SanakirjaTietovisatViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot lauantaina 24.8.2024

Näytä tiivistettynä

Nero: Stephen Hawking

la 24.08. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Stephen Hawking haastaa kolme vapaaehtoista auttaakseen heitä vastaamaan maailmaa koskeviin suuriin kysymyksiin.

Salakuljettajat satimeen

la 24.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

HSI Miami tutkii kahta erillistä salakuljetustapausta ja takavarikoi yli 450 kiloa kokaiinia Karibialta tulevasta jahdista. CBP pysäyttää laittomat reseptilääkkeet terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi. HSI New York pidättää Curacaosta tulevan kokaiinikuriirin osana kaksi vuotta kestänyttä tutkimusta koskien laajaa huumeiden salakuljetusjärjestöä.

Kokeile tai kuole

la 24.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Tappava tornado. Mitä tehdä kun pyörremyrsky lähestyy autoa ja miten selviydytään rajun aallon voimasta? National Geographic Channel

Curiosity: Mars-mönkijän elämä

la 24.08. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Uudet haastattelut, grafiikat ja animaatiot parantelevat vuoden 2012 Martian Mega Rover -erikoisohjelmaa, joka seurasi kahta mönkijää Marsissa: Opportunitya, joka on kulkenut Marsin pinnalla jo vuodesta 2004, ja Curiositya, joka laskeutui sinne vuonna 2012. Into miehitettyä Mars-tehtävää kohtaan on lähtöisin näistä kahdesta uraa uurtaneesta mönkijästä, jotka ovat juuri nyt ainoat lähettiläämme Marsissa. Niiden löydöt ja lähettämät upeat kuvat inspiroivat meitä vieläkin. Ne ovat myös syy siihen, miksi haluamme takaisin Marsin pinnalle.

Autojen ensiapu

la 24.08. klo 07.05 - 07.50 45 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen ensimmäisen Hondansa - 32-vuotiaan CR-X:n, taskuraketin, joka on hauskuuden perikuva. Auton omistaja on jäähdytysinsinööri Tim, jonka elämää on varjostanut julma geneettinen sairaus, jonka vuoksi hänen rakas Hondansa on ollut autotallissa ruostumassa. Kun pojat ovat salaa vieneet auton pois, he huomaavat suuren ongelman, hiiret ovat syöneet autoa!

Ihmeellinen planeetta Maa

la 24.08. klo 07.50 - 08.35 45 minNational Geographic Channel

Jakso 9/10. Maapallolla on paljon elämää. Miksi me olemme ainoat, joilla on älyä lähteä planeetalta? Kaksi miljardia vuotta sitten aivoja ei edes ollut olemassa.

Tutkimusmatkailija Fiennes

la 24.08. klo 08.35 - 09.20 45 minNational Geographic Channel

Sir Ranulph Fiennes ja hänen serkkunsa, näyttelijä Joseph Fiennes, tutustuvat alueen luonnonihmeisiin, Joe kiipeää vuorelle Ranin opastuksella, ja yhdessä he lähtevät katsomaan valaita Vancouver Bayhin. He pohtivat Ranin saavutuksia tutkimusmatkailijana ja keskustelevat siitä, miten Ran selviytyy uudesta haasteestaan, elämästä Parkinsonin taudin kanssa, samalla kun he vahvistavat perhesuhdettaan.

Hain hampaissa

la 24.08. klo 09.20 - 10.15 55 minNational Geographic Channel

Brasiliassa sijaitsevan Recifeä ympäröivä 40 kilometrin ranta on haihyökkäysten suhteen yksi maailman vaarallisimmista paikoista. Tutkijat yrittävät selvittää syytä siihen.

Saari ilman lakeja

la 24.08. klo 10.15 - 11.15 60 minNational Geographic Channel

Kun talvi on horisontissa, on tärkeää, että Port Proctectionin asukkaat viimeistelevät keskeneräiset asiat ennen kuin lumi tuiskuaa. Bre ja Oliver lähtevät etsimään kuningaslohta. Sam lähtee yksin peurajahtiin ja toivoo tuovansa kotiin uroksen. Curly laskee kauden viimeisen ruijanpallassiimansa. Mary etsii teiltä pudonneita polttopuita. Troy aloittaa uuden työn paikallisessa postitoimistossa.

Lentoturmatutkinta

la 24.08. klo 11.15 - 12.10 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Connecticutissa American Airlinesin lentoa 1572 koettelee tuuli ja voimakas turbulenssi. Koneen lähestyessä kenttää miehistö kuulee, että lennonjohtotorni on suljettu illaksi. Kun MD-83 on menossa linjaan kiitoradan kanssa, se puskee puiden reunustaman harjanteen läpi ja menettää kummatkin moottoreistaan. Ainoa vaihtoehto on suorittaa hätälasku.

Lentoturmatutkinta

la 24.08. klo 12.10 - 13.10 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Huonossa säässä Illinoisin yllä työmatkakoneen miehistö sulkee järjestelmän toisensa jälkeen säästääkseen nopeasti hupenevaa akkuvirtaa. Ohjaamon pimentyessä potkuriturbiinikone putoaa ja kaikki kyydissä olleet menettävät henkensä. Tutkijat ihmettelevät, miksi lentokone, jossa oli täysin toimiva generaattori, putosi taivaalta. Lopulta heille selviää kohtalokas oletus ja kuolemaan johtanut päätös.

Hauskimmat eläinvideot

la 24.08. klo 13.10 - 14.10 60 minNational Geographic Channel

Kana hyppää kuljetusautoon, bulldoggi liukastuu ja liukuu jäisellä järvellä, apina varastaa ruokapaketin, flamingo puree naista, koira piilottaa syyllisyyden tunteen hymyn taakse, kissan hyppy ei oikein onnistu, salamatkustava lisko yllättää naisen ja karhu murtautuu portin läpi pihalle.

Hauskimmat eläinvideotU

la 24.08. klo 14.10 - 15.10 60 minNational Geographic Channel

Koira soittaa auton torvea, karhunpennut leikkivät piilosta, leivänpaahdin säikäyttää kissan, norsu kaataa puun, mustekala nappaa kiinni sukeltajan kamerasta, kana istuu hevosen pään päällä, kalkkarokäärme estää ulospääsyn, gepardi varastaa kameran, vuohi pukkaa tyttöä päähän lemmikkieläintarhassa ja rotta soittaa harmonikkaa.

Hauskimmat eläinvideot

la 24.08. klo 15.10 - 16.05 55 minNational Geographic Channel

Koira tekee hole-in-onen, nainen kantaa kahtatoista paviaania, kilpikonna ja alligaattori heittävät läpyt, monni puree miehen kenkää, saksanpaimenkoira lopettaa kalkkunatappelun, sukeltaja menee liian lähelle tiikerihaita, kalkkarokäärme piilottelee joulukoristeissa, koalat ottavat useita nokosia ja kalifornianjuoksukäki tanssii.

Hauskimmat eläinvideot

la 24.08. klo 16.05 - 17.00 55 minNational Geographic Channel

Majava haistaa jotain outoa, kanat juoksevat märällä betonilla, poika juoksee henkensä edestä lokkiparvea pakoon, hevosesta tulee ensimmäinen elokuva, orava uhmaa painovoimaa, hevonen tulee ruokapöytään, karhu tappelee puhallettavan poron kanssa, kultainennoutaja ja pieni tyttö käyttävät salakieltä ja koira varastaa tutin.

Hauskimmat eläinvideot

la 24.08. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Valtava hämähäkki piiloutuu kenkään, orava tekee pisteen, villi karhu yrittää liftata, manaatti aivastaa veneilijän päälle, maanviljelijä opettaa härkää istumaan, laiskiainen ei pysty pidättämään haukotusta, opimme, kuinka monta vatsaa porolla on, Alfonso yrittää uutta stand-up-ohjelmaa ja terrieri loukkaantuu syvästi ilmapallon takia.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

la 24.08. klo 18.00 - 18.45 45 minNational Geographic Channel

Tiimi matkustaa Karibian Dominikaaniseen tasavaltaan paljastaakseen Pohjois-Atlantin ryhävalaiden elämän suurimmat salaisuudet. Miksi tuhannet valaat kokoontuvat vuosittain yhdelle pienelle merialueelle, ja kuinka kauan kumppanin valinta kestää? Tutkiessaan ryhävalaiden salaista maailmaa tiimi todistaa, kuinka emo puolustaa poikastaan äärimmäisessä taistelussa miekkavalaita vastaan.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

la 24.08. klo 18.45 - 19.25 40 minNational Geographic Channel

Azoreilla tiimi seuraa arkoja kaskelotteja niiden pyyntialueelle puolentoista kilometrin syvyyteen, missä he tutustuvat näiden syvälle sukeltavien valaiden salaiseen elämään. Huippumodernit kamerajärjestelmät ja OceanXplorerin vedenalaiset laitteet tutkivat tätä ikuisen pimeyden maailmaa ja vangitsevat valaan pääsaaliin – valtavan kalmarin, jota ei ole koskaan kuvattu näillä Atlantin vesillä.

Sukellus valtamerten syvyyksiin

la 24.08. klo 19.25 - 20.10 45 minNational Geographic Channel

Tiimi on Azoreilla merkitsemässä syvänmeren jättiläistä – kidushaita – ja oppiakseen lisää sen öisistä puuhista, kun se etsii ruokaa syvyydessä. Ensimmäistä kertaa koskaan tiimi merkitsee ja saa arvokasta dataa siitä, miksi tämä esihistoriallinen hai lähtee öisin eeppiselle matkalle syvyyksistä.

Katastrofin todistajat -kooste

la 24.08. klo 20.10 - 21.05 55 minNational Geographic Channel

Silminnäkijöiden kertomukset, eloonjääneiden kuvamateriaali ja tieteellinen analyysi paljastavat, kuinka kahdesta äärimmäisestä sääilmiöstä tuli tuhoisia. Portugalin maastopalot levisivät hallitsemattomasti ja pakottivat asukkaat tekemään kovia päätöksiä. Etelä-Yhdysvalloissa yli 360 tornadoa aiheuttaa valtavaa tuhoa neljän päivän aikana, joka on yksi Yhdysvaltain tuhoisimmista myrskykausista.

Legendojen merirosvot

la 24.08. klo 21.05 - 22.00 55 minNational Geographic Channel

Grace O’Malley, Irlannin merirosvokuningatar. Merenkulkijaperheeseen syntynyt O'Malley uhmasi sukupuolten välisiä rooleja tullakseen pelätyimmäksi ja arvostetuimmaksi johtajaksi sekä maalla että merellä. O’Malley pääsee poliittiseen asemaan avioliiton myötä ja saa maata tavattuaan kuningatar Elisabetin. Hän nousee etsitystä merirosvosta päälliköksi sekä miekan että sitkeyden avulla.

Egyptin kadonneet aarteet

la 24.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät johtolankoja Egyptin pyramidien ajan salaperäisistä kuninkaista. He tutkivat Kheopsin pyramidin tunneleita, kaivavat esiin uuden haudan kolmen myöhäisemmän kuninkaan pyramidien luota, löytävät todisteita faaraon temppelistä, joka on ollut kateissa yli neljä tuhatta vuotta, ja kertovat uusia asioita muinaisen Egyptin vaikutusvaltaisimpien hallitsijoiden perinnöstä.

Narco Wars: Chasing the Dragon

la 24.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Afganistanin sota tarjoaa täydelliset edellytykset maailman kunnianhimoisimmalle huumausaineiden salakuljetusoperaatiolle. Maanpaossa oleva mafiapomo on yhteydessä afganistanilaiseen huumekauppiaaseen perustaakseen 11 000 kilometriä pitkän putken, joka pumppaa heroiinia Yhdysvaltoihin. He takovat voittoja yli miljardin dollarin verran ennen kuin FBI:n ja DEA:n työryhmä tuhoaa Pizza Connectionin.

Huumebisnes Oy

su 25.08. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Teksasin Houstonin viides kaupunginosa on osuva esimerkki siitä, miten huumeet hallitsevat alueen talouselämää.

Legendojen merirosvotU

su 25.08. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Grace O’Malley, Irlannin merirosvokuningatar. Merenkulkijaperheeseen syntynyt O'Malley uhmasi sukupuolten välisiä rooleja tullakseen pelätyimmäksi ja arvostetuimmaksi johtajaksi sekä maalla että merellä. O’Malley pääsee poliittiseen asemaan avioliiton myötä ja saa maata tavattuaan kuningatar Elisabetin. Hän nousee etsitystä merirosvosta päälliköksi sekä miekan että sitkeyden avulla.

Hitler: Kolmannen valtakunnan kadonneet nauhat

su 25.08. klo 02.00 - 02.55 55 minNational Geographic Channel

Hitler ryhtyy valtansa huipulla kansanmurhaan johtavaan valloitussotaan, mikä uhkaa koko mantereen tulevaisuutta ja kymmenien miljoonien Euroopan juutalaisten henkeä.

Natsien jättimäiset rakennusurakat

su 25.08. klo 02.55 - 03.40 45 minNational Geographic Channel

Kun liittoutuneet asettavat kuolleille väärennettyjä asiakirjoja, on kyseessä eräs toisen maailmansodan huimimmista huijauksista. Operaatio Mincemeat varmistaa, että liittoutuneiden hyökkäys Sisiliaan yllättää natsit täydellisesti. Saksalaisten joukkojen on hyödynnettävä vähällä tuella saaren rosoisia maisemia, kun he yrittävät vetäytyä saarelta turvaan mantereen puoleiseen Italiaan.

Hostile Planet

su 25.08. klo 03.40 - 04.25 45 minNational Geographic Channel

Hostile Planet
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Futurama, Miehen puolikkaat, Kauniit ja rohkeat, Tuurenmäki 98, Vain elämää, Unelma-asunto auringon alta, Salatut elämät, Simpsonit, Voisiko joku kertoa, että tässä käy hyvin?, Elämäni Biisi

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity