SanakirjaHoroskooppiVaihtoautotBlogitTietovisatViihdeReseptit
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot keskiviikkona 28.8.2024

Näytä tiivistettynä

Erakot

ke 28.08. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Erakot
Väsymyksen halki. Joe Ray laittaa pystyyn alkukantaisen turvajärjestelmän, ja Bear Claw käy lähempänä sivistynyttä maailmaa tärkeän viestin vuoksi.

Salakuljettajat satimeen

ke 28.08. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

San Diegon HSI:n ja rajavartioston agentit pysäyttävät ajoneuvon, johon on lastattu 1,6 miljoonan dollarin arvosta eri huumeita. Puerto Ricossa CBP löytää lauttamatkustajilta ilmoittamatonta valuuttaa, joka ylittää 10 000 dollarin rajan. JFK:n CBP ja HSI:n kulttuuriyksikkö takavarikoivat yhdessä ryöstettyjä muinaisia esineitä, mukaan lukien mosaiikkeja, jotka on piilotettu varastoon New Jerseyssä.

Lyödään ällikällä

ke 28.08. klo 06.00 - 06.20 20 minNational Geographic Channel

Kipinät sinkoilevat. Tim Shaw'n sensaatiomaiset kokeet jatkuvat. Hän luo salamoita, räjäyttää jäälohkareita ja yrittää uppopaistaa jäisen kalkkunan heti valmiiksi. National Geographic Channel.

Lyödään ällikällä

ke 28.08. klo 06.20 - 06.45 25 minNational Geographic Channel

Tulilinjalla. Tim Shaw'n tieteelliset kokeet jatkuvat. Hän testaa rynnäkkökiväärin, lasersäteen ja valmistaa popcornia erikoisella tavalla.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 28.08. klo 06.45 - 07.25 40 minNational Geographic Channel

Hiljaisesta päivästä tulee painostava, kun rannikkovartioston alukset ja helikopterit jahtaavat huumeiden salakuljettajia näiden yrittäessä ehtiä Marokon vesille, joilla espanjalaisilla ei ole toimivaltaa. Laiton kalastusalus on tunkeutunut luonnonsuojelualueelle, joten se on pysäytettävä. Huonokuntoinen lautta, jossa on 14 matkustajaa, lähettää hätäsignaalin.

Hauskimmat eläinvideotU

ke 28.08. klo 07.25 - 08.10 45 minNational Geographic Channel

Valtava hämähäkki piiloutuu kenkään, orava tekee pisteen, villi karhu yrittää liftata, manaatti aivastaa veneilijän päälle, maanviljelijä opettaa härkää istumaan, laiskiainen ei pysty pidättämään haukotusta, opimme, kuinka monta vatsaa porolla on, Alfonso yrittää uutta stand-up-ohjelmaa ja terrieri loukkaantuu syvästi ilmapallon takia.

Albert Lin ja kadonneet kaupungit

ke 28.08. klo 08.10 - 08.55 45 minNational Geographic Channel

National Geographicin tutkija, Albert Lin, matkaa Mikronesiaan Tyynenmeren sydämessä. Hän etsii muinaista Nan Madolin kaupunkia. Hän tutkii hautoja, temppeleitä ja rituaalipaikkoja, jotka on kaikki rakennettu ihmisten muovaamille saarille, joita peittää nykyään satojen vuosien aikana kasvanut viidakko. Albert löytää kaupungin lisäksi kokonaisen mantereen, joka jatkuu tuhansia kilometrejä.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 28.08. klo 08.55 - 09.35 40 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat erästä muinaisen Egyptin suurimmista mysteereistä eli muumioita. Muinaisessa Philadelphian kaupungissa Egyptissä egyptologit löytävät upeasti säilyneen muumion, joka on peräisin egyptiläisen sivilisaation lopunajalta. Asiantuntijat etsivät vihjeitä siitä, miten yksi kaikkein parhaimmin säilyneistä kuninkaallisista muumioista säilyi niin hyvässä kunnossa yli 4 000 vuotta.

Meret ilman vettä: Kohti syvyyksiä

ke 28.08. klo 09.35 - 10.35 60 minNational Geographic Channel

Merten syvyyksissä on sotalaivojen hautausmaa. Lukemattomat alukset maailmansodista lojuvat pitkin pohjaa. Niiden joukossa on joitain kaikkien aikojen mahtavimpia aseita. Mutta kun todisteet makaavat merenpohjassa, osa tarinoista jää salaisuuksien varjoon. Kuka voitti Skagerrakin taistelun? Miten se, että Natsi-Saksa upotti Scapa Flow’ssa laivansa, johti edistysaskeleisiin sotasukellusveneissä?

Meret ilman vettä: Kohti syvyyksiä

ke 28.08. klo 10.35 - 11.30 55 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset säätilat ovat uhanneet laivoja ja merimiehiä vuosisatojen ajan. Millainen on täydellinen myrsky? Valtavat vesiseinämät, voimakkaat tuulet ja aallokko voivat upottaa minkä tahansa aluksen. Mikä aiheutti kaikkien aikojen suurimman espanjalaisen aarrelastin uppoamisen? Mikä on totuus kaikkien aikojen suurimman invaasion katoamisen takana? Ohjelma paljastaa myrskyisten merien salaisuudet.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ke 28.08. klo 11.30 - 12.25 55 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Tällä viikolla Uskomaton eläinlääkäri Pol -ohjelmassa eläinlääkärit ottavat lempeän otteen, kun hoidettavana on kaikenlaisia eläinvauvoja aina laatikollisesta kissanpentuja kipeään kiliin. Kaikki eivät kuitenkaan ole niin suloisia! Tohtori Nicolella on edessään varsinainen verenpaljous lehmätilalla. Tri Brenda tutkii rampaa poroa. Tri Pol taas hoitaa kissa, joka selvisi juuri ja juuri hengissä.

Lentoturmatutkinta

ke 28.08. klo 12.25 - 13.25 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 2/10. Kuusi yksimoottorista toisen maailmansodan taistelulentokonetta lentää alle sadan metrin korkeudessa aavikon yllä. Ne menevät muodostelmaan Reno Air Races -tapahtuman näytöstä varten, kun 30 000 katsojaa seuraa liikkeitä alhaalta.

Lentoturmatutkinta

ke 28.08. klo 13.25 - 14.20 55 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 4/10. Amerikkalainen rahtikone yrittää vaikeaa laskeutumista USA:n laivaston tukikohtaan Guantanamon lahdella. Kiitorata on vain muutaman metrin päässä valvotusta rajasta, joten laskeutuminen tulee tehdä loukkaamatta Kuuban ilmatilaa.

Running Wild With Bear Grylls: The Challenge

ke 28.08. klo 14.20 - 15.15 55 minNational Geographic Channel

Bear johtaa näyttelijä Florence Pugh’n seikkailulle Costa Rican sademetsiin. He laskeutuvat helikopterista, matkaavat koskissa ja tutkivat, onko korkealta kalliolta turvallista sukeltaa. Toisena päivänä Florence saa vastaansa valtavan kallion. Hänen tulee laskeutua siltä alas, ja hän on vastuussa heitä kannattelevan solmun sitomisesta. Ennen kuin matka on ohi, Bearilla on yksi upea loppuyllätys.

Sydneyn lentokentällä

ke 28.08. klo 15.15 - 16.10 55 minNational Geographic Channel

Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoaseman matkatavaraesimies Kevinillä on karmea päivä, kun hän ratkoo useita mekaanisia vikoja, jotka voisivat pysäyttää lentoaseman toimet. Sillä välin turvallisuuspuolella huomataan matkustaja, jolla on ase. Liittovaltion poliisi tutkii terminaalin sisäänkäynnille jätettyä epäilyttävää laukkua.

Autojen ensiapu

ke 28.08. klo 16.10 - 17.05 55 minNational Geographic Channel

Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz lähtevät Norfolkiin katsomaan vuoden 1962 TVR Granturaa, aikoinaan tyylikästä brittiläistä urheiluautoa, joka on päässyt huonoon kuntoon. Auto kuuluu entiselle kylmäasentajalle Stevelle, joka osti sen vuonna 1978 aliarvioituaan auton vaatiman työmäärän. Lähes 50 ladossa vietetyn vuoden jälkeen tämä auto on ollut poissa tieltä pidempään kuin mikään Autojen ensiavun aikaisempi projekti.

Hauskimmat eläinvideot

ke 28.08. klo 17.05 - 18.00 55 minNational Geographic Channel

Majava haistaa jotain outoa, kanat juoksevat märällä betonilla, poika juoksee henkensä edestä lokkiparvea pakoon, hevosesta tulee ensimmäinen elokuva, orava uhmaa painovoimaa, hevonen tulee ruokapöytään, karhu tappelee puhallettavan poron kanssa, kultainennoutaja ja pieni tyttö käyttävät salakieltä ja koira varastaa tutin.

Egyptin kadonneet aarteet

ke 28.08. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin legendaarista faaraota ja soturikuningasta eli Aleksanteri Suurta. Sakkarassa selviää, miten hänestä tuli faarao ja miten hän voitti puolelleen egyptiläisten ajatukset ja tunteet. Philadelphiassa tiimi löytää ainutlaatuisen katakombin, joka paljastaa Aleksanterin kauden perinnön. Taporisis Magnassa arkeologit tekevät upean löydön hienosta temppelissä olevasta haudasta.

Lentoturmatutkinta

ke 28.08. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Jakso 10/13. PSA 1771 -lennolla menehtyi 43 ihmistä. Turmatutkijat selvittävät mitä tapahtui sen jälkeen, kun lentäjät kuulivat matkustamosta laukauksia.

Eurooppa ylhäältä päin

ke 28.08. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä ilmakuvasarja paljastaa Lapin merkittävimmät nähtävyydet ennennäkemättömällä tavalla. Näemme lentävien kameroiden avulla Malmbergetin kaupungin muuton, Selkämerellä seilaavan jäänmurtajan ja Gammelstad & Hägnanin kuuluisat joulumarkkinat. Teemme matkan maailman voimakkaimmalle vuorovesivirralle ja osallistumme Euroopan suurimman lumikylän rakentamiseen.

Espanjan rannikkovartiosto

ke 28.08. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Hälytykset kaikuvat yli meren idästä länteen. Rannikkovartioston joukot jahtaavat huumekauppiaita samalla, kun he yrittävät pelastaa vaarassa olevia ihmisiä avovesillä. Nämä eivät kuitenkaan ole vain satunnaisia hätätilanteita; uhkarohkeat valinnat voivat johtaa tragedioihin.

Salakaupan julmemmat kasvot

ke 28.08. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Kun Mariana saa tietää, että 66-vuotias amerikkalainen Rodney Baldus on vangittuna Mosambikissa huumeiden salakuljetuksesta, hän aloittaa tutkimukset, jotka poikkeavat kaikista aiemmista. Hän saa selville, että kansainväliset rikollisjärjestöt ottavat iäkkäitä amerikkalaisia kohteekseen perintöhuijauksilla ja huijaavat heitä huumekuljettajiksi. Mutta riittääkö se todistamaan Rodneyn syyttömyyden?

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

ke 28.08. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Kansainvälinen avaruusasema on suurin ihmisen tekemä taivaalla oleva kohde ja modernin insinööritekniikan ihme. Katsomme niitä ainutlaatuisia insinööritaitojen saavutuksia, jotka tekevät asemasta kaikkein innovatiivisimman ja kalleimman koskaan tehdyn rakennelman.

Egyptin kadonneet aarteetU

to 29.08. klo 00.00 - 01.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin legendaarista faaraota ja soturikuningasta eli Aleksanteri Suurta. Sakkarassa selviää, miten hänestä tuli faarao ja miten hän voitti puolelleen egyptiläisten ajatukset ja tunteet. Philadelphiassa tiimi löytää ainutlaatuisen katakombin, joka paljastaa Aleksanterin kauden perinnön. Taporisis Magnassa arkeologit tekevät upean löydön hienosta temppelissä olevasta haudasta.

Espanjan rannikkovartiostoU

to 29.08. klo 01.05 - 02.05 60 minNational Geographic Channel

Hälytykset kaikuvat yli meren idästä länteen. Rannikkovartioston joukot jahtaavat huumekauppiaita samalla, kun he yrittävät pelastaa vaarassa olevia ihmisiä avovesillä. Nämä eivät kuitenkaan ole vain satunnaisia hätätilanteita; uhkarohkeat valinnat voivat johtaa tragedioihin.

Salakaupan julmemmat kasvotU

to 29.08. klo 02.05 - 03.05 60 minNational Geographic Channel

Salakaupan julmemmat kasvot
Kun Mariana saa tietää, että 66-vuotias amerikkalainen Rodney Baldus on vangittuna Mosambikissa huumeiden salakuljetuksesta, hän aloittaa tutkimukset, jotka poikkeavat kaikista aiemmista. Hän saa selville, että kansainväliset rikollisjärjestöt ottavat iäkkäitä amerikkalaisia kohteekseen perintöhuijauksilla ja huijaavat heitä huumekuljettajiksi. Mutta riittääkö se todistamaan Rodneyn syyttömyyden?

Hauskimmat eläinvideot

to 29.08. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Majava haistaa jotain outoa, kanat juoksevat märällä betonilla, poika juoksee henkensä edestä lokkiparvea pakoon, hevosesta tulee ensimmäinen elokuva, orava uhmaa painovoimaa, hevonen tulee ruokapöytään, karhu tappelee puhallettavan poron kanssa, kultainennoutaja ja pieni tyttö käyttävät salakieltä ja koira varastaa tutin.

Ihmeelliset superautot

to 29.08. klo 03.50 - 04.30 40 minNational Geographic Channel

Maserati yrittää saada entisen maineensa takaisin ja päättää valmistaa ensimmäisen superautonsa lähes kahteen vuosikymmeneen, mutta onko se tarpeeksi nostamaan merkin takaisin Italian autoalan kärkeen?
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen suosituin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Miehen puolikkaat, EXIT Suomi, Emmerdale, Simpsonit, Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, Syke, Muumilaakson tarinoita, Unelma-asunto auringon alta, Vain elämää, Stadi vs. Lande

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity