemattomat, muinaiset metsät ovat täynnä luonnonaarteita. Mutta päästäkseen parhaille sienialueille Hazenin on selviydyttävä epämiellyttävästä erämaasta ja voitettava joukko rankkoja haasteita.

Äärimmäinen selviytyjä

su 07.07. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel ottaa mittaa kovista kalkkikivihuipuista ja pimeistä tulvivista luolista etsiessään kylää, jota ympäröivät viidakon peittämät vuoret Mekong-joen valuma-alueella. Monsuunisateet uhkaavat täyttää kylään johtavat tunnelit ja jättää sen eristyksiin ulkomaailmasta. Selviääkö Hazen ja saako hän tietää tässä koskemattomassa paratiisissa asuvan khmun kansan selviytymissalaisuudet?

Äärimmäinen selviytyjä

su 07.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Korkealla pilvien yläpuolella Hazen Audel aloittaa elämänsä selviytymisseikkailun. Hän laskeutuu Laosissa Mekongin valuma-alueen korkeimmalta kohdalta pilvimetsän läpi etsien hmong-kansaa, joka metsästää perinteisillä myrkyillä ja valmistaa omia selviytymisvälineitään Vietnamin sodan romuista. Lopulta hän etsiytyy mahtavan Mekong-joen luo etsien siunausta 800 kilometrin matkalleen.

Junamatkat ylhäältä päin

su 07.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Ghan on Australian ylellisin juna, joka kulkee koko mantereen halki etelärannikon Adelaidesta Darwinin trooppisiin maisemiin pohjoisessa. Kahden päivän matkalla tulee vastaa hurjaa kuumuutta, mahdollisia törmäyksiä villieläinten kanssa ja äärimmäisten sääilmiöiden uhka. Insinööriarmeijan on työskenneltävä ympäri vuorokauden pitääkseen Ghan-junan ja sen 3 000 kilometrin radan kunnossa.

Lentoturmatutkinta - erikoisraportti

su 07.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Koneen vakausongelmat johtavat katastrofiin, josta jää tuskin mitään todisteita. Alaska Airlinesin lento 261 syöksyi Tyyneenmereen hämmentäen tutkijoita. Harvinainen myrsky ja tappava suunnitteluvirhe saavat American Eaglen lennon 4184 syöksymään maahan. Ja tutkijat epäilevät kohtalokasta vikaa Boeing 737:ssä, mutta vaaditaan useita vastaavia katastrofeja, ennen kuin asia selviää.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

su 07.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Jordanian rikkaaseen perintöön ja makuihin - vehreästä pohjoisesta Wadi Rumin aavikolle etelässä. Hän keittää kahvia beduiinin kanssa, paimentaa lampaita ja saa opetusta usealta jordanialaisnaiselta, joihin on vaikea tehdä vaikutusta, ennen kuin hän kohtaa keittiömestari Maria Haddadin taistelussa, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus prinssiin ja prinsessaan Petrassa.

Tutkimusretki Amelia

su 07.07. klo 22.00 - 00.00 2h 0 minNational Geographic Channel

Bob Ballard metsästää uusia todisteita Amelia Earhartin kuuluisaa katoamista koskien. Hän suuntaa ensin PNG:n kartoittamattomille heimomaille ja päättää matkansa Fidzille toiveenaan löytää Amelian jäänteet.

Meret ilman lakeja

ma 08.07. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Meret ilman lakeja

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

ma 08.07. klo 00.55 - 01.50 55 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutustuu Jordanian rikkaaseen perintöön ja makuihin - vehreästä pohjoisesta Wadi Rumin aavikolle etelässä. Hän keittää kahvia beduiinin kanssa, paimentaa lampaita ja saa opetusta usealta jordanialaisnaiselta, joihin on vaikea tehdä vaikutusta, ennen kuin hän kohtaa keittiömestari Maria Haddadin taistelussa, jonka tarkoituksena on tehdä vaikutus prinssiin ja prinsessaan Petrassa.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

ma 08.07. klo 01.50 - 02.40 50 minNational Geographic Channel

Liittoutuneet ovat vallanneet Pohjois-Ranskan rannat. Nyt liittoutuneet aloittavat rankan taistelun vihollisen alueen läpi vallatakseen takaisin natsien miehittämän Euroopan. Edessä ovat hyvin varustetut ja raivokkaat saksalaiset joukot ja satoja kilometrejä petollista maastoa – tämä on tarina kovasta kahden kuukauden marssista Pariisin vapauttamiseksi.

Food Factory

ma 08.07. klo 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Kurkista kulissien taakse, miten maapähkinänugaata tehdään, katso, kuinka perunasta tulee ranskalaisia ja miten joka tunti tehdään miljoona nallekarkkia.

Inside: Amerikan mafia

ma 08.07. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

New Yorkin ja Philadelphian välinen sota. 1980-luvulla New York Cityssä viisi perhettä oli edelleen mafiaa paossa. Kun vanha johtaja tapettiin Philadelphiassa, alkoi uusi verinen aika. National Geographic Channel.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä

ma 08.07. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Singaporen kansallisstadion on uskomaton modernin insinöörityön tulos. Se on maailman suurin vapaasti kaartuva kupoli. Sukellamme stadionin pimeimpiin uumeniin ja paljastamme, mitä jättimäisen rakenteen rakentaminen vaati.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, Lemmen viemää, Hudson & Rex, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Sukuni salat, Kauniit ja rohkeat, Raharemontti, Frendit, Murha junaradalla, 1+5 tytärtä

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity