HoroskooppiReseptitViihdeBlogitTietovisatVaihtoautotSanakirja
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 14.8.2024

Näytä tiivistettynä

Mukavuusalueen rajoilla

ke 14.08. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Jeff Jenkins kiertää Vietnamin piilotettuja helmiä oppaansa Jessica Minh Anhin kanssa. Hän syventyy maan kauneuteen, kulttuuriin ja upeisiin maisemiin. Jeff tutkii piilossa olevia järviä, auttaa maanviljelijöitä kyntämään härällä ja nauttii Hanoin mauista ennen kuin kohtaa suurimman pelkonsa, joka on kävellä huterilla lankuilla pilvien yläpuolella huimissa korkeuksissa Doc Moc -sillalla.

Salakuljettajat satimeen

ke 14.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

HSI jahtaa kokaiinilla täytettyä laukkua osavaltioiden rajojen yli. CBP takavarikoi yli 100 000 dollaria tullaamatonta valuuttaa.

Alaskan lentopelastajat

ke 14.08. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Hurjapäät. Tästä eivät hurjapäiset lennot enää pahene! Tässä jaksossa helikopterilentäjät saavat kyytiinsä jännitystä etsiviä heliski-laskijoita. National Geographic Channel.

Hauskimmat eläinvideot

ke 14.08. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Mehiläiset hyökkäävät mehiläisten hoitajan kimppuun, keskustelu Raymond-korpin kanssa, läheltä piti -tilanne alligaattorin kanssa, hylkeiden ja merileijonien erot, päivän lemmikki, mustekala lyö sukeltajaa, jättikrokotiili haukkaa dronea, karhu keskeyttää DJ:n setin, ilves hyppää kattotuulettimen päälle, kymmenen parhaan lista.

Elämää äärirajoilla: Alaska

ke 14.08. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Alex Javor joutuu selvittämään virheensä ja etsii Deadman Lake -järveltä resursseja valmistautuessaan vaaralliseen kylmyyteen. Rowlandit seikkailevat hankkiakseen puita niiden varastojen tilalle, joihin eivät pääse tulvivien jokien takia käsiksi. Chris ja Jessi Morse laajentavat metsästysmaitaan rakentamalla uuden linjan. Johnny Rolfe valmistaa metsästyssukset metsästääkseen elintärkeitä karibuja.

Rooman kadonneet aarteet

ke 14.08. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Pompejin vuonna 79 haudannut tappava tulivuorenpurkaus vaati myös toisen uhrin: Herculaneumin. Lähempänä Vesuviuksen kraatteria sijainnut merenrantakaupunki oli viisi kertaa paksumman tuhkakerroksen peitossa kuin Pompeiji, mutta uskomatonta kyllä, se on vielä paremmin säilynyt. Ehjän luurangon löytyminen auttaa tutkijoita hahmottamaan Herculaneumin viimeiset tunnit.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 14.08. klo 09.00 - 09.50 50 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät johtolankoja Egyptin pyramidien ajan salaperäisistä kuninkaista. He tutkivat Kheopsin pyramidin tunneleita, kaivavat esiin uuden haudan kolmen myöhäisemmän kuninkaan pyramidien luota, löytävät todisteita faaraon temppelistä, joka on ollut kateissa yli neljä tuhatta vuotta, ja kertovat uusia asioita muinaisen Egyptin vaikutusvaltaisimpien hallitsijoiden perinnöstä.

Meret ilman vettä

ke 14.08. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Rooman valtakunta hallitsi läntistä maailmaa yli viiden vuosisadan ajan, mutta sen todellinen valta perustui mereen. Aivan uusimpien teknologioiden avulla National Geographic tyhjentää meret vedestä Italian ympärillä, jotta näemme uskomattomat salaisuudet koskien sitä, miten Rooma nosti merenkulun aivan uudelle, hämmästyttävälle tasolle.

Meret ilman vettä

ke 14.08. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Meriarkeologit ja historioitsijat etsivät Atlantin orjakaupan tärkeää osaa: orjalaivaa. Se on vahvistettu linnake, joka vangitsi ja kuljetti yli 12 miljoonaa afrikkalaista Uuteen Maailmaan myytäväksi ja pakkotyöhön kurjiin oloihin. Saamme tietoja hirveistä olosuhteista ja tunnistamme hylyn, joka voi olla viimeinen afrikkalaisia Amerikkaan tuonut orjalaiva.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 14.08. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla Keski-Michigania koettelee lumimyrsky, mutta lumi tai jää ei hidasta tiimiä, kun eläimet ovat pulassa. Tri Brenda saa ensimmäiseksi tapauksekseen Gizmon, joka on pomeranian, jolle sattui tanssiharjoituksissa onnettomuus. Sillä välin tri Pol antaa rakkautta ja huolenpitoa pienelle kaijaselle, joka osoittautuu aika hankalaksi tapaukseksi.

Lentoturmatutkinta

ke 14.08. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 2/10. Northwest Airlinkin lento 5719 teki pakkolaskun, ja sitä tutkineet saivat tietää järkyttävästä huonosta kohtelusta, joka horjutti yhteistyötä.

Lentoturmatutkinta

ke 14.08. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 2/10. Kun lähiliikenteen lento Detroitiin päättyi kaameaan syöksykierteeseen, tarkempi analyysi sai tutkijat lopulta tajuamaan jotain hätkähdyttävää.

Valokuvaajien silmin

ke 14.08. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Valokuvaajien silmin
Brittiläis-ghanalainen valokuvaaja Campbell Addy on 30-vuotiaana noussut muotialan huipulle vastoin odotuksia. Mutta kuvattuaan lehtien kansikuvia, joissa on Beyoncen, Naomi Campbellin ja Meghan Marklen kaltaisia julkkiksia, hän pelkää, että hänestä on tullut liian kaupallinen, ja hän ottaa suuria riskejä palatakseen juurilleen ja järjestääkseen ensimmäisen yksityisnäyttelynsä taiteilijana.

Turvatarkastus: Peru and Brasilia

ke 14.08. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Tässä jaksossa huumepoliisi onnistuu pysäyttämään yli 35 kilon kokaiinilastin, joka oli menossa Afrikkaan. Tulli taas koettaa selvittää, miksi raskaana oleva nainen on tekemässä outoa matkaa. Maahanmuuttoviranomaiset selvittelevät kahden afrikkalaisen syitä tulla maahan.

Autojen ensiapu

ke 14.08. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz matkaavat kunnostamaan vanhan Ford Mustangin. Kun Johnin vaimo kuoli, hänestä tuli kolmen, alle 10-vuotiaan lapsen yksinhuoltaja. Hän eli tuilla, joten auto oli laitettava lepoon. Nyt, 33 vuotta myöhemmin, Autojen ensiavun miehet tulevat palauttamaan tämän yhdysvaltalaisen muskeliauton loistoonsa.

Hauskimmat eläinvideotU

ke 14.08. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Söpö vuohivauvojen ryntäys, rukoilijasirkan taistelulaji, alligaattorin ja krokotiilin erot, lähikohtaamisia eläinten kanssa, kalkkunoiden liikenneruuhka, eläinsynttäreitä, mäyräkoira kenguruiden keskellä, viikon viraali video, George-hiiri tukkitalossa.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 14.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä, jotta he voisivat selittää yhden muinaisen Egyptin suurimmista mysteereistä eli muumioinnin synnyn. He tutkivat muumiota, joka voi olla vanhin koskaan löydetty muumio, menevät hautaan tutkimaan, miten muumiointiprosessin suosio jatkui Egyptin sivilisaationkin jälkeen. Hauta täynnä ruumiita kertoo, miten egyptiläiset koettivat saavuttaa elämän kuoleman jälkeen.

Lentoturmatutkinta

ke 14.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Qantas 32: Taivaan Titanic. Lentoturmatutkijat yrittävät selvittää, miksi Qantasin koneen moottori räjähti lennolla, ja koskeeko sama vika kaikkia A380-koneita.

Kirottujen paikkojen atlasU

ke 14.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

1915 Louisianassa paikallinen hoodoopapitar ja parantaja, Julia-täti, raivostui puunhakkaajille, kun nämä raivasivat naisen suon, joten hän kirosi ihmiset ja maan. Hänen kuolinpäivänään lutakon läpi taivalsi vaarallinen hurrikaani, joka tuhosi kolme kaupunkia ja tappoi suurimman osan paikallisista. Vuosisataa myöhemmin paikalliset syyttävät Louisianassa vaikeuksista vieläkin hänen kiroustaan.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 14.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Uskallatko lähteä Huelvan merenkulkulaitoksen mukaan nappaamaan vaarallisia salakuljettajia? Liitytkö niihin, jotka lähtevät yövuoroon Almeríaan estääkseen ihmiskaupan? Sukeltatko Gironan vesille purkamaan räjähtämättömiä ammuksia? Lähde kanssamme jännittävälle matkalle, kun sukellamme näihin rohkeisiin tehtäviiin yhdessä Espanjan rannikkovartioston kanssa.

Salakaupan julmemmat kasvot

ke 14.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Mariana lähtee Kongoon tutkimaan luonnonvaraisilla apinoilla käytävää laitonta kauppaa, jonka vuoksi apinat ovat sukupuuton partaalla. Hän seuraa toimitusketjua salametsästäjistä välikäsiin ja ostajiin, joista monet asuvat Lähi-idässä ja käyttävät apinoita lemmikkeinä ja huvinäytöksissä. Hän viettää aikaa myös kongolaisten aktivistien kanssa, jotka taistelevat suojellakseen apinoita sukupuutolta.

RakennuskatastrofitU

ke 14.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Aloitamme Morandin sillan romahtamisesta Genovassa vuonna 2018. Silta romahtaa myrskyssä autojen ajaessa sitä pitkin. Tutkinnassa paljastuu laiminlyöntejä ja vanhentunutta betonia. Millennium Tower oli San Franciscon uusi asuintorni. Nyt se tunnetaan sen tuhosta. Se kallistuu, betoni halkeilee, lasit rikkoutuvat ikkunoista. Kuinka luksuskompleksi saattoi tuhoutua niin pian rakentamisen jälkeen?

Egyptin kadonneet aarteetU

to 15.08. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä, jotta he voisivat selittää yhden muinaisen Egyptin suurimmista mysteereistä eli muumioinnin synnyn. He tutkivat muumiota, joka voi olla vanhin koskaan löydetty muumio, menevät hautaan tutkimaan, miten muumiointiprosessin suosio jatkui Egyptin sivilisaationkin jälkeen. Hauta täynnä ruumiita kertoo, miten egyptiläiset koettivat saavuttaa elämän kuoleman jälkeen.

Espanjan rannikkovartiostoU

to 15.08. klo 01.00 - 01.50 50 minNational Geographic Channel

Uskallatko lähteä Huelvan merenkulkulaitoksen mukaan nappaamaan vaarallisia salakuljettajia? Liitytkö niihin, jotka lähtevät yövuoroon Almeríaan estääkseen ihmiskaupan? Sukeltatko Gironan vesille purkamaan räjähtämättömiä ammuksia? Lähde kanssamme jännittävälle matkalle, kun sukellamme näihin rohkeisiin tehtäviiin yhdessä Espanjan rannikkovartioston kanssa.

Salakaupan julmemmat kasvotU

to 15.08. klo 01.50 - 02.45 55 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Mariana lähtee Kongoon tutkimaan luonnonvaraisilla apinoilla käytävää laitonta kauppaa, jonka vuoksi apinat ovat sukupuuton partaalla. Hän seuraa toimitusketjua salametsästäjistä välikäsiin ja ostajiin, joista monet asuvat Lähi-idässä ja käyttävät apinoita lemmikkeinä ja huvinäytöksissä. Hän viettää aikaa myös kongolaisten aktivistien kanssa, jotka taistelevat suojellakseen apinoita sukupuutolta.

Food Factory

to 15.08. klo 02.45 - 03.10 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Tarvitaan kaksi valtavaa jäähdytystunnelia ja jatkuva suklaavirta, jotta vuosittain voidaan tuottaa 10 miljoonaa U-NO-patukkaa. Mausteinen tiimi valmistaa tuhansia juustocanneloneja joka päivä käyttäen isointa pastalevyä, jonka tulet koskaan näkemään.

Hauskimmat eläinvideot

to 15.08. klo 03.10 - 03.50 40 minNational Geographic Channel

Söpö vuohivauvojen ryntäys, rukoilijasirkan taistelulaji, alligaattorin ja krokotiilin erot, lähikohtaamisia eläinten kanssa, kalkkunoiden liikenneruuhka, eläinsynttäreitä, mäyräkoira kenguruiden keskellä, viikon viraali video, George-hiiri tukkitalossa.

Superautojen rakentajat

to 15.08. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Shane ja Dan yrittävät rakentaa drag race -Jaguarin yhden maailman tunnetuimman lentokoneen, Supermarine Spitfiren, rinnalle.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lolita Lobosco, Lemmen viemää, Sohvaperunat, Sukuni salat, Hockey Night: Tappara - HIFK, Kauniit ja rohkeat, Unelma-asunto auringon alta, Rekkakuskit jäällä, Hotelli Portofino, Simpsonit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity