ReseptitVaihtoautotBlogitSanakirjaTietovisatHoroskooppiViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot tiistaina 10.9.2024

Näytä tiivistettynä

Elämää äärirajoilla: Alaska

ti 10.09. klo 04.35 - 05.15 40 minNational Geographic Channel

Elämää äärirajoilla: Alaska
Kun talvi etenee, alaskalaisten on selvittävä luontoäidin haasteista, jotta he voivat jatkaa yhteiskunnan ulkopuolella elämistä.

Salakuljettajat satimeen

ti 10.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

Chicagossa HSI:n agentit toimittavat 163 gramman erän ekstaasia. El Pasossa CBP löytää 240 grammaa fentanyyliä, jonka arvo on 7 800 dollaria. Sen jälkeen he löytävät piilolokeron ajoneuvossa, joka sisältää 5,75 kiloa kokaiinia, jonka arvo on 98 000 dollaria. Samaan aikaan FDA:n tarkastajat takavarikoivat väärennettyjä Covid-testipakkauksia Detroitissa. CBP etsii matkustajilta huumeita JFK:lla.

Äärimmäiset pelastustarinat

ti 10.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Äärimmäiset pelastustarinat kertoo dramaattisia tarinoita kaikkialta maailmasta pelastajien tallenteiden avulla. Pelastusryhmä taistelee myrskyn läpi päästäkseen pulassa olevan kalastajan luo, sillä tämän käsi on runnoutunut vinssin läpi. Helikopteritiimi noukkii loukkaantuneen kiipeilijän jäähyllyltä. Ryhmä vuorikiipeilijöitä joutuu eroon toisistaan, kun valtava railo nielaisee yhden heistä.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 10.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Ramsay näkee sarvikuonoja, kirahveja, seeproja ja virtahepoja KwaZulu-Natalissa Etelä-Afrikassa, kun hän tutustuu zulusotureiden ruokiin ja opettelee käyttämään paikallista ”braa’iata”. Ramsay hyppää helikopteriin ja suuntaa Intian valtamerelle, kerää simpukoita kivikosta ja tutustuu kyläkulttuuriin ennen kuin kokkaa kunnioitetulle zulupäällikölle pidetyn paikallisen kokin, Zola Nenen, kanssa.

Albert Lin ja kadotetut kaupungit

ti 10.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Albert Lin etsii Sudanin aavikoilla Kushin valtakunnan kadonnutta pääkaupunkia. Sen hallitsijat valloittivat ja hallitsivat aikanaan muinaista Egyptin valtakuntaa. Albertilla on käytössään skannaustekniikka, jota ei ole ennen käytetty Sudanin arkeologisissa kohteissa. Hän matkaa tulvineeseen hautaan 2 500 vuotta vanhan pyramidin alla ja pyhälle vuorelle, jonka uskotaan olevan jumalten syntypaikka.

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

ti 10.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

Meret ilman vettä

ti 10.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Kun Vesuvius purkautui 2 000 vuotta sitten, se hautasi Pompeijin ja Herculaneumin. Uudet löydöt paljastavat tarkan aikajanan kaupunkien asukkaiden viime hetkistä purkauksen jälkeen. Arkeologit ovat huomanneet, että monet niistä, jotka eivät selvinneet, kuuluivat aikaisemmin piilossa pysyneeseen orjien luokkaan, joukkoon tavallisia ihmisiä, jotka olivat elintärkeitä roomalaiselle yhteiskunnalle.

Meret ilman vettä

ti 10.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Meret ilman vettä
Meripihkasali on yksi maailman arvokkaimmista kadonneista taideaarteista. Natsit varastivat sen ja säilyttivät sitä linnassa Baltian rannikolla, mutta se katosi sodan viimeisten kuukausien aikana. Vasta löydetty hylky johtaa tutkijat nyt mysteerin ytimeen. Heille paljastuu vuoden 1945 unohdettu tragedia: merenkäynninhistorian suurin evakuointi, joka ohittaa laajuudessaan jopa Dunkirkin.

Uskomaton eläinlääkäri Pol

ti 10.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Uskomaton eläinlääkäri Pol
Kaikki säntäilevät kuin emut. Viikko alkaa, kun kymmenen kipakkaa nautaeläintä on ehkä tiineenä. Yksi tohtori Polin friisiläishevosista ei kävele kunnolla. Laitettuaan hevosen hetkeksi hassuun paikkaan tohtori Pol ja Charles selvittävät outoa vammaa.

Lentoturmatutkinta

ti 10.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Aivan uusi 737 putoaa myrskyssä tapahtuvan nousun aikana Länsi-Afrikassa ja kansainvälinen lentoturmaryhmä lähtee Kameruniin. Kenyan Airlinesin lento 507 putosi margrovesuolle tappaen kaikki matkustajat. Tutkijat selvittävät kohtalokkaan virheen, joka aiheutti tragedian, mutta he löytävät myös tapahtumasarjan, jotka aiheuttivat matkustajakoneen maahansyöksyn.

Lentoturmatutkinta

ti 10.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Matkallaan Bogotasta pienelle San Andresin saarelle Karibialla Airesin lento 8250 joutuu suureen trooppiseen myrskyyn. Sitä runnoo kova sade ja tuuli lähestymisen aikana. Kone iskeytyy maahan vain hieman ennen kiitorataa. Lentäjät syyttävät säätä, mutta tutkijat paljastavat syyn ollaan lentäjien.

Saari ilman lakeja

ti 10.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Carl vaanii peuraa. Troy uhmaa kylmää vettä ja sukeltaa keräämään rakennusmateriaaleja Oliverille. Squibb ja Oliver yrittävät repiä keltaisen setripuun metsästä. Curly ja Mary purkavat vaarallisen rakenteen Curlyn generaattorivajan yltä. Veronica yrittää ensimmäistä kertaa kaataa puun yksin.

Hylkyjen salaisuudet

ti 10.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Selviytyjien tarinat ja haaksirikkotutkijat paljastavat, miten voimakkaimmillakin sotalaivoilla oli heikkouksia, joista maksettiin kova hinta. Näemme HMS Hoodin katastrofaaliset vauriot, jotka se sai yhdessä historian eniten henkiä vaatineista meritaisteluista. USS Arizonan tarina Pearl Harborissa osoittaa, miten haavoittuvainen panssaroitu sota-alus voi olla. Se on sotahauta yli 1 100 miehelle.

Rakennuskatastrofit

ti 10.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Raskaan autoliikenteen lisääntymisellä Kiinassa on seurauksia: teiden romahtaminen. Tarkastelemme esimerkkejä teiden romahtamisista ja tutkimme niiden syitä. Tarkastelemme myös telaketjunosturia. Kun asiat menevät pieleen tämän nosturin kanssa, siitä voi seurata katastrofi. Ja näin tapahtui Varesessa, Italiassa, kun valtava telaketjunosturi kaatui. Johtuiko vika koneesta vai käyttäjästä?

Historian parhaat palat

ti 10.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Moderni maailmamme ei vain ilmestynyt, se keksittiin inspiraation, sinnikkyyden ja silkan tuurin kautta. Suuret keksijät rakentavat usein ideansa niiden harteille, jotka olivat ennen heitä tai vain varastavat ideansa joltain muulta. Ei ole aina selvää, kuka keksi minkäkin maailmaa muuttavan keksinnön. Televisionkin keksijästä kiistellään.

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

ti 10.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

Lentoturmatutkinta

ti 10.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kylmä tapaus. Air Ontarion lennon 1363 lentäjät kiirehtivät nousuun aikataulupaineiden takia, joka johti lumiseen turmaan maaliskuussa 1989.

Legendojen merirosvot

ti 10.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Henry Morganin ura on muutakin kuin rommia, joka on nimetty hänen mukaansa. Loistava strategi Morgan ryöstää armotta ihmisiä, aarteita ja espanjalaisia siirtomaakaupunkeja. Lain rajoja uhmaavaa Morgania rangaistaan merirosvoamisesta lyhyellä rangaistuksella Lontoon Towerissa, mitä seuraa ylennys Jamaikan varakuvernööriksi.

Gordon Ramsayn makuseikkailut

ti 10.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon ja hänen tyttärensä Tilly lähtevät Galiciaan tutkimaan tämän Espanjan suurelta osin unohdetun, upean kolkan kulinaarisia perinteitä. Gordon joutuu hirviöaaltojen armoille etsiessään simpukoita, isä-tytär-kaksikko kerää simpukoita proomulla ja oppii valmistamaan arvostettua juustoa, minkä jälkeen he kohtaavat Michelin-tähdellä palkitun kokin Pepe Vieiran ja hänen poikansa loppukokeessa.

Rakennuskatastrofit

ti 10.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa hollantilaisesta kanavasta, jossa tapahtui yksi lähihistorian dramaattisimmista rakennuskatastrofeista: nosturi romahtaa, proomu kaatuu ja silta syöksyy asuinalueeseen. Sieltä matkaamme Aasiaan, jossa osa rakennustyömaista epäonnistuu ennen rakentamisen aloittamista. Näemme monia rakennustyömaan romahduksia, joiden syy näyttää olevan huono maaperä ja uudelleen hyödynnetty maa.

Egyptin kadonneet aarteet

ti 10.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä, jotta he voisivat selittää yhden muinaisen Egyptin suurimmista mysteereistä eli muumioinnin synnyn. He tutkivat muumiota, joka voi olla vanhin koskaan löydetty muumio, menevät hautaan tutkimaan, miten muumiointiprosessin suosio jatkui Egyptin sivilisaationkin jälkeen. Hauta täynnä ruumiita kertoo, miten egyptiläiset koettivat saavuttaa elämän kuoleman jälkeen.

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

ke 11.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Tutankhamonin aarteet: piilotetut salaisuudet

Gordon Ramsayn makuseikkailutU

ke 11.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Gordon Ramsayn makuseikkailut
Gordon ja hänen tyttärensä Tilly lähtevät Galiciaan tutkimaan tämän Espanjan suurelta osin unohdetun, upean kolkan kulinaarisia perinteitä. Gordon joutuu hirviöaaltojen armoille etsiessään simpukoita, isä-tytär-kaksikko kerää simpukoita proomulla ja oppii valmistamaan arvostettua juustoa, minkä jälkeen he kohtaavat Michelin-tähdellä palkitun kokin Pepe Vieiran ja hänen poikansa loppukokeessa.

RakennuskatastrofitU

ke 11.09. klo 02.00 - 03.05 1h 5 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa hollantilaisesta kanavasta, jossa tapahtui yksi lähihistorian dramaattisimmista rakennuskatastrofeista: nosturi romahtaa, proomu kaatuu ja silta syöksyy asuinalueeseen. Sieltä matkaamme Aasiaan, jossa osa rakennustyömaista epäonnistuu ennen rakentamisen aloittamista. Näemme monia rakennustyömaan romahduksia, joiden syy näyttää olevan huono maaperä ja uudelleen hyödynnetty maa.

Historian parhaat palatU

ke 11.09. klo 03.05 - 03.50 45 minNational Geographic Channel

Moderni maailmamme ei vain ilmestynyt, se keksittiin inspiraation, sinnikkyyden ja silkan tuurin kautta. Suuret keksijät rakentavat usein ideansa niiden harteille, jotka olivat ennen heitä tai vain varastavat ideansa joltain muulta. Ei ole aina selvää, kuka keksi minkäkin maailmaa muuttavan keksinnön. Televisionkin keksijästä kiistellään.

Romuttamon superauto

ke 11.09. klo 03.50 - 04.35 45 minNational Geographic Channel

Romuttamon superauto
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen näppärin TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Frendit, Haluatko miljonääriksi?, Emmerdale, Latela 2024, Korpelan kujanjuoksu, Syke, Unelma-asunto auringon alta, Sisar Bonifacen mysteerit, Rikkaat ja rahattomat, Lolita Lobosco

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity