SanakirjaVaihtoautotReseptitBlogitTietovisatHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan V film premiere ohjelmatiedot torstaina 11.7.2024

Näytä tiivistettynä

Dreamin' WildU

to 11.07. klo 04.00 - 05.46 1h 46 minV film premiere

70-luvun lopulla Yhdysvaltojen koillisosassa teini-ikäiset veljekset Donnie ja Joe Emerson haaveilevat levyn nauhoittamisesta. Perheensä tuella he onnistuvat tekemään kokonaisen albumin, mutta ilman levy-yhtiön tukea se vaipuu nopeasti unholaan. Yli 30 vuotta myöhemmin musiikkikriitikot ympäri maailman nimittävät albumia unohdetuksi klassikoksi, ja duon ura pääsee vihdoin oikeasti alkuun. Dreamin' Wild on tositarina rakkaudesta, hyvityksestä ja siitä, että täytyy unelmoida suuresti eikä koskaan saa lakata toivomasta. Elokuvan on ohjannut Bill Pohlad (Love & Mercy), ja pääosissa nähdään Casey Affleck ja Zooey Deschanel. Amerikkalainen draama vuodelta 2022.

The Hill

to 11.07. klo 05.50 - 07.51 2h 1 minV film premiere

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

The CourierU

to 11.07. klo 08.00 - 09.46 1h 46 minV film premiere

The Courier
Tositapahtumiin perustuva vakoilutrilleri kertoo brittiläisestä Greville Wynnestä (Benedict Cumberbatch), vaatimattomasta ja tavallisesta liikemiehestä, joka värvättiin avainrooliin yhdessä historian kriittisimmistä kansainvälisistä konflikteista. MI6:n pyynnöstä ja CIA:n agentin (Rachel Brosnahan) ehdotuksesta Wynne solmii salaisen ja äärimmäisen vaarallisen yhteyden neuvostoupseeri Oleg Penkovskiin (Merab Ninidze), tavoitteenaan välittää tärkeitä tietoja kiristyvästä ydinasevarustelusta ja Kuuban kriisin ratkaisun avaimista. Raskaan salaisuuden kantaminen saa puolison (Jessie Buckley) epäilemään miehensä rehellisyyttä ja lopulta asettaa Wynnen hengenvaaraan. Brittiläinen trilleri vuodelta 2020.

Spider-Man: No Way HomeU

to 11.07. klo 09.50 - 12.12 2h 22 minV film premiere

Ensimmäistä kertaa Hämähäkkimiene Spider-Man-elokuvahistoriassa ystävällisen naapuruston sankarin henkilöllisyys paljastuu, ja supersankarin vastuu sotkee hänen arkielämänsä ja saattaa hänen läheisensä vaaraan. Kun Hämis pyytää Tohtori Oudon apua palauttaakseen salaisuutensa, tämän loitsu repii aukon heidän ulottuvuuteensa ja kutsuu esiin voimakkaimmat viholliset, jotka ovat koskaan taistelleet Spider-Mania vastaan eri ulottuvuuksissa. Nyt Peterin täytyy kohdata suurin haasteensa ikinä, ja se tulee muuttamaan ikiajoiksi paitsi hänen tulevaisuutensa, myös Multiversumin tulevaisuuden. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2021.

MissingU

to 11.07. klo 12.15 - 14.01 1h 46 minV film premiere

Missingin tekijöiden luoma jännittävä ja vuoristoradan lailla etenevä mysteeri, joka saa kyseenalaistamaan, kuinka hyvin omat läheisensä tunteekaan. Junen (Storm Reid) äidin (Nia Long) kadottua Kolumbiassa, missä hän oli lomamatkalla uuden poikaystävänsä kanssa, June alkaa etsimään vastauksia, mutta kansainvälinen byrokratia vaikeuttaa tutkimuksia. Vaikka June on jumissa Los Angelesissa, hän hyödyntää viimeisintä käsiinsä saamaa teknologiaa etsiäkseen äitinsä ennen kuin on liian myöhäistä. Mutta Junen kaivaessa syvemmälle hänen digitaalinen tutkimustyönsä herättää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia... Ja kun hänen äidistään alkaa paljastumaan salaisuuksia, hän huomaa, ettei oikeasti tuntenut äitiään lainkaan. Amerikkalainen draamatrilleri vuodelta 2023.

Knights of the Zodiac

to 11.07. klo 14.05 - 15.52 1h 47 minV film premiere

Seiya uhraa kaiken ottaakseen oikean paikkansa Zodiac-ritareiden joukossa. Amerikkalainen toiminta vuodelta 2023.

Moving On

to 11.07. klo 16.00 - 17.21 1h 21 minV film premiere

Jane Fonda ja Lily Tomlin nähdään toisistaan erkaantuneina ystävinä, jotka lyöttäytyvät yhteen kostaakseen hiljattain menehtyneen parhaan ystävänsä kärttyiselle leskelle (Malcolm McDowell). Matkan varrella Fondan roolihahmo kohtaa uudestaan suuren rakkautensa (Richard Roundtree), ja kumpikin nainen tekee sovinnon menneisyytensä ja toistensa kanssa. Amerikkalainen komedia vuodelta 2022.

Love Again

to 11.07. klo 18.00 - 19.40 1h 40 minV film premiere

Mitä jos sattumanvarainen tekstiviesti johtaisi sinut elämäsi rakkauden luo? Tässä romanttisessa komediassa kihlattunsa menetystä käsittelevä Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas) lähettää joukon romanttisia tekstiviestejä kihlattunsa vanhaan puhelinnumeroon… Tajuamatta, että numero on vaihtunut Rob Burnsin (Sam Heughan) uuden työpuhelimen numeroksi. Journalisti Robia kiehtoo upean tunnustuksellisten tekstiviestin rehellisyys. Kun hän saa työtehtäväkseen kirjoittaa henkilökuvan Celine Dionista (joka näyttelee itseään ensimmäisessä elokuvaroolissaan), hän värvää laulajan avukseen keksimään, kuinka hän voisi tavata Miran kasvotusten… Ja valloittaa hänen sydämensä. Amerikkalainen romanttinen komedia vuodelta 2023.

The HillU

to 11.07. klo 19.55 - 21.56 2h 1 minV film premiere

Perustuu huikeaan tositarinaan ilmiömäisen baseballtähden Rickey Hillin tarinaan. Pikkukaupungin kiertelevän papin (Dennis Quaid) poika Rickey on poikkeuksellisen lahjakas baseballissa huolimatta degeneratiivisesta selkäsairaudestaan. Isä koettaa saada Rickeyn luopumaan pelaamisesta suojellakseen tätä loukkaantumiselta ja kehottaa ryhtymään itsensä tavoin papiksi. Uako ja rakkaus lajiin saa Rickeyn jatkamaan pelaamista vastoin isänsä toiveita. Mutta kun pääliigan kykyjenetsijä saapuu, Rickeyn on selätettävä paheneva tilansa ja kestettävä hänen unelmiensa tavoittelusta johtuva perheen jakautuminen. The Hill -elokuvassa nähdään myös Joelle Carter, Randy Houser, Bonnie Bedelia ja Scott Glenn. Amerikkalainen draama vuodelta 2023.

T.I.M.U

to 11.07. klo 22.00 - 23.41 1h 41 minV film premiere

T.I.M.
Proteesisuunnittelija Abi ja hänen miesystävänsä Paul muuttavat uuteen kotiin, jotta Abi voi testata uusinta projektiaan, humanoidirobotti T.I.M:iä. Tim auttaa heitä kaikenlaisissa kotitöissä, mutta Paul suhtautuu tilanteeseen skeptisesti. Ehkä Paulin epäilykset johtuvat siitä, että Tim on liian inhimillinen, tai ehkä Paul ei juurikaan välitä teknologisesta kehityksestä. Kun Timin ja Paulin välille kehittyy mustasukkaisuutta, elämä synkkenee huomattavasti. Brittiläinen trilleri vuodelta 2023.

Paradise CityU

pe 12.07. klo 00.00 - 01.28 1h 28 minV film premiere

Palkkionmetsästäjä Ryan Swann saa kuulla, että hänen poliisi-isänsä on murhattu Mauilla jahdatessaan palkkionmetsästäjää. Ryan lentää saarelle ja saa tietää, että isän ruumis on häpäisty. Kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia. Ryan etsii käsiinsä isänsä entisen parin, Robbie Colen ja Havaijin poliisin palveluksessa olevan Savannahin. He saavat selville, että paikallinen yrittäjä ja poliitikko Arlo “Buck" Buckley on 15 vuotta pakosalla elänyt huumeparoni. Kun Robbie on vankina, Ryan ja Savannah ovat valinnan edessä. Jos he paljastavat Buckin henkilöllisyyden, Robbien henki on vaarassa. Vai pitäisikö tehdä yhteistyötä alamaailman kanssa, jotta Buck saadaan syöstyä vallasta? Amerikkalainen toiminta vuodelta 2022.

The Black Phone

pe 12.07. klo 02.00 - 03.39 1h 39 minV film premiere

Sadistinen tappaja kaappaa ujon, mutta nokkelan 13-vuotiaan Finneyn ja vangitsee hänet äänieristettyyn kellariin, jossa huutamisesta ei ole hyötyä. Amerikkalainen kauhuelokuva vuodelta 2022.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen monipuolisin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Stadi vs. Lande, Masked Singer Suomi, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Sydämen kutsumus, Amazing Race Suomi, Korpelan kujanjuoksu, Kauniit ja rohkeat, Emmerdale, Nhl, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity