ViihdeVaihtoautotBlogitReseptitSanakirjaTietovisatHoroskooppi
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot tiistaina 9.7.2024

Näytä tiivistettynä

Dumb MoneyU

ti 09.07. klo 04.00 - 05.40 1h 40 minV film premiere

Dumb Money
Dumb Money on Daavid ja Goljat -tarina, joka perustuu tositarinaan henkilöistä, jotka vetivät maton Wall Streetin pukuväen alta ja rikastuivat tekemällä GameStopista (se ostoskeskusten pelikauppa) maailman kuumimman yhtiön. Kaiken keskiössä on tavallinen tyyppi, Keith Gill (Paul Dano), joka aloittaa kaiken ostamalla kaikilla säästöillään osaketta. Hän alkaa kirjoittaa nettiin, ja kun hänen postauksensa alkavat kerätä suurta huomiota, hänen elämänsä joutuu huomion keskipisteeksi. Osakevinkki muuttuu kansanliikkeeksi ja kaikki rikastuvat – kunnes miljardöörit alkavat panna vastaan, ja kumpikin osapuoli huomaa maailmansa mullistuneen. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

Race for Glory: Audi vs. Lancia

ti 09.07. klo 06.00 - 07.43 1h 43 minV film premiere

Race for Glory: Audi vs. Lancia
Innoittamana tositarinoista, jotka tapahtuivat Saksan (Audi) ja Italian (Lancia) välisen kiihkeän kilpailun aikana vuoden 1983 rallin maailmanmestaruuskilpailuissa. Brittiläinen draama vuodelta 2024.

Harold Fryn toiveikas taivalU

ti 09.07. klo 08.00 - 09.43 1h 43 minV film premiere

Harold Fryn toiveikas taival ei ole tavallinen sankaritarina. Harold on huomaamaton mies, joka on epäonnistunut elämässään kaikessa tärkeässä: aviomiehenä, isänä ja ystävänä. Nyt reilusti yli 60-vuotiaana Harold kuitenkin yllättää niin itsensä, vaimonsa, kuin kaikki muutkin. Kun Harold kuulee vanhan ystävänsä olevan saattohoidossa, hän tahtoo lähettää tälle surunvalittelunsa. Postiin käveltyään Haroldista kuitenkin tuntuu, ettei kirje ole tarpeeksi. Hetken mielijohteesta Harold lähtee jalan matkaan ystävänsä luo, ja pian matka koko maan halki tekee hänet tunnetuksi ympäri Englannin. Harold toivoo pelastavansa matkanteolla ystävänsä, mutta löytää samalla myös tien takaisin itseensä, ja lopulta kotiin. Harold Fryn toiveikas taival on koskettava kertomus itsensä löytämisestä, anteeksiannosta ja hetkeen tarttumisesta. Hettie McDonaldin (Normal People) elokuvan nimiroolissa nähdään Oscar-palkittu Jim Broadbent yhdessä ylistetyn Penelope Wiltonin (Downton Abbey) kanssa. Elokuva pohjautuu Rachel Joycen bestselleriin. Brittiläinen draama vuodelta 2023.

A Journal For JordanU

ti 09.07. klo 09.50 - 11.55 2h 5 minV film premiere

Denzel Washingtonin ohjaama, Michael B. Jordanin tähdittämä ja Virgil Williamsin käsikirjoittama elokuva A Journal for Jordan perustuu tositapahtumiin. Tarina kertoo Irakiin lähetetystä vääpeli Charles Monroe Kingistä (Jordan), joka alkaa pitää poikavauvalleen osoitettua rakkautta ja neuvoja sisältävää päiväkirjaa. Kotimaassa New York Timesin vanhempi toimittaja Dana Canedy (Chanté Adams) muistelee yllättävää ja elämän mullistavaa suhdettaan Kingiin sekä tämän pysyvää omistautumista hänelle ja heidän yhteiselle lapselleen. Tämä ainutkertainen rakkaustarina on väkevä muistutus perheen merkityksestä. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Words on Bathroom WallsU

ti 09.07. klo 12.00 - 13.50 1h 50 minV film premiere

WORDS ON BATHROOM WALLS kertoo fiksusta ja pohdiskelevaisesta Adamista (Charlie Plummer), joka vaikuttaa päällepäin tyypilliseltä nuorelta - hieman hormoniensa vallassa mutta innoissaan mahdollisuudesta päästä opiskelemaan unelmiensa ammattiin keittiömestariksi. Adam erotetaan kuitenkin lukiosta abivuoden puolivälissä kemian luokassa tapahtuneen välikohtauksen takia ja hänellä diagnosoidaan psyykkinen sairaus. Hänet lähetetään katoliseen opistoon suorittamaan koulunsa loppuun, mutta hän ei usko sopeutuvansa vaan haluaa salata sairautensa, kunnes pääsisi ravintolakouluun. Kun Adam sitten tapaa suorapuheisen ja säkenöivän älykkään Mayan (Taylor Russell), hän tuntee heidän välillään heti tyynnyttävää sielunkumppanuutta. Heidän romanssinsa syventyessä Maya rohkaisee Adamia avautumaan ja karistamaan sairautensa kahleet. Tyttöystävän ja perheen tuki valavat Adamiin ensi kertaa uskoa siitä, että edessä olevista haasteista huolimatta elämä voi vielä voittaa. Amerikkalainen romanttinen draama vuodelta 2020.

65

ti 09.07. klo 14.00 - 15.28 1h 28 minV film premiere

Syöksyttyään tuntemattomalle planeetalle lentäjä Mills (Adam Driver) huomaa olevansa Maa-planeetalla – 65 miljoonaa vuotta sitten. Mills ja hänen ohellaan ainoa eloonjänyt, Koa (Ariana Greenblatt), joutuvat tässä eeppisessä eloonjäämiskamppailussa taivaltamaan läpi vieraan maaston, joka on täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

You Hurt My Feelings

ti 09.07. klo 16.00 - 17.29 1h 29 minV film premiere

Arvostetun elokuvaohjaajan, Nicole Holofcenerin, terävästi havainnoiva komedia kirjailijasta (Julia Louis-Dreyfus), jonka pitkäaikainen avioliitto musertuu, kun hän kuulee sattumalta miehensä (Tobias Menzies) arvioivan rehellisesti hänen kirjaansa. Elokuva luottamuksesta, valheista ja siitä, mitä sanomme kaikkein rakkaimmillemme. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

American Underdog

ti 09.07. klo 18.00 - 19.47 1h 47 minV film premiere

Perustuu inspiroivaan tositarinaan Kurt Warnerista (Zachary Levi), joka eteni hyllyjen täyttämisestä supermarketissa kaksinkertaiseksi NFL MVP:ksi, Super Bowl -mestariksi ja Hall of Fame -pelinrakentajaksi. Elokuva keskittyy Warnerin ainutlaatuiseen tarinaan, haastaviin vuosiin ja takaiskuihin, jotka olisivat voineet suistaa raiteiltaan hänen tavoitteensa tulla NFL- pelaajaksi. Unelmat näyttivät olevat tavoittamattomissa, mutta vaimonsa Brendan (Anna Paquin) tuella ja perheensä rohkaisemana Warner sinnittelee ja löytää voimaa näyttääkseen maailmalle, millainen mestari hänen sisällään piili. AMERICAN UNDERDOG on rohkaiseva tarina, joka osoittaa, että mikä vain on mahdollista, kun on uskoa, perhe ja päättäväisyyttä. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Race for Glory: Audi vs. LanciaU

ti 09.07. klo 20.00 - 21.43 1h 43 minV film premiere

Race for Glory: Audi vs. Lancia
Innoittamana tositarinoista, jotka tapahtuivat Saksan (Audi) ja Italian (Lancia) välisen kiihkeän kilpailun aikana vuoden 1983 rallin maailmanmestaruuskilpailuissa. Brittiläinen draama vuodelta 2024.

The Good House

ti 09.07. klo 22.00 - 23.38 1h 38 minV film premiere

Terävän kiinteistönvälittäjän Hildy Goodin järjestelmällinen elämä hajoaa, kun hän aloittaa romanssin vanhan rakkautensa kanssa, minkä jälkeen tukahdutetut tunteet ja perhesalaisuudet nousevat pintaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Butcher's CrossingU

ke 10.07. klo 00.00 - 01.43 1h 43 minV film premiere

Butcher's Crossing
Harvardin keskeyttänyt Will Andrews jättää taakseen Ivy League -koulutuksensa lähteäkseen etsimään seikkailuja Coloradon erämaasta. Hän lyöttäytyy puhvelinmetsästäjien mukaan retkelle, joka pakottaa heidät kaikki kohtaamaan erämaan julman todellisuuden ja vaarantaa sekä heidän henkensä että heidän mielenterveytensä. Perustuu John Williamsin tunnustusta saaneeseen romaaniin. Amerikkalainen western vuodelta 2023.

Fall

ke 10.07. klo 02.00 - 03.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sydämen kutsumus, Jeopardy! Suomi, Emmerdale, Elämäni Biisi, Haluatko miljonääriksi?, Murhia ja kantrimusiikkia, Ivalo, Lemmen viemää, Salatut elämät, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity