BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitSanakirjaViihde
TV-ohjelmat tänään

Kanavan National Geographic Channel ohjelmatiedot sunnuntaina 15.9.2024

Näytä tiivistettynä

Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitäU

su 15.09. klo 04.30 - 05.15 45 minNational Geographic Channel

Tutustumme jättimäisen GPO Amethyst -rahtilaivan uumeniin. Tämä valtava rahtilaiva on ainutlaatuinen. Se käyttää kaikkein uusinta tekniikkaa kuljettaakseen valtavia rakennelmia ympäri maailmaa, kun se itse ui osittain rahtinsa ja veden alla.

Salakuljettajat satimeen

su 15.09. klo 05.15 - 06.00 45 minNational Geographic Channel

CBP pysäyttää El Pasossa useita huolestuneita kuljettajia ja takavarikoi kaksi autolastillista kokaiinia. Niiden arvo on 500 000 dollaria. CBP pysäyttää Philadelphiassa laittomien pillereiden lähetyksen, jonka arvo on 150 000 dollaria, ja luovuttaa paketin HSI:lle, joka yrittää valvottua toimitusta Georgiassa. Uusi Beagle Brigaden koirajäsen Snoopee aloittaa harjoittelun CBP:n kanssa Miamissa.

Ihmeellinen planeetta Maa

su 15.09. klo 06.00 - 06.45 45 minNational Geographic Channel

Jakso 2/10. Planeettamme syntyi kosmisessa myrskyssä ja muokkaantui meteoriitti sateessa. Olemme täällä vaarallisessa kosmoksessa tapahtuneiden sattumusten takia.

Risteilyaluksen päiväkirjat

su 15.09. klo 06.45 - 07.30 45 minNational Geographic Channel

Costa Serenalla on uusi aikataulu ja reitti, mikä aiheuttaa ylitöitä, kun miehistö koettaa nopeasti tottua uusiin rutiineihin. On kapteeni Russon viimeinen viikko laivalla. Hän haluaa nauttia kaikesta, mitä laivalla ja satamilla on tarjota. Välimeren vaikeimmat paikat pakottavat uudet esiintyjät ottamaan kovan aallokon huomioon, kun he harjoittelevat käynnissä olevilla moottorisahoilla esitystään.

Dead By Dawn

su 15.09. klo 07.30 - 08.15 45 minNational Geographic Channel

Auringonlaskun jälkeen Javan saarella suomuiset nisäkkäät ja lentävät liskot ilmestyvät tiheästä viidakosta syömään ja tappelemaan selviytymisestä.

Katastrofin todistajat -kooste

su 15.09. klo 08.15 - 09.00 45 minNational Geographic Channel

Luonnonkatastrofit voivat muuttaa elämän ja jopa tappaa. Ja niille, jotka asuvat vuoren juurella, on olemassa uhka tulla haudatuksi. Maanjäristys iskee Nepaliin aiheuttaen lumivyöryjä Mount Everestillä ja sen ympäristössä, mukaan lukien vyöryn, joka hautaa kokonaisen kylän. Kalifornian Montecitossa syttyneet maastopalot saivat aikaan tuhoisia mutavyöryjä, jotka voivat tuhota kaiken polullaan.

Legendojen merirosvot

su 15.09. klo 09.00 - 10.00 60 minNational Geographic Channel

Grace O’Malley, Irlannin merirosvokuningatar. Merenkulkijaperheeseen syntynyt O'Malley uhmasi sukupuolten välisiä rooleja tullakseen pelätyimmäksi ja arvostetuimmaksi johtajaksi sekä maalla että merellä. O’Malley pääsee poliittiseen asemaan avioliiton myötä ja saa maata tavattuaan kuningatar Elisabetin. Hän nousee etsitystä merirosvosta päälliköksi sekä miekan että sitkeyden avulla.

Eurooppa ylhäältä päin

su 15.09. klo 10.00 - 11.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä ilmakuvasarja paljastaa Kreikan saaret ennennäkemättömällä tavalla. Näemme lentävien kameroiden avulla Santorinin saaren majesteettisen kauneuden, Spetsesin saaren tuliset kesäjuhlat ja vierailemme Hydran saarella, missä autojen sijaan käytetään muuleja. Käymme saarella, josta saa ainutlaatuista satoa ja lennämme Korfun venetsialaisen linnoituksen yli.

Kalliovuorten raiteilla

su 15.09. klo 11.00 - 12.00 60 minNational Geographic Channel

Kevätkorjauskaudella Jordyn ja Tomin viljajuna kohtaa esteitä, kun se kulkee vuorten halki kohti Vancouveria. Bruce ja hänen tiiminsä kamppailevat vaihtokiskojen kanssa. Korjaustiimi kiirehtii poistamaan veturia, joka tukkii pääradan raiteen. Amanda valvoo Keriä, ja sillä aikaa Ontariossa kuljetetaan rumpaleita ja kissanpentuja etelään Cochraneen.

LentoturmatutkintaU

su 15.09. klo 12.00 - 13.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Matkallaan Bogotasta pienelle San Andresin saarelle Karibialla Airesin lento 8250 joutuu suureen trooppiseen myrskyyn. Sitä runnoo kova sade ja tuuli lähestymisen aikana. Kone iskeytyy maahan vain hieman ennen kiitorataa. Lentäjät syyttävät säätä, mutta tutkijat paljastavat syyn ollaan lentäjien.

Rakennuskatastrofit

su 15.09. klo 13.00 - 14.00 60 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa hollantilaisesta kanavasta, jossa tapahtui yksi lähihistorian dramaattisimmista rakennuskatastrofeista: nosturi romahtaa, proomu kaatuu ja silta syöksyy asuinalueeseen. Sieltä matkaamme Aasiaan, jossa osa rakennustyömaista epäonnistuu ennen rakentamisen aloittamista. Näemme monia rakennustyömaan romahduksia, joiden syy näyttää olevan huono maaperä ja uudelleen hyödynnetty maa.

Rakennuskatastrofit

su 15.09. klo 14.00 - 15.00 60 minNational Geographic Channel

Jakso alkaa Notre Damen katedraalin tulipalolla keväällä 2019. Useat silminnäkijät tallensivat tulipalon kameroillaan, mutta eivät kulissien takana tapahtunutta sekasortoa, joka vaikutti siihen, että tulipalo oli tuhoisampi kuin sen olisi pitänyt olla. Sitten tarkastelemme rakennustelineitä. Kun ne pettävät, seuraukset voivat olla katastrofaalisia. Tutkimme syitä niiden pettämiseen.

Rakennuskatastrofit

su 15.09. klo 15.00 - 16.00 60 minNational Geographic Channel

Lasi voi olla suosittu rakennusmateriaali mutta sillä rakentaminen on haastavaa. Se särkyy helposti ja pudotessaan voi jopa murskata varastotyöntekijöitä. Tutkimme nikkelisulfidin sulkeutumista ja sen vaikutusta lasiin. Tässä jaksossa näemme monia kaivinkoneella tehtyjä epäonnistuneita purkutöitä. Käyttäjän virhe, epävakaa maasto, arvaamattomat putoamiskulmat – me näytämme kaiken.

Rakennuskatastrofit

su 15.09. klo 16.00 - 17.00 60 minNational Geographic Channel

Rakennusnosturit ovat torneja taivaalla – paitsi silloin, kun ne romahtavat. Käsittelemme kolmea katastrofia Seattlessa, Manhattanilla ja Bangkokissa ja tutkimme, mikä meni pieleen.
Artz Pedregalin ostoskeskus Méxicossa oli ollut avoinna vain muutaman kuukauden, ennen kuin rakennuksen ulokeosa romahti. Miten upouusi rakennus voi epäonnistua niin dramaattisesti?

RakennuskatastrofitU

su 15.09. klo 17.00 - 18.00 60 minNational Geographic Channel

Uuden Hard Rock -hotellin rakentaminen New Orleansissa epäonnistui. Kaksi nosturia jäi roikkumaan rakenteesta, ja niiden purkaminen oli dramaattista. Bostonin The Big Dig oli Amerikan kallein infrastruktuurihanke. Viivästyksiä tuli ja budjetti paukkui, mutta katon romahtaminen on surullinen esimerkki siitä, kuinka vain muutaman dollarin maksava oikea liima olisi voinut estää tragedian.

RakennuskatastrofitU

su 15.09. klo 18.00 - 19.00 60 minNational Geographic Channel

Raskaan autoliikenteen lisääntymisellä Kiinassa on seurauksia: teiden romahtaminen. Tarkastelemme esimerkkejä teiden romahtamisista ja tutkimme niiden syitä. Tarkastelemme myös telaketjunosturia. Kun asiat menevät pieleen tämän nosturin kanssa, siitä voi seurata katastrofi. Ja näin tapahtui Varesessa, Italiassa, kun valtava telaketjunosturi kaatui. Johtuiko vika koneesta vai käyttäjästä?

RakennuskatastrofitU

su 15.09. klo 19.00 - 20.00 60 minNational Geographic Channel

Tarkastelemme yhtä yleisintä materiaalia: betonia. Miksi monet nykypäivän betonirakenteet halkeilevat? Ja miksi monet muinaiset betonirakenteet ovat edelleen pystyssä?
Matkaamme Skotlantiin, Glasgow Toweriin, joka on maailman korkein pyörivä torni. Tulipalo, rikkinäiset laakerit, huono muotoilu ja liian voimakas tuuli ovat vain muutamia syitä sen huonoon maineeseen.

Lentoturmatutkinta

su 15.09. klo 20.00 - 21.00 60 minNational Geographic Channel

Lentoturmatutkinta
Kaksi vesitasoa täynnä turisteja törmää toisiinsa upealla vesiputouksella Alaskassa. Toinen kone hajoaa ja toinen osuu veteen lähes ehjänä. Hengissä selvinnyt lentäjä kertoo, että törmäys tapahtui ilman mitään varoitusta. Romumetalli kertoo tutkijoille nopeasti sen, miten koneet törmäsivät, mutta heidän on käytettävä 3D-tekniikkaa selvittääkseen onnettomuuden syy.

Eurooppa ylhäältä päin

su 15.09. klo 21.00 - 22.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä upea ilmamatka paljastaa ennennäkemättömän puolen Isosta-Britanniasta. Lentävät kamerat paljastavat Walesin suurimman linnan, Highlandin karjan talvimuuton ja Ison-Britannian pisimmän rautatiesillan rakentamisesta vastaavan koneen. Näemme maailmankuulun ilmapallojuhlan kohoavan Bristolin historiallisten maamerkkien ja Skotlannin pääkaupungin yläpuolelle vuoden suurimman juhlan kunniaksi.

Plastiki: 12 000 pullon vene

su 15.09. klo 22.00 - 23.00 60 minNational Geographic Channel

Plastiki: 12 000 pullon vene

Eurooppaa puolustamassa

su 15.09. klo 23.00 - 00.00 60 minNational Geographic Channel

Professori Tony Pollard matkustaa Belfortiin nähdäkseen ranskalaisen linnoitusrakentamisen nerouden Ludvig XIV:n aikana. Historioitsija Alexandra Churchill tutkii Verdunin taistelun julmuuksia ensimmäisessä maailmansodassa. Entinen sotilas Arthur Williams selvittää, miksi kunnianhimoinen Maginot-linja ei lopulta onnistunut suojelemaan Ranskaa hyökkäykseltä toisessa maailmansodassa.

Alamaailma Oy

ma 16.09. klo 00.00 - 01.00 60 minNational Geographic Channel

Aaveaseet. Rikolliset haluavat aseita, joita ei voi jäljittää. Filippiiniläiseltä rakennuspajalta virtaa .45-kaliiperisia Amerikan mustaan pörssiin. National Geographic Channel.

Eurooppa ylhäältä päinU

ma 16.09. klo 01.00 - 02.00 60 minNational Geographic Channel

Tämä upea ilmamatka paljastaa ennennäkemättömän puolen Isosta-Britanniasta. Lentävät kamerat paljastavat Walesin suurimman linnan, Highlandin karjan talvimuuton ja Ison-Britannian pisimmän rautatiesillan rakentamisesta vastaavan koneen. Näemme maailmankuulun ilmapallojuhlan kohoavan Bristolin historiallisten maamerkkien ja Skotlannin pääkaupungin yläpuolelle vuoden suurimman juhlan kunniaksi.

Toinen maailmansota ylhäältä päin

ma 16.09. klo 02.00 - 03.00 60 minNational Geographic Channel

1943 – Hitlerin armeijat ovat jyränneet Euroopan mannerosissa yli kolme vuotta. Liittoutuneet eivät pysty kilpailemaan taistelukentällä, joten komentajat tekevät hurjan hyökkäyssuunnitelman saksalaisia tankkeja, sukellusveneitä ja lentokoneita valmistavaa kukoistavaa teollisuutta vastaan. He kokoavat ilmavoimien parhaimmiston yhtä toisen maailmansodan uskaliainta pommitustehtävää varten.

Vankilassa ulkomailla

ma 16.09. klo 03.00 - 03.45 45 minNational Geographic Channel

42-vuotias David Harte kokee keski-iänkriisin, kun hänen avioliittonsa hajoaa ja yritys menee kiville. Kun Davidilla ei ole muutakaan paikkaan, David muuttaa rähjäiseen hotelliin. Hänet houkutellaan salakuljettamaan heroiinia Mauritiuksen paratiisisaarelle. Kun hänen onnensa kääntyy, Davidin on keksittävä, miten selvitä vaarallisesta, huumeita pursuavasta vankilasta keskellä Intian valtamerta.

Autonraadot rahaksi

ma 16.09. klo 03.45 - 04.30 45 minNational Geographic Channel

Brittiklassikot. Tiimien taidot laitetaan koetukselle, kun heidän pitää tehdä riihikuivaa brttiklassikkojen osista. Tosi-tv-sarja, National Geographic.
Takaisin TV-oppaan etusivulle
Näytä kaikki kanavat

Suomen nopein TV-opas.

Telsu Facebookissa

Pinnalla juuri nyt: Hudson & Rex, Sisar Bonifacen mysteerit, Vain elämää, Raharemontti, Simpsonit, Latela 2024, Rikkaat ja rahattomat, Tuurenmäki 98, Lolita Lobosco, Murha junaradalla

Ota yhteyttä Käyttövinkkejä Käyttöehdot Tietosuoja Evästeasetukset
Telsu.fi tv-ohjelmat © Mindmax Oy 2010-2020 Cloudcity