VaihtoautotReseptitSanakirjaViihdeTietovisatHoroskooppiBlogit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot perjantaina 16.8.2024

Näytä tiivistettynä

Mukavuusalueen rajoilla

pe 16.08. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Jeff Jenkins navigoi Patagonian vesillä ja karuilla tuulisilla kallioilla paikallisten oppaidensa eli Micki Fischerin ja Vecky Bronzovichin avulla. Tierra del Fuegon sydämessä Jeff pyydystää kuningasrapuja ja etsii yhteyttä alkuperäiskansojen kulttuuriin oppiakseen heidän perinteistään. Yamanan tapojen innoittamana Jeff ohjaa purjevenettä tavatakseen maan söpöimmät asukkaat eli sadat pingviinit.

Salakuljettajat satimeen

pe 16.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

HSI Miami tutkii kahta erillistä salakuljetustapausta ja takavarikoi yli 450 kiloa kokaiinia Karibialta tulevasta jahdista. CBP puutuu reseptilääkkeiden laittomaan maahantuontiin kansalaisten terveyteen ja turvallisuuteen liittyvän huolen vuoksi. CBP Miami löytää kokaiinia piilotettuna epätodennäköiseen paikkaan eli matkustajan kenkien pohjaan.

Alaskan lentopelastajat

pe 16.08. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Hengenvaarallinen lasku. Tällä kertaa nähdään mm. vaarallisia laskeutumisia jäätiköille ja vuoristossa sijaitsevien puhelinmastojen korjauksia. Alaskan karussa luonnossa pärjäävät vain taitavimmat lentäjät. National Geographic Channel.

Hauskimmat eläinvideot

pe 16.08. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Kultainen noutaja saa alaskalaisen ruskeakarhun perääntymään, mäyräkoiranpentu ratsastaa robotti-imurilla, viikon viraali video, leguaani hyökkää leludinosauruksen kimppuun, paviaani hyppää autoon ja varastaa myslipatukan, nuori tyttö pelaa peliä pogonan kanssa, koala tulee apteekkiin.

Elämää äärirajoilla: Alaska

pe 16.08. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Sopeutuminen on ainut tapa, jolla seuraavan sukupolven alaskalaiset pysyvät hengissä kovissa arktisissa olosuhteissa. Johnny Rolfe suuntaa taas järvelle, jossa ei ole aikaisemmin onnistunut kalastamaan. Alex Javor rakentaa ruokavaraston karhujen hyökkäysten estämiseksi. Chris ja Jessi Morse etsivät vanhaa metsästysmökkiä. Rowlandit opettavat lapsilleen, miten selviytyä yllättävissä tilanteissa.

Aleksanteri Suuren kadonnut hauta

pe 16.08. klo 08.10 - 08.50 40 minNational Geographic Channel

Ohjelmassa nähdään kiperiä tutkimuksia ja hämmästyttäviä paljastuksia, kun saamme seurata, miten arkeologi Geoffrey Tassie ja professori Emad Khalil metsästävät Aleksanteri Suuren viimeistä leposijaa.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 16.08. klo 08.50 - 09.45 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä, jotta he voisivat selittää yhden muinaisen Egyptin suurimmista mysteereistä eli muumioinnin synnyn. He tutkivat muumiota, joka voi olla vanhin koskaan löydetty muumio, menevät hautaan tutkimaan, miten muumiointiprosessin suosio jatkui Egyptin sivilisaationkin jälkeen. Hauta täynnä ruumiita kertoo, miten egyptiläiset koettivat saavuttaa elämän kuoleman jälkeen.

Meret ilman vettä

pe 16.08. klo 09.45 - 10.35 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Tutkijaryhmät paikantavat Yhdysvaltain järvistä ja joista unohtuneita hylkyjä Amerikan vallankumouksen ajalta. He yhdistävät tietonsa huippuluokan tietokonegrafiikoihin, jotta 240 vuoden jälkeen saadaan hämmästyttävää uutta tietoa pohjassa makaavista aluksista ja uusia todisteita kansakunnan huimasta taistelusta itsenäisyyden puolesta kaikkia todennäköisyyksiä vastaan.

Meret ilman vettä

pe 16.08. klo 10.35 - 11.25 50 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Balttianmeren pohjassa makaa jopa 100 000 alusta, mutta niistä komein on kenties Mars-sotalaiva, joka katosi 450 vuotta sitten ollessaan merellä vain toista päivää koko uransa aikana. Alus on todellinen mysteeri, joka on vasta löydetty Ruotsin rannikon tuntumasta. Vaikuttaa siltä, että se osoittaa monet siihen liittyneet myytit todeksi.

Tutkimusmatkailija Fiennes

pe 16.08. klo 11.25 - 12.20 55 minNational Geographic Channel

Sir Ranulph Fiennes ja hänen serkkunsa, näyttelijä Joseph Fiennes, tutustuvat alueen luonnonihmeisiin, Joe kiipeää vuorelle Ranin opastuksella, ja yhdessä he lähtevät katsomaan valaita Vancouver Bayhin. He pohtivat Ranin saavutuksia tutkimusmatkailijana ja keskustelevat siitä, miten Ran selviytyy uudesta haasteestaan, elämästä Parkinsonin taudin kanssa, samalla kun he vahvistavat perhesuhdettaan.

Lentoturmatutkinta

pe 16.08. klo 12.20 - 13.15 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 8/10. Kaksikymmentä minuuttia lähdettyään Egyptistä Sharm El Sheikhin lomakohteesta kone täynnä venäläisturisteja putoaa taivaalta. Ainoastaan Metrojet 9268:n hiiltyneet jäänteet löytyvät Siinain aavikolta, kun kansainvälinen ryhmä tutkijoita kerääntyy onnettomuusalueelle. Ensin Isisiin liittyvä terroristiryhmä väittää ampuneensa koneen alas kostona Venäjän armeijan iskuista Syyriassa. Tarvitaan kekseliästä etsiväntyötä totuuden selvittämiseksi.

Lentoturmatutkinta

pe 16.08. klo 13.15 - 14.10 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 16. Jakso 6/10. Lähestyessään Charlottea Pohjois-Carolinassa USAirin lento 1016 jää niin rankan sateen keskelle, ettei ohjaamosta enää näy mitään. Lentäjä keskeyttää laskeutumisen kaartaakseen kenttää ympäri, mutta silloin kone putoaa ja 37 ihmistä kuolee. Ihmeen kaupalla lentäjä selviää ja vannoo, että sää on syy onnettomuuteen. Tutkijoille se on kuitenkin vain yksi osa kertomusta.

Valokuvaajien silmin

pe 16.08. klo 14.10 - 15.05 55 minNational Geographic Channel

Valokuvaajien silmin
Kahdesti Pulitzer-palkittu valokuvaaja Muhammed Muheise varttui Lähi-idän konflikteista raportoidessaan, jätti toimittajan uransa huipulla ollessaan ja ryhtyi edunvalvojaksi. Nykyään hän ei enää uskaltaudu rintamalinjoille, vaan asettuu kotiseudultaan siirtymään joutuneiden perheiden pariin ja jakaa työnsä avulla ilon hetkiä pimeyden keskellä ja valottaa maailmanlaajuista pakolaiskriisiä.

Sydneyn lentokentällä

pe 16.08. klo 15.05 - 16.05 60 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Salama on iskenyt saapuvaan koneeseen. Matkustajat ovat kärsimättömiä insinöörien tarkastaessa vahinkoja. Kovat tuulet sulkevat kiitoradan, mikä aiheuttaa painetta lentoaikatauluissa. Asemalle saapuu toinen lentokone, jonka lasti vuotaa kenties vaarallista nestettä. Kolme lentokettähenkilöstön jäsentä altistui nesteelle, joten he ovat karanteenissa, kunnes palohenkilökunta tunnistaa nesteen.

Autojen ensiapu

pe 16.08. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz matkaavat Cambridgeshireen työstääkseen Kevin Mk. 1 Toyota MR2:ta, kaksipaikkaista urheiluautoa, jossa on paljon ongelmia. Omistaja Kev on tehnyt koko elämänsä töitä autoalalla, mutta kun hän sairastui vakavasti paksusuolentulehdukseen, auto ei enää ollut tärkeysjärjestyksessä kovin korkealla. Kevin perhe kirjoitti Autojen apuun toivoen, että pojat voisivat pelastaa päivän.

Hauskimmat eläinvideotU

pe 16.08. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Alligaattori varastaa golf-pallon, ovela käärmeyllätys, läheltä piti -tilanne ryhävalaan kanssa, urheilujoukkue, jolla on erityinen maskotti, kuriton apina työntää kilpikonnan lammikkoon, kymmenen kertaa, jotka saavat iloitsemaan turvakamerasta, eläinten uutisten päivitys Uudessa-Seelannissa, uskomaton Ham-avaruusapina.

Egyptin kadonneet aarteet

pe 16.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kertovat, miten rosvot ryöstivät pyramideja ja hautoja muinaisessa Egyptissä ja mitä johtolankoja he jättivät jälkeensä. Ylhäisön nekropoliissa he tutkivat hulppeaa, uponnutta hautaa, joka on ryöstetty ja jota on käytetty uudelleen vuosisatoja. He tutkivat yhtä muinaisen maailman hurjapäisintä ryöstöä, jonka kohteena oli valtava ja hyvin vartioitu mastabahauta.

Lentoturmatutkinta

pe 16.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 2/13. West Caribbean Airwaysin lentokone syöksyi maahan vuonna 2005, ja 160 matkustajaa kuoli. Turma vei vaikeuksissa olleen yhtiön konkurssiin.

Kalliovuorten raiteilla

pe 16.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Työntekijät kamppailevat purkaakseen 210-tonnista terässylinteriä. Massiivinen ureareaktori on hitsattava pariin vaunuun ja kuljetettava sitten toiselle puolelle maata. Radanvarsianturi käynnistää hätätarkastuksen. Suuri laskuvirhe aiheuttaa 24 tunnin viiveen. Junan miehistö Conrad ja Steve toimittavat 75 tyhjää potaskavaunua ennen kuin he saapuvat lopulta Saskatchewanin Moose Jawiin.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

pe 16.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Maailmansota ylhäältä päin kartoittaa toisen maailmansodan erikoisimmat tapahtumat upouudesta näkökulmasta. Sarja yhdistää vaikuttavat valokuvat etulinjasta, harvoin nähdyn arkistoelokuvan ja upeat ilmatiedustelukuvat alkuperäisiin paikkoihinsa ja rekonstruoi ratkaisevat taistelut, uskaliaat pommi-iskut ja maailman ensimmäisten joukkotuhoaseiden kehityksen.

Narco Wars: Kuningattarien kooste

pe 16.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Kun katsot ohjelmaa tai elokuvaa huumekaupasta, suurin osa mukana olevista henkilöistä on miehiä. Suurin osa huumepomoista, joista kuulemme, on miehiä, ja suurin osa tarinoista pyörii miesten ympärillä. Sanotaan, että jokaisen huumepomon takana on nainen. Keitä nämä naiset ovat? Miten he osallistuvat huumekauppaan? Miten se vaikuttaa heidän elämäänsä? Tapaa nainen, joka toi kokaiinin Amerikkaan.

Kirottujen paikkojen atlas

pe 16.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

1915 Louisianassa paikallinen hoodoopapitar ja parantaja, Julia-täti, raivostui puunhakkaajille, kun nämä raivasivat naisen suon, joten hän kirosi ihmiset ja maan. Hänen kuolinpäivänään lutakon läpi taivalsi vaarallinen hurrikaani, joka tuhosi kolme kaupunkia ja tappoi suurimman osan paikallisista. Vuosisataa myöhemmin paikalliset syyttävät Louisianassa vaikeuksista vieläkin hänen kiroustaan.

Egyptin kadonneet aarteetU

la 17.08. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit kertovat, miten rosvot ryöstivät pyramideja ja hautoja muinaisessa Egyptissä ja mitä johtolankoja he jättivät jälkeensä. Ylhäisön nekropoliissa he tutkivat hulppeaa, uponnutta hautaa, joka on ryöstetty ja jota on käytetty uudelleen vuosisatoja. He tutkivat yhtä muinaisen maailman hurjapäisintä ryöstöä, jonka kohteena oli valtava ja hyvin vartioitu mastabahauta.

Toinen maailmansota ylhäältä päinU

la 17.08. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Maailmansota ylhäältä päin kartoittaa toisen maailmansodan erikoisimmat tapahtumat upouudesta näkökulmasta. Sarja yhdistää vaikuttavat valokuvat etulinjasta, harvoin nähdyn arkistoelokuvan ja upeat ilmatiedustelukuvat alkuperäisiin paikkoihinsa ja rekonstruoi ratkaisevat taistelut, uskaliaat pommi-iskut ja maailman ensimmäisten joukkotuhoaseiden kehityksen.

Narco Wars: Kuningattarien koosteU

la 17.08. klo 01.45 - 02.40 55 minNational Geographic Channel

Kun katsot ohjelmaa tai elokuvaa huumekaupasta, suurin osa mukana olevista henkilöistä on miehiä. Suurin osa huumepomoista, joista kuulemme, on miehiä, ja suurin osa tarinoista pyörii miesten ympärillä. Sanotaan, että jokaisen huumepomon takana on nainen. Keitä nämä naiset ovat? Miten he osallistuvat huumekauppaan? Miten se vaikuttaa heidän elämäänsä? Tapaa nainen, joka toi kokaiinin Amerikkaan.

Food Factory

la 17.08. klo 02.40 - 03.05 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Makoisien ja hauskojen hedelmäliuskojen tekemiseen tarvitaan rekoittain Okangan Valley -omenia, salainen vakuumi ja giljotiini. Quebeciläinen yritys taas valmistaa vinkuvaa raejuustoa, jota riittäisi neljään olympialaisten altaaseen

Hauskimmat eläinvideot

la 17.08. klo 03.05 - 03.45 40 minNational Geographic Channel

Alligaattori varastaa golf-pallon, ovela käärmeyllätys, läheltä piti -tilanne ryhävalaan kanssa, urheilujoukkue, jolla on erityinen maskotti, kuriton apina työntää kilpikonnan lammikkoon, kymmenen kertaa, jotka saavat iloitsemaan turvakamerasta, eläinten uutisten päivitys Uudessa-Seelannissa, uskomaton Ham-avaruusapina.

Hostile Planet

la 17.08. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Hostile Planet
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Lolita Lobosco, Kauniit ja rohkeat, Simpsonit, Generation K-Pop, 9-1-1, Hudson & Rex, Syke, Petolliset, Tuurenmäki 98, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity