TietovisatBlogitSanakirjaViihdeVaihtoautotHoroskooppiReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 16.7.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

ti 16.07. klo 04.15 - 04.55 40 minNational Geographic Channel

Muuttuvat sääilmiöt ja eläinten muutot tekevät maan antimista elämisen vaikeaksi. Jody Potts-Joseph suuntaa Yukon-joelle saadakseen pakastimen täyteen madetta. Tig Strassburg aikoo poikineen hankkia ruokaa vanhimmille. Daniel ja Chase Apassingok etsivät Beringinmereltä mursuja. Joel Jacko etsii hirviä. Marvin Agnot rakentaa yhteisölle kasvihuoneen.

Salakaupan julmemmat kasvot

ti 16.07. klo 04.55 - 05.35 40 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Keskustelun Amerikan rikkinäisestä maahanmuuttojärjestelmästä kiehuessa, Mariana lähtee Meksikoon tutkimaan Yhdysvaltoihin suuntautuvaa miljardien dollarien arvoista ihmissalakuljetusbisnestä. Seuratessaan 2 000 mailin pituista reittiä Tapachulasta Yhdysvaltain rajalle hän yrittää ymmärtää, kuka tekee rahaa, miten kartellit ovat mukana ja miksi sen pysäyttämiseksi tehdään niin vähän.

Lyödään ällikällä

ti 16.07. klo 05.35 - 06.00 25 minNational Geographic Channel

Iske ja pala. Tim Shaw pyytää yleisöä arvaamaan uskomattomien kokeidensa lopputuloksen, ja paljastaa tieteen lainalaisuudet temppujen takana.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

ti 16.07. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa huumepoliisi onnistuu pysäyttämään yli 35 kilon kokaiinilastin, joka oli menossa Afrikkaan. Tulli taas koettaa selvittää, miksi raskaana oleva nainen on tekemässä outoa matkaa. Maahanmuuttoviranomaiset selvittelevät kahden afrikkalaisen syitä tulla maahan.

Food Factory USA

ti 16.07. klo 06.45 - 07.05 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Opi Amerikassa myydyimmän sinapin salaisuus. Tapaa työntekijät, jotka ompelevat Turduckenin yhteen. Tämä kanakalkkuna on yhtä outo kuin miltä kuulostaa. Affy Tapples -karamelliomenoihin tarvitaan 20 tonnilla tahmeaa karamellia päivässä.

Food Factory USA

ti 16.07. klo 07.05 - 07.25 20 minNational Geographic Channel

Tässä Food Factory USA -jaksossa: Katso, miten yli puoli miljoonaa herkullista Egg McMuffinia tehdään joka päivä aina englantilaisista muffineista täydellisen muotoisiin paistettuihin muniin. Selvitä, mitä ammattimaiselta osterinviljelijältä vaaditaan ja vieraile Amerikan myydyimmän kosherviinin syntysijoilla.

Rewind the '90s

ti 16.07. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Rewind the '90s
Uusi teini-ikäisten sukupolvi, jolla on rahaa käytettäväksi, mullistaa maailman ja muovaa vuosikymmenen omaksi kuvakseen: TRL hallitsee radioaaltoja, Scream määrittelee koko genren uudelleen, House Party käynnistää tanssivillityksen, Dawsons Creek antaa tunteille vallan, ja Cher Cluelessista hallitsee hokemien kuningattarena. Ihan sama!

Äärimmäinen selviytyjä: matka Andien yli

ti 16.07. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

Kolmannella etapillaan Andien ylitse Hazen Audel jättää savannit ja suot taakseen ja lähtee kiipeämään kohti upeita vuoria. Hän taistelee tiensä vaihtelevan maiseman halki. Hän taistelee selviytyäkseen maanvyöryistä, vuoristotaudista ja äkillisestä lumimyrskystä kulkiessaan karujen huippujen, vehreiden laaksojen ja vaarallisten pilvimetsien halki ehtiäkseen alkuperäisasukkaiden juhliin.

Mayojen kadonnut maailma

ti 16.07. klo 08.55 - 09.40 45 minNational Geographic Channel

Pohjois-Guatemalassa lepää leppymättömän ja villin viidakon uumenissa salainen kaupunki, joka oli mayojen sivilisaation uskonnollinen keskus ja kulttuurikeskus. LiDAR-laserskannausteknologia paljastaa yli 60 000 rakennelmaa, joiden ääriviivat voi erottaa paljain silmin. Ne herättävät vaikean kysymyksen menestyksekkäästä viidakkometropolista: miten näin uskomaton yhteiskunta saattoi epäonnistua?

Viikinkien maailmanloppu

ti 16.07. klo 09.40 - 10.30 50 minNational Geographic Channel

Kun tienrakentajat kaivavat maata Etelä-Englannissa, he tekevät järkyttävän löydön: matala hauta, jossa on sikin sokin luurankoja irrotettujen kallojen vieressä. Seuraamme asiantuntijoita, kun he tutkivat uusimpien rikostieteellisten menetelmien avulla tätä karmeaa joukkomurhaa. Jäljet johtavat viikinkeihin, jotka terrorisoivat Britanniaa.

Karibian rannikkovartiosto

ti 16.07. klo 10.30 - 11.20 50 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa rannikkovartiosto tarkastaa epäilyttävän kolumbialaisen aluksen, jossa on piiloluukku. Metal Sharkin tiimi pelastaa kateissa olleen ruotsalaisen kapteenin ja tämän purjealuksen.

Karibian rannikkovartiosto

ti 16.07. klo 11.20 - 12.10 50 minNational Geographic Channel

Lähdemme Curacaon, Aruban ja St. Martinin ympäristössä toimivan rannikkovartion matkaan. Tässä jaksossa laivaston on tuhottava moottori nopeasta aluksesta, joka ei suostu pysähtymään. Sillä välin Metal Sharkin miehistö yrittää rauhoitella kapteenia Aruballa.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 16.07. klo 12.10 - 13.00 50 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla Uskomaton eläinlääkäri Pol -jaksossa väännetään härkien kanssa, jahdataan vasikoita ja kuullaan possujen vinkunaa. Lääkäreillä on kädet täynnä siinä, missä he ovat parhaita: ahdingossa olevien eläinten pelastamisessa. Kaikki ei ole kuitenkaan aina helppoa.

Lentoturmatutkinta

ti 16.07. klo 13.00 - 13.50 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Air France 447 katoaa. Sarjassa perehdytään paljon julkisuutta saaneisiin lento-onnettomuuksiin. Jokainen turma parantaa tietämystämme lentoturvallisuudesta.

Lentoturmatutkinta

ti 16.07. klo 13.50 - 14.40 50 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Taistelu kuolemaan asti. Lentokoneen maahansyöksyn jälkeinen tutkimus perustuu onnettomuuden rekonstruktioon sekä silminnäkijöiden kertomuksiin.

Running Wild With Bear Grylls

ti 16.07. klo 14.40 - 15.30 50 minNational Geographic Channel

On vain viisi vuotta siitä, kun Channing Tatum esiintyi ensimmäisen kerran Running Wild -ohjelmassa. Nyt hän on palannut. Tällä kertaa mies suuntaa Norjan erämaahan. Matka alkaa hypyllä koneesta kohti rankkaa maastoa. Yhdentoista kilometrin patikoinnin aikana Bear testaa Channingiä nähdäkseen, miten mies on kehittynyt selviytyjänä aina ruoan etsimisestä armeijan kylmän veden koulutukseen.

Espanjan rannikkovartiosto

ti 16.07. klo 15.30 - 16.20 50 minNational Geographic Channel

Algericasissa sukellustiimi löytää aluksen pohjasta laittoman varaston. Nuoret ovat jumissa kallion luona Vizcayassa, kun vaarallinen vuoksi on tulossa. Huelvassa alusten tarkastuksella on yllättävä tulos.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

ti 16.07. klo 16.20 - 17.10 50 minNational Geographic Channel

Riley suuntaa sukeltajien paratiisiin Curaçaoon, mutta vedenalainen seikkailu ei ole lähelläkään lomaa. Hän ja huipputiimi teollisuussukeltajia ovat kovan urakan edessä. Heidän on asennettava ja poistettava 50-tonnin peräsin valtavasta rautamalmin kuljetusaluksesta, joka on matkalla Kiinaan. Riley on mestarikorjaaja maalla, mutta tällä työmaalla hän on kuin kala kuivalla maalla. Tämä on yksi suurimmista vedenalaisista korjaustöistä, joita on koskaan yritetty, mutta aikaa on vähän ja miljoonat pelissä.

Junamatkat ylhäältä päin

ti 16.07. klo 17.10 - 18.00 50 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Ghan on Australian ylellisin juna, joka kulkee koko mantereen halki etelärannikon Adelaidesta Darwinin trooppisiin maisemiin pohjoisessa. Kahden päivän matkalla tulee vastaa hurjaa kuumuutta, mahdollisia törmäyksiä villieläinten kanssa ja äärimmäisten sääilmiöiden uhka. Insinööriarmeijan on työskenneltävä ympäri vuorokauden pitääkseen Ghan-junan ja sen 3 000 kilometrin radan kunnossa.

Dino ja kuolemankamppailu

ti 16.07. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Fossiili, jota kutsutaan ”Taisteleviksi dinosauruksiksi” esittää saalistajaa ja saalista niiden kuoltua tastelussa. Hätkähdyttävä fossiili on keskeinen todiste kiivaassa väittelyssä siitä oliko olemassa toinen tyrannosauruslaji. Se voi paljastaa kääpiötyrannin eli Nanotyrannuksen olemassaolon. Kun todisteet vastaan ja puolesta esitetään, ne paljastavat aivan omanlaisensa dinosauruksen, joka herää henkiin upeissa CGI-videoissa.

Havaijin haivedet

ti 16.07. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Biologit Mike Heithaus ja Frances Farabaugh yrittävät selvittää, miksi Havaijin tulivuoret houkuttelevat monenlaisia haita. Tutkijat lähtevät vapaasukeltamaan haiden kanssa saadakseen tallennettua hain puremajäljet erityiseen purentatyynyyn, voidakseen selvittää saalistavatko tiikerihait ryhävalaita näillä vesillä. Matkan varrella opimme myös, miksi muut hait pitävät Havaijia kotinaan.

Viikinkien nousu ja tuho

ti 16.07. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Yorkin piiritys tapahtui vuonna 866, jolloin suuri pakanoiden armeija pyrki valtaamaan Yorkin Northumbrian pääkaupungin. Tutustumme isoihin taisteluihin, osapuoliin ja linnoituksiin 800-luvun Englannissa.

Kalliovuorten raiteilla

ti 16.07. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Konduktööri Grant ja insinööri Jeff kiiruhtavat tyhjällä junallaan itään noutamaan kolmen miljoonan dollarin arvoista hiililähetystä. Kun 152 vaunua on täytetty, heidän täytyy saada massiivinen saattueensa takaisin vuorten yli.

Ihmeelliset superautot - parhaat palat

ti 16.07. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

EUn ilmoitus suunnitelmista lopettaa polttomoottoriautojen myynti vuoteen 2035 mennessä ohjaa valmistajia uudistamaan autonsa. Kun McLaren haluaa tehdä superautoistaan hybridejä, paljon pienempi Lotus panostaa sähköisen hyperauton kehittämiseen pysyäkseen mukana vihreillä markkinoilla.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 16.07. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vanhinta nekropolista selvittääkseen pyramidien alkuperän. Kun he pääsevät aivan ensimmäiseen pyramidiin, rakentajien salat paljastuvat. Asiantuntijat kaivavat ylös luurankoja läheltä ensimmäistä pyramidia. Ryhmät tutkivat kadonnutta hautaa etsiessään pyramidien aikakauden mestaria. Tutkijat jäljittävät muinaisia tekstejä ratkaistakseen Egyptiläisen manalan koodit.

Dino ja kuolemankamppailuU

ke 17.07. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Fossiili, jota kutsutaan ”Taisteleviksi dinosauruksiksi” esittää saalistajaa ja saalista niiden kuoltua tastelussa. Hätkähdyttävä fossiili on keskeinen todiste kiivaassa väittelyssä siitä oliko olemassa toinen tyrannosauruslaji. Se voi paljastaa kääpiötyrannin eli Nanotyrannuksen olemassaolon. Kun todisteet vastaan ja puolesta esitetään, ne paljastavat aivan omanlaisensa dinosauruksen, joka herää henkiin upeissa CGI-videoissa.

Kalliovuorten raiteillaU

ke 17.07. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Konduktööri Grant ja insinööri Jeff kiiruhtavat tyhjällä junallaan itään noutamaan kolmen miljoonan dollarin arvoista hiililähetystä. Kun 152 vaunua on täytetty, heidän täytyy saada massiivinen saattueensa takaisin vuorten yli.

Ihmeelliset superautot - parhaat palatU

ke 17.07. klo 01.45 - 02.35 50 minNational Geographic Channel

EUn ilmoitus suunnitelmista lopettaa polttomoottoriautojen myynti vuoteen 2035 mennessä ohjaa valmistajia uudistamaan autonsa. Kun McLaren haluaa tehdä superautoistaan hybridejä, paljon pienempi Lotus panostaa sähköisen hyperauton kehittämiseen pysyäkseen mukana vihreillä markkinoilla.

Food Factory

ke 17.07. klo 02.35 - 03.00 25 minNational Geographic Channel

Food Factory kertoo nyt polentasipseistä, Alfredo-risotosta, karibialaisista suklaapatukoista ja vaahterasiirappileivonnaisesta, jossa on herkullinen täyte.

Junamatkat ylhäältä päinU

ke 17.07. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

Junamatkat ylhäältä päin
Ghan on Australian ylellisin juna, joka kulkee koko mantereen halki etelärannikon Adelaidesta Darwinin trooppisiin maisemiin pohjoisessa. Kahden päivän matkalla tulee vastaa hurjaa kuumuutta, mahdollisia törmäyksiä villieläinten kanssa ja äärimmäisten sääilmiöiden uhka. Insinööriarmeijan on työskenneltävä ympäri vuorokauden pitääkseen Ghan-junan ja sen 3 000 kilometrin radan kunnossa.

Uskomattomat koneet

ke 17.07. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Insinööri Chad Zdenek pääsee mukaan, kun Mississippin purkuryhmä alkaa purkaa kuudesta miljoonasta osasta koostuvaa ikonista 747-lentokonetta. Hän tapaa joitain aluksen alkuperäisistä suunnittelijoista ja sen lentäjiä. Chad pääsee selvittämään tämän taivaan kuningattaren koneistoa aina muttereihin asti.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Piiritys, Emmerdale, Rikkaat ja rahattomat, Haluatko miljonääriksi?, Syke, Lolita Lobosco, Kohtalokas merimatka, Elämäni Biisi, Frendit, Kauniit ja rohkeat

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity