SanakirjaHoroskooppiBlogitTietovisatViihdeReseptitVaihtoautot
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 17.8.2024

Näytä tiivistettynä

Nero: Stephen Hawking

la 17.08. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Jaksossa vapaaehtoiset saavat tietoonsa jotain uskomatonta itse elämän luonteesta.

Salakuljettajat satimeen

la 17.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

JFK:n lentoasemalla CBP saa selville, että matkustaja salakuljettaa tuhansia pillereitä vaarallista stimulanttia. Miamissa viranomaiset taas löytävät lähdössä olevan kätkön laittomia aseita. Kun Covid-19 iskee, CBP mukautuu uusimpiin salakuljetustrendeihin uusissa paikoissa. Arizonan Nogalesissa viranomaiset tekevät paikan historian suurimman metamfetamiinitakavarikon.

Hubblen kosminen matka

la 17.08. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Hubble-teleskooppi on historiamme merkittävimpiä tieteellisiä välineitä. Ohjelmassa tutustutaan Hubblen vaiheisiin.

Dubain lentokenttä

la 17.08. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

5. jakso. Dubain kansanvälisen lentokentän kautta kulkee viikossa yli miljoona matkustajaa. Tapaa ihmiset, jotka saavat kaiken sujumaan saumattomasti. National Geographic Channel

Autojen ensiapu

la 17.08. klo 07.30 - 08.10 40 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz tekevät aikamatkan ajassa taaksepäin Fiesta XR2:lla, 1980-luvun nopealla Fordilla, jolla Fuzz oppi ajamaan. Auto kuuluu Brianille, joka suunnitteli kunnostavansa sen näyttävään kuntoon, mutta kun hän alkoi kärsiä terveysongelmista, projekti pysähtyi. Brianin perhe otti yhteyttä Autojen ensiapu -ohjelmaan toivoen, että täysin entisöity XR2 toisi auringonsäteen Brianin elämään.

Ihmeellinen planeetta Maa

la 17.08. klo 08.10 - 09.00 50 minNational Geographic Channel

Jakso 8/10. Löydämmekö samankaltaista elämää toiselta planeetalta? Miljardien vuosien ajan elämä Maassa oli yksisoluista. Milloin muutos tapahtui?

Tutkimusmatkailija Fiennes

la 17.08. klo 09.00 - 09.50 50 minNational Geographic Channel

Sir Ranulph Fiennes ja hänen serkkunsa, näyttelijä Joseph Fiennes, matkustavat Brittiläisen Kolumbian erämaan halki. Se on heille tilaisuus lähentyä uudelleen, kun he melovat mahtavan vesiputouksen huipulla ja laskeutuvat alas jäätiköltä. Serkkujen yhteys syvenee, kun he puhuvat Ranin uskomattomasta elämästä ja ikääntymisen haasteista sekä Ranin hiljattain saamasta Parkinson diagnoosista.

Hain hampaissa

la 17.08. klo 09.50 - 10.40 50 minNational Geographic Channel

Etelä-Kaliforniassa haihyökkäykset lisääntyivät vuosina 2014–2015 huolestuttavasti 12 hyökkäyksellä. Haiasiantuntija yrittää selvittää, mikä niiden syy on.

Saari ilman lakeja

la 17.08. klo 10.40 - 11.30 50 minNational Geographic Channel

Hieman talvea ennen Port Protectionin asukkaat hankkivat suojaa ja proteiinia. Matt kulkee voimakkaiden tuulien, sateen ja lumen läpi peurojen takia. Curly ja Junior yrittävät saada vesilintuja. Sillä välin Carl ja Morgan taistelevat eristääkseen uuden kotinsa, jotta he voivat muuttaa siihen ennen talvea. Troy, Sam, Squibb ja Oliver kiirehtivät hakemaan kattoa Troyn mökille ennen sadetta.

Lentoturmatutkinta

la 17.08. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Martinairin lento 495 lähestyy Portugalin Faron lentoasemaa keskellä ukkosmyrskyä ja rankkasadetta. Vain hetki laskeutumista ennen jokin menee kamalalla tavalla pieleen ja DC-10 syöksyy kiitoradalle, katkeaa ja liukuu pois kiitoradalta. Uskomatonta kyllä, lähes kaikki matkustajat ja miehistön jäsenet selviävät hengissä. Kun tutkijat selvittävät kokonaiskuvaa hylyn avulla, mysteeri vain syvenee.

Lentoturmatutkinta

la 17.08. klo 12.25 - 13.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Koripallolegenda Kobe Bryantin vuokraama helikopteri syöksyy maahan Los Angelesissa. Kaikki yhdeksän matkustajaa menettävät henkensä. Maailmanlaajuisen surun keskellä tutkijat etsivät tietoja ja hylkyä selvittääkseen, kuinka huippulentäjä ja huipputason kone, jonka kyydissä on kuuluisuus, voivat törmätä vuoreen tutulla matalan riskin reitillä.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

la 17.08. klo 13.20 - 14.15 55 minNational Geographic Channel

Kongon rehevässä sademetsässä elävät bonobot elävät naarasvaltaisessa yhteiskunnassa. Kun nuori bonobo jättää perheensä ja etsii paikkaansa maailmassa, sen on saatava uusia ystäviä ja tehtävä vaikutus alfanaaraaseen, ennen kuin se voi todella sopeutua joukkoon.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

la 17.08. klo 14.15 - 15.10 55 minNational Geographic Channel

Keski-Amerikan sademetsien latvuston alla on hyönteisten hallitsema salainen maailma. Kaksi pikkuruista kuningatarta antaa kaikkensa rakentaakseen valtakuntansa. Muurahaiskuningatar uhraa oman ruumiinsa kasvavan yhdyskuntansa tulevaisuuden puolesta, kun taas kaunis orkideamehiläinen tekee mitä tahansa menestyksen eteen ja pettää läheisensä.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

la 17.08. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Afrikan savannit ovat koti eläinmaailman suurelle sisaruudelle: norsuperheelle. Uusi vauva tarvitsee perheen tukea selviytyäkseen ensimmäisistä kuukausistaan. Sillä aikaa kun äiti oppii huolehtimaan vauvasta, vauvan isoäidin, matriarkan, on suojeltava sitä. Voiko tämä uusi vauva ja sen ikonisista naaraista koostuva perhe selviytyä petoeläinten, kuivuuden ja nopeasti muuttuvan maailman keskellä?

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

la 17.08. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Etiopian vuoristoa hallitsee kaksi erilaista kuningatarta, mutta molemmat ovat tyttärien äitejä. Gelada-apina hallitsee tiivistä sisaryhteisöä, mutta kun hänen ainoa tyttärensä on aikuisuuden kynnyksellä, hänen on tehtävä uhrauksia tämän tulevaisuuden puolesta. Yläpuolella sijaitsevalla tasangolla etiopialaisella sudella on myös tytär, mutta tämän äidin on oltava armoton suojellakseen perintöään.

NG Wild: Eläinmaailman kuningattaret

la 17.08. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Maata ja merta yhdistävällä rannikolla asuu kaksi luonnon ikonisinta naarasta - miekkavalas ja harmaakarhu. Kalifornianlahden aaltojen alla miekkavalasperheen menestys perustuu kuusikymmentävuotiaan matriarkan kokemukseen, kun taas Alaskan rannoilla ensikertalaisen karhunemon on kasvatettava kolme pentuaan yksin ja vain vaistojensa ohjaamana.

Alaska: ensimmäiset selviytyjät

la 17.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Alaskan alkuperäiskansa on tasapainossa luonnon kanssa heti kotiovensa ulkopuolella. Teresa Pingayak palaa tyttärensä kanssa esi-isiensä tundralle metsästämään lintuja. Jody Potts-Joseph etsii metsästä haavoittunutta ja nälkäistä karhua. Tig Strassburgin ja Louise Mosesin hanhenmetsästys muuttuu treffi-illaksi. Joelilla on epätavallinen suunnitelma uuden venelaiturin rakentamiseksi.

Eurooppa villiintyy

la 17.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Saamelaiset poropaimenet ja modernit luonnonsuojelijat yhdistävät voimansa pelastaakseen erään Euroopan suurimmista erämaista. Jään ja lumen läpi he muovaavat uudestaan linkkiä luonnon ja ihmisten välillä.

Katastrofin todistajat

la 17.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Lokakuun 1. päivä 2015. Rahtialus El Faro oli perusreitillään Jacksonvillestä Puerto Ricoon, kun alus katosi luokan 4 Joaquin-pyörremyrskyyn. Tapahtumaa seurannut tutkimus paljasti El Faron uponneen Bahaman rannikolla. Sen mukana kuoli koko 33-henkinen miehistö. Uppoaminen oli suurin merionnettomuus USA:n kaupallisessa meriliikenteessä sitten toisen maailmansodan.

Legendojen merirosvot

la 17.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Sir Francis Drake, englantilaisten sankari, joka Espanjassa tunnetaan nimellä Lohikäärme. Drake matkustelee orjakauppiaana ja hyökkää Espanjan siirtomaakaupunkeihin ja hänen asemansa jatkaa nousuaan, kun hän tuo loputtomasti varastettua saalista kuningatar Elisabet I:lle. Maailman ympäripurjehdus on hänen uransa huipennus ja tekee hänestä maailman kiistanalaisimman merirosvon.

Egyptin kadonneet aarteetU

la 17.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Tutankhamonin pienen ja vaatimattomasti koristellun haudan arvoitusta. Tutankhamonin valtakautta muokkasi hänen isänsä elämä, sillä isä johti suurinta Egyptin uskonnolliseen historiaan liittyvää vallankumousta. Oliko tämä vallankumous ja siitä seurannut poliittinen kuohunta syy siihen, miksi Tutankhamon haudattiin hautaan, joka ei sovi faaraolle?

Narco Wars: Chasing the Dragon

la 17.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Vietnamin sodan aikana veteraani Ike Atkinson ja huumekauppias Frank Lucas hukuttavat Harlemin heroiiniin. Atkinson salakuljettaa yli 400 miljoonan dollarin edestä China Whitea Yhdysvaltain sotilaskuljetusten kautta, kun taas Lucas käyttää sitä hyötyäkseen tuhansista sodasta palaavista riippuvaisista sotilaista. Lopulta molemmat tekevät virheitä, joiden avulla viranomaiset pääsevät käsiksi heihin.

Huumebisnes Oy

su 18.08. klo 00.00 - 00.55 55 minNational Geographic Channel

Tuore marihuanan laillistaminen on osuva esimerkki "narkkarikaupunkina" tunnetun Seattlen vapaamielisestä asenteesta huumeita kohtaan.

Legendojen merirosvotU

su 18.08. klo 00.55 - 01.45 50 minNational Geographic Channel

Sir Francis Drake, englantilaisten sankari, joka Espanjassa tunnetaan nimellä Lohikäärme. Drake matkustelee orjakauppiaana ja hyökkää Espanjan siirtomaakaupunkeihin ja hänen asemansa jatkaa nousuaan, kun hän tuo loputtomasti varastettua saalista kuningatar Elisabet I:lle. Maailman ympäripurjehdus on hänen uransa huipennus ja tekee hänestä maailman kiistanalaisimman merirosvon.

Hitler: Kolmannen valtakunnan kadonneet nauhat

su 18.08. klo 01.45 - 02.30 45 minNational Geographic Channel

Hitler tiivistää valtaansa saatuaan kanslerin viran ja tekee Saksasta diktatuurin. Johtajana Hitler saa maan pian muuttumaan ja ottaa komennon kansainvälisellä areenalla ennen päätöstään laajentaa Kolmatta valtakuntaa.

Food Factory

su 18.08. klo 02.30 - 02.55 25 minNational Geographic Channel

Food Factory näyttää kulissien takaa, miten lempiruokiamme oikeasti tehdään aina raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin. Vieraile suklaatehtaassa, jossa raa’at kaakaopavut yhdistetään inkivääriin, limeen ja kookokseen eksoottisen tryffelin valmistamiseksi. Yksi kone taas tuottaa yli 10 000 ympäristöystävällistä gurmeekahvinappia tunnissa yhdistäen kahvin ja syyllisyydestä vapaan nautinnon.

Natsien jättimäiset rakennusurakat

su 18.08. klo 02.55 - 03.40 45 minNational Geographic Channel

Hitlerin joukkoja johtaa eräs toisen maailmansodan kuuluisimmista kenraaleista, Erwin Rommel. Hänen avullaan Hitler ottaa yhteen liittoutuneiden kanssa Tunisiassa, Libyassa ja Egyptissä. Kampanja on raaka ja sai britit venymään äärimmilleen tämän sodan suunnan ratkaisevissa tapahtumissa.

Hostile Planet

su 18.08. klo 03.40 - 04.30 50 minNational Geographic Channel

Hostile Planet
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Sisar Bonifacen mysteerit, Emmerdale, La Promesa - Salaisuuksien kartano, Sohvaperunat, Lemmen viemää, Sorjonen, Latela 2024, Petolliset, Suomen huutokauppakeisari, Simpsonit

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity