ViihdeBlogitHoroskooppiReseptitVaihtoautotSanakirjaTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot maanantaina 8.7.2024

Näytä tiivistettynä

The Electrical Life Of Louis WainU

ma 08.07. klo 04.00 - 05.46 1h 46 minV film premiere

The Electrical Life of Louis Wain kertoo ihmeellisen tarinan erikoisesta brittitaiteilija Louis Wainista, jonka leikkisät ja ajoittain psykedeeliset kuvat muokkasivat pysyvästi sitä, miten kansa näkee kissat. Brittiläinen draama vuodelta 2021.

Red Rocket

ma 08.07. klo 05.50 - 07.55 2h 5 minV film premiere

Red Rocket on synkän hauska ja humaani muotokuva ainutlaatuisesta amerikkalaisesta huijarista ja teksasilaisesta kotikaupungista, joka hädin tuskin sietää häntä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

Maybe I DoU

ma 08.07. klo 08.00 - 09.30 1h 30 minV film premiere

Michellen ja Allenin parisuhde alkaa olla valmiina ottamaan harppauksen seuraavalle tasolle eli kohti avioliittoa. He päättävät järjestää perheillallisen, jonne kutsutaan molempien vanhemmat tutustumaan toisiinsa. Kaikkien yllätykseksi selviää, että vanhemmat tuntevatkin toisensa jo entuudestaan varsin hyvin. Tulevan avioliiton arvo joutuu todelliseen punnitukseen, kun kaoottinen ilta pääsee vauhtiin ja kiusallisimmatkin salaisuudet nostetaan pöydälle. Amerikkalainen komedia vuodelta 2023.

Petteri Kaniini: Kani karkuteilläU

ma 08.07. klo 09.50 - 11.19 1h 29 minV film premiere

PETTERI KANIINI™: Kani karkuteillä - elokuvan myötä. Bea, Tuomas ja kaniinit ovat muodostaneet oman perheensä, mutta Petteri ei yrityksistään huolimatta pääse eroon maineestaan kiusantekijänä. Petteri lähtee seikkailemaan puutarhan ulkopuolelle ja päätyy maailmaan, jossa arvostetaan ilkikurisuutta, mutta kun hänen perheensä lähtee riskeistä huolimatta etsimään häntä, hänen on päätettävä, millainen kaniini hän haluaa olla. Amerikkalainen seikkailu vuodelta 2020.

Jurassic World DominionU

ma 08.07. klo 11.25 - 13.45 2h 20 minV film premiere

Neljä vuotta Isla Nublarin tuhon jälkeen dinosaurukset ovat elossa ja saalistavat ihmisten läheisyydessä ympäri maailman. Hauras kauhun tasapaino muovaa nyt tulevaisuutta ratkaisten lopullisesti pysyykö ihminen ravintoketjun huipulla joutuessaan jakamaan planeetan historian pelottavimpien petojen kanssa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

A Journal For Jordan

ma 08.07. klo 13.50 - 15.55 2h 5 minV film premiere

Denzel Washingtonin ohjaama, Michael B. Jordanin tähdittämä ja Virgil Williamsin käsikirjoittama elokuva A Journal for Jordan perustuu tositapahtumiin. Tarina kertoo Irakiin lähetetystä vääpeli Charles Monroe Kingistä (Jordan), joka alkaa pitää poikavauvalleen osoitettua rakkautta ja neuvoja sisältävää päiväkirjaa. Kotimaassa New York Timesin vanhempi toimittaja Dana Canedy (Chanté Adams) muistelee yllättävää ja elämän mullistavaa suhdettaan Kingiin sekä tämän pysyvää omistautumista hänelle ja heidän yhteiselle lapselleen. Tämä ainutkertainen rakkaustarina on väkevä muistutus perheen merkityksestä. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Harold Fryn toiveikas taival

ma 08.07. klo 16.00 - 17.43 1h 43 minV film premiere

Harold Fryn toiveikas taival ei ole tavallinen sankaritarina. Harold on huomaamaton mies, joka on epäonnistunut elämässään kaikessa tärkeässä: aviomiehenä, isänä ja ystävänä. Nyt reilusti yli 60-vuotiaana Harold kuitenkin yllättää niin itsensä, vaimonsa, kuin kaikki muutkin. Kun Harold kuulee vanhan ystävänsä olevan saattohoidossa, hän tahtoo lähettää tälle surunvalittelunsa. Postiin käveltyään Haroldista kuitenkin tuntuu, ettei kirje ole tarpeeksi. Hetken mielijohteesta Harold lähtee jalan matkaan ystävänsä luo, ja pian matka koko maan halki tekee hänet tunnetuksi ympäri Englannin. Harold toivoo pelastavansa matkanteolla ystävänsä, mutta löytää samalla myös tien takaisin itseensä, ja lopulta kotiin. Harold Fryn toiveikas taival on koskettava kertomus itsensä löytämisestä, anteeksiannosta ja hetkeen tarttumisesta. Hettie McDonaldin (Normal People) elokuvan nimiroolissa nähdään Oscar-palkittu Jim Broadbent yhdessä ylistetyn Penelope Wiltonin (Downton Abbey) kanssa. Elokuva pohjautuu Rachel Joycen bestselleriin. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

Words on Bathroom Walls

ma 08.07. klo 17.55 - 19.45 1h 50 minV film premiere

WORDS ON BATHROOM WALLS kertoo fiksusta ja pohdiskelevaisesta Adamista (Charlie Plummer), joka vaikuttaa päällepäin tyypilliseltä nuorelta - hieman hormoniensa vallassa mutta innoissaan mahdollisuudesta päästä opiskelemaan unelmiensa ammattiin keittiömestariksi. Adam erotetaan kuitenkin lukiosta abivuoden puolivälissä kemian luokassa tapahtuneen välikohtauksen takia ja hänellä diagnosoidaan psyykkinen sairaus. Hänet lähetetään katoliseen opistoon suorittamaan koulunsa loppuun, mutta hän ei usko sopeutuvansa vaan haluaa salata sairautensa, kunnes pääsisi ravintolakouluun. Kun Adam sitten tapaa suorapuheisen ja säkenöivän älykkään Mayan (Taylor Russell), hän tuntee heidän välillään heti tyynnyttävää sielunkumppanuutta. Heidän romanssinsa syventyessä Maya rohkaisee Adamia avautumaan ja karistamaan sairautensa kahleet. Tyttöystävän ja perheen tuki valavat Adamiin ensi kertaa uskoa siitä, että edessä olevista haasteista huolimatta elämä voi vielä voittaa. Amerikkalainen romanttinen draama vuodelta 2020.

Red RocketU

ma 08.07. klo 19.50 - 21.55 2h 5 minV film premiere

Red Rocket on synkän hauska ja humaani muotokuva ainutlaatuisesta amerikkalaisesta huijarista ja teksasilaisesta kotikaupungista, joka hädin tuskin sietää häntä. Amerikkalainen komedia vuodelta 2021.

Dumb Money

ma 08.07. klo 22.00 - 23.40 1h 40 minV film premiere

Dumb Money
Dumb Money on Daavid ja Goljat -tarina, joka perustuu tositarinaan henkilöistä, jotka vetivät maton Wall Streetin pukuväen alta ja rikastuivat tekemällä GameStopista (se ostoskeskusten pelikauppa) maailman kuumimman yhtiön. Kaiken keskiössä on tavallinen tyyppi, Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa kaiken ostamalla kaikilla säästöillään osaketta. Hän alkaa kirjoittaa nettiin, ja kun hänen postauksensa alkavat kerätä suurta huomiota, hänen elämänsä joutuu huomion keskipisteeksi. Osakevinkki muuttuu kansanliikkeeksi ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat panna vastaan, ja kumpikin osapuoli huomaa maailmansa mullistuneen. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

White ElephantU

ti 09.07. klo 00.00 - 01.28 1h 28 minV film premiere

Gabriel Tancredin menestyksekäs mafiaura on tulossa päätökseensä. Hän perehdyttää seuraajaansa ja valmistautuu ansaittuihin eläkepäiviin. Viimeisenä keikkana on helppo homma. Tämän Gabriel on tehnyt lukemattomia kertoja: vaientanut todistajan lopullisesti. Tällä kertaa kaikki ei kuitenkaan mene aivan odotetusti. Aina käskyjä noudattanut Gabriel päättää kerrankin rikkoa sääntöjä. Hän ei murhaa todistajaa, vaan pelastaa hänet. Pian Gabriel saa huomata olevansa elinikäisen työnantajansa tähtäimessä itse. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

Butcher's Crossing

ti 09.07. klo 02.00 - 03.43 1h 43 minV film premiere

Butcher's Crossing
Harvardin keskeyttänyt Will Andrews jättää taakseen Ivy League -koulutuksensa lähteäkseen etsimään seikkailuja Coloradon erämaasta. Hän lyöttäytyy puhvelinmetsästäjien mukaan retkelle, joka pakottaa heidät kaikki kohtaamaan erämaan julman todellisuuden ja vaarantaa sekä heidän henkensä että heidän mielenterveytensä. Perustuu John Williamsin tunnustusta saaneeseen romaaniin. Amerikkalainen western vuodelta 2023.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Murhia ja kantrimusiikkia, Haluatko miljonääriksi?, Vain elämää, Lapin kullan kimallus, Amazing Race Suomi, Las Pelotaris - Unelmien areenalla, Rillit huurussa, Agatha Christie: Syyttömyyden taakka, Ivalo, Kohtalokas merimatka

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity