HoroskooppiViihdeReseptitBlogitTietovisatSanakirjaVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 2.8.2024

Näytä tiivistettynä

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

pe 02.08. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäisasukkaat rakentavat kotejaan uudestaan hirmumyrskyn jälkeen. John ja Teresa Pingayak matkaava leirille arvioidakseen vahingot ja hakemaan suojan. Daniel ja Nalu Apassingok koettavat onneaan hylkeiden metsästyksessä ja hakevat veneensä. Tig ja Evan Strassburg asettavat ansalankoja jäniksiä varten. Joel Jacko matkaa kaukaiselle järvelle kalastaakseen haukia ennen talvea.

Salakuljettajat satimeen

pe 02.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

MIA:n viranomaiset kuulustelevat Jamaikalta saapuvaa matkustajaa ja etsivät hänet läpikotaisin, koska epäilevät miehen tarinaa ja uutta laukkua. Löydettyään laukusta outoja kohtia he epäilevät, että mies kuljettaa huumeita. JFK:n lentoasemalla turvallisuusviranomaiset avaavat mäntiä, joissa on huumeita. Sen jälkeen he tekevät hallitun toimituksen ja ratsaavat paikan, jonne paketti oli lähetetty.

Järjestelmänmurtajat

pe 02.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Luonnollista hakkerointia. Tulentekoa virtsan avulla tai kalkkarokäärmeen taltutusta, Brian näyttää meille temppuja, joilla selviää, kun olet eksyksissä erämaassa. National Geographic Channel.

Hampurin satama

pe 02.08. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Hampurin satama on Saksan tärkein tuonti- ja vientikeskus, joten salakuljettajat yrittävät hyötyä siitä kuljettaakseen huumeita, aseita ja piraattituotteita. Seuraamme tullivirkailijoiden toimia, joihin kuuluvat epäilyttävien lähtevien tuotteiden pysäyttäminen ja Hampurissa tehdyt takavarikot. Tutustumme Saksan tehokkaimman tulliviraston toimiin, kun se takavarikoi huumeita ja muita tuotteita.

Hauskimmat eläinvideot

pe 02.08. klo 07.05 - 07.45 40 minNational Geographic Channel

Vaarallinen tilanne auton oven avaavan leijonan kanssa. Kissa kaataa joulukuusen. Sarvikuono jahtaa riikinkukkoa ja leopardiyllätys safarilla. Opossumi tekee kodin grilliin. 10 syytä välttää vettä. Pökkimiskilpa vuohen kanssa. Afrikkalaisten ja aasialaisten norsujen vertailu.

Äärimmäinen selviytyjä

pe 02.08. klo 07.45 - 08.30 45 minNational Geographic Channel

Selviytyjä Hazen Audel menee korkealle Bolavenin tasangolle, joka on Laosin alemman Mekongin valuma-alueen karu ja koskematon nurkka. Hazen etsii muskettimetsästäjiä, jotka tekevät ruutinsa muinaisilla tekniikoilla. Metsästäjien löytämiseksi Hazen kohtaa valtavia vesiputouksia ja jyrkkiä viidakon rinteitä ja oppii syrjäisissä kylissä tasangolla elävien yuru-heimon jäsenten selviytymissalaisuudet.

Albert Lin ja muinaiset maailmat

pe 02.08. klo 08.30 - 09.15 45 minNational Geographic Channel

Seikkailija Albert Lin käyttää huipputeknisiä digitaalisia laitteita kartoittaakseen muinaisia sivilisaatioita. Albertin matkat ympäri Aasiaa vievät hänet Kiinan ensimmäisen keisarin hautaan, jossa on terrakottasotureita, ja Mikronesiaan, jossa hän etsii Nan Madolin basalttikivien alkuperää. Matkan varrella Albert jakaa henkilökohtaisia näkemyksiä vaikeista ja usein petollisista tutkimuksista.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 02.08. klo 09.15 - 10.05 50 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Syvennymme yhteen Egyptin sitkeimmistä salaisuuksista, kun seuraamme arkeologeja heidän yrittäessään selvittää Gizan sfinksin mysteerejä. Kenttäryhmät tekevät uskomattomia havaintoja hylätyistä sfinksipatsaista ja harvinaisista muumioiduista eläimistä. Asiantuntijat selittävät, mitä rooleja eläimillä ja leijonavartaloisella Gizan Sfinksillä oli muinaisessa Egyptissä.

Meret ilman vettä

pe 02.08. klo 10.05 - 10.55 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Jakso 7/10. Kiinan meriltä löytyy yhden maailman isoimman meritaistelun paikka, 700 vuotta vanha mysteeri ja teknologisia ihmeitä.

Meret ilman vettä

pe 02.08. klo 10.55 - 11.45 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Jakso 5/10. Saamme jännittäviä todisteita vuosisatoja merenpohjassa maanneista sivilisaatioista. Mutta ovatko ne muinaisia paikkoja vai geologisia vahinkoja?

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

pe 02.08. klo 11.45 - 12.35 50 minNational Geographic Channel

Palkitut kuvaajat yhdistävät voimansa eri puolilta maailmaa tulevien naisohjaajien kanssa kuvatakseen eläinten kuningattaria. Heidän eeppisten seikkailujensa ohella maailman luonnonvaraisissa paikoissa juhlistamme inspiroivia tarinoita naisista, joita he tapaavat: tieteilijöistä, luonnonsuojelijoista ja aktivisteista, jotka tekevät kaikkensa suojellakseen eläimiä ja niiden ikonisia koteja.

Lentoturmatutkinta

pe 02.08. klo 12.35 - 13.30 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tappava tehtävä. Salaisella tehtävällä Afrikassa oleva DC-6-kone putoaa arvoituksellisesti 15 kilometrin päässä kiitoradalta. Kyydissä on YK:n pääsihteeri.

Lentoturmatutkinta

pe 02.08. klo 13.30 - 14.25 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Tuhon partaalla. Rutiinitehtävä norjalaisella Stordin saarella muuttuu, kun Atlantic Airwaysin lento 670 joutuu ulos kiitoradalta ja rinnettä alas.

Vaaran vyöhykkeellä

pe 02.08. klo 14.25 - 15.15 50 minNational Geographic Channel

Dwayne ottaa mittaa Gabonin vaarallisista sademetsistä ja joista. Hän välttelee raivoavia vesiputouksia, käärmeitä ja krokotiilejä sekä kohtaa Baka-heimon, joka kertoo hänelle maanalaisesta luolastosta. Dwayne toivoo sen auttavan hänet poishakupaikalle. Läpikulkemattomasta viidakosta pois pääseminen auttaa häntä liikkumaan nopeammin, mutta luolat tuovat mukanaan uusia ja yllättäviä vaaroja.

Turvatarkastus: Ensimmäinen luokka

pe 02.08. klo 15.15 - 16.10 55 minNational Geographic Channel

Kolumbian ja Perun vanhimmat ja nuorimmat salakuljettajat. Nainen, jolla on rekisteri ja kokaiinia. 19-vuotias kuljettaa huumeita sairaan äitinsä vuoksi. 19-vuotias nainen väittää tätinsä huijanneen häntä. Vanha mies ei usko, että hänellä olisi huumeita, eikä usko hänen sukulaisensakaan puhelimessa. Vanha mies Marshallin saarilta voi olla osa trendiä, jossa vanhuksia houkutellaan kuriireiksi.

Maailman kovimmat korjaushankkeet

pe 02.08. klo 16.10 - 17.05 55 minNational Geographic Channel

Epätoivottu vieras nököttää keskellä turkishylkeiden tärkeintä parittelualuetta pohjoisella Tyynellämerellä. Se vie arvokasta tilaa ja vaarantaa hylkeen pentujen hengen joka vuosi. Ocean Clipper -kalastusalus osui maihin lähes kaksikymmentäviisi vuotta sitten. Nykyään se on ruosteinen kuolemanloukku ja sen on mentävä. Riley liittyy pelastushenkilöistä koostuvaan huippuryhmään, kun he lähtevät Beringinmeren petollisille vesille poistamaan hylkyä ennen kuin hylkeet saapuvat.

Hauskimmat eläinvideotU

pe 02.08. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Hirvittävä kohtaaminen suuren valkohain kanssa. Koiranpentu liukuu liukumäkeä. Puuma väijyy miestä. Hullu harakka. Onnelliselle parille mustasukkainen koira.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 02.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vanhinta nekropolista selvittääkseen pyramidien alkuperän. Kun he pääsevät aivan ensimmäiseen pyramidiin, rakentajien salat paljastuvat. Asiantuntijat kaivavat ylös luurankoja läheltä ensimmäistä pyramidia. Ryhmät tutkivat kadonnutta hautaa etsiessään pyramidien aikakauden mestaria. Tutkijat jäljittävät muinaisia tekstejä ratkaistakseen Egyptiläisen manalan koodit.

Lentoturmatutkinta

pe 02.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Nopeusansa. Armeijan tutkijat ja NTSB selvittävät yhdessä, miksi merijalkaväen haamukone F-4 törmäsi Hughes Airwestin koneeseen.

Kalliovuorten raiteilla

pe 02.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Insinööri Jordy ja konduktööri James kuljettavat korkean prioriteetin lähetystä Albertaan, mutta heidän edessään Kalliovuorilla vakavat muta- ja kiviesteet uhkaavat huuhtoa raiteet pois.
Ratamestari Shane kamppailee saadakseen radan takaisin käyttöön mutavyöryn jälkeen.

Toisen maailmansodan salatut sankarit

pe 02.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä jakso kertoo Force K6:sta, toisen maailmansodan aikaisesta intialaisesta muulinkäsittelijärykmentistä, joka on keskeisessä asemassa liittoutuneiden joukkojen evakuoinnissa Dunkerquessa. Muiden Ranskaan jääneiden tai natsien vangitsemien yksiköiden oli löydettävä muita keinoja päästäkseen turvaan. Myöhemmin heidän kokemuksensa lietsoivat taistelua siirtomaavallan lopettamiseksi Intiassa.

Inside North Korea's Dynasty

pe 02.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Inside North Korea's Dynasty

Kirottujen paikkojen atlasU

pe 02.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Kadonneen Atlantiksen kaupungin legenda on ikivanha, mutta joidenkin mielestä kyseessä on vain kuvitteellinen tarina ahneuden vaaroista ja osa taas uskoo saaren todella olleen olemassa. Sam lähtee tutkimaan tarunhohtoista kaupunkia, joka Platonin kirjoitusten mukaan upposi mereen 12 000 vuotta sitten jumalien kiroamana.

Egyptin kadonneet aarteetU

la 03.08. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vanhinta nekropolista selvittääkseen pyramidien alkuperän. Kun he pääsevät aivan ensimmäiseen pyramidiin, rakentajien salat paljastuvat. Asiantuntijat kaivavat ylös luurankoja läheltä ensimmäistä pyramidia. Ryhmät tutkivat kadonnutta hautaa etsiessään pyramidien aikakauden mestaria. Tutkijat jäljittävät muinaisia tekstejä ratkaistakseen Egyptiläisen manalan koodit.

Toisen maailmansodan salatut sankaritU

la 03.08. klo 00.55 - 01.50 55 minNational Geographic Channel

Tämä jakso kertoo Force K6:sta, toisen maailmansodan aikaisesta intialaisesta muulinkäsittelijärykmentistä, joka on keskeisessä asemassa liittoutuneiden joukkojen evakuoinnissa Dunkerquessa. Muiden Ranskaan jääneiden tai natsien vangitsemien yksiköiden oli löydettävä muita keinoja päästäkseen turvaan. Myöhemmin heidän kokemuksensa lietsoivat taistelua siirtomaavallan lopettamiseksi Intiassa.

Inside North Korea's Dynasty

la 03.08. klo 01.50 - 02.40 50 minNational Geographic Channel

Inside North Korea's Dynasty

Food Factory

la 03.08. klo 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Food Factory tutustuu eksoottisiin Thai-kanaruokiin ja taivaallisiin Angel Mints -makeisiin sekä rakkaustarinaan argentiinalaisten chimichurrien ja jäisten banaanitikkareiden takana.

Hauskimmat eläinvideot

la 03.08. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Hirvittävä kohtaaminen suuren valkohain kanssa. Koiranpentu liukuu liukumäkeä. Puuma väijyy miestä. Hullu harakka. Onnelliselle parille mustasukkainen koira.

Amerikan hirvein tulivuorikatastrofi

la 03.08. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Toukokuun 18. päivä 1980 St. Helens -tulivuori purkautuu rajusti. Se oli Yhdysvaltain historian pahin ja katastrofaalisin purkaus. Ohjelma paljastaa, miten tuho eteni yhdistämällä silminnäkijöiden kertomukset harvinaisten kuvien kanssa. Käymme tapauksen läpi aina ensimmäisistä purkauksen hetkistä 19 kilometrin korkuiseen savupatsaaseen ja vaarallisiin mutavyöryihin, jotka virtasivat vuorelta.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Fosca, Muumilaakson tarinoita, Haluatko miljonääriksi?, Kauniit ja rohkeat, Latela 2024, Syke, La Promesa - Salaisuuksien kartano, 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen, Tappava yölento, Rillit huurussa

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity