VaihtoautotBlogitHoroskooppiViihdeSanakirjaTietovisatReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 17.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ke 17.07. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Vastoin kaikkia odotuksia Alaskan alkuperäisasukkaat ovat pystyneet säilyttämään kulttuurinsa ja ainutlaatuisen tapansa elää. Se on silti jatkuvassa vaarassa kadota. Alaskan alati muuttuvassa ja ankarassa ympäristössä elävillä alkuperäisasukkailla on vain yksi vaihtoehto: elää esi-isiensä lailla ja opettaa seuraaville sukupolville kaikki luonnon ehdoilla elämisestä.

Salakaupan julmemmat kasvot

ke 17.07. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Kun Mariana saa tietää, että 66-vuotias amerikkalainen Rodney Baldus on vangittuna Mosambikissa huumeiden salakuljetuksesta, hän aloittaa tutkimukset, jotka poikkeavat kaikista aiemmista. Hän saa selville, että kansainväliset rikollisjärjestöt ottavat iäkkäitä amerikkalaisia kohteekseen perintöhuijauksilla ja huijaavat heitä huumekuljettajiksi. Mutta riittääkö se todistamaan Rodneyn syyttömyyden?

Lyödään ällikällä

ke 17.07. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Kerrassaan shokeeraavaa. Tim näyttää, miten murskaava voima lähtee teräslavasta ja haulikosta, ja miten räjähtävä on keinotekoinen salama. National Geographic Channel.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

ke 17.07. klo 06.20 - 07.00 40 minNational Geographic Channel

Vastanaineet jäävät kiinni salakuljettaessaan kokaiinia. Hermostuneella naisella on kokaiinia paketoituna jalkoihin. Ja muodikkaassa laukussa on piilossa huumeita.

Food Factory USA

ke 17.07. klo 07.00 - 07.25 25 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Tutustu Nasan astronauttien suosimaan proteiiniin. Katso, kuinka raakasokerivuoret muuttuvat pieniksi Domino’s -sokeripaloiksi Browniet ovat paras virhe koskaan, mutta katso, miten niitä tehdään päivittäin tonneja maailmanpyörää muistuttavassa uunissa.

Food Factory USA

ke 17.07. klo 07.25 - 07.45 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Mikä alkoi yhden miehen intohimona, on kasvanut valtavaksi hot sauce -innostukseksi ja yritykseksi. Selvitä salaisuus herkullisen POM Wonderful -granaattiomenamehun takana. Kalifornialaisessa tehtaassa jokainen sianlihatamale kääritään käsin, höyrytetään ja röntgenkuvataan.

Rewind the '90s

ke 17.07. klo 07.45 - 08.25 40 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
90-luvun unelmat ovat toteutumassa aina kylmän sodan lopusta avaruusaseman syntyyn. Biosphere 2 hämärtää faktaa ja fiktiota. The X-Files tekee meistä vainoharhaisia, onko ihmiskunta menettämässä kertomuksensa hallinnan? Furby-vakoojista ja ihmisklooneista vampyyritaisteluihin ja taistelukerhoihin, eksistentiaaliset pelkomme kasvavat, kun kiidämme kohti Y2K:ta. Selviydymmekö me? Paljastus: kyllä.

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

ke 17.07. klo 08.25 - 09.10 45 minNational Geographic Channel

Villiä luontoa tutkiva Hazen Audel ottaa neljännellä eeppisen matkansa osuudella mittaa Argentiinan pahamaineisista suolatasangoista. Nämä valtavat ja armottomat aavikot ovat jatkuvien paahtavien lämpötilojen kiusaamat. Toiselta puolen Hazen löytää Cueca del Incat eli ryhmän vuortenasukkeja, jotka pitävät yllä rankan hikiseremonian, Tamazcalin, perinnettä.

Mayojen haudattu totuus

ke 17.07. klo 09.10 - 09.55 45 minNational Geographic Channel

Mayojen legenda kertoo, että Chichen Itzan alapuolella on salainen luola. Nyt arkeologit koettavat ottaa huipputeknologialla totuudesta selvää.

Perun muinainen joukkohauta

ke 17.07. klo 09.55 - 10.45 50 minNational Geographic Channel

Korkealla Perun Andeilla Kuelapin linnoituksen 18-metriset kiviseinät ovat täynnä kadonneen chachapoya-kansan luita. Vuonna 2007 sieltä löydettiin yli sata ruumista, joiden luut oli häpäisty ja haudattu ilman kunnioitusta. Vasta löydetyt tieteelliset johtolangat auttavat selvittämään muinaisen murhamysteerin.

Salakuljettajat satimeenU

ke 17.07. klo 10.45 - 11.30 45 minNational Geographic Channel

Homeland Security Investigations valvoo huumeajoneuvon purkamista parkkipaikalla ja jahtaa kuljettajaa, joka pakenee jalan. Vihjeen perusteella varastosta löytyy toinenkin kokaiinikätkö. CBP löytää kultakolikoita, muinaiskreikkalaisen naamion ja egyptiläisen artefaktin pakkauksista JFK:n lentokentällä, ja kokaiinia maastokuorma-auton jakolaatikkoon piilotettuna Rio Grande Valleyssa.

Salakuljettajat satimeenU

ke 17.07. klo 11.30 - 12.20 50 minNational Geographic Channel

Lasten kanssa El Pasoon matkustavalla äidillä on useita kiloja kokaiinia auton istuimiin kätkettynä. Puerto Ricon lento- ja merivartioston agentit ajavat takaa saaren länsipuolella kulkevaa venettä, joka on lastattu 388 kilolla kokaiinia. Ja Washington DC:ssä tulli- ja rajavartiolaitoksen päälliköt estävät kokalehtien ja mädäntyneen vuohenlihan pääsyn maahan.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 17.07. klo 12.20 - 13.05 45 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Talvi on hiljalleen lähdössä, mutta eläimiä tulee nopeasti vastaanotolle. Kaikki kolme lääkäriä ovat päivystämässä, koska naudoilla on paljon ongelmia. Klinikalla kiinnostutaan minihevoskaksikosta ja kahden päivän ikäisestä indobrasilialaisesta vasikasta.

Lentoturmatutkinta

ke 17.07. klo 13.05 - 13.55 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Nopeusansa. Armeijan tutkijat ja NTSB selvittävät yhdessä, miksi merijalkaväen haamukone F-4 törmäsi Hughes Airwestin koneeseen.

Lentoturmatutkinta

ke 17.07. klo 13.55 - 14.45 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Katosi käännöksessä. Zurichissä maahan syöksyneen koneen kaikki matkustajat menehtyivät onnettomuudessa. Turma saattaa selittyä koneesta löytyneillä huumeilla.

Running Wild With Bear Grylls

ke 17.07. klo 14.45 - 15.35 50 minNational Geographic Channel

Vapaakiipeilijä Alex Honnold lähtee Bear Gryllsin kanssa elämänsä seikkailulle samoamaan karuilla Sveitsin Alpeilla. Karmaisevan vuorten yllä tehdyn laskuvarjohypyn jälkeen seikkailijat lähtevät useamman kilometrin matkalle rosoisten laaksojen ja kallioiden läpi. Bear opettaa Alexille selviymistä erämaassa, mutta roolit vaihtuvat, kun Alex johdattaa Bearin kohti pelottavaa kiipeilyhaastetta.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka Rooma

ke 17.07. klo 15.35 - 16.25 50 minNational Geographic Channel

Rooman Fiumicinon lentoasemalla italian valtionpoliisi löytää useita aseman isoimmista huumelasteista. Poliisi epäilee, että eräällä miehellä on vyön alla huumeita, ja nainen saapuu Pisasta outo paketti selässä. Mies väittää kuljettavansa lahjaa tyttärelleen, mutta huumeisiin liittyvä rikosrekisteri vihjaa muuta. Viinikauppias jää kiinni laittomasta tavarasta.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ke 17.07. klo 16.25 - 17.15 50 minNational Geographic Channel

Otamme käyttöön auringon voiman, jotta voimme hyödyntää Yhdysvaltain ainutta heijastavaa aurinkovoimatornia. Riley liittyy joukkoon, joka nostaa kaksi 65-tonnista boileria 48 metrin korkeuteen kahden tornin huipulle ja kiinnittää ne 24 000 peilin yläpuolelle. Yksikin lipsahdus ja seuraa paljon pahempaa kuin vain seitsemän vuotta epäonnea.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ke 17.07. klo 17.15 - 18.00 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Englannin karua Dorsetin ja Itä-Devonin rannikkoa. Hän hyppää kallioilta saadakseen merilevää, lypsää vesipuhvelia mozzarellan valmistamiseksi ja meloo aallokkoisten merien halki hakemaan isoja hummereita. Entisen suojattinsa ja nyt oppaana ja haastaja toimivan Paul Ainsworthin kanssa Gordonin on tehtävä kaikkensa viimeisessä kokkauskisassa estääkseen oppilasta tulemasta mestariksi.

Dinosaurusten metsästäjä

ke 17.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Federico Fanti matkustaa Italian läpi etsiessään dinosauruslöytöjä. Tutustumme Antonioon ja Brunoon, jotka ovat kaksi uskomatonta italialaista yksilöä. Luiden ja fossilisoituneiden jalanjälkien löytymisen ansiosta lahjakkaat italialaiset tutkijat ja dinosaurusten metsästäjät herättävät eloon uusia, ainutlaatuisia lajeja, joita ei löydy mistään muualta maailmasta.

Valkohain paluu

ke 17.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Ennätysmäärä valkohaita muuttaa yhteen Uuden-Englannin suosituimmista turistikohteista ja saalistaa tavoilla, joita ei ole koskaan dokumentoitu. Ymmärtääkseen, miksi hait ovat siellä ja mitä se tarkoittaa Cape Codille, tutkijaryhmä tutkii ilmiötä yrittääkseen pitää ihmiset turvassa. Mutta muuttavatko hait luonnollista ekosysteemiä vai palauttavatko ne sen?

Eurooppa ylhäältä päinU

ke 17.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä upea ilmateitse tehtävä matka paljastaa Iso-Britannian saaret aivan uudella tavalla. Lentävät kamerat tarkkailevat Ulko-Hebridien uskomatonta lentoasemaa, Jerseyn värikästä kukkaparaatia ja autot kieltäneen saaren salaisuuksia. Matkaamme maailman vanhimmalla raitovaunulla ja matkaamme viikinkien tulifestivaalille, joka valaisee Shetlannin talvitaivaan.

Narco State: huumekaupan vuosikymmen

ke 17.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Vuonna 2009 Meksikon Ciudad Juárezia kutsuttiin murhapääkaupungiksi. Phoenixissa, Yhdysvalloissa, taas yleistyivät sieppaukset. Palaamme näihin kaupunkeihin yli kymmenen vuotta myöhemmin tutkiaksemme, miten aseiden, huumeiden, rahan ja ihmisten salakuljetus yhdistää Yhdysvallat ja Meksikon normaaleista rajoista poikkeavilla tavoilla.

Salakaupan julmemmat kasvotU

ke 17.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Palkkamurhaajat murhaavat vuosittain lähes 3 000 ihmistä eri puolilla maailmaa, mutta heistä tiedetään vain vähän. Mikä saa ihmisen tappamaan rahasta? Tässä jaksossa Mariana matkustaa tämän väkivaltaisen elinkeinon pariin ja jäljittää ensin palkkamurhaajan kotikaupungissaan Los Angelesissa, minkä jälkeen hän suuntaa maahan, jossa palkkamurhista on tullut lähes jokapäiväinen ilmiö: Etelä-Afrikkaan.

RakennuskatastrofitU

ke 17.07. klo 23.00 - 23.55 55 minNational Geographic Channel

Rakennusnosturit ovat torneja taivaalla – paitsi silloin, kun ne romahtavat. Käsittelemme kolmea katastrofia Seattlessa, Manhattanilla ja Bangkokissa ja tutkimme, mikä meni pieleen.
Artz Pedregalin ostoskeskus Méxicossa oli ollut avoinna vain muutaman kuukauden, ennen kuin rakennuksen ulokeosa romahti. Miten upouusi rakennus voi epäonnistua niin dramaattisesti?

Dinosaurusten metsästäjäU

ke 17.07. klo 23.55 - 00.45 50 minNational Geographic Channel

Federico Fanti matkustaa Italian läpi etsiessään dinosauruslöytöjä. Tutustumme Antonioon ja Brunoon, jotka ovat kaksi uskomatonta italialaista yksilöä. Luiden ja fossilisoituneiden jalanjälkien löytymisen ansiosta lahjakkaat italialaiset tutkijat ja dinosaurusten metsästäjät herättävät eloon uusia, ainutlaatuisia lajeja, joita ei löydy mistään muualta maailmasta.

Narco State: huumekaupan vuosikymmenU

to 18.07. klo 00.45 - 01.35 50 minNational Geographic Channel

Vuonna 2009 Meksikon Ciudad Juárezia kutsuttiin murhapääkaupungiksi. Phoenixissa, Yhdysvalloissa, taas yleistyivät sieppaukset. Palaamme näihin kaupunkeihin yli kymmenen vuotta myöhemmin tutkiaksemme, miten aseiden, huumeiden, rahan ja ihmisten salakuljetus yhdistää Yhdysvallat ja Meksikon normaaleista rajoista poikkeavilla tavoilla.

Salakaupan julmemmat kasvot

to 18.07. klo 01.35 - 02.20 45 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Palkkamurhaajat murhaavat vuosittain lähes 3 000 ihmistä eri puolilla maailmaa, mutta heistä tiedetään vain vähän. Mikä saa ihmisen tappamaan rahasta? Tässä jaksossa Mariana matkustaa tämän väkivaltaisen elinkeinon pariin ja jäljittää ensin palkkamurhaajan kotikaupungissaan Los Angelesissa, minkä jälkeen hän suuntaa maahan, jossa palkkamurhista on tullut lähes jokapäiväinen ilmiö: Etelä-Afrikkaan.

Food Factory

to 18.07. klo 02.20 - 02.45 25 minNational Geographic Channel

Food Factory paljastaa salaisuudet hedelmäsmoothieistä, mantelisuklaapatukoista, wasabisinapista ja monista muista tuotteista.

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

to 18.07. klo 02.45 - 03.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon tutkii Englannin karua Dorsetin ja Itä-Devonin rannikkoa. Hän hyppää kallioilta saadakseen merilevää, lypsää vesipuhvelia mozzarellan valmistamiseksi ja meloo aallokkoisten merien halki hakemaan isoja hummereita. Entisen suojattinsa ja nyt oppaana ja haastaja toimivan Paul Ainsworthin kanssa Gordonin on tehtävä kaikkensa viimeisessä kokkauskisassa estääkseen oppilasta tulemasta mestariksi.

Uskomattomat koneet

to 18.07. klo 03.30 - 04.10 40 minNational Geographic Channel

Moderni Amerikka syntyi hiilestä tulevassa noessa ja savua näkyi kaikkialla maisemassa. Kun otamme käyttöön maakaasua ja uusiutuvia luonnonvaroja, Chad Zdenek pääsee katsomaan, miten yksi maan isoimmista hiilivoimaloista Pohjois-Carolinassa toimii ennen kuin se puretaan osiin ja siirretään historian kirjoihin.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, Rikkaat ja rahattomat, Fosca, Roba, Korpelan kujanjuoksu, Suomen huutokauppakeisari, Unelma-asunto auringon alta, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Salatut elämät, Sisar Bonifacen mysteerit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity