TietovisatBlogitReseptitVaihtoautotViihdeHoroskooppiSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot keskiviikkona 10.7.2024

Näytä tiivistettynä

The Good HouseU

ke 10.07. klo 04.00 - 05.38 1h 38 minV film premiere

Terävän kiinteistönvälittäjän Hildy Goodin järjestelmällinen elämä hajoaa, kun hän aloittaa romanssin vanhan rakkautensa kanssa, minkä jälkeen tukahdutetut tunteet ja perhesalaisuudet nousevat pintaan. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

Sota vaaria vastaan

ke 10.07. klo 06.00 - 07.34 1h 34 minV film premiere

Sota vaaria vastaan
Peter on aivan tavallinen seiskaluokkainen, joka tykkää pelata, ja hengata kavereiden kanssa. Isoisä Edin (Robert De Niro) muuttaessa Peterin perheen luo asumaan, joutuu Peter luopumaan huoneestaan ja siirtymään ankeaan kopperoon vintille. Tämä vääryys pitää kostaa isoisälle, ja Peter kokoaa kaverinsa avukseen. Poikien yllätykseksi isoisä nousee omien eläkeläiskavereidensa (mm. Christopher Walken) kanssa vastarintaan! Sota on julistettu ja voittaja saa Peterin huoneen. Peterin vanhemmat yrittävät hieroa sopua, mutta kumpikaan osapuoli ei anna periksi… Amerikkalainen komedia vuodelta 2020.

You Hurt My FeelingsU

ke 10.07. klo 08.00 - 09.29 1h 29 minV film premiere

Arvostetun elokuvaohjaajan, Nicole Holofcenerin, terävästi havainnoiva komedia kirjailijasta (Julia Louis-Dreyfus), jonka pitkäaikainen avioliitto musertuu, kun hän kuulee sattumalta miehensä (Tobias Menzies) arvioivan rehellisesti hänen kirjaansa. Elokuva luottamuksesta, valheista ja siitä, mitä sanomme kaikkein rakkaimmillemme. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

65U

ke 10.07. klo 10.00 - 11.28 1h 28 minV film premiere

Syöksyttyään tuntemattomalle planeetalle lentäjä Mills (Adam Driver) huomaa olevansa Maa-planeetalla – 65 miljoonaa vuotta sitten. Mills ja hänen ohellaan ainoa eloonjänyt, Koa (Ariana Greenblatt), joutuvat tässä eeppisessä eloonjäämiskamppailussa taivaltamaan läpi vieraan maaston, joka on täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

American UnderdogU

ke 10.07. klo 11.55 - 13.42 1h 47 minV film premiere

Perustuu inspiroivaan tositarinaan Kurt Warnerista (Zachary Levi), joka eteni hyllyjen täyttämisestä supermarketissa kaksinkertaiseksi NFL MVP:ksi, Super Bowl -mestariksi ja Hall of Fame -pelinrakentajaksi. Elokuva keskittyy Warnerin ainutlaatuiseen tarinaan, haastaviin vuosiin ja takaiskuihin, jotka olisivat voineet suistaa raiteiltaan hänen tavoitteensa tulla NFL- pelaajaksi. Unelmat näyttivät olevat tavoittamattomissa, mutta vaimonsa Brendan (Anna Paquin) tuella ja perheensä rohkaisemana Warner sinnittelee ja löytää voimaa näyttääkseen maailmalle, millainen mestari hänen sisällään piili. AMERICAN UNDERDOG on rohkaiseva tarina, joka osoittaa, että mikä vain on mahdollista, kun on uskoa, perhe ja päättäväisyyttä. Amerikkalainen draama vuodelta 2021.

Spider-Man: No Way Home

ke 10.07. klo 13.45 - 16.07 2h 22 minV film premiere

Ensimmäistä kertaa Hämähäkkimiene Spider-Man-elokuvahistoriassa ystävällisen naapuruston sankarin henkilöllisyys paljastuu, ja supersankarin vastuu sotkee hänen arkielämänsä ja saattaa hänen läheisensä vaaraan. Kun Hämis pyytää Tohtori Oudon apua palauttaakseen salaisuutensa, tämän loitsu repii aukon heidän ulottuvuuteensa ja kutsuu esiin voimakkaimmat viholliset, jotka ovat koskaan taistelleet Spider-Mania vastaan eri ulottuvuuksissa. Nyt Peterin täytyy kohdata suurin haasteensa ikinä, ja se tulee muuttamaan ikiajoiksi paitsi hänen tulevaisuutensa, myös Multiversumin tulevaisuuden. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

The Courier

ke 10.07. klo 16.10 - 17.56 1h 46 minV film premiere

Tositapahtumiin perustuva vakoilutrilleri kertoo brittiläisestä Greville Wynnestä (Benedict Cumberbatch), vaatimattomasta ja tavallisesta liikemiehestä, joka värvättiin avainrooliin yhdessä historian kriittisimmistä kansainvälisistä konflikteista. MI6:n pyynnöstä ja CIA:n agentin (Rachel Brosnahan) ehdotuksesta Wynne solmii salaisen ja äärimmäisen vaarallisen yhteyden neuvostoupseeri Oleg Penkovskiin (Merab Ninidze), tavoitteenaan välittää tärkeitä tietoja kiristyvästä ydinasevarustelusta ja Kuuban kriisin ratkaisun avaimista. Raskaan salaisuuden kantaminen saa puolison (Jessie Buckley) epäilemään miehensä rehellisyyttä ja lopulta asettaa Wynnen hengenvaaraan. Brittiläinen trilleri vuodelta 2020.

Missing

ke 10.07. klo 18.00 - 19.46 1h 46 minV film premiere

Missingin tekijöiden luoma jännittävä ja vuoristoradan lailla etenevä mysteeri, joka saa kyseenalaistamaan, kuinka hyvin omat läheisensä tunteekaan. Junen (Storm Reid) äidin (Nia Long) kadottua Kolumbiassa, missä hän oli lomamatkalla uuden poikaystävänsä kanssa, June alkaa etsimään vastauksia, mutta kansainvälinen byrokratia vaikeuttaa tutkimuksia. Vaikka June on jumissa Los Angelesissa, hän hyödyntää viimeisintä käsiinsä saamaa teknologiaa etsiäkseen äitinsä ennen kuin on liian myöhäistä. Mutta Junen kaivaessa syvemmälle hänen digitaalinen tutkimustyönsä herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia... Ja kun hänen äidistään alkaa paljastumaan salaisuuksia, hän huomaa, ettei oikeasti tuntenut äitiään lainkaan. Amerikkalainen draamatrilleri vuodelta 2023.

Sota vaaria vastaanU

ke 10.07. klo 20.00 - 21.34 1h 34 minV film premiere

Sota vaaria vastaan
Peter on aivan tavallinen seiskaluokkainen, joka tykkää pelata, ja hengata kavereiden kanssa. Isoisä Edin (Robert De Niro) muuttaessa Peterin perheen luo asumaan, joutuu Peter luopumaan huoneestaan ja siirtymään ankeaan kopperoon vintille. Tämä vääryys pitää kostaa isoisälle, ja Peter kokoaa kaverinsa avukseen. Poikien yllätykseksi isoisä nousee omien eläkeläiskavereidensa (mm. Christopher Walken) kanssa vastarintaan! Sota on julistettu ja voittaja saa Peterin huoneen. Peterin vanhemmat yrittävät hieroa sopua, mutta kumpikaan osapuoli ei anna periksi… Amerikkalainen komedia vuodelta 2020.

Dreamin' Wild

ke 10.07. klo 22.00 - 23.46 1h 46 minV film premiere

70-luvun lopulla Yhdysvaltojen koillisosassa teini-ikäiset veljekset Donnie ja Joe Emerson haaveilevat levyn nauhoittamisesta. Perheensä tuella he onnistuvat tekemään kokonaisen albumin, mutta ilman levy-yhtiön tukea se vaipuu nopeasti unholaan. Yli 30 vuotta myöhemmin musiikkikriitikot ympäri maailman nimittävät albumia unohdetuksi klassikoksi, ja duon ura pääsee vihdoin oikeasti alkuun. Dreamin' Wild on tositarina rakkaudesta, hyvityksestä ja siitä, että täytyy unelmoida suuresti eikä koskaan saa lakata toivomasta. Elokuvan on ohjannut Bill Pohlad (Love & Mercy), ja pääosissa nähdään Casey Affleck ja Zooey Deschanel. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

FallU

to 11.07. klo 00.00 - 01.42 1h 42 minV film premiere

Parhaille ystäville Beckylle ja Hunterille elämässä on kyse pelkojen voittamisesta ja rajojen rikkomisesta. Mutta kun he kiipeävät 600 metriä korkeaan hylättyyn radiotorniin syrjäseudulla, he huomaavat jääneensä loukkuun. Beckyn ja Hunterin on käytettävä kaikkia kiipeilytaitojaan, kun he aloittavat eloonjäämiskamppailunsa haastavissa olosuhteissa vailla tarvikkeita päätähuimaavissa korkeuksissa. Adrenaliinintäyteistä trilleriä tähdittää muun muassa Jeffrey Dean Morgan. Amerikkalainen trilleri vuodelta 2022.

Paradise City

to 11.07. klo 02.00 - 03.28 1h 28 minV film premiere

Palkkionmetsästäjä Ryan Swann saa kuulla, että hänen poliisi-isänsä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja saa tietää, että isän ruumis on häpäisty. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia. Ryan etsii käsiinsä isänsä entisen parin, Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin. He saavat selville, että paikallinen yrittäjä ja poliitikko Arlo “Buck" Buckley on 15 vuotta pakosalla elänyt huumeparoni. Kun Robbie on vankina, Ryan ja Savannah ovat valinnan edessä. Jos he paljastavat Buckin henkilöllisyyden, Robbien henki on vaarassa. Vai pitäisikö tehdä yhteistyötä alamaailman kanssa, jotta Buck saadaan syöstyä vallasta? Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Salatut elämät, Jalkapallon kansallinen liiga HJK - HPS, Lapin kullan kimallus, Erikoisryhmä Hampuri, Emmerdale, Unelma-asunto auringon alta, Rillit huurussa, Murhia ja kantrimusiikkia, Miehen puolikkaat, Those About to Die

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity