SanakirjaVaihtoautotHoroskooppiBlogitReseptitViihdeTietovisat
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot torstaina 29.8.2024

Näytä tiivistettynä

Erakot

to 29.08. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Erakot
Verta, kyyneliä ja peuraa. Joe pyrkii rakentamaan uusiutuvan energialähteen, ja Dan alkaa laittamaan kasaan uutta suojaa

Salakuljettajat satimeen

to 29.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

JFK:n CBP:n viranomaiset paljastavat väärennettyjä N95-naamioita, joiden arvo on yli miljoona dollaria, ja takkeja, joihin on kätketty 6 miljoonan dollarin arvosta ketamiinia. HSI jahtaa traktoriperävaunua, jossa on 5,5 miljoonan dollarin 540-kiloinen lasti valkosipulin sekaan piilotettuja huumausaineita. CBP Atlanta seuloo yksinäisiä matkustajia, jotka saapuvat Kolumbiasta.

Lyödään ällikällä

to 29.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Paineen alla. Tim Shaw testaa tieteen keinoin kauneustuotteiden tehoja sekä kokeilee, mikä on paras keino päihittää Venice Beachin painonnostaja.

Espanjan rannikkovartiosto

to 29.08. klo 06.20 - 07.05 45 minNational Geographic Channel

Yöllä hätääntynyt äiti ilmoittaa rannikkovartiostolle mahdollisesta itsemurhan yrityksestä vaarallisella alueella. Tiimi pysäyttää yli kolme tonnia hasista kantavat huumeiden salakuljettajat helikoptereiden avulla. Kalastajat käyttävät laittomia laitteita kalastaessaan suojelluilla vesillä. Saksalainen purjehdusalus herättää epäilyksiä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

to 29.08. klo 07.05 - 07.55 50 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Kokki Gordon Ramsay matkaa moottoripyörällä korkealla Perussa sijaitsevassa inkojen pyhässä laaksossa paljastaakseen alueen ruokasalaisuudet.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

to 29.08. klo 07.55 - 08.40 45 minNational Geographic Channel

Tuhansia vuosia ennen kuin Stonehenge rakennettiin paikalla asui muinainen ja salaperäinen kansa. Albert Lin lähtee uskomattomalle seikkailulle Englannin ja Skandinavian halki selvittääkseen näiden ihmisten salaisuuden, kun ryhmä arkeologeja löytää ainutlaatuisen kivirakennelman, jonka vuoksi Stonehenge kenties rakennettiin.

Egyptin kadonneet aarteet

to 29.08. klo 08.40 - 09.20 40 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Gizan pyramidien perintöä ja niitä seuranneita salaperäisiä pyramideja. He etsivät Abusirin muinaisen pyramidikentän läpi kulkevan hautatunnelin salaperäistä omistajaa. He tutkivat ylellistä eliittihautaa farao Djedkaren pyramidin vieressä Saqqarassa ja kaivavat esiin kauan kadonneen farao Sahuren haudan. Sahuren hauta on Egyptin ainoa pyramidihauta, jota ei ole vielä tutkittu.

Meret ilman vettä: Kohti syvyyksiä

to 29.08. klo 09.20 - 10.20 60 minNational Geographic Channel

Merisodankäynnissä sabotoijat ovat hiljainen ja varjoissa toimiva vihollinen. Sabotaasi on yksi kaikkein tehokkaimmista aseista missä tahansa. Suorat hyökkäykset, kehittyneet aseet ja yllätyshetket ovat upottaneet monia laivoja viimeiseen lepopaikkaansa merenpohjaan. Uusimman vedenalaisen skannausteknologian avulla paljastamme aavalla merellä tehtyjä sabotaaseja.

Meret ilman vettä: Kohti syvyyksiä

to 29.08. klo 10.20 - 11.15 55 minNational Geographic Channel

Sodat, sää ja inhimilliset virheet ovat johtaneet joihinkin USA:n pahimmista merionnettomuuksista. Kuvittele, jos kykenisimme tyhjentämään meret ja antaisimme veden valua pois. Näin paljastuisivat Amerikan merenpohjien salat. Pearl Harbor – kuka ampui ensin? Miksi Alcatrazin ja San Franciscon lahden alue on niin vaarallinen?

Uskomaton eläinlääkäri Pol

to 29.08. klo 11.15 - 12.10 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Eräs Polin klinikan lempieläinlääkäreistämme sanoo hyvästit, mutta sitä ennen useita mysteereitä saapuu hoidettavaksi. Lääkärit saavat eteensä huskyjen kulmahampaita, lumoavia kissanpentuja sekä piikikkäitä tapauksia. Tohtori Emily lähtee tunteikkaiden hyvästien myötä. Lähde mukaan katsomaan uskomatonta, kiireistä ja hauskaa Uskomaton eläinlääkäri Pol -jaksoa.

Lentoturmatutkinta

to 29.08. klo 12.10 - 13.10 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 5/10. Fine Air Cargon lento 101 lähtee Miamista kohti Dominikaanista tasavaltaa. Sen kyydissä on lähes 40 000 kiloa farkkua. Vain hetkeä myöhemmin kone putoaa maahan ja osuu rakennukseen.

Lentoturmatutkinta

to 29.08. klo 13.10 - 14.05 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 6/10. Taromin lento 371 kääntyy terävästi vasemmalle ja pois kurssilta. Se putoaa suoraan maanviljelijän peltoon vain minuutteja Bukarestista nousun jälkeen. Kyseessä on maan historian pahin ilmailuonnettomuus.

Running Wild With Bear Grylls: The Challenge

to 29.08. klo 14.05 - 15.05 60 minNational Geographic Channel

Anthony Anderson lähtee Bearin matkaan seikkailulla halki Sierra Nevadan vuoriston. Bear heittää reput alas helikopterista, ja he hyppäävät perään. Kun he laskeutuvat ja etsivät reppujaan, Bear opettaa Anthonylle navigointia ja solmujen solmintaa. Toisena päivänä Anthony herää yksin ja joutuu käyttämään hänelle opetettuja taitoja, jotta hän pääsee noutopaikalle.

Sydneyn lentokentällä

to 29.08. klo 15.05 - 16.00 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Kiireinen joulukausi tuo mukanaan lisähaasteita, kun perheet suuntaavat pois Sydneystä lomalle. Lentoasema on vaarassa joutua suljetuksi, kun tunnistamatonta valkoista jauhetta löytyy saapuvalta lennolta. Epäilykset heräävät siitä, onko kyseinen jauhe vaaratonta vai onko se hengenvaarallista pernaruttoa.

Autojen ensiapu

to 29.08. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz ottavat tehtäväkseen vuoden 1989 VW Golf GTi:n, joka on yksi 1980-luvun ikonisimmista autoista ja Tim Shaw'n kaikkien aikojen suosikkiauto. Poikien haasteena on tällä kertaa tehdä tämä Golf sopivaksi omistajalleen Darrenille, entiselle bussinkuljettajalle, joka vammautui ja menetti osittain näkönsä traagisessa liikenneonnettomuudessa, jossa hän pelasti nuoren pojanpoikansa hengen.

Hauskimmat eläinvideotU

to 29.08. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Valtava hämähäkki piiloutuu kenkään, orava tekee pisteen, villi karhu yrittää liftata, manaatti aivastaa veneilijän päälle, maanviljelijä opettaa härkää istumaan, laiskiainen ei pysty pidättämään haukotusta, opimme, kuinka monta vatsaa porolla on, Alfonso yrittää uutta stand-up-ohjelmaa ja terrieri loukkaantuu syvästi ilmapallon takia.

Egyptin kadonneet aarteet

to 29.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat muinaisen Egyptin kuuluisinta naisfaaraota, Kleopatraa. Denderassa selviää, miten Kleopatra käytti egyptiläisten uskontoa saavuttaakseen tavoitteensa. Philadelphian muinaisella paikalla tiimin löytää vanhan arkun ja arvokkaita hautaesineitä. He oppivat niistä lisää Kleopatran alamaisista. Taporisis Magnassa arkeologit suuntaavat maan alle etsimään Kleopatran kadonnutta hautaa.

Lentoturmatutkinta

to 29.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 11/13. New Orleansin lähellä lentävä Boeing 737 -kone oli tuhon partaalla, kun sähkövirta katkesi. Lentäjät onnistuivat kuitenkin välttämään vaaran.

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

to 29.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Tutustumme jättimäisen GPO Amethyst -rahtilaivan uumeniin. Tämä valtava rahtilaiva on ainutlaatuinen. Se käyttää kaikkein uusinta tekniikkaa kuljettaakseen valtavia rakennelmia ympäri maailmaa, kun se itse ui osittain rahtinsa ja veden alla.

Hitlerin atomipommin jäljillä

to 29.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Vuonna 2013 yhdysvaltalainen fysiikan professori Timothy Koeth sai haltuunsa uraanikuution Natsi-Saksasta. Lähes vuosikymmenen kestäneiden etsintöjen aikana Koeth löysi kansainvälisen asiantuntijaryhmän kanssa uusia tietoja Hitlerin ydinohjelmasta. He saivat selville, kuinka lähellä Nobel-palkitun fyysikon Werner Heisenbergin johdolla toimineet natsit olivat toimivaa atomipommia.

Kullan kiroama aarteenetsijä

to 29.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Tommy Thompson ja hänen tiiminsä löytävät tonneittain kultaa valtameren pohjasta ja palaavat kotiin sankareina. Siitä seuraa useita oikeusjuttuja, joissa vaaditaan aarretta. Tommyn talousongelmat estävät häntä maksamasta takaisin sijoittajille – joista osa kääntyy häntä vastaan. Hän joutuu taistelemaan pitääkseen kiinni kullasta, kun hänen unelmansa muuttuu painajaiseksi.

Legendojen merirosvot

to 29.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Grace O’Malley, Irlannin merirosvokuningatar. Merenkulkijaperheeseen syntynyt O'Malley uhmasi sukupuolten välisiä rooleja tullakseen pelätyimmäksi ja arvostetuimmaksi johtajaksi sekä maalla että merellä. O’Malley pääsee poliittiseen asemaan avioliiton myötä ja saa maata tavattuaan kuningatar Elisabetin. Hän nousee etsitystä merirosvosta päälliköksi sekä miekan että sitkeyden avulla.

Egyptin kadonneet aarteetU

pe 30.08. klo 00.00 - 01.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat muinaisen Egyptin kuuluisinta naisfaaraota, Kleopatraa. Denderassa selviää, miten Kleopatra käytti egyptiläisten uskontoa saavuttaakseen tavoitteensa. Philadelphian muinaisella paikalla tiimin löytää vanhan arkun ja arvokkaita hautaesineitä. He oppivat niistä lisää Kleopatran alamaisista. Taporisis Magnassa arkeologit suuntaavat maan alle etsimään Kleopatran kadonnutta hautaa.

Hitlerin atomipommin jäljilläU

pe 30.08. klo 01.05 - 02.10 1h 5 minNational Geographic Channel

Vuonna 2013 yhdysvaltalainen fysiikan professori Timothy Koeth sai haltuunsa uraanikuution Natsi-Saksasta. Lähes vuosikymmenen kestäneiden etsintöjen aikana Koeth löysi kansainvälisen asiantuntijaryhmän kanssa uusia tietoja Hitlerin ydinohjelmasta. He saivat selville, kuinka lähellä Nobel-palkitun fyysikon Werner Heisenbergin johdolla toimineet natsit olivat toimivaa atomipommia.

Kullan kiroama aarteenetsijäU

pe 30.08. klo 02.10 - 03.10 60 minNational Geographic Channel

Tommy Thompson ja hänen tiiminsä löytävät tonneittain kultaa valtameren pohjasta ja palaavat kotiin sankareina. Siitä seuraa useita oikeusjuttuja, joissa vaaditaan aarretta. Tommyn talousongelmat estävät häntä maksamasta takaisin sijoittajille – joista osa kääntyy häntä vastaan. Hän joutuu taistelemaan pitääkseen kiinni kullasta, kun hänen unelmansa muuttuu painajaiseksi.

Hauskimmat eläinvideot

pe 30.08. klo 03.10 - 03.50 40 minNational Geographic Channel

Valtava hämähäkki piiloutuu kenkään, orava tekee pisteen, villi karhu yrittää liftata, manaatti aivastaa veneilijän päälle, maanviljelijä opettaa härkää istumaan, laiskiainen ei pysty pidättämään haukotusta, opimme, kuinka monta vatsaa porolla on, Alfonso yrittää uutta stand-up-ohjelmaa ja terrieri loukkaantuu syvästi ilmapallon takia.

Ihmeelliset superautot

pe 30.08. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Englantilainen autonvalmistaja Lotus haluaa päästä takaisin kärkeen ja haastaa vakiintuneet urheiluautoyritykset esittelemällä Ison-Britannian ensimmäisen 2 miljoonan punnan arvoisen 2 000 hevosvoiman täyssähköisen superauton.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Suomen huutokauppakeisari, Haluatko miljonääriksi?, Sisar Bonifacen mysteerit, Rekkakuskit jäällä, Vain elämää, Australian rajalla, Miehen puolikkaat, Lemmen viemää, Sukuni salat, La Promesa - Salaisuuksien kartano

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity